Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben kacıyorum kızlar yazılı okumam gerek gec olmadan. hadı optum egzersız yapan arkadaslar kolay gelsın hadı kaldırın totosları mınnoslar

CANIM bu doktorda öyle şeyler yok sadece terapi ben gene elimden geleni yapıcam tabiki ama tıkanırsam yardım almak zorundayım Vajinismus Tedavisi, Cinsel Sorunlar, Vajinusmus (312) 426 85 25 şu adresten doktora bir bak istersen

cok tebrık ederım canım tadını cıkar bızlerede dua et olurmu senın adına cok cok mutlu oldum ne guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınsallah bızde yenerızzzzzzzzzzzzzzz..........

canimmmm tebrik ederimmmmmm
nasil sevindim senin adina yaaa cok mutlu oldum cok sukur sende yendin.
rabbim bir daha yasatmasin insallah:92::92::92::92:
darisi diger arkadaslarimizin basina insallah

bu doktorta sadece terapi egzersiz yapdırmıyorlar ama egzersizide deniycem önce peki eşinizin mi yoksa kendi parmağınızla mı oldu nasıl başladınız????????
canim ben o doktorun sadece terapiyle cozdugunu degilde bazi aparatlarla kendi denedigini biliyorum yani burda oyle anlatanlar olmustu bence sen iyice bir arastir eger gitmek istiyorsan cunku bende senin gibiydim burayi buldugumda 4,5 senelik evliydim ve artik hic biseyle ugrasmadan bir an once olsun bitsin istiyordum dr.ulusoya gidecektim ama randevuyu 3 ay sonrasina vermisti o arada bende burayi buldum ve gerek kalmadan cozdum cok sukur rabbime.sen birde denemissin iliskiyi ben birak denemeyi bakamiyordum dokunamiyordum.bence kaybedecegin hic bisey yok buraya takil ve korkularindan tamamen kurtulup bu isi bitir.paran da cebinde kalsin tatil yaparsin hem o parayla

canim ben o doktorun sadece terapiyle cozdugunu degilde bazi aparatlarla kendi denedigini biliyorum yani burda oyle anlatanlar olmustu bence sen iyice bir arastir eger gitmek istiyorsan cunku bende senin gibiydim burayi buldugumda 4,5 senelik evliydim ve artik hic biseyle ugrasmadan bir an once olsun bitsin istiyordum dr.ulusoya gidecektim ama randevuyu 3 ay sonrasina vermisti o arada bende burayi buldum ve gerek kalmadan cozdum cok sukur rabbime.sen birde denemissin iliskiyi ben birak denemeyi bakamiyordum dokunamiyordum.bence kaybedecegin hic bisey yok buraya takil ve korkularindan tamamen kurtulup bu isi bitir.paran da cebinde kalsin tatil yaparsin hem o parayla[/QUOTE]

offffff kafam çok karışık ama burda yazılanları denıycem

offffff kafam çok karışık ama burda yazılanları denıycem[/QUOTE]

bence dene arkadasim cunku denemekle kaybedebilecegin hic bisey yok.
ben yapabilecegine inaniyorum bak burda bende dahil vajinasina bakamayan dokunamayan insanlar vardi ama cok sukur yendik.hic vakit kaybetme bir an once basla cunku bu hastaligin diger bir adi da duydunmu bilmiyorum ama erteleme hastaligi cunku bizlere egzersiz yapmak hic hos gelmiyor ve bir mucize olsun diye beklyioruz zamana birakiyoruz ama dunyanin neresine gidersen git bu hastaligi cozmek icin egzersiz yapiyorsun bak mesela ben yurtdisinda oturuyorum ve burda da egzersizle cozuluyor yani sadece terapi diye birsey olduguna inanmiyorum ben ama sen genede iyice bir arastir.aslinda o doktora giden cok arkadas vardi burda insallah birisine rastlarsin ve kafandaki sorulara yanit bulursun.
allah yar ve yardimciniz olsun insallah.
yardim icin her zaman burdayiz.

eveeeeeett işte aylardır beklediğimiz güzel haber geldi sonundacanım yaa o kadar çok sevindim ki anlatamam bundan sonra herşey dilediğince olsun inşallah.bak işte dediğimiz kadar kolaymış dimi?darısı inşallah diğer arkadaşlarımın başına.tez zamanda herkes başarır umarım Allah kimseye yaşatmasın bu sorunu.bebişi de tutturursan tamamdır bu iş hadi hayırlısı inşallah
:92::92::92::92::92::92:

cnm ben kendisine gittimm ve çokta memnun kaldımmm ama soranlara israrla aynı şeyleri söylüyorum aslında dr.travmatik bi durumunuz yoksa kendi başınıza burda ark yardımıyla çözebilirsiniz.ama yok illa gidecem derseniz memnun kalırsınız kendisi ban 3 gün verin demişti yeterli olucaktır demişti bizde ona göre gittik 1 günde tüm aparatlar bitti sonra ilişki önerdi ordayken heyecandan yapamadık ama evimize geldiğimizde oldu.ama şunu açık ve net olarak söylüyorum ki burdakinden farklı bir durum yok ama öyle motive olucaksan git tatlımmm....burda ark motivasyonun olmasaydı bu kadar hızlı ilişkiye alışamazdımm bu bi süreç dr.mecburen ilişkiye hazırlıyor sadece ama burda baştan sonra seninle aynı yollardan geçen ark var..yinede kişiden kişiye değişir diyorummm..sen nasıl nerde yenmek istersen orda yeneceksin ..kişinin elinde sonuççç..yinede bi düşün derimmm..herşey beyninde balımmm..

