- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.841
merhaba arkadaşlar
Bende aranıza bugün katıldım. Bende bu dertten muzdaribim. 9 aylık evliyim. İlk evlendiğimde yarıya kadar birleşme olmuştu. Kendimi o kadar sıktım ki rahimde bir zedelenme oldu. Doktora gittiğimde kızlık zarımın bozulduğunu esnek bir yapıya sahip olduğundan kolaylıkla ilişkiye girebileceğimi söyledi. Ama ben vajinal muayeneye bile izin vermek istemedim doktor bana vajinismus olduğumu ve bunu parmak egzersizleriyle yeneceğimi söyledi ilk başlarda denedim ama biraz midem bulandı. Ben 9 aydır eşimi yanıma bile yanaştırmıyorum onun pe...sini görmek istemiyorum.
Bir bayan Psikologla görüştüm 1 haftada halledeceğini söyledi ama 6 milyar lira istedi. Yeni evlendiğimden ve borçlarımız olduğundan bu parayı vermem mümkün değildi Bütün hayallerim yıkıldı tabi. Yine bu sorunu ertelemeye başladım. 2 hafta önce tekrar başka psikologa gittim hipnozla hallolacağını söyledi ama onada giremiyorum çünkü kendimi teslim etmeme özelliğim oradada baş gösterdi.
ama nefes tekniklerini öğrendim şimdi daha güveniorum kendime dün akşam denedim 2 parmağımı alabildim prez...tife mumu geçirerek denedim onuda aldım ama pe...si alabilirmiyim buna hala cesaretsizim.
benceeee çokk çokk iyi aşamadasınnn..geçmişi okudunmu bilmem bazı arkadaşlarımız kulak çubuğunu bile sokamıorlar...oyüsden sen çok çok iyi aşamadasınn...senin sorunun sadce pe....sten psikolojik olarak korkmak..bende öleydim 2 parmağımı çok kolay alıordum ama p..s gelince psikolojikmen korkuodumm p...se bakmaktan korkuodumm..öncelilkle bu psikolojini atlatman lasım ben artıkk yeter dedim parmağımı alıorum rahatlıkla p..s gelince kaçıorum ittiriordum bigün kendimi toparladım...izin verdimm eşimde egsersiz gibi hisset dedi gözlerimi kapadım başka bişi düşündüm ve p..s korkumu yendimm ondan sonra yavaş yavaş oldu zaten....yani sen gerkeni aşmışsın zaten sadece p..s izin vermiosun bi kere izin versen yani izinden kastım sadece ucunun girmesine izin versen o korkunu yeneceksinn...sonrada çok kolay başarırsın zaten...senin doktorluk bi işin yok doktorda 2 parmaktan sonraa p...s ucunu geçin diooo...sen suan o aşamadasın.. biraz cesaretini toplaa izin ver sonra korkunn tamamen gidecekkkk...yanii sadece p...s korkunu yenmen lazımm o psikolojik korkunu atlatman lasımmm...
Oradan bebek çıkabildiğine göre yarısından daha küçük olan pe...si alabilir biliyorum. Zaten rahmime operasyon olduğundan bi genişleme var bunu da biliyorum. Bunu psikoloğuma söylediğimde bunu bana bilincimin söylediğini ama bilinçaltımın benim kölem olduğunu ve sahibini korumak için ilişki esnasında kasları sıktığını söyledi. Bu da bana ilginç geldi. Hipnozla bunu aşabilirsin dedi ama giremediğimden kurtulamadım hala.
Ama nefes çok önemli gerçekten burundan nefes alıp biraz içinde tutup ağzından yavaşça vermek ve ıkınmak çok faydalı.
Kontrol bende olsun istiyorum teslim etmiyorum en çokta bundan oluyor. Eşime güveniyorum biliyorum dur desem durur ama başarısız olup onu üzmektende korkuyor olabilirim.
