Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oooffff herkes konu okuyor galiba kimseden çıt çıkmıyor. vajiyi çözemedim bari biraz eğlenem dedim ama olmadı olmadı olmadı.

yok canım yemek yapıyorum acıktım :) valla kuzucum öyle oflamak yok, şimdi sen anlat ne aşamadasın ben kendi derdimden kimseyi pek takip edemedim öncesinde. sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

yok canım yemek yapıyorum acıktım :) valla kuzucum öyle oflamak yok, şimdi sen anlat ne aşamadasın ben kendi derdimden kimseyi pek takip edemedim öncesinde. sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

tebrik ederim kübracım,darısı bize de olsun inşallah en kısa zamanda..bişe sormak istiyorum zevk alma olayın nasıldı,geçmişe dönüp baktığımda bu sayfada baya muhabbet dönmüş konu ile alakalı,gizli saklı reçete verenlerde olmuşbence bu konuya da değinebiliriz isteği arttırma yada vjnal o..olayı nasıl çözülür gibi...

teşekkür ederim canım seninde en kısa zamanda müjdeli haberini alırız inş.. sen ne durumdaısn egzersiz yapıyormusun? zevk olayına gelince zaten vajili olan bir kadın orgazm olabiliyor. yani illa tam anlamıyla beraber olmaya gerek yok die biliyorum. kendini kasmaz ve olayın akışına bırakırsan zevk alabiliyorsun. ilk başardığım gün zaten çok tedirgindim acımadığını hatta hissetmediğimi görünce kendimi biraz bıraktım fakat anca dün akşam ikinci denememizde tamamen teslim olabildim.

HFZ KÜBRAM SENI CANDAN KUTLUYORUM YENI GELININIMIZ KÜBRA
MASALLAH bundan sonra hersey gönlünce olsun.

kusura bama canim dün forma girmedim basardigini simdi okudum kocaman sevgiler

asmincim 100 mesajım olmadığı için burdan yazıyorum ik seferde tamamını almıştım ama sanırım psikolojik bişey. sonra zaten adet oldum. üstüne 1 kez deneyebildik. eşim nöbetçi. bi de biraz tombiş sanırım göbeğinden kaynaklanıyo. ben üstteyken de rahat edemiyorum.:)))

Arkadaşlar merhaba.Ben bu siteye yeni üye oldum.2,5 yıllık evliyim ve hala ilişkiye giremiyorum.Lütfen bana da yardım edinBurada yazılanların çoğunu okudum ve hikayeleriniz bana güç verdi.Aslında ben pen... alabiliyorum ama çok az bir kısmı kala kendimi çok kasıyorum sanırım ve acı duyuyorum.Acaba kızlık zarım mı çok kalın diyorum.Bir türlü o aşamayı geçemiyoruz.Bu aşamaya kadar geldiğim için de parmak egzersizlerine gerek yok gibi geliyor.Benim durumum da vajinismus mu oluyor kızlar?Artık bebek istiyoruz ve bu sorun hayatımı alt üst etmeye başladı.Sizce ne yapmalıyım.Çok yorgun ve umutsuzum

bende p..s içime alabiliyordum ama acı inanılmaz derecede sonra egzersizlerle kasmamayı ve raht olmayı öğrendim rahatça aldım hiç hissetmedim sonra denemedik ondan yakınıyorum korkaklık yapıyorum çok biliyorum hem acı olmadığınıneden korkuyorum anlamıyorum ki

kızlıkzarını unut kalın olsaydı hiç giremezdi merak etme onu aklından çıkar kızlık zarı hiç sıkıntı değil sıkıntımız psikolojik

Yani egzersizler gerekli mi öyleyse?Peki sen ne kadar sürede aştın bu sorunu?Ya çok az bişey kala istemsiz kasıyorum ben kendimi ve asla bu dertten kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum

