- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #52.321
maasallah ögretmenim benim canim benim seni ben pek cok severim.
:) şimdiki öğrenciler pek öyle düşünmüyo malesef :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maasallah ögretmenim benim canim benim seni ben pek cok severim.
:) şimdiki öğrenciler pek öyle düşünmüyo malesef :)
torisay merabasen kimsin hayatim kendinden bahsedermisin :26:
neden bahsedeyim anlamadım
ne ögretmenisin canim.ögrenciler seni üzüyor herhalde
meraba canim seninle tanismak istedim.yazdigim gibi ne durumdasin kendinden bahsedermisin.
ben merakımdan okuyorum konuyla başka bir ilgim yok
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende de malesef aynı dert var 1.5 yıldır evliyim hiç doktora gitmedim dr.saygın mucozkadoğluna gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı? bana yardımcı olurmusnz
iyi geceler kızlar uzun bir süreden beridir yoktum forumda.ilk girdiğim de birçok sayfayı okudum ve sonunda wajinismusu yendim 2 gün önce.Dilerim sizlerde bu dertten kurtulursunuz.Tüm arkadaşlara teşkkür ederim
hoşgeldin cnm tebrik ederim :)yanlış hatırlamıosam aynı günlerde üye olmuştuk senle.
![]()
hatırlıyorum canım.gerçekten çok zor zamanlar geçirdim ama forumun yardımıyla başardım sonuçta :)
hoşgeldin cnm tebrik ederim :)yanlış hatırlamıosam aynı günlerde üye olmuştuk senle.
![]()
Allah başka sıkıntı dert vermesin cnm... İnşallah tüm vajililer de kurtulur biran önce bu dertten :) sen de egzersile yendin dimi cnm ?
evet canım eğzersiz ve bir doktor yakınımın yardımıyla başardım
iyi geceler kızlar uzun bir süreden beridir yoktum forumda.ilk girdiğim de birçok sayfayı okudum ve sonunda wajinismusu yendim 2 gün önce.Dilerim sizlerde bu dertten kurtulursunuz.Tüm arkadaşlara teşkkür ederim
meraba canimbende 1.ayi gecti basarali.
evet seni sik görmüyorm. maasallah
tebrik ederim.
insallah bundan sora hersey gönlünce olur. eger istersen zamanin oluyorsa, sende burda baskalarina yardimci olabilirsin. kendine iyi bak