Bazı arkadaşlar aparatlardan bahsetmiş bunları nereden temin edebilirim acaba.
dediğimiyap sendee neden tembellik yapıyorsunn bak mum al pamuk sar streçle p...f geçir dene beklmeeof yaaaa kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben tek parmakla cok rahat yapabılıyorum gıt gel rahatlıkla yapıyorum ama ıkı parmaga gecemıyorum bırturlu neden neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cesaret edemıyorum yaaa nolcak benım bu halım..........tembelmıyım yoksa ben yaaa:26::26::26::26::26::26::26:
yaa hiç başlamadan savaşı kaybettiğini sölüyorsun çnce bi savaşmayıdene gerçekten o kadar basit ki inanamıcaksın kendini boşuna harap etmee dene sadece ben burayıokudum ölesine olmaz diyediye denedim parmağım lopppp diye içeri daldı yaaa bizde aynıydık denesenize ne farkınız varAllahım bu nasıl illetmişş bu nasıl bir kabus herşey güzel giderken eşinle birleşememek allah ya canımı alsın ya da bana bir kapı açsın
yapamam dersen elbette yapıcakdeğilsin umutsuz olmayın yaptıkça alışıyorsun artık normal bişegibi aynı normal ihtiyaç gibi inanın yaaa vazgeçmeyin dene başlaaaho$bulduk bende kendimi cok sansli hissediyorum bu siteyi budlugum icin..kan cikicak diye ben korkmuyorum acicak diye cok ama cook korkuyorum...denedigimizdede cok aciyor....dügünden 2 gün sonra bi kez denedik kan gelmisdi...kan geldiginde korkmadim aksine sevincten agladim bu kabus bitti artik diye...ama haberim yoktu ki kabusun daha baslangicinda oldugumu...olmuyor egzersizi bile yapamiyorum ...cok zor durumdayim arkadaslar...
cok sagol gercekten ne dicemi bilemiyorum beni anliyan birilerini buldm ya en cok ona seviniyorum.....kendimi yanliz hissediyordum bendemi tek bu sorun var diye....ben egzersize tam olarak baslamadim denemeler yaptim tek....aynayi aldim bakmaya calisdim ama nasil diyim ayirdigimda icim bi tuhaf oldu yani güzel bi hic degildi...ayirdigimdada neresi giris neresi klitoris pek anliyamadim...aslinda ben okulda hep bunlari ögrenmisdim ama kendimde hic böyle arastirmalar yapmamisdim...acikcasi o bölgede kücüklügümden beri cok hassazdim...simdi parmak sokmayi bile hayal edemiyorumbi kez denedim ama sanki yanlis delige sokuyorum gibi geldi bana
çok çok çok büyük birdünya zevkinden kendinizi eksik ettiniz ama geçdeğil inanınbunaa taze gelin olmaya var mısın hadi başla bir günbileatlamacanım benim bir kere oldu ama şimdi kendime kızıyorum neden devamını getirmedim diye ilk başlarda bu sorunu fazla umursamıyorsun olur diyorsun ama olmadı işte zaten hamilede kalınca öyle devam etti işte
evet ben burda okuduğuma göre evet bende içinde hep böledüşündüm kendimi yedim 24 saat uyanık olduğum her dakika aklımda bu iş vardı ama baktım ki bu iş zor değil egzersizler oluyor oda olur oldu bitti alışma aşamamdayım şimdi bitti bak 8 gün sıktım dişimibittiCanım 2 yıllık evliyim aslında bir defa gittim pisikatriye aynı egserzileri verdi benim sorunum cok ertelemem ihmal etmem hiç umudum yok mesela sanki hiç başaramıycakmısım gibi..
sıktığın için daralankaslardan geçiyor ya git geller sürtünme yakıyor yara yapıyor işte acı o vajilihastalıklılar 2 ye ayrılır birihiç yaptırmıyor diğeride yaptırıyor ama inanılmaz acı yaşıyor egzersizle aşıyorsun ama dert etmee yeterki azmettavsiyelerin için teşekkürler. nefes alp verme ve ıkınmayı yapmıyordum. 10 aylık evliyim kayganlaştırıcı kullanıyorum. eşim askerde benım merak ettiğim yani bu sancıyı çekerken devam ettirsem gerisi gelir mi? ben gelmeyecek olmayacak diye bu noktada bırakıyorum işte. sonrada düşünüyorum tecavüze uğrayanlar da sıkıyordur kendini diye. sancı varken devam edeyımmı acaba?
yaa özü sen daha ilişki yaşıyor musun hamilelikle bıraktın mı merakettim ilişki yaşıyorsundeğil micanım sancı ve acı söyle vardırrr kasıorsundur kendini sıkıorsundurr. oyusden...kasmıorum desende farkında olmadan kasıorsundur muhakkak yoksa yarısına kadar gelmişsin zzatenn...yarısına geldiğinde ilerleyemedim dediğin yerdeee azcık bekle derin derin nefes al ver olabildiğince ıkın olabildiğince ıkınnn...vajına kendiliğinden ıkınınca açılıo zatenn bol bol kayganlaştırıcı sürr takıldın yerdee birazcık bekle derin derin nefes al ver ıkın ıkınıncada eşin yavaş yavaş ilerlesinnn....sen çoğunu başarmışsın zaten yapamadığın kendini acıycak die şartlandırıp kastığından dediğim gibi nefes alıp verip ıkınıncaa halledersin sen çünkü başarmış sayılırsın neredeysee...
