- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.981
[/COLOR
cnm önce 10 dk. tek parmakla yap jel sür prez. geçir oda kayganya daha kolay oluyor. sonra gitgel yap daireler çiz 10-15 dk esnesin sonra işaret ve orta parmagını küs şeklinde yap o şekilde prez.geçir öle dene nefes alıp ver ıkın cnm yavas yavas ittir kendini rahat bırak ozaman gerilmez yine oynat parmagını daire çiz gitgel yyap kasılırsan dur bekle nefes al ver ıkın böle ilerle cnm yav
kelebek sen naptın şekerim bu özüm ne ballı karambole hamiş kalmış sen napıyosun sende bebiş yokmu yag baksana yakında kreşe dönecek burası:
ark.larbişey sorucam ben serçe parmak bir boğum alabildim daha , ama ilerletemedim sanki ilerisi kapalı gibi biliyorum saçma ama öyle hissettim. nasıl ilerleticem ıkınarak di mi. inş. yapabilirim
haklısın venüs hırs yapmam lazım çok uzadı bu mesele.. vajii kork bendenn...
erteleme hastalığı diyoruz ya gerçekten ben hep erteledim o yüzden genişlemedi vajim.
burdaki en beceriksiz benim biliyorum. ama artık yapmak istiyorum.
şimdi benim anlamak istediğim zamanla kaslar gevşiyecek ve oo yanmada gidicek değilmii nee olur öle olsun..bi heves başladım egz ama dün onları kafaya takınca uyuyamadımmm iyiki burası var iyiki sizler varsınız
bende yenicem bu vajiyiiiii..
artık yenmek istiyorummmm... ben olayı gözümde çok büyüttüm kendi kendimi korkuttum hep.
geçen dişimi çektirdim dişçi iğne yaparken çok bağırdım kıpırdandım hep dişçi diyo ki sen nasıl doğum yapıcann
ah bilse başıma gelenleriii daha çouk yapacak durumda değilim kii
kızzlaar artık vajiden korkmayı bırakın o sizden korksunbana burada söylerlerdi ya işte acımıyo kanamıyo falan ben hadi len nasıl acımaz filan derdim kendi kendime:18::18::18: ama yinede egz hep yaptım 9 ay vajiyi yaşadım 1haftada yendim ama buradaki destek çok önemli yani sadece okuyan ark var okumayın yazın aynı zamanda
sen hala yapmadın mı derken ?? çok mu geç kaldım yani? ya araya regl girdi falan yapamadım bu gün başlıyorum...
slmm kızlarr bayadır giremiyodum annemler bendeydi sonra ben gittim annemlere derken gene egzersizleri erteledimm daha doru düzgün başlayamadım bile zaten ya offff yardım edin bana nolur mayısta 2 sene olcak mayısa kadar başarmak istiyorum en güzel yıldönümü hediyesi bu olur nolurr kızlarr yardım edin banaa :2: :2: :2:
kızlarrr serçe parmak bir boğum alabiliyorum artıkkkkkk :)
çok mutluyummmmmm
ark.larbişey sorucam ben serçe parmak bir boğum alabildim daha , ama ilerletemedim sanki ilerisi kapalı gibi biliyorum saçma ama öyle hissettim. nasıl ilerleticem ıkınarak di mi. inş. yapabilirim
kızlar bi şey sorucam şimdi bu popoya doğru giriyo diyosunuzya ben eş parmağını egzersiz yaptığım şekilde sokuyorum hiç zorlanmadan oluyo rahat bi şekilde acaba p...s denerken üstte olucam ya eş parmağını öylemi sokmayı denesem ? bide parmağı hafif kıpırdatarak sokmaya başlıyorum o kendiliğinden yolu buluyor yani ben o anda popomudur neresi orası pek farkedemiyorum kaydirigubbakcemile3 bu iyi bişeymi kötü bişeymi hihoyyytben çoğu zaman girdiğini anlamıyorum bile kıpırdatınca bakıyom içlerde bi yer karıncalanıyo öyle anlıyorum :tomatoarmak marmak derken iyice genişledimi orası anlamadımki
ben kayganlaştırıcı jel olarak gleit glen kullanıyorum yanında takviye olarakta bebe yağı...burnundan nefes alıp ağzından vereceksin ben nefes alırken bi yandan itiriyorum nefes verirkende otomatik olarak biraz daha ilerlemiş oluyorum...:icecream:
