Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktordan yana sıkıntı yok giden herkes memnun kalmış ama daha önce de burda konuştuk,herkes o parayı bi anda çıkartıp vericek durumda değil malesef.o yüzden burda birbirimize yardımcı olarak ilerlemek bizim için daha avantajlı,üstelik bu kadar yenenin olması bize umut veriyor.

arkadaslar doktora odaklanırsanız zaten kendı basınıza yenemeyecegınızı kabullenmıs olursunuz ben cok sıkıntı cektım bu konuda burayı bulmadan önce bende dr.ulusoya gıdıcektım fakat 5000tl ıstedı ve benım onu bı anda verecek durumum yoktu sonra esım sayesınde burayı buldum Allah razı olsun arkadaslar ılgılendı vajınamı daha yenı tanıdım parmak egzersızı ne onu bıle bılmezken parmak egzersızlerıyle tanısıp uyguladım vajıyı hala yenmıs degılım ama egzersızlerıme devam edıyorum ve bılıyorum kı Allahın ıznıyle yenecegım doktoa gıtmekle bence sadece kendınızı rahatlatmaya calısıyosunuz yenecek olan yıne sızsınız ve beynınızı degıstırmedıgınız surece nereye gıdersenız gıdın yenemezsınız..burada yenen arkadasları gördukce ben hırslandım ve rahatladım bu sorunun sadece bende olmadıgını ve cok kolay bı sekılde asılacagını işin sadece beyinde bittiğini ögrendım buradakılerden Allah razı olsun bınnnn kereeeeeeeeeeeeeeee haklarını kesınlıkle ödeyememmm

merhabalar
ben de yeni katıldım kk ne.ve vajinismusu yeni yendim
oda sevgili doktorum saygın bey sayesin de

canlarımm bu sözü geçen dr.ücreti gereğinden çok fazla lütfen ark.daşlar ümitlerinizi kaybetmeyin
sözü geçen dr.hepsine gittim ben burdakinden farklı hiç birşey yok..geçmişinizde travmatik bi durum yoksa burda ark.yardımyla 1 hafta 10 gün içinde çözersiniz.
illa bir dr.gidecekseniz cinsel eğitim sertifikalı psikologlara gidin çok faydası oluyor..

venüsten canım benim ben artık 2 parmak 2 boğum aşamasındayım çok şükür... beni artık level atlat.. seviyem ilerledi:))) bide venüsten bu üçüncü olcak 2 kere sordum ama kimse cevaplamadı yatakucu pozisyonu hakkında bilgi almak istiyorum geçmiş sayfalarda açıklamışsın ama inan ben anlayamadım cahilliğime ver hayal edemedim yani biraz daha detaylı bilgi verirmisin tam olarak nasıl bi pozisyon?

Ben cinsel eğitim sertifikali psikologlara da gittim ama ne yazık ki zaman ve para kaybından başka hicbir şey olmadı ayrıca onların aldığı ücret de hiç az değil ki...

canım sen yatagın ucuna gelıp bacaklarını kaldırıp ıyıce acıyorsun esınde sana yaklasıyor daha kolay oluyor bazı cıftler ılk zamanlarda yatakta uzanarak zorlanabılıyor

behlül kacarrrrrrrrrr kızlar ben kalkıyorum kocaman opuyorum sızlerı yarın okul var of ulen offffffffffffffffff gelse ya artık yaz tatılı kafam sıstı artık yaaaaaa:84::84::84::84:

tüm kalbimle katılıyorum, bitsin artık şu okul, sıkıldım, yoruldum , tükendim yaaa öğrencilerden daha çok istiyorum yani

kesinlikle katılıyorum, tabiki doktorlara saygımız sonsuz ama uygulanan yöntem tamamen aynı. özellikle o 3000-5000 tl isteyen doktorlar eminim sorunu çözüyolar ama illaki şart diil. burda bunun bi çok örneği var biri de ben olmak üzere. o doktorların başarısı sanırım 5000 tl verdiği için kendini bu rahatsizlığı yenmek zorunda hisseden danışanlarından kaynaklanıyo. yani olay yine bizim kendi beynimizde bitiyo.
adı geçen doktoru telefonla arayıp bilgi aldım. artık canıma tak etmişti, şehir dışında olmama rağmen gidicektim koymuştum kafaya. 4000-5000 tl civarı diyince silkelendim ve kendime geldim aynı gün nette yaptığım araştırmada burayı buldum ve 5 günde yendim. param cebime kaldı o günden beri kendime ne almak istesem eşime " 4000 tl borcun vardı ya bana, ordan düşersin bunu da" diyorum...
bence bunca iyi örnek varken önünüzde en azından kendi başınıza denemeye değer