alırsın ama cesar toplayamazsanbenimgibi yap muma hergün bir kat fazla pamuk sara sara p..sboyutuna aldım sonra dendim lop yuttu onu sonrada alışma aşamasırahat oluyormerhaba arkadaşlar
Bende aranıza bugün katıldım. Bende bu dertten muzdaribim. 9 aylık evliyim. İlk evlendiğimde yarıya kadar birleşme olmuştu. Kendimi o kadar sıktım ki rahimde bir zedelenme oldu. Doktora gittiğimde kızlık zarımın bozulduğunu esnek bir yapıya sahip olduğundan kolaylıkla ilişkiye girebileceğimi söyledi. Ama ben vajinal muayeneye bile izin vermek istemedim doktor bana vajinismus olduğumu ve bunu parmak egzersizleriyle yeneceğimi söyledi ilk başlarda denedim ama biraz midem bulandı. Ben 9 aydır eşimi yanıma bile yanaştırmıyorum onun pe...sini görmek istemiyorum.
Bir bayan Psikologla görüştüm 1 haftada halledeceğini söyledi ama 6 milyar lira istedi. Yeni evlendiğimden ve borçlarımız olduğundan bu parayı vermem mümkün değildi Bütün hayallerim yıkıldı tabi. Yine bu sorunu ertelemeye başladım. 2 hafta önce tekrar başka psikologa gittim hipnozla hallolacağını söyledi ama onada giremiyorum çünkü kendimi teslim etmeme özelliğim oradada baş gösterdi.
ama nefes tekniklerini öğrendim şimdi daha güveniorum kendime dün akşam denedim 2 parmağımı alabildim prez...tife mumu geçirerek denedim onuda aldım ama pe...si alabilirmiyim buna hala cesaretsizim.
sizce iyi aşamadamıyım?
aparatları kendimizde yapabiliyoruz mesela mum bi kat pamuk streçle sonra pr...f sok ertesi gün bi kat daha pamuk gne streçle sonrra pre..f soko şekildeOradan bebek çıkabildiğine göre yarısından daha küçük olan pe...si alabilir biliyorum. Zaten rahmime operasyon olduğundan bi genişleme var bunu da biliyorum. Bunu psikoloğuma söylediğimde bunu bana bilincimin söylediğini ama bilinçaltımın benim kölem olduğunu ve sahibini korumak için ilişki esnasında kasları sıktığını söyledi. Bu da bana ilginç geldi. Hipnozla bunu aşabilirsin dedi ama giremediğimden kurtulamadım hala.
Ama nefes çok önemli gerçekten burundan nefes alıp biraz içinde tutup ağzından yavaşça vermek ve ıkınmak çok faydalı.
Kontrol bende olsun istiyorum teslim etmiyorum en çokta bundan oluyor. Eşime güveniyorum biliyorum dur desem durur ama başarısız olup onu üzmektende korkuyor olabilirim.
Bazı arkadaşlar aparatlardan bahsetmiş bunları nereden temin edebilirim acaba.
bende bu siteye sabah üye olmuştum öncaden bende vajinaya dokunamıyordum bile şimdi orta parmağımı rahatça alabiliyorum birde evde şuan için mum olmadığından ben rimele pref geçirip denedim içime alabiliyorum gel gitte yapabiliyorum ama bu sorunu ne zaman aşarım onu bilmiyorun
bende bu siteye sabah üye olmuştum öncaden bende vajinaya dokunamıyordum bile şimdi orta parmağımı rahatça alabiliyorum birde evde şuan için mum olmadığından ben rimele pref geçirip denedim içime alabiliyorum gel gitte yapabiliyorum ama bu sorunu ne zaman aşarım onu bilmiyorun
istanbulda olan arkadaşlar yarın vajililer olarak buluşuyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin.....
ben yAarın çalışıyorummm :S
bizde çalışıyoz bebişim öğlene kadar 3 te buluşcaz o yüzden
ben 5 e kadar çalışıyom :S ne güzel ya buluşmnız çok seindim.yarın akşamdan itibaren egz. devam edicem inş. bi dahaki regliye kadar biterçok sıkıldım artık.
bizde çalışıyoz bebişim öğlene kadar 3 te buluşcaz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?