Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

6. yılında mı çözdün

canım şuan hem topiki okuyorum hem çalışıyorum devamlı aparatı pamukla kalınlaştırıyorum ama cok rahat giriyor inşallah olur tek isteğim bu allahtan başka dert vermesin ama çok zormuş...

evet bir anönce harekete bgeçmem gerekiyor sırf bunun için bu ay 1 hafta izin alıcam işten ama nasıl nrden başlayayım ilk olarak ne yapmam gerekir ilk alıştırmalar nelerdir

canım şuan hem topiki okuyorum hem çalışıyorum devamlı aparatı pamukla kalınlaştırıyorum ama cok rahat giriyor inşallah olur tek isteğim bu allahtan başka dert vermesin ama çok zormuş...

evet bu dert zor ama çözümü kolay cnm. ben de senin gibi yapıyodum, pc açık duruyodu, gidip egzersizimi yapıp geliyodum buraya paylaşıyodum sevincimi. daha da hırslanıp heveslenip gidip bidaha bidaha tekrar ediyodum çok da kısa sayılabilecek bi sürede yendim çok şükür.
madem çok kolay oluyo aparatla bence geç p... denemesine. ben ilk bikaç keresinde ilişkiden hemen önce mumla(benim aparatım mumdu) tekrarlıyodum egzersizimi. sen de öyle yap, p... denemesine geç ama hemen öncesinde aparatla yap önce, eminim başarıcaksın canım

canım benimde aparat mum pamuk sarıp duruyorum kalınlaşsın diye ama çok kolay inşallah acaba p... olur mu moralimin bozulmasından korkuyorum ama inanıyorum ki yenecem....

evet bir anönce harekete bgeçmem gerekiyor sırf bunun için bu ay 1 hafta izin alıcam işten ama nasıl nrden başlayayım ilk olarak ne yapmam gerekir ilk alıştırmalar nelerdir

ilk ve en önemli egzersiz şudur:
sakin,sessiz ve yanlız olduğun, kendini rahat hissettiğin bi ortam. gözlerini kapatıp şunları düşün ve düşündüklerine inan! "ben farklı diilim, yapanlardan hiç bi eksiğim yok, acı diye bişi yok, bunu kendi beynim oluşturuyo, ben de yapabilirim, yapıcam çok kararlıyım, inanıyorum. bıkmadan yılmadan usanmadan ümitsizliğe kapılmadan parmak egzersizlerne başlamak için hazırım"

garip geliyo belki ama gerçekten en önemlisi bu. beynimizin bize oynadığı oyunu tersine çevirmek!!
gerisi çok daha kolay

Burayla tanışınca zaten çok çok mutlu oldum hatta hemen arkadaşımı aradım ben tek değilim çok insan var ve çözülebilecek bir durummuş diye ertesi gün bayram gibi geldi bana rabbim hepimize yardım etsin inş. kesinlikle çok kararlıyım en azından artık çok ümitliyim belirli bir egzersiz programı varmı yapılan

canım benimde aparat mum pamuk sarıp duruyorum kalınlaşsın diye ama çok kolay inşallah acaba p... olur mu moralimin bozulmasından korkuyorum ama inanıyorum ki yenecem....

cnm öncelikle ne olursa olsun moralini bozma ve ümitsizliğe kapılma. takıldığımız tıkandığımız noktalar illaki olucak ama önemli olan o engelleri aşmak. bunun içinde ümitsiz olmamak gerekiyo. ilk denemede başaramasan da nolcak ki bu kadar zamandır olmamış, yine olmazsa egzersize devam edersin bi süre daha. moral bozmaya gerek yok yani ama bence öyle bi durum da olmucak zaten sen de buna inan bence

inşallah cnm :)
evet hepimizin uyguladığı üç aşşağı beş yukarı aynı egzersizler. öncelikle eline bi ayna alıp vajiyi incelemekle başlıyosun. çünkü bazımız kendi vücudumuzu bile tanıyamamıştık o zamana kadar. bununla birlikte netten vaji yapısıyla ilgili resimler bulup bunları da inceleyebilirsin.

Ben cinsel eğitim sertifikali psikologlara da gittim ama ne yazık ki zaman ve para kaybından başka hicbir şey olmadı ayrıca onların aldığı ücret de hiç az değil ki...

zaman saygınada gitseniz,süleyman eserdağa,hatta ulusoya da gitseniz sizin elinizde hayatım ben bu illeti 6 yılda yendim.gittiğim dr.ların hepsimi yetersizdi dersin?çözüm bizlerde dr.tavsiyelerini verirken gereğinden çok etki yapıp onların çözdürdüğünü düşünmelerini istemem yardım isteyen arkadaşlarımızın, kişi bu illeti ne zaman yenmeye kararlı olursa o zaman yeniyor..çözüm yolu birtane
akedemik kariyer yapmış olabilirler buna saygımız var..ama saygın beyi kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorummm..burdaki eski ark bilir başıma gelenleri..eski sayfalardan okusunlar..ama asıl konu şu:geçmişte yaşadığınız kötü bir olay yoksa lütfen burdaki ark.tavsiyelerinden faydalanın tecrübelerine inanın ve güveninn hepimiz aynı şeyleri hissediyoruzzz yanlız değilsiniz...birde devlet hastanelerinde uygun dr.lar var o konuyla ilgili yardım isterseniz ark.size yol gösterecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…