- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.781
iyi geceler herkese
oooooooooo süpersin valla yakındır halayın alıştıkça kademe atla uzatma çok iyisin ben aparatı içime almam çok uzun oluyodu çıkarırsam sokamam diyordum zor alışmıştımbenden sonra gelen herkez başarmıştıvallahi çok iyi gidiyorsun tam gaz devam
Selam canım hosgeldinerteleme hastalığı var bende canım, haftaiçi zorlanıyoruz yorgun olduğumuz için haftaiçi inş. geciktirmeden bişeyler yapacam. ilk olarak denemeyi düşünüyorum, olmazsa egzersizlere başlayacağım, çünkü sizlerin mesajları beni olumla anlamda bayağı bir etkiledi...
herkese selam kızlar nasılsınız bayağıdır giremiyorum onun için çok birikmiş sayfalar yenen herkesi tebrik ediyorum yeni hamişleri kutluyorum ben 20 gündür egzersiz yapmıyorum annem wardı bugün gitti reglimde bugün bitti zaten inşallah yarın yeniden egzersize başlayacağım ewlilik yıldönümüme 1 ay kaldı çok üzülüyorum o zamana kadar yenmeyi çok istiyorıum ama hala bütün bu anlatılanlar bir mucize sanki bende birgün yenermiyim acep?????
herkese selam kızlar nasılsınız bayağıdır giremiyorum onun için çok birikmiş sayfalar yenen herkesi tebrik ediyorum yeni hamişleri kutluyorum ben 20 gündür egzersiz yapmıyorum annem wardı bugün gitti reglimde bugün bitti zaten inşallah yarın yeniden egzersize başlayacağım ewlilik yıldönümüme 1 ay kaldı çok üzülüyorum o zamana kadar yenmeyi çok istiyorıum ama hala bütün bu anlatılanlar bir mucize sanki bende birgün yenermiyim acep?????
selam canım
kız bak bir haftada halledenler var sende halledersin senin neyin eksik bir ay neki hergün egzersizleri uzun süre yaparsan aksatmadan sende bir haftada 10 günde çözersin yeterki üzerine git pes etme bunu yapacağına inan ..
Bugun tam 7 haftalik oldu teyzesi. Yarinkontrolumuz var hayirli haberlerle gelirim insallah.
Allahım bu nasıl illetmişş bu nasıl bir kabus herşey güzel giderken eşinle birleşememek allah ya canımı alsın ya da bana bir kapı açsın
iyi bari kız yaş farkı olsun boşver arkadaş olsunda :) benim hiç yok yakınımda malesef gidebileceğim..
canım ben olduktan sonra mecburi ara vermiştim bir ay o yüzden hemen alışamadım.. daha yeni alıştım sayılır.. bizde bebek çok istiyoruz hayırlısı ile.
Rabbim siizinde hakkınızda hayırlısını iyisini nasip etsin canm
kızzzzzz yenmeden önce biz yatağın üstünde döne döne bi hal olurduk ben sıkışınca başka türlü deneyelim derdim kocişte napsın bu defa olur belki deyip peşimde koşardıdeneye deneye bulcan artık sende
şimdi sen yatağın en ucuna kadar geliyorsun popon yatağın dışında olacak istersen belinin altına yastıkta koyabilrsin kocişin ya dizlerinin üstünde yada ayakta olsun yatağın yüksekliğine ve sizin fiziksel özelliğinize bağlı bu o şekilde ister omuzlarına koy bacaklarını istersen koluna yada beline dola hangisi senin için rahat oluyorsa belki sana bu rahat gelir bu şekildede deneyip başaran arkadaş olmuştudene bakalım bebişim senin ideal psoziyonun bu olabilir
canım benim ya ben tekrardan foruma girmeye başlayıncada bana buna benzeyen bir mesaj atmıştın ve inan bana o mesajı okuyunca dedim ben bu işi tam 1 haftada yapıcam halledicem. ve elh ogünden sonra tam bir haftada başlayabileceğime bile inanmadığım egzersizler sayesinde başardım. umarım bana verdiğin o enerjiyi prenses43 arkadaşımızda almıştır..
gel bebeğimiz gel gel gel :) inş canım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. sen bir kere bu foruma müjdeyi verdin elh. bir daha verirsin ben inanıyorum..
inşallah canımm sen bu foruma geldiğinde inanarak gelmiştinki gerçekten maşallah çok güzel ilerledin azmettin başardın
azmine hayran kaldım .. çok sevindim senin adına ..
inşallah prenses ve diğer arkadaşlarda senin gibi azimli olup bu sorunu hallederler. .
ayyy canımm inşaallaah yaaRabbim o günleride gösterir inşallah ..
inan bana ben o mesajı okuyunca acayip gaza geldim. 6 aydır bütün ertlemelerimin uçup gittiği bir an gibi. Allah herkese yardım etsin, sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda.
kuzucum ya sana ne sorucam şimdi sen her pozisyonda rahatça yapabiliyormusun? yani ben sadece benim altta eşimin üstte olduğumuz klasik pozisyondan başka bir pozisyonda deneyemiyoruz. ben yavaş yavaş diğer pozisyonlarda geçsem diyorum ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?