Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilişki öncesi Haydar Dümen'in reçetesindeki 2 kuiflex 1 spazmol gevşeticileri içmeyi düşünüyorum faydası olur mu acaba? gerçi gevşeme egzersizleri yapıyorum ama çok sıkıldım artık.

bir de ben psikolıjik süreç çok uzun olacak sanırım bu yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah buradan halletmek istiyorum sorunumu.

bende ankaradaki süleyman eserdağa gitmek istiyorum ama o da çok para istiyor ya bir sürü borç var birde o eklenecek olacağına gerçekten inansam acımıcam yaza kadar para biriktiricez artık 4000 tl diyor borç alıcaz gidicez olmazsa aşılma yaptırıcam bende çolk sıkıldım patladım ya artık canım

kızlar bu topik bu sorunun halledilmesi için süper bir yer ben 8,5 aylık evliyken bu site sayesinde 1 haftada aştım çok şükür ilaca gerek yok gerçekten, egzersizler esnasında ultrason jeli kullanmanız yeterli, bizler burdaki arkadaşlarla onu kullandık,film izlemeyi parmak egzersiznde ilerdikten sonra tavsiye ederim, inanın bu olay beyninizin size yaptığı bir oyun bende derdim hatta doktora dedim p.. oraya hayatta olmaz diye güldü çoçuk çıkıyor ordan dedi:)
ıkının nefes alın ıkının eşinize de söyleyin çalışırken hatırlatsın size emin olun 1 hafta da burda bitirebilirsiniz, doktora gitsenizde çalışan siz olacaksınız,hem düşünün dr ye vereceğinizparayla eşinizle tatile çıkabilirsiniz, benden tavsiye kendinize burdan arkadaş bulun ve hergün birbirinize rapor vererek 1 haftada aşın eminim yaparsınız, ÜŞENME ERTELEME VAZGEÇME

Son düzenleme:
bende Ankarada Şehnaz Kutluk la görüşmüştüm 1 haftada kesin başarı ama 6000 tl dedi. Olmazsa paranı iade edicem dedi ama çok para. Vermemiz mümkün değildi.

Burada gittiğim psikoloğada 3 kez gitmeme rağmen şimdiden 1000 küsür tl verdim. Seans aralıklarıda çok uzun. Sadece nefes tekniklerini öğrendim. Sürecin uzun olacağını anlayınca aylar önce kad.doğ.dr.unun önerdiği parmak egzersizlerine başladım. Psikolog bana parmak egzersizi vermedi. Ama artık gitmek istemiyorum gerçekten çok sıkıldım.

canım ankarada oturuyorsan vajinusmus tedavisi için gidiceksen eğer yenimahallede lina kadın sağlığı merkezi var ben görüşmüştüm orasıda 3 seansa 1350 000 lira istiyor ve kesin çözüm diyor

canım ankarada oturuyorsan vajinusmus tedavisi için gidiceksen eğer yenimahallede lina kadın sağlığı merkezi var ben görüşmüştüm orasıda 3 seansa 1350 000 lira istiyor ve kesin çözüm diyor

kızlar kendi doktornuz kendiniz olun doktorada gitseniz kafasının içini anca siz değiştirebilirsiniz gene kendinizle başbaşa kalıcaksınız

kızlar kendi doktornuz kendiniz olun doktorada gitseniz kafasının içini anca siz değiştirebilirsiniz gene kendinizle başbaşa kalıcaksınız

doğru söylüyorsun benim eşimde zaten tedaviyi kabul etmiyor herşey sende bitiyor diyo sen kendini bir kasmasan olcak diyo bende bu site sayesinde birazda olsa kasılmamayı öğrendim önceden bacaklarım zıngır zıngır titrerdi şimdi o kalmadı ya burası sayesinde insanın cesareti geliyo daha ne diyeyimki

yani tamekcim doktora da gitsen en son sen kendinle başbaşa gidiceksin ben randevu almıştım esredağdan son anda kendim denemeye başladım ve başardım canım imam çok kolau

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…