- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.021
nazlı ne zamandır sana bişey sorcam unutuyorum hep yaa. canım sen melekler mekanı diye bir siteyede üyemiydin. ben ordada nazlı_85 diye biriyle konuşmuştum. o zamanlar egzersizlere başlıcaktı oda. eğer oysan hatırlarsın belki ilknurayranci kullanıcı adım. ama ben artık o siteye girmiyorum burası gibi değil çünkü. geyik muhabbeti daha çok orda ve vaji hakkında bu kadar aydınlatıcı bi site değil.
asmincan senide çok çok tebrik ederim canım başarmışsın sende. size sadece özenerek bakıyorum bende malesef ki
evet ilknurcum hamileyim test yaptım pozitif çıktı.dr gittik ultrasondada çıktı ama kese küçük dedi yarın tekrar gidicez bakalım ne durumda diye.sağolasın darısı tüm isteyenlerin başına inş
canım ilk başta o kadar oluyor zaten tabiki yendin.bende yanma olmamıştı.belki kendini kastıysan o yüzden olmuştur.yada idrar yollarında iltehap falan vardır.evet canım hamileyimbebiş aceleci vajiyi yendiğim günün hatırası o gün korunmamıştık olmaz diye oda oluverdi
ben malesef hiçbir durumda değilim nazlı ya. hala bişey yapamadım yerimde sayıyorum. parmak egzersizi yapıcam dedim ama onada cesaret edemedim. venüsten bunu okursa beni egzersize başlamak isteyenler listesinden silsin bence. hiç bi halt beceremeyenler listesi yapsın başınada beni koysun. ben anca o listeyi hakediyorum çünkü.
ben malesef hiçbir durumda değilim nazlı ya. hala bişey yapamadım yerimde sayıyorum. parmak egzersizi yapıcam dedim ama onada cesaret edemedim. venüsten bunu okursa beni egzersize başlamak isteyenler listesinden silsin bence. hiç bi halt beceremeyenler listesi yapsın başınada beni koysun. ben anca o listeyi hakediyorum çünkü.
parmak yapamıyorsan mumla yap canım.bende parmakla yapamadım.bir kere yaptım onunda etkisnden 15 gün kurtulamadım,hala bi tuhaf olurum aklıma gelince . şu ince beyaz mumlar var ya klasik heryerde olan mumlardan onunla başla.o çok ince zaten.
okadar hızlı ilerledim şimdi 2 parmakta takıldım kaldımoff çok moralim bozuk neden iki parmağı yapınca canım yanıyor? öncesinde baya egzersiz yaptım ama pufff
sagol tatlim.iste biraz dikkat etsem keskeçok geçmil olsun ecrincimm.
dikkat et kendine..
tebriklerrrrrrkızlar size bir haberim var. sanırım ben BAŞARDIMMMMMM :))) ama hala inanamıyorum... eşim hepsi girdi dediğinde inanmadım ,elinle tut bak dedi,baktım hepsi girmişti gerçekten..1-2cm lik bişey kalmıştı en sonunda.öyle işte.ama mum egzersizindeki gibi değildi daha farklıydı,aynı hissiyat değil yani,ondan inananmdaım zaten.ama gözümle gördüm,yani hafif kalkıp baktım ve elimle tuttm.ben alttayken oldu.ama hiç bu defa olucak diye bir şey geçmemişti içimden.deneme amaçlı yapmıştık.zaten reglim yeni bitmişti biraz zor olur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.ama ilk defa bugün eşimle mumu denedik yapmadan önce.şu ince mumlardan eşime yaptıdım ilk defa.yapmadan önce dizlerim titriyodu,çok korktum.şaşırdım bide kendime.kocaman mumu kendim yapabiliyorum incecik mumu eşime yaptırmaya korktum resmen. ama neyse bir iki defa yaptı. sonrada p.... denemesi yaptık ve olduinannamoyurm hala,ve ben aşırı bir mutlluk beklemiştim ama normalim şimdi neden sizce ???
yok bacim sokmadan olmiyiiiya bilmiyorum oraya bişey sokmak çok itici geliyo bana. yeni evliyken bir gece deniyoruz yine olmadı tabi o kadar bunaldım ki off yaa sokmadan olmuyomu bu iş demiştim kocama. benimkinin gülmekten yaş gelmişti gözünden. e tabi biraz sinirlerimizde bozuktu. şimdi birden aklıma geldide anlatim dedim. kardeşler bacılar sokmadan olmiymi bu meret yav
okadar hızlı ilerledim şimdi 2 parmakta takıldım kaldımoff çok moralim bozuk neden iki parmağı yapınca canım yanıyor? öncesinde baya egzersiz yaptım ama pufff
bence hiç moralini bozma bunları yapabilmen bile benim gibi biri için mucize canım. bugün olmazsa yarın denersin 2 parmakta olur.moralini bozma yeterki canım
yok bacim sokmadan olmiyiii
canim bak bende senin gibi dusunuyordum o kadar itici geliyordu ki bana oraya kesinlikle bisey girmez diyordum ama tabiki de oyle degil.guzelim bak bende parmak yapamamistim en basta kulak cubuguyla denemistim zaten cubugun girdigini gorunce kendin diyorsun neyle denesem simdi diye.bence kulak cubuguyla dene bir bak pisman olmayacaksin
teşekkürler canım desteğin için. sende hamileydin heralde yanlış hatırlamıyosam. senide çok çok tebrik ederim canım
canim hic moralini bozma cunku iki parmagi denerken genelde oyle oluyor yani bir takiliyor insanbende oyle olmustum iki parmagi yaparken canim aciyordu ama bir iki denemede o da gecti yani gecici bisey sakin moralin bozulmasin.daha ne iki kati parmaklar gorecek o vaji ahhhhh
ahh canım benim inan benim içinde bunlar mucize gibi. bende oraya birşeyn girebileceğini kabul bile edemiyordum çok şükür onu yendim ama biraz acele ediyorum sanırım. neyse umarım her ikimizde biran önce çözeriz..
ya normal değilmi? sanki vaji.. girişim böyle dilin altındaki et gibi gerildiğini hissediyorum. ve canımda acıyor bir boğumdan fazla ilerletemiyorum. nasıl geçicek yavaş yavaş genişlicekmi acaba?
ne demek canim yaa ayni seyleri bende yasadim su anda dedikleriniz varya ayri ayri hepinizin dedigini bilin ki ben ve basaran arkadaslarimin hepsi yasadi cok acayip bir durum yaa ayni seyleri yasiyoruz o yuzden lutfen rahat olun biraz olacak hepiniz basaracaksiniz inanin buna ve sonunda da bumuymus diyeceksiniz.ben 4,5 sene yasadim bu durumu cok zor birakin dokunmayi bakamiyordum bile ama cok sukur rabbime bitti artik.sizlerin de bitecek insallah inaniyorum ben buna.
cok sagol canim rabbim isteyen herkese versin insallah.
işallah ,hep dua ediyorum bitsin bu kabus diye.ya kendim çözmem bir yana burda birileri yenince inanın kendim yenmiş gibi seviniyorum. nasıl bir bağ bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?