- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.161
ilişki öncesi Haydar Dümen'in reçetesindeki 2 kuiflex 1 spazmol gevşeticileri içmeyi düşünüyorum faydası olur mu acaba? gerçi gevşeme egzersizleri yapıyorum ama çok sıkıldım artık.
bir de ben psikolıjik süreç çok uzun olacak sanırım bu yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum.İnşallah buradan halletmek istiyorum sorunumu.
ilişki öncesi Haydar Dümen'in reçetesindeki 2 kuiflex 1 spazmol gevşeticileri içmeyi düşünüyorum faydası olur mu acaba? gerçi gevşeme egzersizleri yapıyorum ama çok sıkıldım artık.
bir de ben psikolıjik süreç çok uzun olacak sanırım bu yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum.İnşallah buradan halletmek istiyorum sorunumu.
bende ankaradaki süleyman eserdağa gitmek istiyorum ama o da çok para istiyor ya bir sürü borç var birde o eklenecek olacağına gerçekten inansam acımıcam yaza kadar para biriktiricez artık 4000 tl diyor borç alıcaz gidicez olmazsa aşılma yaptırıcam bende çolk sıkıldım patladım ya artık canım
canım ankarada oturuyorsan vajinusmus tedavisi için gidiceksen eğer yenimahallede lina kadın sağlığı merkezi var ben görüşmüştüm orasıda 3 seansa 1350 000 lira istiyor ve kesin çözüm diyor
kızlar kendi doktornuz kendiniz olun doktorada gitseniz kafasının içini anca siz değiştirebilirsiniz gene kendinizle başbaşa kalıcaksınız
yani tamekcim doktora da gitsen en son sen kendinle başbaşa gidiceksin ben randevu almıştım esredağdan son anda kendim denemeye başladım ve başardım canım imam çok kolaudoğru söylüyorsun benim eşimde zaten tedaviyi kabul etmiyor herşey sende bitiyor diyo sen kendini bir kasmasan olcak diyo bende bu site sayesinde birazda olsa kasılmamayı öğrendim önceden bacaklarım zıngır zıngır titrerdi şimdi o kalmadı ya burası sayesinde insanın cesareti geliyo daha ne diyeyimki
meraba eylulgulunasil gidiyor neler yapiyorsun egzersisler nasil gidiyor yardimci olmak isterim
muma devam ediyorum ben hala..akşam deneme yapmayı düşünüyorum,,kızlaaarr dua edermisiniz bana bu gece kurtulayım bu sıkıntıdan?:95::95::95::95::95:
kızlar kendi doktornuz kendiniz olun doktorada gitseniz kafasının içini anca siz değiştirebilirsiniz gene kendinizle başbaşa kalıcaksınız
siz yendinizmi bu rahatsızlığı
bütün dualarımız seninle bitanem heyacanlanma
bak önce ılık bir duş rahatla
sakın nefesi unutma
bütün dualarımız seninle bitanem heyacanlanma
bak önce ılık bir duş rahatla
sakın nefesi unutma
nefes ne canım, az açar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?