- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.301
ya şu gittiği doktorları ballandıra ballandıra anlatan arkadaşları anlayamıyorum gerçekten ya.pardon ama sizce hayrına mı tedavi ediyor doktor sizleri???bu kadar basit bi sorunun bedeli kesinlikle 4000-5000 lerde değil.sizin asgari ücretten haberiniz yok galiba.ha parası olana zaten doktor çok burda reklama gerek yok.çok parası olan insan bu topikte değil doktor topiklerinde olurdu zaten ya da çoooktaan doktorla bu sorunu aşmış olurdu.neymiş parmak egsersizi yaptırtmıyolarmış ee peki aparat ne oluyo parmaktan ne farkı var ki ha ille de parmak olmasın diyosanız aparatlar internette satılıyor cüzi rakamlara.olmadı alın mumla yapın egsersizleri.illa doktora gidicem diye tutturan arkadaşlar siz de lütfen biraz azmedin ya işin kolayına kaçmak kolay tabiki ama hiç uğraşmadan etmeden olmaz ki bu iş.biz de çok severek yapmadık parmak egsersizlerini.üye olduğumda arkadaşlara verdiğim ilk cevap ben parmak egsersizi yapamamdı ama dönüp dolaşıcağınız yer yine egsersiz olucaktır.egsersiz de beyninize oraya bişeyin girebileceği fikrini kabullendirmek için.sabır+azim+zaman=BAŞARI
ya şu gittiği doktorları ballandıra ballandıra anlatan arkadaşları anlayamıyorum gerçekten ya.pardon ama sizce hayrına mı tedavi ediyor doktor sizleri???bu kadar basit bi sorunun bedeli kesinlikle 4000-5000 lerde değil.sizin asgari ücretten haberiniz yok galiba.ha parası olana zaten doktor çok burda reklama gerek yok.çok parası olan insan bu topikte değil doktor topiklerinde olurdu zaten ya da çoooktaan doktorla bu sorunu aşmış olurdu.neymiş parmak egsersizi yaptırtmıyolarmış ee peki aparat ne oluyo parmaktan ne farkı var ki ha ille de parmak olmasın diyosanız aparatlar internette satılıyor cüzi rakamlara.olmadı alın mumla yapın egsersizleri.illa doktora gidicem diye tutturan arkadaşlar siz de lütfen biraz azmedin ya işin kolayına kaçmak kolay tabiki ama hiç uğraşmadan etmeden olmaz ki bu iş.biz de çok severek yapmadık parmak egsersizlerini.üye olduğumda arkadaşlara verdiğim ilk cevap ben parmak egsersizi yapamamdı ama dönüp dolaşıcağınız yer yine egsersiz olucaktır.egsersiz de beyninize oraya bişeyin girebileceği fikrini kabullendirmek için.sabır+azim+zaman=BAŞARI
yazını çok beğendim arkadaşım gerçekten çok doğru yazmışsın burdaki şey bence hava atmaktan başka bir şey değil benim bizimde maddi durumumuz yerinde istesem bende giderim ama o kadar parayı niye vereyimki al ben yiyemiyom sen ye ne güzel dünya
özlemcim (16cım) negüzel yazmışsın okurken bende hep şuna dikkat ettim nedense doktora gidip memnun olanlar hep papatya yani yeni üye ister istemez neoluyoruz diyoruz ve çoğumuz sade parada değil bunu bi doktora bile anlatmaktan çekindiğimiz için de gidemiyoruz ben şahsen kadın doğuma bile gidemiyorum ama şuan mum ve parmakla yapmak bile bi güven getiriyo yensem direk bebiş için doktordayım derdim şuan bile odoktora gitme cesaretim var ama 2 3 ay önce doktora gitmek bile benim için ölümdü
ve burcucum daha çok gençsin lütden yapamam diye kendini kısıtlama zorla bende tembelim hala dokunmak ve bakmak zor gelsede inan yaptıkça beynin kabul ediyo ben bakamazken eşim parmakla yapınca görmek inan daha farklı ve inşallah çok yavaşta ilerlesem olacak olacak
