- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.961
kızlarrr serçe parmak bir boğum alabiliyorum artıkkkkkk :)
çok mutluyummmmmm
canım çok sevindim bak gör gerisi nasıl gelicek
kızlar biliyosunuz ben daha yeni yendim vajiyi. bi sorum olacak. dün sabah olmuştu biliyosunuz. ben ilişkiden 8 saat kadar sonra regl oldum. hiç ağrım yok gerçekten ama o kadar çok geliyo ki. hiç bu kadar olmamıştı. acaba ilişkiye girdiğimiz için mi bu kadar geldi???
slm nasılsınız bakalım??
slmm kızlarr bayadır giremiyodum annemler bendeydi sonra ben gittim annemlere derken gene egzersizleri erteledimm daha doru düzgün başlayamadım bile zaten ya offff yardım edin bana nolur mayısta 2 sene olcak mayısa kadar başarmak istiyorum en güzel yıldönümü hediyesi bu olur nolurr kızlarr yardım edin banaa :2: :2: :2:
aferin cnm sana oleyyy peşini bırakma cnm devam ...kızlarrr serçe parmak bir boğum alabiliyorum artıkkkkkk :)
çok mutluyummmmmm
kızlar biliyosunuz ben daha yeni yendim vajiyi. bi sorum olacak. dün sabah olmuştu biliyosunuz. ben ilişkiden 8 saat kadar sonra regl oldum. hiç ağrım yok gerçekten ama o kadar çok geliyo ki. hiç bu kadar olmamıştı. acaba ilişkiye girdiğimiz için mi bu kadar geldi???
slm canım hoşgeldin hamd olsun sen nasılsınnn
kısa zamanda senin ismini de yazacağız böyle inşaaallah canımm
inş canım inş...
aynen canım çok şükür bende sizleri buldum.
buarada bir parmağa alışınca iki parmak daha rahat yaparsın canm. bende iki parmak alamam sanıyordum çok zor gibi gelmişti. ama her pozisyona girdim bacakları iice açmak gerekio yavaş yavaş oda oluo bende iki parmağın mesela hepsini birden alamadım önce biraz yarısını aldım ona alışmaya çalıştım sonra ıkındıkça falan ilerisi de geldi. o yüzden olmıcak gibi hiç düşünme olurmu ..
Allahın izni ile hepsi oluyor :)
canım ben 31 ocakta başardım çok şükür benim de 2,5 ayımı aldı çok üstüne düşmeyince uzuyo malesef zaman.şu anda herşey iyi gidiyo.yalnız kesin kübra benden önce başarır diyodum o zamanlar sen daha iyiydin moralmen bi de yeni evliydin tabi.şu an ertelemen için hiçbi sebeb yok tez zamanda başarıcaksın inşallah.gerçekten o kadar kolay bişeymiş ki boşuna zaman kaybetmişiz ama işte insan yaşamadan bilemiyo.darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah canım
kızlarrr serçe parmak bir boğum alabiliyorum artıkkkkkk :)
çok mutluyummmmmm
peki kızlar. ben de korktum ne biliiimmm:)))
hafz_kübra ismin hafize kübramııı yoksa hafızmısın hafız kübramı??????
BEN DE U.JELİ ALDIM SAOLSUN BURDAKİ ARKADAŞLAR ÖNERDİ BEN 11 AYLIK EVLİYİM İLK GECEMDE P..3 4 CM ALDIM KANAMAM OLDU ZATEN..AMA SONRASI GELMEDİ YANMA 2 PARMAKTA OLUYO COK DEĞİL AMA YİNEDE DÜŞÜNDÜRDÜ BENİ OYÜZDEN SORDUM CANIMM...BU ARADA KURTULMANA COK SEVİNDİM
cnm zevk zamanla olur ilişkiye konsantre olursan zamanla olur ...kızlar p..... tamamını aldım fakat zevk alamıyorum neden ilk zamnlar böylemi oluyor ltf yardım edin
cnm acımaz jelsizmi yaptın cokmu kurcukladın acaba??dün geceki egzersizlerimi yazdım belki okumuşsundur canım önce orta parmağı tamamen rahatça aldıktan sonra iki parmak denedim iki parmak bir boğum aldım fakat devam ettirmek için baya gayret göstersemde olmadı. ardından orta parmağıma bir kat peçede sarıp kalınlaştırdım onuda aldım üstüne bir kat daha kalınlaştırdım ama vaj.. girişimim çok gerildi ve canım acıdıbu normalmi?
adasım benimde adım kübrayok canım nerdee hafza kübra benim adım oda onun kısaltması.. ama olmayı çok isterdim.
cnm acımaz jelsizmi yaptın cokmu kurcukladın acaba??
adasım benimde adım kübra
[/COLOR]
yok adaşım ya jelide baya bol kullandım ama vaj.. girişim baya bir gerildi tabi buda bana acı verdi, psikolojik olduğunu düşünmüyorum ama bakalım bu gecede denicem umarım en kısa zamanda iki parmağa geçerim. bana tavsiye edebileceğin başka bişey varki iki parmağa geçerken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?