- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.261
merhaba bayanlar
merhabalar
ben de yeni katıldım kk ne.ve vajinismusu yeni yendim
oda sevgili doktorum saygın bey sayesin de
canım inşallah en yakın zamanda veririrm müjdeyim burda sizler sayesinde başarıcağma daha çok inanıyorummerhaba eylülgülü
bende vajinismusu sevgili doktorum saygın micozkadıoğlu sayesinde çok kısa bir sürede yendim, beklememeni öneririm....
En kısa zamanda iyi haberlerini almak dileğiyle...
happy 35 sen ne kadarlık evlisin canım
canlarımm bu sözü geçen dr.ücreti gereğinden çok fazla lütfen ark.daşlar ümitlerinizi kaybetmeyin
sözü geçen dr.hepsine gittim ben burdakinden farklı hiç birşey yok..geçmişinizde travmatik bi durum yoksa burda ark.yardımyla 1 hafta 10 gün içinde çözersiniz.illa bir dr.gidecekseniz cinsel eğitim sertifikalı psikologlara gidin çok faydası oluyor..
venüsten canım benim ben artık 2 parmak 2 boğum aşamasındayım çok şükür... beni artık level atlat.. seviyem ilerledi:))) bide venüsten bu üçüncü olcak 2 kere sordum ama kimse cevaplamadı yatakucu pozisyonu hakkında bilgi almak istiyorum geçmiş sayfalarda açıklamışsın ama inan ben anlayamadım cahilliğime ver hayal edemedim yani biraz daha detaylı bilgi verirmisin tam olarak nasıl bi pozisyon?
behlül kacarrrrrrrrrr kızlar ben kalkıyorum kocaman opuyorum sızlerı yarın okul var of ulen offffffffffffffffff gelse ya artık yaz tatılı kafam sıstı artık yaaaaaa:84::84::84::84:
canlarımm bu sözü geçen dr.ücreti gereğinden çok fazla lütfen ark.daşlar ümitlerinizi kaybetmeyin
sözü geçen dr.hepsine gittim ben burdakinden farklı hiç birşey yok..geçmişinizde travmatik bi durum yoksa burda ark.yardımyla 1 hafta 10 gün içinde çözersiniz.illa bir dr.gidecekseniz cinsel eğitim sertifikalı psikologlara gidin çok faydası oluyor..
tüm kalbimle katılıyorum, bitsin artık şu okul, sıkıldım, yoruldum , tükendim yaaaöğrencilerden daha çok istiyorum yani
Ne aşamadayım bende bimiyorum inanın yani nasıl 3 sene sakladım kendimeçok kızıyorum eşim her defasında içine girmesi için uğraşıyor ama başından içeri gitmiyor acaba zar herhangi bir delik boşluk falan yok bende mi problem var hatta dünyada tek benimdir bu durumda olan diye düşünüyordum kötü birşey öğrenirim diye doktora gitmeye bile utandım cesaret edemedim son 5 aydır çoçuk istediğim için bu sorunu çözmem gerektiğini bir mücize beklemenin yanlış olduğunu anladım , delik varmı yokmu diye kendim orta parmağımı soktum girdi yaklaşık 1 ay oldu ama bir daha denemedim sonrasında yine eşim uğraştı sonuç ta hiç gelişme yok bebek yağı kullandık kaygan olsun diye ama yapamadık netten araştırmak son 2 haftadır aklıma geldi işte giremiyordum konuyu başkaları anlar diye eve net aldık araştırınca kk ne rastladım çok şaşırdım ne kadar çok insan varmış meger konu ne kadar farklıymış yazılanları deneyimleri okudum buradayım işte lütfen ybana da yardımcı olun çok uzattı farkındayım ama bu konuyu 3 yıldır içime attım şimdi sizlerle paylaştım, lütfen bana da yardımcı oluncanım benim önce sakin ol ve kararını ver ben bu sorunu halledecem de kendine güven vajinusmus % 100 tedavisi olan bir sorun...ben hem dr hem kk sayesinde yendim dr bana parmak egzersizi verdi ama başlama aşamasında ve sonrasında buradaki arkadaşlardan çok fayda gördüm hepsinden allah razı olsun...sen şu an ne aşamadasın canım detaylı olarak anlatırmısın ?
canım inşallah en yakın zamanda veririrm müjdeyim burda sizler sayesinde başarıcağma daha çok inanıyorum
Ne aşamadayım bende bimiyorum inanın yani nasıl 3 sene sakladım kendimeçok kızıyorum eşim her defasında içine girmesi için uğraşıyor ama başından içeri gitmiyor acaba zar herhangi bir delik boşluk falan yok bende mi problem var hatta dünyada tek benimdir bu durumda olan diye düşünüyordum kötü birşey öğrenirim diye doktora gitmeye bile utandım cesaret edemedim son 5 aydır çoçuk istediğim için bu sorunu çözmem gerektiğini bir mücize beklemenin yanlış olduğunu anladım , delik varmı yokmu diye kendim orta parmağımı soktum girdi yaklaşık 1 ay oldu ama bir daha denemedim sonrasında yine eşim uğraştı sonuç ta hiç gelişme yok bebek yağı kullandık kaygan olsun diye ama yapamadık netten araştırmak son 2 haftadır aklıma geldi işte giremiyordum konuyu başkaları anlar diye eve net aldık araştırınca kk ne rastladım çok şaşırdım ne kadar çok insan varmış meger konu ne kadar farklıymış yazılanları deneyimleri okudum buradayım işte lütfen ybana da yardımcı olun çok uzattı farkındayım ama bu konuyu 3 yıldır içime attım şimdi sizlerle paylaştım, lütfen bana da yardımcı olun
Ne aşamadayım bende bimiyorum inanın yani nasıl 3 sene sakladım kendimeçok kızıyorum eşim her defasında içine girmesi için uğraşıyor ama başından içeri gitmiyor acaba zar herhangi bir delik boşluk falan yok bende mi problem var hatta dünyada tek benimdir bu durumda olan diye düşünüyordum kötü birşey öğrenirim diye doktora gitmeye bile utandım cesaret edemedim son 5 aydır çoçuk istediğim için bu sorunu çözmem gerektiğini bir mücize beklemenin yanlış olduğunu anladım , delik varmı yokmu diye kendim orta parmağımı soktum girdi yaklaşık 1 ay oldu ama bir daha denemedim sonrasında yine eşim uğraştı sonuç ta hiç gelişme yok bebek yağı kullandık kaygan olsun diye ama yapamadık netten araştırmak son 2 haftadır aklıma geldi işte giremiyordum konuyu başkaları anlar diye eve net aldık araştırınca kk ne rastladım çok şaşırdım ne kadar çok insan varmış meger konu ne kadar farklıymış yazılanları deneyimleri okudum buradayım işte lütfen ybana da yardımcı olun çok uzattı farkındayım ama bu konuyu 3 yıldır içime attım şimdi sizlerle paylaştım, lütfen bana da yardımcı olun
slm arkadaslar adetim yeni bitti acaba yapamam diye korkuyordum ama hemencecik giriverdi aparat iki kat pamuk sardım oda girdi çok mutluyum inşallah az kaldı yenmeme arkadaslar sizce p... denemesi yapayımmı yoksa 2-3 gün daha da aparatları kalınlaştırarak çalışmaya devam mı ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?