canlarım bu akşam okumayı düşünenler Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin başta biz yenelim hepimizin bebişleri olsun huzur ve sağlık bizlerle olsun
nazlım hoşgeldin fasulyemiz ve sen nasılsın
canım buarada ben denemede bile acaba diyorum ikinci haftada değişikler olurmu benim midem bulanıyo üşüttüm mü diyorum ama hasta olacak gibi de ağrım var fazla heveslenmeyeyim diyorum ama ikinci özüm vakası yaşatırmışım of iki hafta var ama ağrımda var :26:
Hoşbulduk canııım....ben ve minik fasulyem iyiyiz teyzesi,yarın dra gideceğiz..testler yapılacak sanırım,inşallah sonuçlar güzel çıkar..Bugün kendim için anneler günü hediyesi aldırdım,eşime...seve seve aldı tabi.ikinci haftada derken p... denemelerinde mi diyorsun,valla olur olur belli olmaz bu işler ama bana kalırsa yendikten sonra hamilelik için denemeler yapın canım...Yani ilerde bu sorunu çözmek için uğraşma diye diyorum,yanlış anlama sakın..Ben kendimi bu şekilde şartlandırmıştım ve öylede oldu...Rabbim bu günün yüzüsuyu hürmetine egzersizlere cesareti olmayan arkadaşlara cesaret verir,tüm vajilileri bu dertten kurtarır,bebiş isteyenlere bebiş nasip eder inşallaaaah.Sen ne aşamadasın,tatlım?
ay bebişte sağlıkla gelirde kendisi alır inşallah hediyeni ben mumla yapıyodum ama parmak deniyemiyorudum bu hafta kocaya yaptırdım iki parmağa geçemedik ama p... denemesi sırasında baş girikken boşaldı bakalım kısmet inşallah buay barik yenebilirim canım yanlış anlarmıyım hiç yoksa aşılamayla bebişe uğraşırdık inşallah doğal yoldan gelir ama gelirsede hiç üzülmeme sanırım
off ya 2.gün 2 parmak iyi gitmişti ama bugünkü egzersizim çok kötü geçti canlarım.girerken çok canım yanıyo geriliyo sanki biyerler yırtılacakmış gibi.anestol bile iyi gelmedi bugünkü egzersizimde oysa ben bugün gitgel yapabilirim belki diye başlamıştım.sonra çok uzun zamandır yani artık egzersiz olmadan çözemeyeceğimi yani burayı bulduğumdan beri hiç p...s denemesi yapmıyoduk eşimle çünkü ben bacaklarımı bile açamaz hale gelmiştim dahada kötüye gitmeye başlamıştım ilk zamanlara göre. neyse işte parmak acıyınca hadi biraz deneyelim dedik orda durmaya alışsın kasılmasın diye ama yok bi gelişme sanki başı biran kayacak gibi oldu ama olmadı işte çok moralim bozuldu uzunca birsüre ağladım yine başım ağrıyo.:2::2::2:ya bana yardımcı olursanız sewinirim şimdi nefes alıp ıkınmak gerekiyoya ilrlemesi için parmakların ben nefes alıp ıkındığımda canım yanıyo yani ıkınırken parmakalrın hissediyorum geriliyo orası ıkınamadığım içinde zor oluyo galiba ne yapabilirim sıcak uygulamada yaptım egz.den önce ama hiç gevşetmedi bugün yine umutsuzum.çok uzun oldu kusura bakmayın ama içim çok dolu.
kesinlikle öyle bende bu imkansız denen vajinismusu dr saygın micozkadıoğlu sayesinde çözdüm çok başarılı bir doktor tavsiye ediyorum hiç düşünmeyin
merhabalar
ben de yeni katıldım kk ne.ve vajinismusu yeni yendim
oda sevgili doktorum saygın bey sayesin de
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/256764-vajinismus-icin-doktor.htmlBen cinsel eğitim sertifikali psikologlara da gittim ama ne yazık ki zaman ve para kaybından başka hicbir şey olmadı ayrıca onların aldığı ücret de hiç az değil ki...
