Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uleynnnnnnn venüsss inat edip beni şu listeye yazmadın yaaa kartlaştımmııı leynnn bennnnnnnn

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz

uleynnnnnnn venüsss inat edip beni şu listeye yazmadın yaaa kartlaştımmııı leynnn bennnnnnnn

günaydın annecikkkkk amaaa bebişim o zaman 2 listede olcan toplam sayıyı karıştırcam leynnnn ne güzel anne oldun hem sen vajiyi yenmedinki o listeye geçesin seni uyanık seni

bu arada istanbuldaki vajili hatunlar bu c.tesi buluşuyor gelmek isteyen varsa gelebilir

anaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde bulusuor nasıl buluşuor kimler geliorrrrrr

günaydınnnn annecik adayııııı kıs çalışmalara başladınmııı temeliii attınmııı tammamıdırr.... kıss nerde buluşulcak kimler gelecek

aaaaaaaaaaaaa bende gelmek istiyorum

seraaaa kuzum naber nasıl gidior hayat kaynanamlar ayın 15 de gidecek herhalde inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım iyiyim kaynatmaya çalışıyoruz sabret canım az kalmış bu arada rahatsın pc başına geçebiliyorsun salla gitsin boşveeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr kaynana pöh......................

canım iyiyim kaynatmaya çalışıyoruz sabret canım az kalmış bu arada rahatsın pc başına geçebiliyorsun salla gitsin boşveeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr kaynana pöh......................

kaynatın kaynatınnnn boşverdim saten umursamıorummmm az kaldı zaten gitmelerinee...laptop olduğu için vede benim oldu için odama çekiliom aradaa yazıom sizeeee

anaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde bulusuor nasıl buluşuor kimler geliorrrrrr

günaydınnnn annecik adayııııı kıs çalışmalara başladınmııı temeliii attınmııı tammamıdırr.... kıss nerde buluşulcak kimler gelecek

aaaaaaaaaaaaa bende gelmek istiyorum

taksimde saat 3.te olacak...
1- seremi
2- gülse
3- terazi
4- esra_ogr
5- telebek (gelebilrse)
6- bennnnnn

gel seracım beklerizzzz

taksimde saat 3.te olacak...
1- seremi
2- gülse
3- terazi
4- esra_ogr
5- telebek (gelebilrse)
6- bennnnnn

gel seracım beklerizzzz

ayyyyyyyyyyyyy ne güsel ben hayatta gelememm 1. si eşim buraya girdimii dahiii bilmiorrrr ne derim nere giderim derim 2.si manyah kocam beni hiç bi yere göndermiooo hamileyim diee 3.sü ben taksime bi kere gittimmmm nasıl gtttimii bile hatırlamıommm kaybolurum leyn bennn ayyy bende gelsemmm taksimde bağırsam heyyy şittt biz vajınusmusluyduk şimdi başardık onu kutluoz desemmm, dermişim bideeee

yaa keske :2: bende istanbulda olsaydimda gelebilseydin büyük bulusmaya o.kadar isterdimki gelebilmeyi

yaaa sormaa ben ist dayım ama gidemicemm ...ne güsel olurdu ne komedii geçerddiii yaaaa(( evli olmasam gelirdimm evli olmasam nasıl vajınusmus olcaksam puhahahaha manyah bennnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…