canım benim çoook ama çoook sağol herşey için teşekkür ederimm. bugün ikinci kez denedik giriş biraz zorluyor zaman alıyor hatta önce gene bir parmak egzersizi yaptım ama içeri girdikten sonrası elh hiç anlamıyorum bile. oda geçer dimi zamanlar yani hemen alabilirim heralde..
valla dediğin gibi kendimi yeni evlenmiş gibi hissediyorum çok mutluyum anlatamam. 6 ay boyunca kendime ne eziyetler yaptım çok şükür artık bitti. darısı diğer arkadaşların başına tez zamanda inş

hfz kübraaa tbrk ederim kıs maşallahhhh

kıslar kaynanamlar gene bana gelior kalmayaaaagelemicem buraya artık offffffffff 1 ay kalır köye giderler 1 ay nasıl sabredecemm offffffff offffffffff offfffffffffff

sağol canım benim darısı tüm kızçelerin başına inş :))
bu arada senin adına üzülmedim desem yalan olur nedir bizim bu kaynanalardan çektiğimiz neyse biran önce gelirde gider inş

Allah'ım bu ne güzel bir haber her gün biri daha yeniyor elh. canım benim seni ve mutluluğunu çok iyi anlıyorum. tebrik ederim kuzucummm Allah başka dert keder vermesin hadi bakalım daim olsun inş :)) darısı diğer arkadaşlara

seracım çok sevindim. tebrikler sen de kurtuldun
hfz kübra seni de çok tebrik ederim Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.inan çok duygulanıyorum yenenleri duyunca
bu halay ikinize gelsin

ahh canım benim ya Rabbim yardım etsin seni okadar iyi anlıyorum ki. bende ilk yaşadığımda doktoru çare olarak görüyordum belki türkiyede olsaydım hala doktor doktor gezicek bu ertleme hastalığını daha fazla erteleyerek pekiştiricektim. ama yurtduşında olduğum için egzersizden başka çarem yoktu, kendimi yanlız hissetmedim çok şükür buradaki arkadaşlar çok yardım ettiler Allah bin kere razı olsun hepsinden. ben geçen hafta pazartesi en sonunda egzersize kulak çöpü ile başladım ve bu pazartesi tam bir haftada asla yapamıyacağımı sandığım bütün egzersizleri yaparak başardım. sen şu anda ne durumdaysan hepiniz aynısını yaşadık oyüzden her konuda yardımcı oluruz. sen yeterki biraz gayret göster. bak inanırsan haftaya çarşambaya hiçbirşeyin kalmayabilir. ben sana şiddetle egzersizi tavsiye ediyorum. çok itici geliyor başta ama inan bana bir başla hemen geçicek sen bile anlamıcaksın ve Allahın izniyle atlatıcaksın. bak ben 6 aydır yedim bitirdim kendimi ama şükürler olsun 2 gündür havalardayım. gel başla haftaya seninde hiç bişeyin kalmasın inş.

seracım çok sevindim. tebrikler sen de kurtuldun
hfz kübra seni de çok tebrik ederim Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.inan çok duygulanıyorum yenenleri duyunca
bu halay ikinize gelsin

teşekkür ederim kuzucum kadınlar kulubünü gücü. değme doktolara taş çıkarıyorsunuz valla buranın başarısı maşallah diyelim her yeni gün güzel haberler almaya devam edelim..

canim senin azmin ve basarinin sonucudu
hani her egzersizde de bir yerde takiliyorsun ya basta yaparken ama bir kac denemeden sonra alisiyorsun o takildigin yeri hissetmiyorsun bile.ilk giris de aynen oyle bakma genede insan bir tedirgin oluyor acaba olacakmi gene diye o yuzden o giris zorluyor bence bende de oyleydi cunkuama bir kac denemeden sonra bu da gececek sen hic farkina varmayacaksin bile.
ilk zamanlar bende iliskiden once egzersiz yapiyordum cok faydasi oluyor bu aralar denemek istersen bu sekil yap istersen ama bir kac gune ona da gerek kalmayacak canim allahim izniyle insallah.
canim eskiyi artik dusunme cok sukur bak daha 6.ayinda cozdun araya uzun zamanlar girmedi insallah rabbim bir daha yasatmaz.tadini cikar canim. :87:
darisi diger arkadaslarimizin basina insallahhh

hepinize çok teşekkur ederım sizlerin sayesinde oldu Allah hepinizden razı olsun çok mutluyum üzerime bir güneş doğdu sankı sizleri cooooooooooooooooooooooook seviyorum

hfz kubra senıde tebrık ederım inan çok sevindim Allah kımseye yasatmasın vajili kimse kalmasın

canim benim aynen senin mutluluguna ortak oluyorum o kadar cok sevindim ki insan kendisi yenince bir saskin oluyor ama arkadaslari yenince daha bir seviniyormus yahuuu
canim insallah esinle huzurlu mutlu bebis dolu yillarin olsun.bakarsin bebis de gelir arkasindan bu guzel haberinayy ne guzell yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…