Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok bitanem önceki gece yaptımda hafif bi yanma oldu ama düngece misafir vardı deneyemedimya bu akşam yapıcam bakıcam işte duruma göre sölüycem size..ama reng.cok yakın kasıklarımda ağrım cok..bide biliyosun ben yeni başladım egz 2 parmağa gectim hemen ama cesaret geldi

aynen bende kızz en güzelini yapıyon napacan . bende hamile olsam varya hiç yerimden kıpırdamam
istediği kadar büyüsün popo

şimdi bile iş yapasım yok yaww kalkıp gidip temizlik yapmam lazım

kısss ben kendimi hamile hissetmiom o benim kendi tembelliğimmm ev süpürüp silinmesi lasım üşeniommmmm

ciddimisinnn helal olsunn canım maşallah ne güzel bak azimlisin cesaretlisin kısa zaman da yeneceksin Allahın izni ile. .. regl dönemine yakın hassas oluo ama şuda var regl döneminde ve ona yakın zaman içinde rahim baya genişlio daha rahat olabilio ben regl olmama bi gün kala olmuştu ilişki mesela ilki. .

canım çoook tebrik ederim yakında başarıcağın belliydi zaten darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallahhhhhhh

canımmm minnoşum çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım

teşekkür ederim canım sen o dönem olsaydın beni sollamıştın Allahtan yoktunşimdi iyi gidiyo canım işte 3 ay olucak artık ama alıştım diyebilirim.sadece ilk alışımda hemen alamıyorum yine önce biraz alıştırıyorum pe..sle sonra zaten her şekilde her pozisyonda giriyo açıldığı için.sonrasında bi sıkıntım olmuyo yani artık zevk de almaya başladım.başlarda pozisyon değiştiremiyodum sonra kızların taktikleriyle onu da aştım yani aslında herşey insanlar için istedikten sonra yapamıycağımız bişey yok Allaha şükür kaldıramıycağımız çözümü olmayan bi derdimiz yok.şimdi henüz başaramayan arkadaşlar "sizin için söylemesi kolay" diye düşünüyo olabilirler ama kesinlikle yaşanıp ne kadar kolay bişey olduğunun farkına varılması lazım.korkum yok artık canm ya beynimden tamamen silip attım bu durumun bi daha tekrarlıycağını sanmıyorum.bence korkularını tamamen atamadan başaran arkadaşlarda bu sorun olabilir.sonraki yorumlarını gördüm 2 parmağı da almışsın ben 2 parmak 3 boğumdan sonra pe..s denemesine geçtim mesela çünkü korkum kalmamıştı sonuçta içerisini tanıyoruz geniş olduğunu anlıyoruz o yüzden korkulcak bişey yok bence sen de çok yaklaştın başarıya.2 parmakta iyice rahatlayınca istersen muma geç ya da hazır hissediyosan kendini pe..s denemesine geç tamamen senin korkunu atıp atamamanla alakalı bu durum.dualarım seninle canım inşallah herşey çok güzel olucak çok az kaldı birazcık daha sabret hem bak ne kadar çabuk ilerledin önce bunun farkında ol ne kadar çabuk ilerlediğinin bilincinde ol canım bol şanslar

kızzz olurmuu ölee şeyy sen otur oturduğun yerde ilk üç ay dikkat et canm. eşin yapsın gelince boşveer

eşimmiiiiiiii o uyuz elini sürmezz yok Allaha şükürr evimi süpürüom siliom toz alıom çamaşır asıom yemeklerimi yapıom işimi görüom iyiyim Allah şükürr tabi bunları yaparken dikkatte ediorumm

oooo iiyii maşallaah canımm Allah nazarlardan korusun seni ve bebişini.. güçlüsünüz maşallah.. ben çok korkarım heralde :)

bende az temizlik yapim görüşmek üzeree canm

ben ilk parmağı aldımda korkamadım dar geldi ama oyanadım keşfettim yani ilk gecede zar da gitmişti anlatmıştımya.aynı gün orta parmağı aldıktan hemen sonra 2 parmağıda aldım...zorlanmadan..yanmayı kafaya taktım oda gececek..inş...ozaman ben bidaki reng dönemimde p...alayım şuan alamam cünkü ben ödevimi tam yapıyorum daha dersim bitmedibiraz daha cesaret lazım yanii:birde biliyomusun mayın 15 1 yılım doluyo keşke ogün olsa ne mutluluk olur demei:

kız boşver evi mevi sen dikkat et kendine ben hamile kalayım da temizlikten kurtulayım diye bakıyorummaşallah çok rahat geçiyo hamileliğin hep böyle devam eder inşallah

oooo iiyii maşallaah canımm Allah nazarlardan korusun seni ve bebişini.. güçlüsünüz maşallah.. ben çok korkarım heralde :)

bende az temizlik yapim görüşmek üzeree canm

aminnn inşallahhh....yok bebeişim bende öle derdim hamile kalırsam hiç bi iş yapmam diee ama Rabbim onunda kolaylığını verio çok şükürr.....kolay gelsin canım görüşürüz....

kız boşver evi mevi sen dikkat et kendine ben hamile kalayım da temizlikten kurtulayım diye bakıyorummaşallah çok rahat geçiyo hamileliğin hep böyle devam eder inşallah

kıss kadın milletii hamile kalsada kurtulabiliomu temizliktennn inşallah canımmm inşallah bi sıkıntı yaşamam......annem siz hamile kalın ben yaparım temizliğinizi siz bebişime bakarsınız ben temziliğinizi yaparımmm

ecrinecrin öncelikle merhaba ben 1 haftalık üyeyim.yazılanları okudum sizi tepriketmek istedim allah sağlık versin bebeğinizde sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin..darısı başımıza inş

doğru diyosun valla ömür boyu kurtuluş yok sanırım şu işlerdenkızlar annelerine benzermiş bu doğum hamilelik konularında falan sen de annene çekmişsin heralde çok şanslısın bu konuda.sen bugün doktora gidicektin noldu?

canım sen bu hızla gidersen 15 ine kadar çoktan başarırsın maşallah çok hızlısın iyi gidiyosun

evet canım birazda gende var annem hiç bi hamileliğinde hiç bişey hissetmemeiş ablamda öle oldu bende öle oldum çok şükürr

evet canım birazda gende var annem hiç bi hamileliğinde hiç bişey hissetmemeiş ablamda öle oldu bende öle oldum çok şükürr.....doktorra bugün 3 tee gidecem inşallahh

saol canım tşk ler inş biraz korku var p..karşı ama onuda aşıcam şu egz bi bitireyim egz yaptıkca orası acılıyomuş öle okudumya burda bi cesaret devam ediyorum işte

evet canım açılıyo daha doğrusu esneyebildiğini görmüş oluyoruz ve parmak,mum,aparat her ne olursa olsun en kolay pe..s giriyo oraya.sonuçta yabancı cisimleri deneyince ister istemez bi tedirginlik oluyo insanda ama pe..sde öyle değil en rahatı en kolayı o bence.sadece biz öcü gözüyle baktığımız için ona korkuyoruz haliyle ama zamanla geçicek bunlar merak etme canım korku falan kalmıycak alıştığın zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…