- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.881
evet her asamada bı oncekı asamayı hıç yapamayacagımı dusunduguum halde yaptıgımı bılerek ılerledım. sende mı parmak egzersızıyle calısıyorsun
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
Merhabalar arkadaşlar
Vajinusmus ile ilgili konuyu uzun zamandır en basından beri okudum ve egsersizleri yapmaya calısıyorum aslında yapabılıyorumda sorun yok ama hala gucumu toplayıp eşimle deneyebilmiş degilim sizden ricam istanbul ümraniyede oturuyorum bu cevrede bildiginiz ve menun kaldıgınız bir doktor varsa bana soylermisiniz.
bende dün gece uzun bi aradan sonra mumu bırakıp p.s denemesi yapayım dedim.ama sevişme sonrası değilde biraz ısmarlama gibi oldu,jelleyip ters bi şekilde oturdum yarısını da aldım ama tam yapamadım.yatak ucu deneyelimd edik o da canımı yaktı ne bileyim..konsantre olmuştum mumdan sonra olucak diye ama hayal kırıklığı yaşadım:2::2::2:lütfen kızlar bana ne yapacağımı söleyin mantar olabilirmi canım ondan yanıyo olabilir diye düşündüm,jeli fazla sürünce de yanarmı acaba?şuanda ne yapmamı tavsiye edersiniz iyice alışana kadar muma devam mı edeyim??yardımcı olun bana kızlar az kaldı biliyorum maşalllah baya ilerledim farkındayım ama sonu gelmiyo.....
ben annecikimi bidahaki aya erteledim
ben dokunamıyodum kalem ve mum la yapıyodum parmakta kalıyodum bugün kociş evde başta ben kalem ve mumla yaptım sonra ona yaptırdım oncazımın parmaklarını strechleyip onla yaptık (ay kimdi kocam yapıyo ben dizi izliyorum demişti çok rahatmış)
ama orta parmakta zorlandık kaynatmaya geçtik of gerçekten boş oturmuşuz ve hala yapmak zor geliyo aslında başlayıp üstüne düşsek olcak az kalmıştır inşallah ama p... geçince yok o hala kafasını bile sokamıyo
of inşallah yakında olur seracım sende yenmişsin canım hayırlı olsun naz cım sen ve benmi kaldık
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldım nerdesiniz uleynnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
kızz delüüüüüü ceeeee deyıp kacıyon bellı olmuyor kı
canım onu ben yapıyordum bı kac gun kendım yaptım hem yorucu hemde sıkılıyordum sonra esım yapmaya basladı once kendı parmagıyla sonra mumla ben hıc bıseye karısmıyordum sadece acıp yatıyordumdızı ızlıyordum kıtap okuyordum esımde calısıyordu
başka şeylere nasıl konsantre olabiliyordum, harika iş çıkarmışsın canım, ben dokunamıyorum bile, kaldı ki o an başka birşey düşenebileyim
kısss ben sabahtan beri burdayımmmm:26:
ahhhh kuzum ben senı gıttı sanmıstım pardon cıcım
valla ben boyle daha rahat edıyordum heyecanlı bı dızı varsa onu ızlıyordum kafam dagılıyordu orayı dusunmuyordum tabı bu durum ılk baslarda degıldı sonrakı egzersızlerdeydı esımede dıyordum calıs köleeeeee
yok annem ben sabahtan beriburdayımmm ...bak sen şimdi görünmüon alttaa nerdesin kıss:26:
acaba bende eşime mi çalış köle desem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?