Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm inşallahh olur ama tam gaz yapcam ama tek sıkıntım adetim yaklaşıyo inş baya ilerlerim adet olmadan ama çok kolay ya bi kere devam ediyorum girip çıkmaya sırf alışsın diye biraz daha kalınla çalışcam yarın sabah inş en kısa zamanda olur kurtulurum şu beladan...

Selam canım hosgeldin
Bende senin gibiydim çalışırken zor oluyor sabah 6 da kalkıyordum aksam 8 de eve geliyordum o yorgunluğun üstüne inat ettim her gün egzersiz yaptım sende inat et canım erteleme sakın sonuçta çözümü olan bise çok sukur ertelemeye hiç gerek yok.
Sorun olursa her zaman burdayim canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun insallah

herkese selam kızlar nasılsınız bayağıdır giremiyorum onun için çok birikmiş sayfalar yenen herkesi tebrik ediyorum yeni hamişleri kutluyorum ben 20 gündür egzersiz yapmıyorum annem wardı bugün gitti reglimde bugün bitti zaten inşallah yarın yeniden egzersize başlayacağım ewlilik yıldönümüme 1 ay kaldı çok üzülüyorum o zamana kadar yenmeyi çok istiyorıum ama hala bütün bu anlatılanlar bir mucize sanki bende birgün yenermiyim acep?????

selam canım

kız bak bir haftada halledenler var sende halledersin senin neyin eksik bir ay neki hergün egzersizleri uzun süre yaparsan aksatmadan sende bir haftada 10 günde çözersin yeterki üzerine git pes etme bunu yapacağına inan ..

tatlım tabiki sende yeneceksin ..senin bizlerden yenenlerden ne eksiğin var..düzenli egzersizlerini yap ve takıldığın yerlerde bize mutlaka sor..inş 1 ay içerisinde yenersin cnm :)

canım benim ya ben tekrardan foruma girmeye başlayıncada bana buna benzeyen bir mesaj atmıştın ve inan bana o mesajı okuyunca dedim ben bu işi tam 1 haftada yapıcam halledicem. ve elh ogünden sonra tam bir haftada başlayabileceğime bile inanmadığım egzersizler sayesinde başardım. umarım bana verdiğin o enerjiyi prenses43 arkadaşımızda almıştır..

Allahım bu nasıl illetmişş bu nasıl bir kabus herşey güzel giderken eşinle birleşememek allah ya canımı alsın ya da bana bir kapı açsın

canım benim böyle düşünme lütfen. 1 hafta içinde iyi bir egzersz, moral ve yoğunlama ile halledebileceğin bir durum. bunun için böyle kötü şeyler söyleme. Rabbim uzun ömür versin ve biran önce kurtarsın seni inş.

gel bebeğimiz gel gel gel :) inş canım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. sen bir kere bu foruma müjdeyi verdin elh. bir daha verirsin ben inanıyorum..

eheuhe ayy okuyunca kendi hallerimiz geldi. hele balayında yapmadığımız denemediğimiz şey kalmamıştı. yatağın denemediğimiz köşesi kalmadı ama egzersizler olmadan beceremedik :) kociş bana doğru gelince içimdeki sesler başlardı 'KAÇ KAÇ KÜBRA KAÇ KÜBRA' eşimde peşimden gel buraya kaçma yaa şimdi düşünüyorumda iyi sabretti valla..

ahh bebeğim ya ben nasıl pozisyon değiştirebilirim? sadece benim altta olduğum eşimin üste olduğu klasik pozisyondan başka bişey deneyemiyoruz. hele şu bahsettiğini eşim çok istiyor ama ben hiç cesaret edemiyorum. bide şey dicem şimdi sen yeneli baya oldu ya, sen artık normal olarak bütün pozisyonları rahatlıkla yapabiliyormusun?

inşallah canımm sen bu foruma geldiğinde inanarak gelmiştinki gerçekten maşallah çok güzel ilerledin azmettin başardın
azmine hayran kaldım .. çok sevindim senin adına ..
inşallah prenses ve diğer arkadaşlarda senin gibi azimli olup bu sorunu hallederler. .

gel bebeğimiz gel gel gel :) inş canım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. sen bir kere bu foruma müjdeyi verdin elh. bir daha verirsin ben inanıyorum..

ayyy canımm inşaallaah yaa Rabbim o günleride gösterir inşallah ..

kızçelerim GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN nasılsınız? umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. şu anda doktorum programını izliyorumda ben daha önceden bir kaç kez doktoruma vajinismusu konu etmeleri için mail attım fakat böyle bir yayına rastlamadım. siz rastladınızmı? birde eğer öyle bir reklama denk gelirseniz forumda paylaşalım lütfen.

inan bana ben o mesajı okuyunca acayip gaza geldim. 6 aydır bütün ertlemelerimin uçup gittiği bir an gibi. Allah herkese yardım etsin, sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda.
kuzucum ya sana ne sorucam şimdi sen her pozisyonda rahatça yapabiliyormusun? yani ben sadece benim altta eşimin üstte olduğumuz klasik pozisyondan başka bir pozisyonda deneyemiyoruz. ben yavaş yavaş diğer pozisyonlarda geçsem diyorum ama?

Günaydınn herkesee günaydın kübra

ben doktorumda görmedim ama vajinismusu konu alan programlar olmuş ama hangi kanallardaydı tam hatırlamıyorum.

dr cenk kiper'in konuk olduğu yayınlar vardı vajinismusla ilgili videoları internette görmüştüm bende ..

amin canımm çok sağol bu güzel duan için
sen şimdi hangisinde rahatsan o şekilde deneyin alışana kadar.. bende ilk üst pozisyonda rahattım diğerlerinde yapamıyordum ama sonra onlarda oluyor her şekilde oluyor
mesela senin klsaik dediğin pozisyon bana çok zor gelirdi üst daha kolayıma geliyor :) herkesin demek rahat olduğu yöntem farklı.. denemediyseniz diğer pozisyonlarıda deneyin canım belki daha rahat edersin belli olmaz :) önemli olan tedirgin olmıcaksın o an yoksa hertürlü oluyor senin rahat olmana bağlı birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…