Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar

Bende aranıza bugün katıldım. Bende bu dertten muzdaribim. 9 aylık evliyim. İlk evlendiğimde yarıya kadar birleşme olmuştu. Kendimi o kadar sıktım ki rahimde bir zedelenme oldu. Doktora gittiğimde kızlık zarımın bozulduğunu esnek bir yapıya sahip olduğundan kolaylıkla ilişkiye girebileceğimi söyledi. Ama ben vajinal muayeneye bile izin vermek istemedim doktor bana vajinismus olduğumu ve bunu parmak egzersizleriyle yeneceğimi söyledi ilk başlarda denedim ama biraz midem bulandı. Ben 9 aydır eşimi yanıma bile yanaştırmıyorum onun pe...sini görmek istemiyorum.

Bir bayan Psikologla görüştüm 1 haftada halledeceğini söyledi ama 6 milyar lira istedi. Yeni evlendiğimden ve borçlarımız olduğundan bu parayı vermem mümkün değildi Bütün hayallerim yıkıldı tabi. Yine bu sorunu ertelemeye başladım. 2 hafta önce tekrar başka psikologa gittim hipnozla hallolacağını söyledi ama onada giremiyorum çünkü kendimi teslim etmeme özelliğim oradada baş gösterdi.

ama nefes tekniklerini öğrendim şimdi daha güveniorum kendime dün akşam denedim 2 parmağımı alabildim prez...tife mumu geçirerek denedim onuda aldım ama pe...si alabilirmiyim buna hala cesaretsizim.

sizce iyi aşamadamıyım?

Oradan bebek çıkabildiğine göre yarısından daha küçük olan pe...si alabilir biliyorum. Zaten rahmime operasyon olduğundan bi genişleme var bunu da biliyorum. Bunu psikoloğuma söylediğimde bunu bana bilincimin söylediğini ama bilinçaltımın benim kölem olduğunu ve sahibini korumak için ilişki esnasında kasları sıktığını söyledi. Bu da bana ilginç geldi. Hipnozla bunu aşabilirsin dedi ama giremediğimden kurtulamadım hala.

Ama nefes çok önemli gerçekten burundan nefes alıp biraz içinde tutup ağzından yavaşça vermek ve ıkınmak çok faydalı.

Kontrol bende olsun istiyorum teslim etmiyorum en çokta bundan oluyor. Eşime güveniyorum biliyorum dur desem durur ama başarısız olup onu üzmektende korkuyor olabilirim.

Bazı arkadaşlar aparatlardan bahsetmiş bunları nereden temin edebilirim acaba.

korkular yaşananlar hep aynı..bende eşime güveniordum ama güvenmiordumda bilincime öle yerleşmiştii..ama ne zaman bunu yendim benim için ozaman ilerlemek daha kolay olduu...evet nefes alıp verip ıkınmanın çok faydası var bunu p..s izin verince çok çok iyi anlıycaksınnn... aparat dediğimizzz evden p..s benzeyen bişileri bulup sokmak:))) öle yaptık çoğu arkadaş p..s büyüklüğünde mum felan ....hee bide bi alet var boy boy psikiyatriler veriomuş ondan hiç görmedim nerde satılıo bilmiorum...biz çogu arkadaş evden buldumuz p...s benzeyen seylerle egsersiz yaptık...sen bi yoğunlaşsan hemen atlatırsınn çünkü 2 parmağını alıorsun zatenn....

dediğimiyap sendee neden tembellik yapıyorsunn bak mum al pamuk sar streçle p...f geçir dene beklmee
Allahım bu nasıl illetmişş bu nasıl bir kabus herşey güzel giderken eşinle birleşememek allah ya canımı alsın ya da bana bir kapı açsın
yaa hiç başlamadan savaşı kaybettiğini sölüyorsun çnce bi savaşmayıdene gerçekten o kadar basit ki inanamıcaksın kendini boşuna harap etmee dene sadece ben burayıokudum ölesine olmaz diyediye denedim parmağım lopppp diye içeri daldı yaaa bizde aynıydık denesenize ne farkınız var

