- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.181
bana psikoloğum bu tür şeyleri izleyince daha çok soğuyacağımı söyledi hatta geçmişte böyle bir görüntüye denk geldin mi diye sordu. Ters tepmez umarım canım.[/QiUOTE]
bende ünide. uydu kanallarında izlemiştim öyle şeyler arklarl la . ozamandan korku başlamıştım hatta geyiğe vuruyoduk vaji olucaz diee onlarmı kötü etkiledi beni acaba çok fenalardı
nolsun kız ıyılık hamıle olmaya calısıyorum gıcık hurrem bugun 3. doguracak kadın 3 ayda 3 tane dogurduuuuuu
valla ya ne hatunmuşş pat pat pat 3 tane doğurdu.
ooooffff offf bız bı taneyı yapamadık. ılıskı bıle kac senede oldu kızım bu sarayda vajılı hatun yokmus halvet deyıp dururlar
nolsun kız ıyılık hamıle olmaya calısıyorum gıcık hurrem bugun 3. doguracak kadın 3 ayda 3 tane dogurduuuuuu
yerim ben seni kadin 3.ayda 3.cüncüyü dogurucak ben hamis olmayi erteledim.safra kesemde tas var simdiye kadar beni rahat brakiyordu. 1.ay geckin, safram mideme vuruyor, midem sirtima vuruyor,yarin endoskopi yapicaklar. bakalim ne cikarsa sonra isin yoksa hap yut. 1.taraftan doktor: agrin varsa ameliyat olmalisin dedi karari bana brakiyorlar. off 1.taraftan hamis olmak istiyom 1.taraftan saglik. ama mecbur ameliyat olucam. simdi 1.kendilimden gidip ameliyat olmak var,1.de hamisken sancilanip gitmekde var risk alamam. eskiden olsaydi aman derdim, vajiyim zaten, ilisli yok,hamis.de kalamam diyordum ameliyat olayim derdim yoktu. ama simdi benim saglikli olmam lazimki, rahat 1.hamislik olsun. onu kucagima alip hasret giderebileyim. diye hamisligi ertelemem lazim. eger simdiye kadar 1.sey kapmissam hamisimdir belki, ama ben dünden itibaren dikkat ediyorum dikkat edicem. rabbim insallah tez zamanda hayirlisiyla sanave tüm isteyenlere nasip etsin.
egsersizler iyi giidyor ama dün eşimle tekrar denedik ben yapamayacağmı anlayınca bıraktım daha 2.seansa gitmedim cumaya kaldı bakalım umudum 2.seanstan sonra yaparım inşallahmeraba eylulgulunasil gidiyor neler yapiyorsun egzersisler nasil gidiyor yardimci olmak isterim
İlahi kızlar saraydaki vaji muhabbetine çok güldümAma çok haklısınız ya halvette halvet.Hepsi de istekli.Hiç mi korkmuyolar diye aklına gelmiyo değil insanın.Biz yıllarca uğraşalım oooffff off!
egsersizler iyi giidyor ama dün eşimle tekrar denedik ben yapamayacağmı anlayınca bıraktım daha 2.seansa gitmedim cumaya kaldı bakalım umudum 2.seanstan sonra yaparım inşallah
anofol20 nasilsin hayatimnasil gidiyor,hersey yolundami
senin parmak yada mum egzersislerin nasil gidiyor. onlari rahat yapiyorsan bunuda yapabilirsin. dün denedik ben sonra braktim demissin,niye yapamayacigini düsündün sorun neydi,niye vazgectin. ne hissettin o.anda.anlat bana sana yardimci olmak isterimözelden görüselim.
canım prensesim bende iki parmakta olmıcak sanıyordum birtürlü ittiremiyordum sokuşturamıyordum ama emin ol oda oluyor pes etme nolur. bende ilk yapamadım bak bir parmağınla baya bir müddet yap esnet hemen ardından iki parmağı deneyin ama bacaklarını çok iyi aç bak bir boğum aldıysan çok iyi orada bekletin biraz kafanı başka yerlere ver yavaş yavaş esneyerek alacak içine Allahın izni ile göreceksin canım. hangi pozisyonda deniyorsun? yanmada işte ilklerinde oluyor her boy aparatın yada parmağın oda geçiyor kasılman azaldıkça Allahın izni ile..
canlarım günaydın bir haftadır yoktum istanbuldaydım dün döndüm sayfalar bayagı ilerlemiş yenen arkadaslar oldumu ? dün gece adasım telebek yenmiş çok sevindim. ben burada hiç iyi değilim abime dil kanseri teşhisi kondu cuma günü ameliyat olacak. bende perşembe tekrar istanbula döneceğim ve 15 gün yokum hepinizi çok seviyorum kalbim sizinle abim için dua edin.
canım benimde benzer olmuştu 2 parmaktan sonra bir daha yapamamıştım ama ara vermedim saolsun burdaki arkadaşlar sayesinde çalışmaya devam ettim, gerekirse duşa gir sıcak ortamda aynaya bakarak kendine olduğunu yapabildiğini telkin ederek çalışmaya devam et. ama sakın bırakma ben parmağımı değdiremezken bir haftada burda aştım çok şükür, bir de egzersizleri yaparken buraya rapor edeceğini düşünerek devam et canının acıdığı yerde çekme sakın parmağını o hissin acı olmadığını kabullensin beynin vaji rahatlasın öyle çek, yaparsın canım sakın vazgeçme
sağolcanım daha iyiyim vajiyi yendikten sonra baya bir depresiftim mağarama çekildim öyle diyeyim hiç bişeyle ilgilenmedim burası hep aklıma geliyordu ama o günlerde buraya gelecek takatim yoktu geçti çok şükür iyiyim artık.
vajiyi yendik şimdide sonrasının telaşı sardı nasıl korunsak dertleri ya bu kadınlık niye bu kadar zor? vajili olursun bi dert yenersin bi dert dertoğlu dert yaw:18:
sen nasılsın nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?