ewet c.tesi gidicez ama p....s denemesi verirmi bilmiyorum tahminin önce eş parmağını yaptıracak gibi geliyor ama bi yandanda regl olcam ve reglin ilk günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım :CüvCüv: son gittiğimde çünkü bu ödevlerden sonra eğer çocuk istemiyorsanız hap kullan dedi ki bunu iiice çözmeden zaten bebek olayına girmeyin dedi zemuszemus hiçte anlamam haptan falan unuturum ben onu içmeyi bakalım ne olacak :hulya:ama köşe bucak annemle kayın valideden hapları saklamam lazım yoksa kıyamet kopar hihoyyyt
ah güzelim ahhh sen beni bi bilsen ben nasıl kafaya taktım evliliğim ilk 2 ayını kendime cehennem ettim ölüyodum baş ağrısından..gece gündüz düşün düşün migren oldum artık zemuszemusve sürekli kusmaya başladım üzüntüden başımın ağrısından eşim o kadar üstüme titriyoduki ben ona karşılık veremiyorum diye içim içimi yiyodu balayında bile her gece deniyoruz sarhoş oluyom kör kütük olsun artık diye adam beni yatağa yatırdığı an zınk açıyom gözleri hiç bişey içmemişim gibi zemuszemusher sabah uyandığımda hayal kırıklığıyla uyanıyodum ama bi bakıyorum eşim odanın her yanını çiçeklerle doldurmuş gelde sevin zemuszemusotur zırla sonra :teselli:neyse dr gittim nörolağa ölüyorum ağrıdan adam Hulusi Kentmen gibi biriydi saolsun bana dedi kızım sen manyakmısın bi dünya fırça beni söyle bi silkeledi kendime geldim normalde sürekli pozitifimdir ama o ilk gecenin şoku benim 2 ayımı kararttı kendime geldim ve hemen bir adım attım dr gittim allah şükür 4 aydır başım 1 gr ağrımıyor yani uzun lafın kısası biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz bunu aşacak olan ne dr nede eşimiz sadece biziz zemuszemus
venüstencim vajiyle ilgili sorunum yok artık tşklr hepinize tam hamiş kalalım dedik hipertiroidim çıktı oda bebiş için tehlikeliymiş tedavi görüyorum şimdi dr kesin çözüm için ameliyat dedi ama ben önce bebiş istiyorum bu konuda çok kararsızım bakalım napıcaz:44::44::44::44::44::44:
bebişim herşeyin hayırlısını iste allahtan...sağlıkla vakti geldiğinde gelir bebişim sen hiç sıkıntı stres yapma kendinemevlam neylerse güzel eyler biz kendimizi yırtsakda paralasakta her şey olacağına varıyor
anammm bizde bu yollarddan geçtikkk kendim geldi aklıma şimdi gülüom kendimeee ben çok komik şeyler yaptım yaacanım sana öyle geldiiiii iyice jellee ıkın sokk inan sonraki zamanlarda bi üst aşamaya geçeince o serçe parmağını jelsiz bileee ayaktaa sokabiliorsun vajınaana......kendinii kasmaa ıkınarak yap çok çok kolay girer serçe parmağın ..sadece biraz tedirginsinnnn korkulacak hiç bişi yokkkk dediğim gibi üst aşamaya geçtinde o parmağını jelsiz ayakta sokabiliorsun vajinayaa....hadi kolay gelsinnnn
1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Mirage9_2
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Mika58
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Pupa
10- Nuray181
11- İlknur_34
12- Sue1
13- Nehirsakarya
14- Zeing
15- Prenses43
2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (mum)
4- Tacem (?)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (kç)
7- Sahara84 (?)
8- Hfz_kubra (?)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Yagmurcukkuşu (?)
12- Mano (?)
13- Soyafilizim (2 p)
14- Zeinax (?)
3. P…S DENEMESİ :
1- Sera87
2- Yağmur1987
3- Asmincan
4- Aylin06
5- Bıdıkcan
6- Balbocuu
7-Kelebek986
8- Yapamadimbenonu
9- Deniz1987
Selam kızlar
1haftaya yakındır çok fena hastaydim. Boğazlarımı usuttum ve çok ateşim vardı. Hamilelik sebebiyle ilaçta icemedim. Ama çok sukur Rabb'ime bugün iyiyim.
Başaran arkadas olmuş heralde tebrik ederim.
Bu arada benim bebis için de tebrik eden bütün arkadaslarıma çok teşekkür ederim.
Ozlemisim ulennn sizi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?