Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhabalar bi arkadaşyazmış ki kararlı oldum acıyı çektim dee o çekiilcek gibi değilki helede korktuğunda bence eniyisi görmek veacı olmadığınıparmak veya mumla hissetmek acı yok diyorum kendime ama anlamıyor bu beyin yaaaa bitiyor reglm az kaldı heyecan basıyor beniii

bence de öyle, o arkadaşın yazdığı yöntem doktorların önermediği ve insanın psikolojisi kötü yönden etkileyen bir yöntem. o durumu herkesin psikoloji kaldırmaz. ayrıca beynimizi rahatlatabildiğimizde acı yok, ben ilk zamanlar pe.. ucu girdiğinde hep acı varmış gibi hissediyodum aslında o durumda durup biraz beklediğimizde o hissettiğimizin acı değil beynimizdeki acıyacak korkusu olduğunu anlıyoruz. ve şimdi pe.. tamamını alıyorum acı falan yok. ayrıca bizim bunca zaman bekledikten sonra bu durumu zevkle yaşamamız lazım :)
acı yok arkadaşlar kendinize bunu söyleyin ve inanın acı yook :) herkese başarılar..

olsun canım bundan sonra vakit kaybetmemeye çalış, sınavlarda sende stres yapmıştır o şimdi streste bitti regli de bitti, kendini egzersizlere verirsin. ne kadar çok uğraşırsan o kadar hızlı çözülüyor. zaten egzersizlerini de yapabiliyosun bundan sonra çok az kaldı canım, insana zor geliyor biliyorum ama bu uğraşların sonunda yaşayacağın o güzel günleri düşün. inşallah hepimiz bebeklere kavuşuruz yakında :) dualarım burdaki bütün arkadaşlarımızla ve seninle canım... başarılar..

merhaba anım pes etmicem inş. bugün sabah gene egzersiz yaptımm ve kulak çubuğunu sonuna kadar alabildim çok mutluyum ama anlayamadığım hiç kan falan gelmedi bu normalmi? yani kızlığım bozulmadımı anlayamadım çünkü ilk defa yapabildim. şimdi nasıl devam ediyim ne yapayım? okadar heyecanlandım ki çok canım yanıcak sanıyordum ama hiç hissetmedim bile sonuna kadar itebildim :)

canımm çook sevindimm maşallah bak hiç bişey olmadı gördün demii
bende ilk kulak çubuğunu aldığımda sevnçten ağlamıştım neredeyse..

kan gelmemesi normal çünkü zaten kulak çubuğu incecik ben iki parmak aldım genede bişey olmadı.. çünkü yavaş yavaş egzersizler ile zar esniyor zar kenarda ince bişey aslında egzersizler ile de esnetiyoruz o yüzden kırmızı gelmiyor hiç korkma zaten onu düşünme hiiç

şimdi içinde kulak çubuğunu oynatmaya çalış iice esnetmeye çalış orayı diğer aşamaya geçebilesin.
içeride sağa sola oynatabilirsin dairesel hareketler ve içindeyken gitgel yapabilirsinn.
sonra hemen sonrasında iki kulak çubuğunu yanyana koyup streç film ile sarıp deneyebilirsin ondan sonra üç tane yanyana getirirsin sonra muma geçebilirsin yada parmakla devam edebilirsin.. göreceksin hiçbişey olmıcaak. gerisi çorap söküğü gibi gelecek Allahın izni ilee

ayyy canım benim inş inş.. okadar mutluyum ki hemen egzersize başlamak istiyorum. ben yaptıklarımı aşama aşama anlatıcam inş. kendimi orası bunun için yaratılmış içi bomboş diyerek motive ediyorum. sen tamamen yendin mi peki? ne kadar zamanını aldı?

Son düzenleme:

çok iyi yapıyorsun canımm motive çok önemli gerçekten.. inanmak zaten bu işi dahada kolaylaştırıyor. oranın çok esneyebilen bir yapı olduğunu da unutmamak lazım..

benm iki ay öncesinde oldu çok şükür . bir ay sürdü benm egzersizler ama burada bir haftada yapanlar yenenler var azim çok önemli gerçektenn ve süre tamamen sana bağlı.. benm arada ara verdiğimde oluyordu
hergün mutlaka en az yarım saat vakit ayırmak lazım egzersize %100 çözüm Allahın izni ile..
sende çok güzel başladın çok kısa zamanda yeneceksin inşallah bu sorunu canım

çok güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız hıc umutsuzluga dusmeyın kızlar Allahın ıznıyle olacak ınsallah yeter kı egzersızlere hemen baslayın cıcısler

merhaba naz. ben daha çok başlardayım hala kuka çöpündeyim. buaralar egz. hiç yapmadım hep aksattım maalesef ara verincede başlamaya çekiniyorum hep.

bende başlayacağım devam etcem işallah canım. sen aynaya bakarakmı yapıyosun egzersizi bakmadanmı

canım senin adına çok ama çok sevindim. bugün eşim beraber yapalım egzersizleri dedi ama ben onunla yapamıyacağımı düşündüm sanırım biraz çekindim. oda rahatsız oluyorum die beni yanlız bıraktı sağolsun. ben bugün 2 kulak çöpünü senin dediğin gibi streç filmle sarıp tamamen içime alabildim ondan sonra daha kalın bir kalemi streçledim ve onuda içime alıp biraz içimde daireler çizdim. fakat ıkınarak içime alabiliyorum ve nefesimi tutuyorum, nefes alıp veremiyorum canım hiç yanmamasına rağmen kendimi fazla sıkıyorum.

ne güzel tebrikler arkadaşım ben daha tek kulak çöpünde sayıyorum. buaralar denemiyorum bile. tembellik yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…