Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ho$bulduk bende kendimi cok sansli hissediyorum bu siteyi budlugum icin..kan cikicak diye ben korkmuyorum acicak diye cok ama cook korkuyorum...denedigimizdede cok aciyor....dügünden 2 gün sonra bi kez denedik kan gelmisdi...kan geldiginde korkmadim aksine sevincten agladim bu kabus bitti artik diye...ama haberim yoktu ki kabusun daha baslangicinda oldugumu ...olmuyor egzersizi bile yapamiyorum ...cok zor durumdayim arkadaslar...

yok yatak ucu pozisyonunu denemedm o tam olarak nasıl oluyor acaba ??

ben kırmızı gelecek diye çok korkuyordum vaji olma sebebim bu konuda dinlediğim huraflerdi...canım acımadığını anlayabilmen için egzersiz yapman gerekiyor biz sana buradan ne kadar acı yok desekte senin bilinç altında o yatıyor ilişki esnasında hemen devreye giriyor ve sen kendini kasıyorsun ilişkiye izin vermiyorsun bu savaş beyninle...beyninin vajine bir şey girdiğinde acımadığını anlaması lazım malesef başka yolu yok yawrum....egzersize başlamak zor hepimiz yapamam dedik oraya parmağı sokabilsek p...side sokarız dedik öyle bekledik ama bişey olmadı aylar yıllar geçti...bence artık daha fazla erteleme bak 1 haftada yenen arkadaşlar var sende yenebilrsin kendine güven canım

yok yatak ucu pozisyonunu denemedm o tam olarak nasıl oluyor acaba ??

şimdi sen yatağın en ucuna kadar geliyorsun popon yatağın dışında olacak istersen belinin altına yastıkta koyabilrsin kocişin ya dizlerinin üstünde yada ayakta olsun yatağın yüksekliğine ve sizin fiziksel özelliğinize bağlı bu o şekilde ister omuzlarına koy bacaklarını istersen koluna yada beline dola hangisi senin için rahat oluyorsa belki sana bu rahat gelir bu şekildede deneyip başaran arkadaş olmuştu dene bakalım bebişim senin ideal psoziyonun bu olabilir

ay insallah cok istiyorum aklimda bu isi mantikli buluyorum ok diyorum yapicaksin diyorum...ama dokundugum an kitleniyorum....ben kandan bile korkmuyorum olsun bitsin bu is istiyorum isterse seller aksin hic umrumda degil yeterki acimasin

bu arada türkcem kötü olabilir ben almanyada yasiyorum...ondan bagzi dediklerinizide anliyamiyorum

yatak ucu pozisyonu nasıl oluyor bu arada ..??

tmm bebişim bu şekilde denicem ama eşim geç gelior iş gereği bnde çalştıgm içn erken yatorum braz
artk hfta sonunu beklicez sanrm olsun geç olsun güç olmasın buraya kadr gelmek de büyük başarı benm içn.

canım hepimiz öyleydik ben acısın nolcak hiçmi acı çekmedim diyodum ama o an gelince sanki biz kendimizde deiliz hiç bişey düşünemiyo insan direk kilitliyo kendini...canım anlamadığın yerleri sor tabi hiç çekinme biz artık burada kız kardeş gibi olduk

kızzzzzz yenmeden önce biz yatağın üstünde döne döne bi hal olurduk ben sıkışınca başka türlü deneyelim derdim kocişte napsın bu defa olur belki deyip peşimde koşardı deneye deneye bulcan artık sende

cok sagol gercekten ne dicemi bilemiyorum beni anliyan birilerini buldm ya en cok ona seviniyorum.....kendimi yanliz hissediyordum bendemi tek bu sorun var diye....ben egzersize tam olarak baslamadim denemeler yaptim tek....aynayi aldim bakmaya calisdim ama nasil diyim ayirdigimda icim bi tuhaf oldu yani güzel bi hic degildi...ayirdigimdada neresi giris neresi klitoris pek anliyamadim...aslinda ben okulda hep bunlari ögrenmisdim ama kendimde hic böyle arastirmalar yapmamisdim...acikcasi o bölgede kücüklügümden beri cok hassazdim...simdi parmak sokmayi bile hayal edemiyorum bi kez denedim ama sanki yanlis delige sokuyorum gibi geldi bana

arkadadaşlar foruma yeni girdim bende. 10 aydır mücadele ediyorum vajinismusla. ben p...si içeri alabiliyorum bi yanma oluyor ve idrarım varmış gibi oluyor ama gerisi gelmiyor. acaba hangi aşamadayım . ve eşim askerde şu an yeni gitti

hoşgeldin canım ee sen vajinismus değilsin o zaman canım alabildiğine göre.zaten zevk aldığın noktaya değdiğinde idrarın varmış gibi bi baskı oluyo.aslında iyi bişey ama zamanla o baskı da kalkar heralde.tamamını alabiliyorsan geri kalan aksaklıklar zamanla geçer diye düşünüyorum canım

cnm sen asmıssın bende ılk zamanlarda öle oluyordu tuvalete gıdıyordum kalkıp bı sey yoktu normal yanı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…