- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.601
yaaa sormaa ben ist dayım ama gidemicemm ...ne güsel olurdu ne komedii geçerddiii yaaaa(( evli olmasam gelirdimm evli olmasam nasıl vajınusmus olcaksam puhahahaha manyah bennnn
tamek merabacanim. seninle tanismak istedim ama senden 1.cevap gelmedi ne.durumdasin yardimci olmak isterim.:26:
kızlarrrrr sizleri çok ama çokk özledimm..kaç zamandır giremiyorm yaa birçok şeyden geri kaldım :) o kadar çok birikmiş ki yazılar..hamile olan arkadaşları kutluyorum..yenenleri tebrik ediyorum..yeni gelenlere hoşgeldin diyorum ve başaramayanlara da ha gayret diyorum :)
benimde teyzem doğum yaptı ama doğumu erken olduğu için bebek küvezdeteyzem doğum esnasında üşüttü falan off kötü günler geçiriyorm anlayacağınız..ben de de mantar oldu.eşimle uzun zaman oldu beraber olamadık yaa korkum geri başladı :)
geçmiş olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahh..sezeryanmı oldu ameliyathanedemi üşüttüüüü......
saol cnm benimm..sezeryanla doğum yaptı.7 aylık oldu bebeği.sezeryanda üşütmüş zatüreye çevirmiş üşütme.evet cnm ameliyathanede üşütmüş
ayyy çok kötüdürr kadıncağızzz aman yaa madem cıbıl cıbıl soyuyorsunuzz bariii üstüneee kalın bişi örtselerrr yelek olsa yeter yaa...eltimdee 15 gün felanoldu doğum yaptığı oda üşüttüü omuzları ağrıdıı sırtııı felan nefes alamadı ama onun hemen geçtiii...çokkkk geçmiş olsn evladını kucağına alırsa unutur acılarınııı geçer inşallah en yakın zamandaaa...Rabbim acil şifalar versinnn... Rabbim sanada hayırlısıyla bebeiş nasip etsin....
çok geçmiş olsun.
özümcüm nasılsın fasülyecik nasıl
iyiyiz canım hamd olsun sen nasılsınnn
bende iyiyim bitanem ne olsun iş güç yeğenimi seni öçpüyorum bu arada egzersize devame diyor musun
saol canım şimdilik hiç bişi yapmıorummm ...3 ayımı bekliorum doldurim p..s devam edecem inşallah bi aksilik çıkmazsaaa.....
Allahımmm sen bana sabır ver Yarabbimmm sinirden titriorumm...eşimi boğucam akşammmmmmm...Kaynanamla konustuk şimdii neymiş oturma odasını sonra çocuk odası yaparmışızzz devamlı bizde kalmayııı düşünüorlar herhalde..Yarabbim sen seytanın vesvesinden uzaak tut beni Yarabbim bunları konusmak daha erken sen evladımı sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip ett... gerisi umrumda değilll...gerekirse kiraya çıkarız gerekirse baba evinee döneriz.....evlendim vajınusmus steresiii hamile kaldım gene stress..Yarabbim sabır ver bana yaaaa...su 15 gün geçsin hemen offffffffffff......
soyafilizim nasilsin hayatimnasil gidiyor egzersisler ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?