- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.281
canım ınsallah yenersın oncelıkle yazılanları hıkayelerı takıp etmeye canım bak ben 6 yılımdayım evlılıgımın ve 25 martta yendım ne olur yıne soyluyorum takıldıgınız yerde sorun baslamaya calısın topıgı ıyıce okuyun hergun takıp edın cok kısa surede yeneceksınız ınsallah
tebrik ederim cnm :)eğer başarılı olduğun aparatın buyutu p... boyutuna yakınsa ve kendini hazır hissediyosan ben geç p.... senemesine derim. ama rahat ol, yarıda bırakma sakın. bi an olmucak gibi bi his gelebiliyo (bende olmuştu, bi kaç arkadaşta da okudum) ama sakın bırakma. iyi nefes kontrolü, sabır ve inşallah başarı :) bol şans canım hadi güzel haberlerle gel
evet bir anönce harekete bgeçmem gerekiyor sırf bunun için bu ay 1 hafta izin alıcam işten ama nasıl nrden başlayayım ilk olarak ne yapmam gerekir ilk alıştırmalar nelerdirgeçmişi için hayıflanma artık yapabilirsin inan ben 8,5 aylık evliyken aştım, burdaki egzersizleri yap benim en zoru ilk parmakta olmuştu,bak ne güzel sen onu yapabilmişsin alıştır iyice tek parmağı, arayı uzatma sakın hergün yap 1 haftada biter inan kendi kendine hırs yap ben 1 haftada burda aştım
canım şuan hem topiki okuyorum hem çalışıyorum devamlı aparatı pamukla kalınlaştırıyorum ama cok rahat giriyor inşallah olur tek isteğim bu allahtan başka dert vermesin ama çok zormuş...
evet bu dert zor ama çözümü kolay cnm. ben de senin gibi yapıyodum, pc açık duruyodu, gidip egzersizimi yapıp geliyodum buraya paylaşıyodum sevincimi. daha da hırslanıp heveslenip gidip bidaha bidaha tekrar ediyodumçok da kısa sayılabilecek bi sürede yendim çok şükür.
madem çok kolay oluyo aparatla bence geç p... denemesine. ben ilk bikaç keresinde ilişkiden hemen önce mumla(benim aparatım mumdu) tekrarlıyodum egzersizimi. sen de öyle yap, p... denemesine geç ama hemen öncesinde aparatla yap önce, eminim başarıcaksın canım
evet bir anönce harekete bgeçmem gerekiyor sırf bunun için bu ay 1 hafta izin alıcam işten ama nasıl nrden başlayayım ilk olarak ne yapmam gerekir ilk alıştırmalar nelerdir
Burayla tanışınca zaten çok çok mutlu oldum hatta hemen arkadaşımı aradım ben tek değilim çok insan var ve çözülebilecek bir durummuş diye ertesi gün bayram gibi geldi bana rabbim hepimize yardım etsin inş. kesinlikle çok kararlıyım en azından artık çok ümitliyim belirli bir egzersiz programı varmı yapılancnm öncelikle burayı bulduğun için çok şanslı olduğunu söyliyimo içine atma olayını eminim burda herkes çok çok iyi anlar çünkü etrafımızdakilerle kolay kolay konuşabileceğimiz bi konu diil.
hangi aşamada olduğumu ben de bilmiyorum demişsin ya, ben sana söyliym orta parmağını almakla baya aşama kaydetmişsin bile. düşünsene bi, "herhangi bi delik yok mu" diye bile düşünmeye başlamışken, sen parmak egzersizini bitirmişsin aslında nerdeyse.
sakın sakın ümitsiz olma, tüm olumsuz düşünceleri çıkar aklından ve çok kararalı ol. burası sana yardımcı olacak, yol göstermeye çalışıcak meleklerle dolu
tekrar söylüyorum orta parmak büyük bi gelişme, çünkü serçe parmağını bile boğum boğum alarak başladık çoğumuz. ve inan okadar kolay ki.
ne zaman takıldığın bi nokta olsa burda kafandaki tüm soru işaretlerini kaldırabilirsin.
bol şanslar cnm, inşallah hayırlısıyla yeniceksin sen de vajiyi
canım benimde aparat mum pamuk sarıp duruyorum kalınlaşsın diye ama çok kolay inşallah acaba p... olur mu moralimin bozulmasından korkuyorum ama inanıyorum ki yenecem....
Burayla tanışınca zaten çok çok mutlu oldum hatta hemen arkadaşımı aradım ben tek değilim çok insan var ve çözülebilecek bir durummuş diye ertesi gün bayram gibi geldi bana rabbim hepimize yardım etsin inş. kesinlikle çok kararlıyım en azından artık çok ümitliyim belirli bir egzersiz programı varmı yapılan
bu gece hıdırellez yatmadan dua edersek kabul olur muu. vajiden kurtulmak tek dileğim
ben her zaman dua ediyorum bu gece de edicem rabbim herkesi bu dertten kurtarsın
bu gece hıdırellez yatmadan dua edersek kabul olur muu. vajiden kurtulmak tek dileğim
inşallah canım hepimiz bu dertten kurtuluruz...bu gece hıdırellez yatmadan dua edersek kabul olur muu. vajiden kurtulmak tek dileğim
inşallah canım hepimiz bu dertten kurtuluruz...
Amin canım bu gece hepimiz,hepimiz için bol bol dua edelim.
Ben cinsel eğitim sertifikali psikologlara da gittim ama ne yazık ki zaman ve para kaybından başka hicbir şey olmadı ayrıca onların aldığı ücret de hiç az değil ki...
canım lütfen bırakma egzersizi bak ben 3 cm çaplı mumla çalışıyorum çok kolay gercekten öyle kolay giriyor ki sende çalış 3 günde bu aşamaya gelirsin ama bırakma egzersizi...inşallah cnm. ben yine bıraktım egz.bıktım artıkk
inşallah cnm. ben yine bıraktım egz.bıktım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?