tüm kalbimle katılıyorum, bitsin artık şu okul, sıkıldım, yoruldum , tükendim yaaa öğrencilerden daha çok istiyorum yani

ayneeennnnn canım ya evde annesının avutamadıgını bız avutuyoruz gunde kac saat oooof bende cok daraldım ergen sorunlarından evrak ıslerınde beee

Ne aşamadayım bende bimiyorum inanın yani nasıl 3 sene sakladım kendimeçok kızıyorum eşim her defasında içine girmesi için uğraşıyor ama başından içeri gitmiyor acaba zar herhangi bir delik boşluk falan yok bende mi problem var hatta dünyada tek benimdir bu durumda olan diye düşünüyordum kötü birşey öğrenirim diye doktora gitmeye bile utandım cesaret edemedim son 5 aydır çoçuk istediğim için bu sorunu çözmem gerektiğini bir mücize beklemenin yanlış olduğunu anladım , delik varmı yokmu diye kendim orta parmağımı soktum girdi yaklaşık 1 ay oldu ama bir daha denemedim sonrasında yine eşim uğraştı sonuç ta hiç gelişme yok bebek yağı kullandık kaygan olsun diye ama yapamadık netten araştırmak son 2 haftadır aklıma geldi işte giremiyordum konuyu başkaları anlar diye eve net aldık araştırınca kk ne rastladım çok şaşırdım ne kadar çok insan varmış meger konu ne kadar farklıymış yazılanları deneyimleri okudum buradayım işte lütfen ybana da yardımcı olun çok uzattı farkındayım ama bu konuyu 3 yıldır içime attım şimdi sizlerle paylaştım, lütfen bana da yardımcı olun

cnm öncelikle burayı bulduğun için çok şanslı olduğunu söyliyim o içine atma olayını eminim burda herkes çok çok iyi anlar çünkü etrafımızdakilerle kolay kolay konuşabileceğimiz bi konu diil.
hangi aşamada olduğumu ben de bilmiyorum demişsin ya, ben sana söyliym orta parmağını almakla baya aşama kaydetmişsin bile. düşünsene bi, "herhangi bi delik yok mu" diye bile düşünmeye başlamışken, sen parmak egzersizini bitirmişsin aslında nerdeyse.
sakın sakın ümitsiz olma, tüm olumsuz düşünceleri çıkar aklından ve çok kararalı ol. burası sana yardımcı olacak, yol göstermeye çalışıcak meleklerle dolu
tekrar söylüyorum orta parmak büyük bi gelişme, çünkü serçe parmağını bile boğum boğum alarak başladık çoğumuz. ve inan okadar kolay ki.
ne zaman takıldığın bi nokta olsa burda kafandaki tüm soru işaretlerini kaldırabilirsin.
bol şanslar cnm, inşallah hayırlısıyla yeniceksin sen de vajiyi

geçmişi için hayıflanma artık yapabilirsin inan ben 8,5 aylık evliyken aştım, burdaki egzersizleri yap benim en zoru ilk parmakta olmuştu,bak ne güzel sen onu yapabilmişsin alıştır iyice tek parmağı, arayı uzatma sakın hergün yap 1 haftada biter inan kendi kendine hırs yap ben 1 haftada burda aştım

slm arkadaslar adetim yeni bitti acaba yapamam diye korkuyordum ama hemencecik giriverdi aparat iki kat pamuk sardım oda girdi çok mutluyum inşallah az kaldı yenmeme arkadaslar sizce p... denemesi yapayımmı yoksa 2-3 gün daha da aparatları kalınlaştırarak çalışmaya devam mı ne dersiniz???

tebrik ederim cnm :) eğer başarılı olduğun aparatın buyutu p... boyutuna yakınsa ve kendini hazır hissediyosan ben geç p.... senemesine derim. ama rahat ol, yarıda bırakma sakın. bi an olmucak gibi bi his gelebiliyo (bende olmuştu, bi kaç arkadaşta da okudum) ama sakın bırakma. iyi nefes kontrolü, sabır ve inşallah başarı :) bol şans canım hadi güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…