- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.661
[/color]
cnm tabiki yenceksin düzenli egz. Kolay olcak merak etme bende 3.5 yıllık evliyim burdaki ark. Sayesinde yeneli 3.5 ay oldu darısı basınıza cnm söylenenleri yapın yeter başarı cok yakın.
valla kasık agrım ve bel agrım var ama yinede hamişlige yormuyorum cnm üşütmedende olabiliyor çünküm . Sarımsı akıntım var bide.
Evet dün yaptıklarınla çok iyi ilerledin canım Maşallah sen bu işi çok kısa sürede çözersin Allahın izni ile
Baş parmak derken bildiğimiz baş parmakmı kız o en kalını değilmi :44: serçe parmakla başlasaydın keşke yada işaret parmağı ile . baş parmağın bir boğumunu almanda çok iyi bi başarı. parmakta rahatsız değilsin demekki o zaman biraz daha parmağınla yapmaya çalış olmazsa rahat edemezsen mumla denersin .
Birde parmak denemeden önce biraz kulak çubuğu vs. onla bir süre yapıp hemen ardından denersen daha rahat olacaktır.
Çok güzel haberlerini bekliyoruz inşallah balım
belli olmazz kıssss olsa bile kaç haftalık olmus olurki ben 3-4 haftalıkken çiş sarıydıııııı her neyseee çiş muhabbettiiii uzadııııı işicez şimdi donlarımızaaaahakkında hayırlısı bebişimmmm en tez zamandaa Rabbim sana ve diğer arkadaşlarımıza nasip eder inşallahhhhhhhh.......aminnnnnnnnnn......
aslında ben 4 aya yakın zamandır parmak egzersizine başlamak için uğraşıp duruyordum ama bir türlü cesaret edemiyorum. parmakla yapmak bana çok itici geliyor açıkcası. kulak çöpüyle başladım sonra iki kulak çöpü kalem derken bir deniyim bakalım parmağımı alabilicekmiyim dedim pr.. geçirdim bir boğumunu aldım kesinlikle acı duymadım ama inanılmaz itici geldi ve hemen çıkardım. bakalım inş en kısa zamanda çözerim çok zaman kaybettim egzersizlere başlamak için bir türlü cesaretimi toplayamamıştım. bugün henüz egzersize başlamadım birazdan yapıcam inş :) dua edin bana, sizin desteğiniz okadar önemli ki benim için.. İYİKİ VARSINIZ.. herşey için teşekkürler kızlar
ozum 34 bişey sormak istiyorum ben doktorsuz bunu yene bilirmiyim yani bi cok insan doktordan bahsediyor doktor olayıda beni korkutuyor...burdaki tecrübelerinizden yola cıkarak kendim aşmak istiyorum
özümcüm nasılsın canım?? dr gittim ben ama daha çok küçük kese gününü falan sölemedi cuma tekrar gidicem inş.jeli ve ilişki durumunu sordum günlük hayatına devam et jelide kullanabilirsin dedi.sakıncası yokmuş.sen mi sormuştun ecrin mi sormuştu tam bilmiyorum ama söleyim dedim
iyiyim elhamdülillahhh canım ben sormustum hayırlı olsun tekrarr...eşimdee doktora bişi sölemeyee gerek yokkk bilmiş eşim yok 1 ay sonra 3 aylık olcan sonraa 5 aydan sonra ilişkiye girilmiıomu zaten diooo gerek yok dioo doktora sölemeye vajınusmus olayını diooo anlamadım bendeee ne yapacağımııı...madem öle diom kendikendiime 3 aylık bi olimmmmm denemelere devam ederimmmm...doktorada gitcem perşembe ilşkide bi zarar varmı derim 3 ay sonra başlarım diom ne yapimmmmm bilmiş kocam öle sölüo sölemeye gerek yok doktora diooo...kaç haftalık oldunuu sölemedi sana dimeee kan tahlilii yaptırmısmıydın sennn kaç çıktı değerlerinnnn[/B]
selam bende geldim.ben yoktum pc bozuktu.biz dün gece yarısına kadar yaptık ama gerisi gelmedi yaa itiyom itiyom gitmiyo ne yapacam şaşırdım
valla arkadaşımmm ben ne zaman aklımdan doktoru çıkardım o zman başardımmm...ben asla yapamam gerekirse 3 bin 5 bini bilezlik bozdurup öderim kendim asla yapamam diodummm..sonra bigün düşündüm bu doktorlarr 3 seansta yok ogün halledioruz diolardaaa nie bu kadar pahalı dedim günah değilmi bize dedim bunu yaşayanların yüzde 90 nı yeni evliii günah değilmi bu insanlarınn borcu var harcı varrr 3 bin ne demek yaaa ameliyatmı oluoruz yurt dışından ilaçmı getittirioruzz günah yaaa yazık çaresiz insanları kullanmak demek bu dedimm hadi onuda geçtimmm hadi bilezlik bozdurdun bi sekilde bu parayıı ödedin ya sonra çocuğun olmazsaa ya sonra tüp bebek için gerekli olursa dedimm ozaman ne yapacan dedimm ..düşündüm taşındımmm ve