- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.761
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrSue1 tbrk ediorum darısı diğer arkadaşların başına inşallahhhhh
kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsue1 tbrk ediorum darısı diğer arkadaşların başına inşallahhhhh
sayenizde canım tamamen burda okuduklarım sayesinde oldu. sabahtan beri içim içime sığmıyo. balkona çıkıp olduuuuuuuuuuuuuuu diye bağırasım geliyo vallaa. kociş de o kadar mutlu gitti ki işe bugün. inşallah allahım herkese nasip eder bu duyguyu. dualarım sizlerle hepinizden allah razı olsun
canım şimdi bitirdim egzersizi Allah nazarlardan saklasınçok mutluyum. önce serçe parmağı sonra baş en sonda orta parmağı tamamen aldım şimdi biraz ağrım var ama geçicek gibi.. tabi ben böyle çoştum iki parmağa geçirim falan dedim ama girişte takıldım bir kaç kere denedim sonrada kendimi korkutmak istemedim, hızlı başladım erken bitmesin die bugünlük ara verdim :) böyle yavaş yavaş vajinin ağzı genişlicek öyle değilmi? yani aslında içerisi baya geniş ama giriş işte orası egzzersizle genişler dimi?
günaydınnnnn çatlak özüm
vayyyyyyyyyyyyyyyy anam hoşgeldin nerelerdesinnnnnn yafyummmmmm
günaydınnn inş başarırız bizde
burdayım kuşum ya bu aralar gündüz yoğunum akşam da kursa falan gidiyorum eşim de izinliydi o evde olunca girmiyorum ayrı kaldık birazcık sen nasılsın bebişin nasıl?msn yle aran nasıl
kıs ne kursuna gidionnnnn...iyiyim elhamdülilllah bebekte iyidir inşallahhh...msn yi sormaaaaeşim geçenlerde msn açcak msn nerde yaa yedinmi naptın ne yapıon sen bu bilgisayara dediii meğer virüs bulaştırmısım msn yi buldu açmıoooo hata verioo virüs bulaştırmısım format atacak kaç gündr onla uğraşıooooo ..
sürücü kursuna gidiyorum her akşam.eşimin tabiriyle yeni bi kamyon şoförü yetişiyo diyooomsn aşeriyom deseydin sen de eşine çok biliyolar herşeyi yaw pc yi bile çökerttin kız en sonunda ne dayanılmaz bi caziben var
görüşürüz yavyum çıkıyorum ben işlere bi el atayım iyi bak yeğenimize öpüyorum seni
tamam canım kolay gelsin bende kahvaltı yapıcam ama pc başındaaaa
dur kiz beraber kahvalti yapalim ekmek kizartayim yag, 1.bardak cayimi alim geliyorum
dur kiz beraber kahvalti yapalim ekmek kizartayim yag, 1.bardak cayimi alim geliyorum
geldüm bebis nasil sen nasilsin ne yiyiyorsun kiz 1.ara sana email.imi verimde beni ekle. bundan sonra msn.de görüsek sinir oluyorum form.da yazdigimiz 2.saat sürüyor. ben sana yaziyorum sen bekliyon, sen yaziyon ben bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?