Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sakin ol canım bence arkadan gelmiştir. yani şimdiye kadar egzersizler ile zarı bozuln duymadık hiç. çünkü zar esniyor o şekilde. sen yavaş yavaş ittiryorsun sonuçta. eşinden dolayı mı bu kadar tedirginsin. hani sana bişey mi der öle bişey olursa.. eğer demiyorsa giden gitsin sıkma canını hem ilişkide kafan rahat girersin zar falan düşünmeden öle deilmi , bence çok kafana takma stres yapma bence arkadan gelmiştir mumada gelmemiş hem. öle olsa muma da gelirdi basurda vardırsa düşünmene bile gerek yok derim ondan gelmiştir çok yakın çünkü vajinaya orası

cnm eşimden dolayı değil.hatta o bişe olmaz kanasa bile ben sana güveniyorum dedi.takma dedi.ama işte elimde değil ben eşimle yaşamak istiyodum.düşünsene mumla gidiyo kızlığın.allah bilir tabi herşeyin hayırlısı ama elimde değil böle yaşamak istemiyordum.

gerilme bitanem yok bişey olmadı hemo.bende de var kıpkırmızı onun kanı biliyorum..bende de oluyo..ama zar öle değil ben her nekadar vajıde olsam ilk gecemi yaşadım penisi 3 cm alır almaz bozuldu ve öle mumla parmakla bozulcak bişey değil güven bize..bunu takarsan kafana işin dahada zorlaşır zaten coğumuzun şu vajıyı yamamızdaki sebeb şu zar olayı...bunu zamanında beynimize işledik şimdi bu sorunları yaşıyoruz ....hiç bişey olmadı emin ol..ne kadar vajı de olsam oo geceyi yaşadım biliyorum kanam şeklini...

anladımmm canım , doğru tabi sende haklısın. . ama bence düşünme sıkma canını arkadan gelmiştir bulaşır sonuçta , akıcı bi sıvı oraya gelmesi normaldir..

teşekkür ederim cnm inşallah olmamıştır.evet kıpkırmızıydı .bi de mum tertemizdi pamıukla sarıp streçlemiştim .hiçbişe yoktu mumda.içerden de bişe akmadı dışa doğru.yani içerdeki kanamanın muma da bulaşması gerekir dimi normalde.bi de ben de vaji kırmızıdan çok pembemsi die duymuştum.beni en çok sabah da görünce o şaşırttı.çamaşırımda ama belki o da hemo.dandır.çünkü bu kadar kolay olmamalı değilmi.çok yazdım ve soruyorum kusura bakma nolur.tekrar teşekkürler cevabın için.

anladımmm canım , doğru tabi sende haklısın. . ama bence düşünme sıkma canını arkadan gelmiştir bulaşır sonuçta , akıcı bi sıvı oraya gelmesi normaldir..

inşallah öyledir cnm ya.teşekkür ederim rahatlattığın için.artık bu haftasonu gittiğimde denicem eşimle.çünkü artık girer die düşünüyorum.artık belli olacak bozulmuşmu bozulmamışmı.inşallah bozulmamıştır.

yaz canım soracaksın tabi ne kusuru oo kan zardan değil...bak için rahat edicekse anlatim..ben 11 aylık evliyim ilk gecemde 3cm aldım penisi oo esnada kasıldım geresi gelmedi...ama eşimin p...kan dı çarşaftada pembisi bi su vardı sonra wc ye oturdum bi kan geldi aktı resmen wc ye neyse sonra bozulduğunu anladım sabah cok az daha vardı camaşırımda sonrada gecti gitti ama işte o kasılma korku beni vajı yaptı..fakat şimdi 2 parmak egz gectim inş başarıcam allah hepimize yardım etsin..üzülme cünkü sana bişey olamadı emin ol

cnm beni de korkutan şunlar oldu.mumu pamukla sarıp penis gibi yapmıştım ve 3cm aldım ben de yani öyle hatırlıyorum 3cm serçe parmaktan kısa ama ben orta parmağımı tamamen sokabilmiştim.yani nası 3cm de bozuldu o zaman cnm.o kadar öndemi ki zar.orta parmakla yaptığımda gidiyo parmak hiçbişe olmuyodu.bi de cnm sabah da görünce biraz leke.bunlar korkuttu beni.yoksa senin anlttığın gibi akma olmadı.içimi rahatlatan mumda hiçbişe olmaması.az da olsa bi leke olurdu.ama hiçbişe olmadı.

inşallah cnm..denemeye geçiosun he çok sevndm Rabbim kolaylık versin kolaylıkla olur Allahın izni ile.. sende kurtulursun inş. hiç takma kafana zar meselesini akışına bırak kendini rahat ol balım

normalde evet vajı girişinden 2 cm içerde bi zar ama esnek bi zar sen egz esnetmişsindir ben egz filan yapmadım ilk gecemde oldu....yani sana anlatmaya çalıştım senin hemo.dan kanlmiş buda seni rahatsız etmiş başkada bişey oldu yok...kaç aylık evlisin

tamam canım teşekkür ederim.korktum biraz ondan çok sordum farkındayım.çok teşekkürler tekrar cevapların için.psikolojim çok bozuldu bu vaji yüzünden.ne yapsam bişey oluyo.kafamı bi türlü toparlayamıyorum.6 aylık evliyim.çok saol tekrar tekrar.

inşallah cnm..denemeye geçiosun he çok sevndm Rabbim kolaylık versin kolaylıkla olur Allahın izni ile.. sende kurtulursun inş. hiç takma kafana zar meselesini akışına bırak kendini rahat ol balım

teşekkür ederim jas-min inşallah hepimize kolaylık versin rabbim.teşekkür ederim tekrardan cnm saol.psikolojim çok bozuk hep ağlamaklıyım böyle.panik atak oldum.vajinin yanında bi de psikoloğa gitmem lazım.hiç iyi durumda değilim.inşallah atlatırız hep birlikte en kısa zamanda.saol cnm tekrardan.

sor hayatım ben sıkılmadımki byük bi zevkle cevaplıyorum burası iyiki var yok kafayı yeriz...sen sadece kafanı rahat tut zarı bi kenara koy ve asla düşünme...aklın rahat beynin rahat olsun..bak ben de parmaktayı henüz muma nasıl gecicem oonu takıyorum mesela önüme gelene soruyorum...vee onlarda beni motive ediyor

çooook teşekür ederim bitanem.allah razı olsun.psikolojim aşırı bozuk nsn anlatamam.depresyondayım resmen.ve panik atak başladı bende.eşimle de uzağım ya iyice hassaslaşıyorum.allah yardım eder inşallah da atlatırız.çok öpüyorum seni.teşekkürler canım benim bütün yardımların için.

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr hemen bugünlük raporumu vereyim dün misafirim vardı egzersiz yapamadan yattım ama içim hiç rahat deildi uyuyamadım kalktım egzersizimi yaptım ve orta parmağımı düne göre daha rahat aldım git gel yapamıyorum ama

rica ederim canımm nolur üzme kendini iyi olmaya çalış allah kavuştursun eşinlede tez zamanda....allah yar ve yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…