Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi geceler kızlar uzun bir süreden beridir yoktum forumda.ilk girdiğim de birçok sayfayı okudum ve sonunda wajinismusu yendim 2 gün önce.Dilerim sizlerde bu dertten kurtulursunuz.Tüm arkadaşlara teşkkür ederim

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende de malesef aynı dert var 1.5 yıldır evliyim hiç doktora gitmedim dr.saygın mucozkadoğluna gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı? bana yardımcı olurmusnz

Canım doktora gitmeden vajinismus olduğunu anlayamazsın.
Her ilişkiye giremeyen vajinismus diye bir şey yok.
Bazen insanlar kaygıdan dolayı birlikte olamayabiliyorlar.

iyi geceler kızlar uzun bir süreden beridir yoktum forumda.ilk girdiğim de birçok sayfayı okudum ve sonunda wajinismusu yendim 2 gün önce.Dilerim sizlerde bu dertten kurtulursunuz.Tüm arkadaşlara teşkkür ederim

hoşgeldin cnm tebrik ederim :) :64::64::64: yanlış hatırlamıosam aynı günlerde üye olmuştuk senle. :9::9:

hoşgeldin cnm tebrik ederim :) :64::64::64: yanlış hatırlamıosam aynı günlerde üye olmuştuk senle. :9::9:

:nazar::nazar: Allah başka sıkıntı dert vermesin cnm... İnşallah tüm vajililer de kurtulur biran önce bu dertten :) sen de egzersile yendin dimi cnm ?

evet canım eğzersiz ve bir doktor yakınımın yardımıyla başardım

meraba canim :3: bende 1.ayi gecti basarali. :9: evet seni sik görmüyorm. maasallah:nazar::nazar::nazar: tebrik ederim.:46: insallah bundan sora hersey gönlünce olur. eger istersen zamanin oluyorsa, sende burda baskalarina yardimci olabilirsin. kendine iyi bak

meraba canim :3: bende 1.ayi gecti basarali. :9: evet seni sik görmüyorm. maasallah:nazar::nazar::nazar: tebrik ederim.:46: insallah bundan sora hersey gönlünce olur. eger istersen zamanin oluyorsa, sende burda baskalarina yardimci olabilirsin. kendine iyi bak

tabi ki bu forum sayesinde kurtuldum bu sıkıntıdan.yardımcı olabileceğimi düşnen arkadaşlara kapım sonuna kadar açıktır her zaman.yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Back
X