doktor işinden tamamıylaa soğudumm buraya geldi birilerii yazdı yok ulusoyla hallettim yok saygın beyle dediii hiç okumadım bileee reklam dedimm aklım ya bendemii gitsem bii demedi önceden derdii amaa artık hiç umursamıodummm ...sonraa burdaki arkadaşların tavsiyesiyle egsersizlere başladımmmm aşama aşama ilerlerdiimmm yaa ben kaç kadın doğuma gittim sorun varmı inşallah vardır beni bayıltırlar bişler yaparlar kurtulurum dedim yok bi sorun yokk dioalrr..ben salaklık edip eve parayla anestesizci bile tutummm normalde bu yasakkk 400 tl para verdim bayıldım gene bişi olmadıı sonraaa aklım başıma geldi yavaş yavaş egsersiz yaptım orayı esnettim p...s geçtim p...s ucu giriordu yok dedim gene yapamıycam dedim bigün hiç anlamadan p..s yarısından fazlaa girmişşş hiç ummadım anda...yani demem okiiii doktor kolay iş garantisi olan bi iş değilll bişileri kendin çaba sarfetmeden olmuormus bunu çok iyi anladımmmmm......benimmm için bu vajınusmustan kurtulupp hamile kalmam hayaldiiiiiiiiiii imkansızdı çünkü okadar kötü günlerim oldukiii anlatmakla bitmezzz.....şimdi hamileyimmmm ve Rabbim en kısa zamanda sizleride kurtarıpp bu hamileliği yaşatacağına eminim...Allahın izniyle inşallahhh....
özüm hamile olduğunu öğrendim hayırlı olsun canım. yarısına kadar yaptın öylemi kaldın hamile kıss olsunda benimöde öyle olsun diyorum.bana özelden yazrmısın canım bizde isytiyoruz be arkadaşım jel kullandınmı gebe kaldığındakıslarrr egsersiz süresi size bağlııı ben 2 aya yakın yaptımmm tembellik yaptım oldu.. kaynanamlar bende oldu...burda yeni gelen bi kaç arkadaş bi haftadaa hallettiiiii çok şaşırmıstım onlaraa...yani tamamen size bağlı sizin o işe adapte olmanıza bağlııı hergün yarım saat parmak egsersizi yapıodum ben p...s geçtimdede gündüz yarımsaat egsersiz gecede eşimle deniodukk...yani tamamen bizee bağlıı zaten egsersizde aşama aşama geçtiğinizde başardınızda anlıorsunuzz aman bunu alıom p...s mi alamıcm diosunnn ben parmak egsersizini 2 parmak sonuna kadar alodum p..s boyutundaa da alıodum ama psikolojikmen p...s geçinceee direk korkuodummm sonra zaman zman onuda atlattımm p...s tende korkmadımm hatta ucu bile girdindee vayy bee dedim ne durumdaydım ne durumndayım suan dedim eşiniz bile sevinio sizin rahatlıkla p..s ucunu aldınızı onu ittirmedinizi artık oda anlıo eşim izin vermeye başladı die oda mutlu oluuoo..oyüsden tamamen size bağlııı nasıl derlerr ne kadar ödevinizee çalışırsanızz o kadarr başarılı olursunuuzz...hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyinnn...olacak Allahın izniyleeee burda neredeyse vajınusmuslu arkadaş kalmadıı burası önceden tıklım tıklım doluyduuu ...siz de başaracaksınız inşallahhhhh
kıs olurmu benim arkadaşım 8 aylıkken bile ilişkiye giriyordu dr öle sölemiş.banada normal hayatına devam et dedi.biz dün acilden gittik cumrtsi çok sancım oldu bi baktıralım gebelik mi yoksa başka bişimi diye.tahlil yapmadılar ama ben bu hafta devlete gidip tüm değerlerime baktırcam inş.
özüm hamile olduğunu öğrendim hayırlı olsun canım. yarısına kadar yaptın öylemi kaldın hamile kıss olsunda benimöde öyle olsun diyorum.bana özelden yazrmısın canım bizde isytiyoruz be arkadaşım jel kullandınmı gebe kaldığında
özüm hamile olduğunu öğrendim hayırlı olsun canım. yarısına kadar yaptın öylemi kaldın hamile kıss olsunda benimöde öyle olsun diyorum.bana özelden yazrmısın canım bizde isytiyoruz be arkadaşım jel kullandınmı gebe kaldığında
saol canım Rabbim sizleerede nasip etsin inşallah....özeldende yazarım burdanda yazarım aklınızda ne kalıorsaa sorun burdaa herkes cevaplasın burda bu işin mahremiyeti utanılması yokkkkk ne sormak istiorsanızz aklınıza ne takılıorsa çekinmeden sorunnn..oooo siz bizim geçmişi okumayın ozaman bütün herşeyimiz ortadaydıı.....ben jellle kaldım canım jelsiz yapmam mümkünmüüü ultrason jeliylee uni baby vazelin kullanıodumm ..kaldımmm bi problem olmadıııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?