Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunları okudukça bende bu rahatsızlıkla uğraşırkrn kendime tek tesellim allahım en azından bana anne olmayı nasip etti oğlum şimdi 8 yaşında artık oda kardeş istiyor bilmiyorum nasıl olacak hadi ilki bir mucizeydi ama zaten oğlum olmasaydı şimdiye bu evlilikte kalmazdı diye düşünüyorum

aa canım sen gençmişsin ya ben de kalkmış ablaa diyorumkusura bakma canım yaşını bilmiyordum ya herkes abla deyince yaşın büyük sandımdıben de 28 im çok farkımız yokmuş:26:

evet canım katılıyorum sana , yaslandım gençmişsin daha,herkes seni yaşlı sanıyor valla sen nickini değiştir bence ben de 28 yaşındayım

Neyse kızlar ben çıkıyorum.Valla şuan regl olmama rağmen belki bi ayrıntı okurum diye nerdeyse bütün gün bilgisayardayım.Vajiden kurtulayım derken gözler gidecek:)Malum sabah mesaiHepinizi öptümmm.iyigeceler.

Allah bağışlasın oğlunu canım.hiç bi zaman ümitsizliğe kapılmayın.burdan kimler geldi kimler geçti.17 senelik evli aypar arkadaşımız vardı üstelik vajiliyken 3 çocuk doğuran biriydi ama rabbim geç de olsa yüzüne güldü 17 sene sonra taze gelin oluverdi.inşallah sizler de egsersizler yardımıyla aşıcaksınız bu sorunu

iyi geceler canım okuduklarının çok faydasını görüceksin emin ol.ben de öpüyorum

inşallah allah hepimizi bu illetten tez zamanda kurtarsın

canım hiç bişey için geç değil benim ocakta 5 sene bitti evleneli 25 martta yendim ve 10 günde aynen bende 5 sene boyunca hep kendiliğinden geçsin diye bekledim ama yok oyle bişey ne zaman tam olarak karar veriyorsun yenmeye o zaman bitiyor herşey emin ol... düzenli egzersizle kısa zamanda yenersin canım
Ben regl oldum malesef.Haftaya başlıcam inşallah.Ben 2 parmak alabiliyorum.P....in de yarıdan fazlasını.Ama acıdan gerisi olmuyor
canım p...sin yarısını alabiliyorsan girdiğinde hemen çıkartma bekle biraz rahatla o arada derin nefes al ver ben de yenmeden öncekid enememde 2 cm alabilmiştim sonraki denemede içinden çıkarmadım nefes aldım verirken zaten göreceksin vaji vakum gibi çekecek canım senin halayını çekmemiz yakındır canım bitirmişsin sen çok az kalmış ...
çok tebrik ederim canım allah bana da nasip eder inşallah ne kadar zamanda yendin...

inşallah allah hepimizi bu illetten tez zamanda kurtarsın
kızlar düzenli egzersizle emin olun kısa zamanda çözeceksiniz hepiniz sadece kararlı olun....
kızlar bu egzersizler nedir tam olarak biri beni bilgilendirebilir mi parmak, aparatlar vs demişsiniz nedir
evet canım önce vajimizi tanıyoruz aynayla bakıyorsun vajiye sonra parmak egzersizine başlıyoruz bir parmak bir boğumla amaç vajiye bişey girebildiğini beyne kabullendirmek... hepimiz bu lşekilde yendik... sen de aynı durumda mısın...?

canım bu site nedir bana da özelden atabilirmisin?

ben egzersizlerimi kendim yapıyorum. Eşimde yardımcı olmak istiyor ama onunla parmak egzesizi yapmak istemiyorum. ilk zamanlarda 1 parmağını alabilmiştim ama onunda midesinin bulanmasını istemiyorum ve ilk evlendiğimde talihsiz bir olay yaşadığımdan şimdi p...se karşı önyargımı kırmaya çalışıyorum. Sakni herşey girer de o girmez gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…