Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nolsun kız ıyılık hamıle olmaya calısıyorum gıcık hurrem bugun 3. doguracak kadın 3 ayda 3 tane dogurduuuuuu

nolsun kız ıyılık hamıle olmaya calısıyorum gıcık hurrem bugun 3. doguracak kadın 3 ayda 3 tane dogurduuuuuu

yerim ben seni kadin 3.ayda 3.cüncüyü dogurucak ben hamis olmayi erteledim.safra kesemde tas var simdiye kadar beni rahat brakiyordu. 1.ay geckin, safram mideme vuruyor, midem sirtima vuruyor,yarin endoskopi yapicaklar. bakalim ne cikarsa sonra isin yoksa hap yut. 1.taraftan doktor: agrin varsa ameliyat olmalisin dedi karari bana brakiyorlar. off 1.taraftan hamis olmak istiyom 1.taraftan saglik. ama mecbur ameliyat olucam. simdi 1.kendilimden gidip ameliyat olmak var,1.de hamisken sancilanip gitmekde var risk alamam. eskiden olsaydi aman derdim, vajiyim zaten, ilisli yok,hamis.de kalamam diyordum ameliyat olayim derdim yoktu. ama simdi benim saglikli olmam lazimki, rahat 1.hamislik olsun. onu kucagima alip hasret giderebileyim. diye hamisligi ertelemem lazim. eger simdiye kadar 1.sey kapmissam hamisimdir belki, ama ben dünden itibaren dikkat ediyorum dikkat edicem. rabbim insallah tez zamanda hayirlisiyla sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm :) bebişlerimizin sağlıklı olması için önce bizim sağlıklı olmamız lazım. onun için kendi sağlığını ihmal etme ve ameliyat olman gerekiyosa biran önce ol bence. benim de bi arkadaşımın böbreğinde taş var, doktor "bunları kırdırmadan hamile kalma yoksa hamilelikte daha çok acı verir " demiş.
herşeyin hayırlısı olsun, sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah

İlahi kızlar saraydaki vaji muhabbetine çok güldüm Ama çok haklısınız ya halvette halvet.Hepsi de istekli.Hiç mi korkmuyolar diye aklına gelmiyo değil insanın.Biz yıllarca uğraşalım oooffff off!

İlahi kızlar saraydaki vaji muhabbetine çok güldüm Ama çok haklısınız ya halvette halvet.Hepsi de istekli.Hiç mi korkmuyolar diye aklına gelmiyo değil insanın.Biz yıllarca uğraşalım oooffff off!

o zaman vaji yok muymuş diye düşünüyo insan ama aslında bunun cevabı kolay. ozaman ilişkiye girememe diye b, kavram yokmuş, herkes ona göre beynini hazırlıyomuş :) biz sağdan soldan "çok acıyo, çok kanıyo, yapamadım , olmuyo" gibi örnekler duydukça istemeyerek de olsa beynimiz buna inanıyo ve vaji oluyoruz. işte olayın beyinde bittiğinin kanıtı.
verdiği tarih dersi yanında, vajililere de bu açıdan ders vermesi sebebiyle çok başarılı bi dizi, tebriğe değer

egsersizler iyi giidyor ama dün eşimle tekrar denedik ben yapamayacağmı anlayınca bıraktım daha 2.seansa gitmedim cumaya kaldı bakalım umudum 2.seanstan sonra yaparım inşallah

senin parmak yada mum egzersislerin nasil gidiyor. onlari rahat yapiyorsan bunuda yapabilirsin. dün denedik ben sonra braktim demissin,niye yapamayacigini düsündün sorun neydi,niye vazgectin. ne hissettin o.anda.anlat bana sana yardimci olmak isterim özelden görüselim.

anofol20 nasilsin hayatim nasil gidiyor,hersey yolundami

sağolcanım daha iyiyim vajiyi yendikten sonra baya bir depresiftim mağarama çekildim öyle diyeyim hiç bişeyle ilgilenmedim burası hep aklıma geliyordu ama o günlerde buraya gelecek takatim yoktu geçti çok şükür iyiyim artık.
vajiyi yendik şimdide sonrasının telaşı sardı nasıl korunsak dertleri ya bu kadınlık niye bu kadar zor? vajili olursun bi dert yenersin bi dert dertoğlu dert yaw:18:
sen nasılsın nasıl gidiyor?

canım doktor bana bi aparatt verdi ama ince bişey 2 gün çalıştım sonra regli oldum o esnada işten felan ayrıldım konsantrasayonum bozuldu vs. dün yeniden başlşadım eğzersizlere ara verdiğm için başta zorlandım ama yaptım ama bugun daha iyisini yaptım hepsini içime aldım dün deneyelim dedik korktum bıraktım çokta üstelemdim tedavim tam olarak bitmedi çünkü bakalım yarında egzersize devam cuma doktordayım inşallah 2.seanstan sonra başarabilirim

jasminimm canımm oldu kıs oda oldu.wallada ilk gün imkansız gibi gelmişti. o kadar acıyınca hayattada girmez demiştim. moralim çok bozulmuştu.esnetmekmi gerekiyor? ben 2 gün orta parmak yapınca 2 parmağa geçmiştim ertesi gün.yaw bacaklarım çok ağrıyo nereye koyacam bilemiyorum 1 saat kopuyo walla.canım ilk denemede çok acıyo jelle beraber anestol sürüyorum oda yakıyo ama acımasından iyidir deyip dayanıyorum.ben sırtüstü yatarak deniyoruz işte canım ıkınırkene doğuracam nerdeyse deli sanıyom kendimi bazen.ama gitgel yaparkene rahat olamıyorum daha bide çıkartırken çok tuhaf oluyo içim nedense walla zaten ilk denediğimizde girince korkudan çıkaramadım acıyacak diye

çok geçmiş olsun canım allahım acil şifalar wersin inşallah.....

tmm canım teşekkür ederim. ertesi gün yapabildim 5 sefer falan ama geriliyo gibi git gel yapamıyorum daha.

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım, biraz küçüğüm sanırım, 20 yaşındaym. Bu konuyu görünce hemen sormak istedim, ilk jinekolojik muayenenizi bir hatırlayım lütfen, çünkü bi sorum/maruzatım olacak şimdiye kadar herhangi bir cinsel ilişki/yakınlaşma yaşamadım bu arada. Enfeksiyon şikayetiyle kadın doğum polikliniğine gittiğimde, hymene zarar vermeyecek şekilde vajinal kültür alacaklarını söylediler ancak ben muayene masasına oturamadım. evet o çatal denilen iğrenç şey. sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım, doktor sakinleştirmeye çalıştı ancak bir faydası olmadı. Yaklaşık yarım saat muayene odasında muayeneye hazır hale gelmeyi bekledim, çok kasıldım, başım döndü. Genital organımdan da nefret ediyorum. Sizce ben vajinismus olabilir miyim? biliyorum, burdaki insanlara göre çok basit bi şey gibi görünüyor ama inanın bi erkekle ilişkiye girmeyi düşünmeye bile dayanamıyorum, midem bulanıyor.. yardım edin

canım biz lisedeyken ilk geceden korkan çok arkadaşım vardı bazılar bunu kabus hale getiriyordu şimdi bakıyorum hepsi evlendi çoluk çocuga karıştı ben hiç korkmazdım evlenmeden önce evlendim ilk gun başladım korkmaya ve o gundnberi korkuyorum yani önceden pek kestiremiyorsun

canim ya hazir hissetmiyormusun kendini? kac yasindasin?ben iyim alistim.bazen jel kullanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…