- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.501
canım ok caresız kalırsan gıdersın ama oncelıkle tembellık yapmadan usenmeden egzersızlerını yap bak goreceksın gelısme gosterdıgını gorunce sende yapmak ısteyeceksın dr fıkrı sanada gereksız gelecek. emın ol dr da bıseylerle egzersız yaptırcak bundan kacıs yok o da aparatla yapacak ıs yıne sende bıtıyor hem kendı kendıne yenınce cınsellık sonrasında daha kolay oluyor cunku sende esınde parmak egzersızıyle vajıyı tanıyorsun yonunu esnedıgını goruyorsun dr olanlarda pekı sonrasında nolacak kendını her kotu hıssetmende dr mı gıtceksın
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMçooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
SİZLERİ SEVİYORUMACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK
BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMçooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
SİZLERİ SEVİYORUMACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK
canim ben o doktorun sadece terapiyle cozdugunu degilde bazi aparatlarla kendi denedigini biliyorum yani burda oyle anlatanlar olmustu bence sen iyice bir arastir eger gitmek istiyorsan cunku bende senin gibiydim burayi buldugumda 4,5 senelik evliydim ve artik hic biseyle ugrasmadan bir an once olsun bitsin istiyordum dr.ulusoya gidecektim ama randevuyu 3 ay sonrasina vermisti o arada bende burayi buldum ve gerek kalmadan cozdum cok sukur rabbime.sen birde denemissin iliskiyi ben birak denemeyi bakamiyordum dokunamiyordum.bence kaybedecegin hic bisey yok buraya takil ve korkularindan tamamen kurtulup bu isi bitir.paran da cebinde kalsin tatil yaparsin hem o paraylabu doktorta sadece terapi egzersiz yapdırmıyorlar ama egzersizide deniycem önce peki eşinizin mi yoksa kendi parmağınızla mı oldu nasıl başladınız????????
canim ben o doktorun sadece terapiyle cozdugunu degilde bazi aparatlarla kendi denedigini biliyorum yani burda oyle anlatanlar olmustu bence sen iyice bir arastir eger gitmek istiyorsan cunku bende senin gibiydim burayi buldugumda 4,5 senelik evliydim ve artik hic biseyle ugrasmadan bir an once olsun bitsin istiyordum dr.ulusoya gidecektim ama randevuyu 3 ay sonrasina vermisti o arada bende burayi buldum ve gerek kalmadan cozdum cok sukur rabbime.sen birde denemissin iliskiyi ben birak denemeyi bakamiyordum dokunamiyordum.bence kaybedecegin hic bisey yok buraya takil ve korkularindan tamamen kurtulup bu isi bitir.paran da cebinde kalsin tatil yaparsin hem o parayla
Cinsel Terapist & Jin. Op. Dr. Süleyman ESERDAĞ arkadaşlar bu doktora gidenler varmı ankarada kendisiylede görüştüm onlarda 3 4 günde çözüyorlarmış yoğun bir terapiyle ve gereken hastalara hipnoz uygulayarak.
Canım arkadasım tebrik ederim cokk sevindim
Ben çok inanıyordum sana çok azimliydin maşallah 1haftada atlattın aslında bak ne kadar kolaymış dımı insan basarinca anlıyor sende yaşadıklarını arkadaslara anlat canım Rabbim kimseye yaşatmasın yenmeden önce insana asla yapamayacakmissin gibi geliyor insallAh diğer arkadaslar yazdıklarımızı dikkatlice okur ve cesaret alırlar.
Canım taze gelinliğin tadını çıkar gün Aşırı deneyin artık esinle çabucak alışman ve git gelleri daha çabuk hızlandırman acısından çok iyi oluyor.
Darısı diğer arkadaslarımızın basına insallAh.
canım çok çok tebrik ederim seni. gerçekten senin adına çok sevindim allah başka dert keder vermesin ne güzel kurtuldun sende. tekrar tebrikler canım kendine iyi bak
hfz kübraaa tbrk ederim kıs maşallahhhh
kıslar kaynanamlar gene bana gelior kalmayaaaagelemicem buraya artık offffffffff 1 ay kalır köye giderler 1 ay nasıl sabredecemm offffffff offffffffff offfffffffffff
başaran arkadaşları tebrik ediyorum bu kabus gibi bir olay benim ilk ilişkim oldu daha sonra vücut kendini kapadı daha sonra başka pozisyonlarda belki kendi kasamam dedim öle denedik öle de yanlışlıkla makata girdi ve ben başardığımı sanıp anlamadım anlamadık 8 aylık evliyim bu illeti aşmak istiyorum artık haydar dümene gitmeye karar vermişken şimdi vazgeçtik çünkü dolandırıcı olduğu söleniyor vajinayı lokal anestezi yöntemiyle uyuşduruyormuş sadece arkadaşlar nolur bana yardım edin
senıde tebrık edıyorum canım nasıl mutlu oldum yaksam gırmemıstım sımdı ıkı guzel haberı alınca cok keyıflı oldu Rabbım baska dert vermesın tebrıkler
seracım çok sevindim. tebrikler sen de kurtuldun
hfz kübra seni de çok tebrik ederim Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.inan çok duygulanıyorum yenenleri duyunca
bu halay ikinize gelsin
canim senin azmin ve basarinin sonucuducanım benim çoook ama çoook sağol herşey için teşekkür ederimm. bugün ikinci kez denedik giriş biraz zorluyor zaman alıyor hatta önce gene bir parmak egzersizi yaptım ama içeri girdikten sonrası elh hiç anlamıyorum bile. oda geçer dimi zamanlar yani hemen alabilirim heralde..
valla dediğin gibi kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum çok mutluyum anlatamam. 6 ay boyunca kendime ne eziyetler yaptım çok şükür artık bitti. darısı diğer arkadaşların başına tez zamanda inş
[/QUOTE]
hepinize çok teşekkur ederım sizlerin sayesinde oldu Allah hepinizden razı olsun çok mutluyum üzerime bir güneş doğdu sankı sizleri cooooooooooooooooooooooook seviyorum
hfz kubra senıde tebrık ederım inan çok sevindim Allah kımseye yasatmasın vajili kimse kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?