- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.681
ayyy canım benim ne güzel anlatmışsın okudum moral buldum adeta ve senin adına inanılmaz mutlu oldum, bende 5,5 aylık evliyim evliliğim ilk haftası buldum bu siteyi ama bir türlü cesaretimi toplayıp başlayamıyordum egzersizlere ama 3 gündür elhbaşladım, çok mutluyum ve inş en kısa zamanda yenicem. tabi sizinde desteklerinizle. dua edin bizde sizin gibi biran önce yenelim. sen ne kadar yaptın egzersizleri?
saol canım Rabbim sizleerede nasip etsin inşallah....özeldende yazarım burdanda yazarım aklınızda ne kalıorsaa sorun burdaa herkes cevaplasın burda bu işin mahremiyeti utanılması yokkkkk ne sormak istiorsanızz aklınıza ne takılıorsa çekinmeden sorunnn..oooo siz bizim geçmişi okumayın ozaman bütün herşeyimiz ortadaydıı.....ben jellle kaldım canım jelsiz yapmam mümkünmüüü ultrason jeliylee uni baby vazelin kullanıodumm ..kaldımmm bi problem olmadıııı...
kısss içimi ferahlattın.ya biz yarısın yaptık itiyom itiyom gitmiyor eşim yok sadece yarıbaşı gişrdi diyor ama ben eminim eminim çünkü bent utuyodum elimle onun bişeyde n haberi yok ama git dgfel yapsakta eşim ben öle boşalamam diyorrr ya delircem
msn nehirefe-01@hotmail.com ekle canımsın orasdan daha hızlı konuışuruz buv site yavaş
kıslarrr egsersiz süresi size bağlııı ben 2 aya yakın yaptımmm tembellik yaptım oldu.. kaynanamlar bende oldu...burda yeni gelen bi kaç arkadaş bi haftadaa hallettiiiii çok şaşırmıstım onlaraa...yani tamamen size bağlı sizin o işe adapte olmanıza bağlııı hergün yarım saat parmak egsersizi yapıodum ben p...s geçtimdede gündüz yarımsaat egsersiz gecede eşimle deniodukk...yani tamamen bizee bağlıı zaten egsersizde aşama aşama geçtiğinizde başardınızda anlıorsunuzz aman bunu alıom p...s mi alamıcm diosunnn ben parmak egsersizini 2 parmak sonuna kadar alodum p..s boyutundaa da alıodum ama psikolojikmen p...s geçinceee direk korkuodummm sonra zaman zman onuda atlattımm p...s tende korkmadımm hatta ucu bile girdindee vayy bee dedim ne durumdaydım ne durumndayım suan dedim eşiniz bile sevinio sizin rahatlıkla p..s ucunu aldınızı onu ittirmedinizi artık oda anlıo eşim izin vermeye başladı die oda mutlu oluuoo..oyüsden tamamen size bağlııı nasıl derlerr ne kadar ödevinizee çalışırsanızz o kadarr başarılı olursunuuzz...hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyinnn...olacak Allahın izniyleeee burda neredeyse vajınusmuslu arkadaş kalmadıı burası önceden tıklım tıklım doluyduuu ...siz de başaracaksınız inşallahhhhh
merhaba canım ben sana birşey sormak istiyorum ben 1defa p...s tam alabıldım ondan sonrakı denemeler yarıya kadar oldu tam yumurtlama gününde eşim içime b.....ı.adet olmama 5gün var ama benim 10 gündür belim sırtım kasıklarım heryerim agrıyor sendede böyle olmuşmuydu ?
kıss bende biliom 8 aya kadar ilişki dieee benim bilmiş koca konusuooo işteee..manyah ilişkiyee girmesen girmeee benim için daha iyi diommmm canıma minnetttsonraa başa dönersem diee korkuom benim korkummm ooo...neyse 3 aylık bi olim Allahın izniyleee başlıcam bendeee... zorlaa tecavüz edcem onaa hey Allahım yaa hiç gülesimde yoktuuuu
ıyı aksamlar mıllet nasılsınız kız kuduruk özümmmmmm yıne kaynatıyon
ıyı aksamlar mıllet nasılsınız kız kuduruk özümmmmmm yıne kaynatıyon
kiz yerim ben seni korkma basa dönmessinama sen yinede affetme kocayi , bakma ona ama dikkat et. hamilesin kendine hakim ol, bebis olmasa ne istiyorsan onu yap kiz derdim, ama bebis yolda.
dönmem dime kısssss başa inşallahhhh:26::26: affetmicemm kocayıııı çıkıcam üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacııııııayyyy manyadım geneeeeee
hosgeldin midyem, nasilsin hayatim özledim seni
özüm avatardakı gogusler tam ben valla 90 takıyom zaten 80 falan olmasını ısterdım benden onde gıdıyor masallah
özüm avatardakı gogusler tam ben valla 90 takıyom zaten 80 falan olmasını ısterdım benden onde gıdıyor masallah
bana ver hayatim bende 1sey yok. ben bilmiyorum yani 1.bebisim olsa nasil süt vericem yokki.:2: insallah hamilelikte büyürler.:18:
olmamı annem hemde cooooook 90 takıpta az olması ne mumkun gercı benım her zaman buyuktu Allahtan esım sevıyokıss memişlerine sahip çıkkkk koynundan düşcekkkkkbende evlenirken 80 takıodum şimdi 110 aşmıştır herhaldeee kilon varmı annemm ben evlenirken 60 tım şimdi 72 yimmm öenmli olan kilo anam güğüsü boşverrr
bana ver hayatim bende 1sey yok. ben bilmiyorum yani 1.bebisim olsa nasil süt vericem yokki.:2: insallah hamilelikte büyürler.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?