Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrik ederim bebişini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

kızlar egzersizimi yaptım bugün direkt olarak yüzük parmağımı denedim ve yaptım hiç serçe parmakla uğraşmadım. kaslar yine sıkmaya devam ediyo ama en kısa zamanda alışır inşallah

evet ben çok tembelim nazlıyım
ama parmağı değdirince tuhaf oldum ittiremicem gibi geliyo ama orası dar sanki benim. bilmiyorum her denemede ağlamak istiyorum

arkadaşlar herkese ii geceler öncelikle ben egzersize bugun yeniden başladım ara vermiştim misafirlerim vardı da ben çok rahat kaleme 2 kat pamuk sarılmışı alabiliyorum ama muma gelince kalın geliyo olmuyo sizde nasıldı böle mi oluyodu 10 kere kalemi git gel yaptım hiç canım da acımıyo ama neden daha kalına gecemiyorum anlamadım 2 kat kalem de baş parmagımdan biraz kalın ne yapmalıyım sizce lütfenn cevapppp.....

kızlar bende 2 gündür misafirlikteydim yapamıyodum dün gece evime döndüm ,en son mumu rahat almıştım bu sefer pamukla biraz daha kalınlaştırdım sanırım p.s kalınlığına nerdeyse ulaştı,içeri soktum ama hareket gel git tam yapamadım daha doğrusu korkarak ve yavaşça oldu.çıkardıktan sonra da yanma hissettim acaba ebatından korktuğum içinmi oldu bilemiyorum ne tavsiye edersiniz bi geri adım atayım mı aynı boyutta tekrarlıyayım mı bu arada regl olmak üzereyim ağrı ondan da kaynaklanıyo olabilirmi ?bu gece de deniycektim ama her an hasta olucakmışım gibi en iyisi reglden sonraya bırakıyım diyorum gerileme olmaz değilmi bu kadar ilerlemişken başa sarmak istemiyorum

iyi geceler tatlım.tebrikler bayağı ilerlemişinmum belki gözünü korkutuyordur.sen pamuk sararak devam et.bende öyle yaptım ne parmak ne mum kullandım kat kat pamukla pe...kalınlığına kadar getirdim.canım sokmaya çalışırken ıkın muhakkak alıcaktır.

çok güzel canım az kalmış o boyutta git gel yapana kadar devam et.relg den kasılma olmuş olabilir.

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaar napıyosunuzzz benım regl donemı cumartesı bıttı ama tembellık yaptım egzersızlere baslamadım yarından ıtıbaren baslıyorum yıne parmakları tek tek denedık sımdı sıra ıkı parmagı bırden sokmaya geldı onda bıraz zorlanıcam ama hayırlısı...:26::26::26::26: yapıcam baasarıcam ben bu ısı yaaa Allahın ıznıyle cok guvenıyorum artık kendımeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yuppıiiiiiiii beyonce15 sen napıyosun tatlım regl mısın hala ..

kızlar reglim bugün bitti.. bi parmak egzersizi yapayım dedim o kdr zorlandımki orta parmağımı içime aldım git gel de yaptım ama çoook korkarak ve yine ağlayarak (( nasıl ilerliycem bilmiyorum iki parmak imkansız gibi geliyo (43:

hadi bakalım kolay gelsin nehircim Rabbim yar ve yardımcın olsun

evet canım dr normal adet demısse temızlendıkten hemen sonra gun asırı calısmalar yapın ılıskıden sonra hemen kalkma belının altına yastık koyup 40 dk yada bı saat yat ok hemen yıkanma

vuuu güzel bilgiler sağol canım benim, ben şimdiden hesaplamalara başlıyım, regli bitince de çalışmalara başlarız Allahın izniyle :)

haydi burcu haydiii tam zamanı şimdiiii :)
canım bak senin çok oldu artık, için tuhaf olsa da devam etmeye çalış. pe.. le olunca da insanın içi tuhaf oluyo ama güzel anlamda
hadi canım erteleme artık seninde yakındır inşallah..

iyi geceler kızlar bugün misafirim vardı oyüzden geç başladım egzersize şu andada yoruldum ara verdim. serçe parmağı tamamen içime alabildm ve gel git yaptım. egzersiz esnasında hiç bir acı hissetmiyorum sadece ıkınıcam die fazla kasılıyorum okadar ama egzersiz bitince vajinamda az bi ağrı oluyor bu zamana alıştıkça gidicekmi acaba?

Son düzenleme:

ooo harikaa canım demek parmak yapabiliyormuşsun rahattın dimi böyle devam edersin ne güzel gelgitte yapmışın maşallah .
o ağrı bende de oluyordu egzersz sonrası istemeden de olsa kasıyoruz genede ama zamanla geçiyor sonra rahatlıkla alıyorsun içine çıkartıyorsun hiç bişey olmuo ağrı falan. içinde ilk hissettiğinden dolayı psikolojikte olabilir..

canım şimdi bitirdim egzersizi Allah nazarlardan saklasın çok mutluyum. önce serçe parmağı sonra baş en sonda orta parmağı tamamen aldım şimdi biraz ağrım var ama geçicek gibi.. tabi ben böyle çoştum iki parmağa geçirim falan dedim ama girişte takıldım bir kaç kere denedim sonrada kendimi korkutmak istemedim, hızlı başladım erken bitmesin die bugünlük ara verdim :) böyle yavaş yavaş vajinin ağzı genişlicek öyle değilmi? yani aslında içerisi baya geniş ama giriş işte orası egzzersizle genişler dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…