- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.141
İnşallah canım.Gerçekten bu duyguyu yaşamak çok zor.Yazılanları okuyorumda herkesin psikolojisi aynı.Üzüntü,sıkıntı,bıkkınlık,eksiklik...Çok zor çok.Şuan kendime çok kızıyorum ayrıca.2 senedir hiç bu kadar yoğunlaşmamıştım çünkü bu konuya.Hep bir erteleme.Bebek isteğim olmasa belki hala da erteleyip duracaktım.Biraz da kısıtlı imkanların olduğu bir yerde yaşamanın payı var tabi.Ama ben burayı bulana kadar hiç kendi kendime yeneceğimi düşünmüyordum açıkçası.Artık pes etmiştim.Umarım başarabilirim.
parmak egzersisi nasil gidiyor.kac parmak yapiyosun.esinle parmak deneyebiliyomusun
aa canım sen gençmişsin ya ben de kalkmış ablaa diyorumkusura bakma canım yaşını bilmiyordum ya herkes abla deyince yaşın büyük sandımdı ben de 28 im çok farkımız yokmuş:26:
Ben regl oldum malesef.Haftaya başlıcam inşallah.Ben 2 parmak alabiliyorum.P....in de yarıdan fazlasını.Ama acıdan gerisi olmuyor
ay kuzum yerim seniinsallah en kisa zamaanda geriside olucaktir
bunları okudukça bende bu rahatsızlıkla uğraşırkrn kendime tek tesellim allahım en azından bana anne olmayı nasip etti oğlum şimdi 8 yaşında artık oda kardeş istiyor bilmiyorum nasıl olacak hadi ilki bir mucizeydi ama zaten oğlum olmasaydı şimdiye bu evlilikte kalmazdı diye düşünüyorum
Neyse kızlar ben çıkıyorum.Valla şuan regl olmama rağmen belki bi ayrıntı okurum diye nerdeyse bütün gün bilgisayardayım.Vajiden kurtulayım derken gözler gidecek:)Malum sabah mesaiHepinizi öptümmm.iyigeceler.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim benim çalıştığım aparatın eni kalınlığı yani 10cm yeterlimi sizce bu kalınlık zaten onuda alırken başta biraz zorlandım
hosgeldin yeni gelinkelebek nasilsin hayatim söyle bakalim suan bizi okuyan arkadaslara aci agri varmi
sagol canım iyiyim arkadaşlar inanın acı falan yok kendınızı kasmayın yeter
Allah bağışlasın oğlunu canım.hiç bi zaman ümitsizliğe kapılmayın.burdan kimler geldi kimler geçti.17 senelik evli aypar arkadaşımız vardı üstelik vajiliyken 3 çocuk doğuran biriydi ama rabbim geç de olsa yüzüne güldü 17 sene sonra taze gelin oluverdi.inşallah sizler de egsersizler yardımıyla aşıcaksınız bu sorunu
canım hiç bişey için geç değil benim ocakta 5 sene bitti evleneli 25 martta yendim ve 10 günde aynen bende 5 sene boyunca hep kendiliğinden geçsin diye bekledim ama yok oyle bişey ne zaman tam olarak karar veriyorsun yenmeye o zaman bitiyor herşey emin ol... düzenli egzersizle kısa zamanda yenersin canımİnşallah canım.Gerçekten bu duyguyu yaşamak çok zor.Yazılanları okuyorumda herkesin psikolojisi aynı.Üzüntü,sıkıntı,bıkkınlık,eksiklik...Çok zor çok.Şuan kendime çok kızıyorum ayrıca.2 senedir hiç bu kadar yoğunlaşmamıştım çünkü bu konuya.Hep bir erteleme.Bebek isteğim olmasa belki hala da erteleyip duracaktım.Biraz da kısıtlı imkanların olduğu bir yerde yaşamanın payı var tabi.Ama ben burayı bulana kadar hiç kendi kendime yeneceğimi düşünmüyordum açıkçası.Artık pes etmiştim.Umarım başarabilirim.
canım p...sin yarısını alabiliyorsan girdiğinde hemen çıkartma bekle biraz rahatla o arada derin nefes al ver ben de yenmeden öncekid enememde 2 cm alabilmiştim sonraki denemede içinden çıkarmadım nefes aldım verirken zaten göreceksin vaji vakum gibi çekecek canım senin halayını çekmemiz yakındır canım bitirmişsin sen çok az kalmış ...Ben regl oldum malesef.Haftaya başlıcam inşallah.Ben 2 parmak alabiliyorum.P....in de yarıdan fazlasını.Ama acıdan gerisi olmuyor
çok tebrik ederim canım allah bana da nasip eder inşallah ne kadar zamanda yendin...
kızlar düzenli egzersizle emin olun kısa zamanda çözeceksiniz hepiniz sadece kararlı olun....inşallah allah hepimizi bu illetten tez zamanda kurtarsın
evet canım önce vajimizi tanıyoruz aynayla bakıyorsun vajiye sonra parmak egzersizine başlıyoruz bir parmak bir boğumla amaç vajiye bişey girebildiğini beyne kabullendirmek... hepimiz bu lşekilde yendik... sen de aynı durumda mısın...?kızlar bu egzersizler nedir tam olarak biri beni bilgilendirebilir mi parmak, aparatlar vs demişsiniz nedir
selam arkadaşlar.ne güzel herkes burada:) ya az önce o malum sitelerden bir arkadaşın tav siyesi üzerine sırf ders alşabilmek amaçlı film izledim ya benim midem kalktı. o kadın nasıl yapıyorlar bıkmadan hayret yaa ben bir kere yapamıyorum kadınlar saatlerce nerdeyse yapcek
canım bu site nedir bana da özelden atabilirmisin?
canım hem iki parmak hem mumu yapabiliyorsun p...s denemedin mi yoksa denedin de kastın mı p...s denemesini aynı paarat olarak düşünüp yap ben şamdan mumu yaptıktan sonra(ki mum çok inceydi) p...s denemesi yapmıştım 2 cm aldım bir sonraki p...s denemsinde tamamını alabilidm nefes çok önemli ben bu ıkınma ve nefesi bilseydim 5 senemi heba etmezdim....
canım gir nete ben po.. yazdım türkpo.... diye çıktı bende izlediim canım var ya kadınlar azmış bende onlardaki gibi heves yok
bana psikoloğum bu tür şeyleri izleyince daha çok soğuyacağımı söyledi hatta geçmişte böyle bir görüntüye denk geldin mi diye sordu. Ters tepmez umarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?