Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkesin farklı demek ki, benimde eşim üste geçmemi istiyor ama ben bir türlü onu beceremedim. sen üsteyken eşine sırtınmı dönük oluyor yüzünmü dönük oluyor? venüsten bugün sırtın dönük die yazmışta ben hiç öyle denemedim hep yüzüm dönük denemeye çalıştım ama egzersizler esnasında sırt üstü uzatıp yaptığım için klasik kolayıma geldi.

pff bende üstte rahat duramıyorm sanki pen..girmiyor gibi geliyor ..ama bende sırtım dönük yaptığımda biraz rahat oldu ve zevkte aldım..şimdilik bana da klasik pozisyon rahat gibi gelior..

evet canım sırtım dönük oluyor eşime o şekilde çok rahat oluyor gerçekten.. venüsün tavsiyesiydi bende ilk öyle oldu bizim.. kontrol sende oluyor o şekilde o yüzden daha rahattım bende çoğu kişide burda o şekilde rahatmış.. sen bence alt pozisyonda yapıyosan rahat diğerlerinide kolaylıkla yaparsın bence canm..

iyi canım sen nasılsınnnn

15 yada 15 inden sonra gideceklerrrr....giremedik bi şu mayısada gelsin 15.i offffffffffffff

ölemi iyi az varmış gene bugünle yarını sayma 15 gün kalmış .. bir an önce geçer gider zaman inşallah .. stres yapmamaya çalış bebeğin için canm Rabbm yardımcın olsun her daim..

pff bende üstte rahat duramıyorm sanki pen..girmiyor gibi geliyor ..ama bende sırtım dönük yaptığımda biraz rahat oldu ve zevkte aldım..şimdilik bana da klasik pozisyon rahat gibi gelior..

bende yanı valla sanırım egzersizi yapış şekli ile alakalı. ama en kısa zamanda üste ve sırtım dönük denicem bakalım becericekmiyim :) eskiden yensem yeter pozisyon değiştirmeme gerek yok diyordum şimdi yeni arayışlara girdim

işte benim hep yüzüm dönüktü denemelerimizde. ama çok akılma yettı bugün okudum venüsten yazmış, en kısa zamanda denicem inş.

kübracım kararlarında aynılarrrr....eşime söledimmm ne sıkıntı yapıosun şimdidenn olmadı kiraya çıkarızz benimde umrumda olmaz dediii....ama ben çok stres yaptım sanki bi oğlu benim eşim 2 tane daha oğlu var...bana ayriyetten bişimi yaptılar bi ayrımcılık yapıp bişimi aldılar sankiii de devamlı bende kalacaklar...ya yanda eltim oturuooo...sabah sabah çocuğunu alıp buraya gelio yaaa ...hiç umursamıooo ozümmüü uyuyooo insanmı uyuyooo sabah sabah ona sinirlendim şimdiii....bi konu açsın hemen yüzüne vurucam .....aptal aptal işler ben böle birşeyiii sadece kendilerinde görüorum sülalerinde yok böleee yaa....vallahii bekliyemiorum gitmeleriniiii hergün stres hergün stressss

ay cnm ya cidden sinir bir durum..aslında en iyisi uzak oturmak ya..ben de hiç sevmiyorm bu durumları.eşimin izin günü olsun annesi hemen plan yapıyor.valla haklısın cnm sinirlenmekte.biz eşimle bir karar versek hemen annesi kendisini katıyor ama neyseki ben geliyorm artık bu işin üstesinden ve artık rahatım :)

Dedim: Çok yalnizim..

Dedin:Ben sana Çok yakinim (bakara186)

Dedim: bunca günahim var hangisinin tövbesini yapayim..

Dedin:Allah bütün günahlari bagislayandir (zümer53)

Dedim: yine bagislarmisin?

Dedin:Allah'tan baska günahlari bagislayacak olan yoktur.(aliimran135)

Dedim: Rabbim benim senden baska kimim var?

Dedin; Allah kuluna kafi degil mi? (zümer36)

HAYIRLI CUMALAR CANLARIM..

RABBİM hepimizin dualarını bu güzel gün hürmetine tez zamanda kabul eyle..

sıkıntısı olanların her ne sıkıntıları varsa gider ALLAHIM .. amin..

bende bu siteyi bir haftadır okuyorum ve yazmaya karar verdim bende yıllardır beynimi kemiren bu rahatsızlıkla uğraşıyorum şimdiye kadarda bir tedavi görmedim

aminnn canımmmm Rabbim bu mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin inşallahhhhhh....

bende bu siteyi bir haftadır okuyorum ve yazmaya karar verdim bende yıllardır beynimi kemiren bu rahatsızlıkla uğraşıyorum şimdiye kadarda bir tedavi görmedim

Yazmakla çok iyi ettin canım..

Hoşgeldin aramıza

jinekoloğa muayene oldunmu hiç ? ilişki hiçmi olmuyor biraz bahsedebilirrmisin ?

egzersizler ile bu sorunun çok kısa zaman içerisinde %100 çözümü var ...

Bence daha fazla zaman kaybetmeden sizde başlayın .. kısa süre içerisinde yenersiniz Allahın izni ile bu sorunu..

muayene olmadım şimdiye kadar gitmeye korktum evlendikten 5 ay sonra eşimle 1 kere ilişki yaşayabildim tesadüf diyeyim artık ondada hamile kaldım sezeryan oldum

muayene olmadım şimdiye kadar gitmeye korktum evlendikten 5 ay sonra eşimle 1 kere ilişki yaşayabildim tesadüf diyeyim artık ondada hamile kaldım sezeryan oldum

eee hamilelik sırasındaa alttan bakıolar barmakla yada aletlee nasıl izin verdiniz.... bide direekmii sezeryanı tercih ettinizzz yoksa normal doğurmaya çalıştınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…