Yani egzersizler gerekli mi öyleyse?Peki sen ne kadar sürede aştın bu sorunu?Ya çok az bişey kala istemsiz kasıyorum ben kendimi ve asla bu dertten kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum

evetişte egzersizle alışıyorsun diyorsunki kendinebu kadar amaç inanmakzaten oranın öle güzel uyumlu yaratıldığına v inan kefşediyorsun ne kadaresnek olduğunu görerek inanıyorsun ama kayganlaştırıcı ile dene p....si ölede olur illa gerekli değil ama eğer korkun endişelerinbüyükse başla çok iyi gelicek ben mesela aldım acısız sızısız hepsini sonra tembellikten oyaladımaraya adet girdifalan eşimide yormakistemdimçok zor giriyor çünkü önce esnetip denicemde tembellik yoksa yapmıyoruz ama artık rahatım oldu çünkü gene olucakhatta daha rahat olucak kafam rahatladı çok zor zamanlardangeçtik egzersizlerle abartmıyorum8 günde bitirdim 8.günde ölesine deneyelimdedikhepsi girdi yap bak nasıl rahat ediyorsun illa bişesokmana gerekyok düşünmek yeterli aynı p..sgibi nasılki o kalkıyor buvajinada esniyor genişliyorsıvı salgılıyor rahimler yukarı ççıkıyor kendni hazırlıyorsen hiç bişeyapma konsantre ol yeter zaten

Teşekkürler cnm umarım bugün giriş yaptığım bu sayfadan çoookkk uzaklara gitmeden ben de güzel haberlerimi yazarım.Şu an gerçekten çok umutsuzum,desteklerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum kızlar.

tututututu maşallah bebişimmmmmmm ohhhh üzerinden büyük bi yük kalkmış gibi oldu sanki rüyada gibi hissediyo insan ne kadar gereksizmiş korkularımız boş yere saçma sapan anlatılan hikayelerle doldurmuşuz beynimizi ama geçti gitti artık egzersiz yapan arkadaşlar yenen arkadaşları örnek alın bakın nereden nerelere geldiler....bizlerde sizin gibiydik başaranları okudukça yok bunlar benim gibi değil nasıl bu kadar rahat olabilirler diye düşünüyorduk ama gerçektende öyle oluyor yaşamadan bilemiyoruz gerçekten hepimiz cinsellik hakkında hiç bir şey bilmiyoduk tek bildiğimiz şey onun acı verici bişey olduğuydu halbuki milyonlarca kadın hatta lisedeki çoluk çocuk bunu yapıyor öyle bişey olsaydı kimse yapamazdı/yapmazdı bunu...lütfen safsatalara inanmayın kendinize güvenin gerçekten çok ama çok basit bişey lütfen gözünüzde büyütmeyin :87:

ayyy çoook mutluyum benim ismimde gurur duyduklarımız içinde artık :)))

bebişimmmmmm gurur duyuyoruz hepinizleeeeeeee darısı diğer arkadaşlara olsun en kısa zamanda herkes yensin inşalaaaaahhhh

canım benim 2 türlü orgazm vardır ben öyle biliyorum en azından 1.cisi hepimizin vajili iken yaşadığı klitoral orgazm yani dokunma ve sürtünme ile olan diğeri p...s ile olan vajinal orgazm o muhabbetler özellikla yapıldı buradaki vajili hatunların cinselliğin ne kadar zevkli olduğunu bizim diğer normal cinsellik yaşayan kadınlardan farkımız olduğunu anlatabilmek amacıyla..... bi kere cinsellik bir mecburiyet veya ödev değil sadece erkeğe has bişeyde deil eşinizi istemeniz günah yada ayıp bişey deil aksine son derece normal bişey... ama ilk başlarda tüm iş bize düşüyor çünkü biz kadınlığı kabullenemiyoruz vaji egzersizlerini yaparken bi yandanda kadın yönünüzüde keşfedin.... doktorumun bana tavsiyesi ve benim size tavsiyem evde iken iç çamaşırı giymeden etek elbise giyip o şekilde evde dolaşın ve bacaklarınızı sımsıka kapatmadan yayılarak oturun yayılarak yatın korkmayın vajiye bişey kaçmaz (vajili iken açınca ben öyle düşünüyodum şahsen) merak ettiklerinizi sorun bizde tüyo çok bebişim

ooo ballı böreğimmmmm en rahatı ve en çok zevk vereni hem eşine hemde sana üstte olan posizyondur bence tekrar dene yawru kuşum şiddetle tavsiye ediyorum