yapamam dersen elbette yapıcakdeğilsin umutsuz olmayın yaptıkça alışıyorsun artık normal bişegibi aynı normal ihtiyaç gibi inanın yaaa vazgeçmeyin dene başlaaa
yanlış delik nedir yaaaaa ilahi çok güldüm idrar deliğini zatengöremessin çok küçüktür o görünmez nerdeyse makat deliği taaaaa nerde bi delik var oda bu bizim vajina sen birşey açmıcaksındelmiceksinyırtmıcaksın sadecee esnetceksin amaç oraya birşey giriyor buna görerek inanmak
canım benim bir kere oldu ama şimdi kendime kızıyorum neden devamını getirmedim diye ilk başlarda bu sorunu fazla umursamıyorsun olur diyorsun ama olmadı işte zaten hamilede kalınca öyle devam etti işte
çok çok çok büyük birdünya zevkinden kendinizi eksik ettiniz ama geçdeğil inanınbunaa taze gelin olmaya var mısın hadi başla bir günbileatlama
Canım 2 yıllık evliyim aslında bir defa gittim pisikatriye aynı egserzileri verdi benim sorunum cok ertelemem ihmal etmem hiç umudum yok mesela sanki hiç başaramıycakmısım gibi..
evet ben burda okuduğuma göre evet bende içinde hep böledüşündüm kendimi yedim 24 saat uyanık olduğum her dakika aklımda bu iş vardı ama baktım ki bu iş zor değil egzersizler oluyor oda olur oldu bitti alışma aşamamdayım şimdi bitti bak 8 gün sıktım dişimibitti
sıktığın için daralankaslardan geçiyor ya git geller sürtünme yakıyor yara yapıyor işte acı o vajilihastalıklılar 2 ye ayrılır birihiç yaptırmıyor diğeride yaptırıyor ama inanılmaz acı yaşıyor egzersizle aşıyorsun ama dert etmee yeterki azmet
yaa özü sen daha ilişki yaşıyor musun hamilelikle bıraktın mı merakettim ilişki yaşıyorsundeğil mi
alırsın ama cesar toplayamazsanbenimgibi yap muma hergün bir kat fazla pamuk sara sara p..sboyutuna aldım sonra dendim lop yuttu onu sonrada alışma aşamasırahat oluyor
aparatları kendimizde yapabiliyoruz mesela mum bi kat pamuk streçle sonra pr...f sok ertesi gün bi kat daha pamuk gne streçle sonrra pre..f soko şekilde

Asla yapamayacağını düşünenler yıllarca yapamayanlar, burayı okuyarak, yalnız olmadığını anlayarak yapabiliyor. hergün yazılanlara okuyun çok gaz veriyor. ve günde en az 30 dk egzersiz yapın kızlar. bu derdi boş yere çekmeye hiç değmez.

bende bu siteye sabah üye olmuştum öncaden bende vajinaya dokunamıyordum bile şimdi orta parmağımı rahatça alabiliyorum birde evde şuan için mum olmadığından ben rimele pref geçirip denedim içime alabiliyorum gel gitte yapabiliyorum ama bu sorunu ne zaman aşarım onu bilmiyorun

böle devam edersen aşarsın ama hergün kalınlaştır öle hergün bir yolkatet 1haftada tamamdırbenbirhaftada yendim

arkadaşlar selamm.. şimdi netten durexin kayganlaştırıcısını gördüm sizinle paylaşmak istedim.
Durex Play Masaj Jeli ve Kayganlaştırıcı 200Ml

Durex'ten muhteşem bir ürün: Durex Play Kayganlaştırıcı & Masaj Jeli

Durex Play Jel, bütün vücudunuza masaj yağı olarak kullanılabildiği
gibi cinsel bölgede de kullanılabilir. Rahatlatıcı ve nemlendirici olarak bilinen
Aloe Vera içeriği ile kokusuzdur. Play kayganlaştırıcı, vajinal kuruluklarda ve özel bölgelerinizde rahatlama sağlarken her iki tarafında zevkli ve özel anlar yaşamasını sağlar. Ayrıca vücudun her bölgesine uygulanabilir.

Prezervatif ile birlikte kullanılabilir.

Durex Play Jel, bir koruyucu değildir ve spermisid içermez. Su bazlıdır.

Site Yorumu: Eğlenceli,enteresan ve mutlaka denenmesi gereken bir ürün.

süpersinizzzz adınıza çok sevindimmmmm...azim ve istikrarla en kısa sürede çözersiniz kendinize güvenin ve inanın lütfen..

ooo çok sevndmm canımm .. tebrk ederim maşallah ne güzel başlamışsın..
sen en kısa zamanda halledersin bu işi bir haftaaya kalmadann ..
rahatsan iki parmağa geçersin ondan sonra onada alışınca deneyebiliyorsun ilişkiyi canım..
Allahın izni ile oda kolaylıkla olur ve sende yenersin bu sorunu innşaallah

ben 5 e kadar çalışıyom :S ne güzel ya buluşmnız çok seindim.yarın akşamdan itibaren egz. devam edicem inş. bi dahaki regliye kadar biter çok sıkıldım artık.

inş.............. canım kararlı ol düzenli egzersiz yap aksatmadan sende kurtulucaksın vajili kimse kalmasın ertelemeyin olan bize oluyo herkez hayatını yaşıyo hiç bir kadından eksiğimiz yoooooooooook allah yar ve yardımcınız olsun

selam arkadaslar ben yaklasık 1 yıl once vajınısmusu yendım.. ama asıl değinmek ıstedıgım onemlı bı konu var oda dogu bolgesındekı vajınısmuslu kadınlar aranızda bu bolgeden olan vrmı bılmıyorum ama onlar ıcın hayat hıçte kolay degıl bu konuda neler yapabılırım bıraz fıkır verebılır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…