- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.481
eşim ankaralı biz erzurumda görev yapmaktayız şuan böyle bir durumda izin alabiliriz
Maddi durumunuz el veriyorsa git tabi.
Denemekten ne çıkar?
İnşaallah başarıya ulaşırsın. Böyle karamsar olma.
hiç egzersiz yapmadım ama psikolajik olarak çok kötüyüm süreç gerektiren şeyleri denemek istemiyorum bir anda bu problemi aşmak istiyorum çok bunaldım haydar dümeni düşünuoduk ama herkes dolandırıcı dıyor bu doktor ve kendi alanı cinsel terapist baya bir araştırdım ankarada klinik merkezi var ve 4 5 günde garantisini veriyor ileri boyuttaki hastalara hipnoz tedavi olayıda varmış ama benımkı o kadar ileri değil benim ilk ilişkım oldu kızlığım bozuldu yanii ama gerisi gelmedi
kız kaynananlar yıne mı gelıyor bosver yemegını ısını yapsınlar sende uzat ayaklarını yat dınlen. benımkıde burdaydı bı kac hafta once hamılelıgım devam etseydı yaza kadar kalacaktı ama dusuk olunca gıttı
bu doktor sadece bir muayene ücreti alıyormuş daha sonra tedavi bitip başarıya ulaşdıktan sonra ücret alınıomoş oda 2.500civarı parayı hiç önemsemiyorum yeterki hal olsun eşim ve ben ikimizde çalışıp kazanıoruz herseyden önce ruh sağlığını etkiliyor bu illet
canım senin bileceğin iş tabiki ama bence önce egzersizleri dene derim hem ilk işiniz de olmuş çok çabuk yenersin bu sorunu. bak burada egzersizler ile bir haftada yenenler oldu. sen neden yapamıycanki. hem boşuna o kadar para vermemiş olacaksın. başta çok itici geliyor biliyorum banada öyle geliyordu ağlıyordum yapamam ben diye ama yapınca egzersizleri aslında kolaymış dedim bumuymuş korktuğum dedim..
inan çok işe yarıyor bende hipnoterapiye gittim birtek hipnoterapi ile olmuyo malesef herkesin yanında illa bu egzersizleri yaptırıyorlar doktora da gitsen.. bende doktor çok araştırmıştım orada da aparat ile denettiiyorlarmış. ama belki bilemiyorum hipnoterapi ile çözülebilir senin sorunun .. ama bence genede bi egzersiz dene derim gitmeden
midyecim normalde çoğunluk bendeler 1 aydır eltimde kalıolardı hamileydi doğurdu die şimdi gelecekler en fazla 1 ay kalıp köye gideceklerr....amaa ne bilim artık tahammülüm yok Rabbim affetsin inan görmek istemiorum onları geçmişteki yaşadığım kötü günler şerit gibi geçio önümden onları görünceeeneyse canım ben çıkıorum eşim gelecek Allaha emanet olun kendinize iyi bakın ara ara gelirim inşallahh....sizleri seviyorum kader arkadaşlarım Rabbim yardımcımız olsunnnn cümlemizinnnnn
Katılıyorum canım. Eğer imkan varsa ki varmış iyice araştırdıktan sonra gidin.
Üçün beşin hesabını yapalım derken söylediğin gibi psikolojiniz bozulur.
Yalnız bir endişemi de paylaşayım seninle 4-5 gün garantisi çok iddialı geldi bana.
Nedense böyle çok iddialı cümleler bende bir şüphe uyandırır.
Ama sen araştırmanı yaptıktan sonra kliniğin iyi bir yer olduğuna kanaat getirirsen
aklından soru işaretlerini atıp git oraya.
İnşaallah kısa zamanda sorunun hallolur buraya gelip yazarsın.
Önce bu karamsarlığı üzerinden atmaya çalış.
Zaten zorlu kısmı atlatmışsınız.
Bu büyük bir başarı. Bence mutlu olmalısın.
bu doktorta sadece terapi egzersiz yapdırmıyorlar ama egzersizide deniycem önce peki eşinizin mi yoksa kendi parmağınızla mı oldu nasıl başladınız????????
siz aştınız yoksa hastalık sürecindemisiniz bu doktor öncelikle cinsel terapist ve jinekolog oluşu paraya amaçlı açılmış bir yer değil en azından tıp doktoru Cinsel Terapist & Jin. Op. Dr. Süleyman ESERDAĞ tıbbi hipnoz uygulama unvanı almış tanınan bir doktor herşeyleri yasal haydar dümen gibi değil en azından bilmiyorum kafam çok karışık bazen yoğun psikoloajık bunalımlara giriyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMçooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
SİZLERİ SEVİYORUMACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK
siz aştınız yoksa hastalık sürecindemisiniz bu doktor öncelikle cinsel terapist ve jinekolog oluşu paraya amaçlı açılmış bir yer değil en azından tıp doktoru Cinsel Terapist & Jin. Op. Dr. Süleyman ESERDAĞ tıbbi hipnoz uygulama unvanı almış tanınan bir doktor herşeyleri yasal haydar dümen gibi değil en azından bilmiyorum kafam çok karışık bazen yoğun psikoloajık bunalımlara giriyorum
once kendı parmagınla basla canım ıstersen en kucuk parmagınla basla nasıl ıstersen hersey sende bıtıyor unutma kendı parmagınla yapınca kı sırası var bunu es parmagına gec onuda sırayla yap sonra mum ıstersen aparat alıp yap sonrada mutlu son
sakın bızı yanlıs anlama amacımız ahkam kesmek degıl tercıh yıne senın ama bence o parayla guzel bı balayı yaparsınız tatlım sen sor burda oldugumuz surece sana cevap yazarız destek verırız bak gor bır sure sonra egzersızler daha kolay gelecek
bunalıma gırmene hıc gerek yok ınan kı ben ne bunalımlar gecırdım bosanmanın esıgınden kac kere dondum kendımı kadın olarak bıle gormuyordum es olarak bıle gormuyordum ev arkadası gıbıydık sen evlenelı ne kadar oldu bılmem ama ben yendıgımde 3,5 senelık evlıydım bu zaman cooook zor gectı tahmın edersın elhamdulıllah yendım
çok teşekkür ederim canım allah razı olsUN allah kimseye vermesin bu hastalıĞı peki eldivenle mi oluyor tam olarak anlatırmısınız..??
8 ay oldu benim ama kabus gibi çok korkuyorumm daha fazla bu sürecin uzamasından
evet canım ıste uzamaması ıcın hemen egzersızlere basla ınankı hemen cozeceksın burdakı bazı arkadaslar 3 gunde bıle cozdu dusun yanı bencede sure uzadıkca bugunkı bunalımlar bıle hafıf gelecek tecrubeyle sabıttır dedım ya ben neler yasadım yazın temmuzda 4 sene olacak bızım 2 ay once yendım hersey cok duzeldı Raabbııme sukurler olsun kım ne derse desın evlılıkte cınsellık cok onemlı
inş size güvenıyorum ama en son çare olmazsa doktora gıdıcem süreç beni çok etkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?