çokgüzel çoksevindim negüzelmutluluk benbaşardımsonra hiç yapamadım ölebekliyorum neyi bekliyorsammm

kızzzzzzz sen ne güzel coşkulu hevesli idin aaa noldu sanaaaaa nazarmı değdi bebişimmmm bence sakın ara verme mümkün oldukça sık yap hele bi zevk alıp değişik posizyonlara gir bak nasıl kocişin başından ayrılmıyon

canım benim hoşgeldin....ooooo sen zaten diğer arkadaşlara oranla önde başlıyosun şimdi sana tavsiyem üstte ve senin ters oturduğun posizyon yani eşine sırtın dönük olsun ve sen deneme esnasında p...se bakma sen otur eşin popondan tutup açıyı ayarlasın bol jel sürmeyi unutma o şekilde otur yavaş yavaş panik yaparasan hemen dur bekle ama çıkarma sakinleş önce sonra kendine sor hissettiğin şey acımı baskımı ??? kesinlikle cevabın baskı olacaktır birde gerilme gibi bi his orada bekle vaji vakum gibi içine çakacak sonra eşin yavaş yavaş git gel yapsın cuppp olcak sende inanamayacaksın o zaman dene eğer olmazsa kasmalarını kontrol etmekte zorlanıyorsan çok kısa sürede parmak egzersizi ile yenebilrsin bebişimmmm

canım ilk zamanlar vaji kalıntıları oluyo beyinde ama sen denemeye başladığında her şey kayboluyor yapa yapa alışacaksın yapmadığın sürece endişelerin büyür biz vajililer takıntılı hatunlarız çünkü o yüzden düşünmek yerine icraate geç farklı posizyon dene güzelim

kızlıkzarını unut kalın olsaydı hiç giremezdi merak etme onu aklından çıkar kızlık zarı hiç sıkıntı değil sıkıntımız psikolojik

bebişler kaç tane arkadaşa doktor aynı şeyleri söyledi hatta çoğu bunu kafaya taktığı için kastı kendini ama yok öyle bişey... zaten hiç bişey anlamayosunki....siz zaten anlamayacaksınız aaaaa nasıl oldu diceksiniz

venüsten evet ne kadar çoşkuluydum yendim bıraktım resmen ama haklısınbırakmıcam bu işin peşini halledicem artık yeter uleynnnnnnnnnnnnnn birazda sen sıkıl vaji bitirdimseni bilem

ıyı aksamlar arkadaslar bu hafta yıne yogunum yazılı okuyorum yazılı hazırlıyorum o nedenle fazla sık gıremıcem okudukca ınsallah guzel haberlerınızı duyarım hadı kızlar egzersızeeeeeeeeeeee

ben kısmetse 6,5 ay sonra evlenicem, ama topice girdim yazılanları okudum bi çok kisinin bu sorunla karsılastgnı gördüm simdi bende biraz korku tedirginlik basladı.. :18: :18: ya bende de olursa ya yapamazsak ya basaramazsam fln gibi offff

öncelikle hayırlı olsun cnm şimdiden bi ömür boyu mutluluklar :)
bu durumun en önemli sebebi zaten beynimizde oluşturduğumuz korkuydu. o sebeple sen korku kafana yerleşmeden sil at kafandan. zaten illa korktuğunu kabullenmek gerekmiyo, ben korktuğumu bilmiyodum bile :) ilk gece öğrendim korkmamak gerektiğini şöyle söyleyebilirim. ben dahil yenen tüm arkadaşların belki de ilk söyledikleri, düşündükleri şey. "bumuymuş benim aylardır/yıllardır yapamadığım korktuğum şey??" yani sonuç olarak öncelikle korkma, endişeye kapılma, kötü düşünme :) hı olaki sende de olursa-ki umarım olmaz, çözümü zor olmayan bi durum. her nekadar çözüm kolay olsada insanı yıpratan da bi durum malesef. sen daha yolun başındayken yıpratmaya başlama bence kendini, rahat ol :)
Mutluluklar...

güzel dileklerin için tesekkür ederim, ama isde düsünme aklından sil demekle olan bisy degil sanırım, ben zaten bi kaç yakın arkadsmdan da duydum bu tedirginligim ve korkum önceden geliyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…