- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.541
cok tatlısın yaaaa peki ben bu jeli nerden alcam ve pazartesi başlaya bilrim cünkü bugün ve yarın annem de olucam
eczanelerde olur sanıyorumm yoksada rica edersen getiriyolar cnmmm...
tamam cok teşkrler ben sizi hep burada bula bilicem değilmii bana cesaret verdiniz cünkü ben bebek istiyorumbirde yön olarak yani parmak hareketini direkmi itmem lazım
gülse ben bunu sade parmaklamı yapıcam yani sadece parmak işe yarıycak değilmi başka bişeye ihtiyac varmı..
cnmmm popoya doğru eğimli denersin ben hep buralardayımmm ama diğerr ark.da sana yardımcı olacaktırrr rahat ol sennnn....parmaktan sonra muma geçicezzz sen buraları bi hallettt gerisi çocuk oyuncağıı hiç bunları düşünmeee...şimdilik çıkıyorummm görüşmek üzree...
canım benım cok tsk ederımınsallah yenerım senın yenmene cok cok sevındım regl bıtınce hemen baslıcam pazar buyuk ıhtımal baaslarım sen hala regl olmadınmı p...s denemelerı yapıp banada anlaaaaattt bır an önceeeee
kızlar bende hala alışamadım yaa 1 sene oldu evlenelı.cok zorlanarak yapıyorum hemde hıc zevk almıyorum.işkence gibi resmen.kendımı sıkmıyorum rahat bırakmaya calışıyorum b kaç sn acımıyo sonra tekrar iğne batıyo gibi resmen.kayganlaştırıcı kullanmadan yapamıyorum ztn.
Venüsten cok güzel cesaret dolu şeyler yazmışsın gercekten ceken bilir oyüzden morel veriyosun yazılarında okudumda cesaret geldi ama ben daha yeniyim heralde zamanla aşıcam inş fakat uzasın istemiyorum 11 ay gecti gitti bile
15.beyonca nasil gidiyor hayatimalistinmi hersey yolundami.
regl dönem,ndeyim canım beklemedeyim bakalımmm
zamanla hersey rayina oturucak, hersey daha güzel olucak
Venüsten cok güzel cesaret dolu şeyler yazmışsın gercekten ceken bilir oyüzden morel veriyosun yazılarında okudumda cesaret geldi ama ben daha yeniyim heralde zamanla aşıcam inş fakat uzasın istemiyorum 11 ay gecti gitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?