canım ben 5 yıl hiç bişey yapmadım sadece bekledim bi sabah uyandığımda geçmiş olsun diye ama olmadı biz çaba sarfetmeden hiç bişey kendiliğinden olmuyor ne güzel bak orta parmağı alabilmişsin ilk aşama en zoru zaten sen onu atlatmışsın ben 25 martta 10 günde yendim canım burdaki arkadaşlar sayesindeNe aşamadayım bende bimiyorum inanın yani nasıl 3 sene sakladım kendimeçok kızıyorum eşim her defasında içine girmesi için uğraşıyor ama başından içeri gitmiyor acaba zar herhangi bir delik boşluk falan yok bende mi problem var hatta dünyada tek benimdir bu durumda olan diye düşünüyordum kötü birşey öğrenirim diye doktora gitmeye bile utandım cesaret edemedim son 5 aydır çoçuk istediğim için bu sorunu çözmem gerektiğini bir mücize beklemenin yanlış olduğunu anladım , delik varmı yokmu diye kendim orta parmağımı soktum girdi yaklaşık 1 ay oldu ama bir daha denemedim sonrasında yine eşim uğraştı sonuç ta hiç gelişme yok bebek yağı kullandık kaygan olsun diye ama yapamadık netten araştırmak son 2 haftadır aklıma geldi işte giremiyordum konuyu başkaları anlar diye eve net aldık araştırınca kk ne rastladım çok şaşırdım ne kadar çok insan varmış meger konu ne kadar farklıymış yazılanları deneyimleri okudum buradayım işte lütfen ybana da yardımcı olun çok uzattı farkındayım ama bu konuyu 3 yıldır içime attım şimdi sizlerle paylaştım, lütfen bana da yardımcı olun
evet canım konunun başlığına bakarsan zaten vajinismuslu insanlar burda ben de 5 yıl giremedim 6. yılda oldu....nası yanı 3 yıldır ilişkiye giremedınmı eşinle
canım p...s boyutuna geldiyse aparatın ve rahatsan git gel yapabiliyosan p...s denemsine geç bence hazır hissediyor musun kendini en iyi sen bilirsin....slm arkadaslar adetim yeni bitti acaba yapamam diye korkuyordum ama hemencecik giriverdi aparat iki kat pamuk sardım oda girdi çok mutluyum inşallah az kaldı yenmeme arkadaslar sizce p... denemesi yapayımmı yoksa 2-3 gün daha da aparatları kalınlaştırarak çalışmaya devam mı ne dersiniz???
evet canım 6. yılımda çözdüm ocakta 5 yıl bitmişti 25 martta çözdüm alalha şükür burdaki arkadaşların sayesinde..............6. yılında mı çözdün
arkadaşlar ben egzersizlere ara verdim yine.soğudum yine..offff..
kızın bana..
canım niye sürekli bu moda giriyorsun ne olur topla kendini bismillah de ve başla sen bişey yapmazsan inan kendiliğinden düzelmeyecek bak burayı da bulmuşsun ne kadar şanslısın burayı bilmeyen kadınlar var ben hep şükrediyorum burayı bulabildiğime çok şanslısın değerlendir bunu...her akşam yapıcam diyorum ama hep erteliyorum kendimden nefret ediyorum. işe yaramaz bi insanım. hep başka işler çıkarıyorum kendime.kendimi telkin etmeyi becceremiyorum.
canım buluştuk venüs ben terazi ve gülse çok güzel geçti sanki yıllardır tanışıyo gibi hissettim kendi adımabuarada istanbullu fıstıklar buluşcaz dediniz hiç bişey bahsetmediniz naptınız anlatın bakalım
kısmet olsa keşke bizde yenip buluşmaya gelebilsek kısmet belki burda yardımcı olan meleklerimizle buluşuruz bigün
ne güzel bak işte canım bizde burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz tek başına daha zor olduğu halde kuzenin başarmış ne güzel umarım arkadaşların hepsi bir an önce azimle çalışır ve başarırlar....benım kuzndede var doktorlara gıttı ama tek basına kendı yaptı başardı bu ısı sımdı her sey tamam
Ben 2,5 yıllık evliyim canm.
Ya sen?Sen de aynı dertten muzdarip misin?Bazı isimler karışıyo ya da yeni gelenler epey olduğu için.Kusurabakma.
çok haklısın canım.. bende doktora gittim ama benim depresyon tedavimde vardı ikisi bir arada oldu yani.. kesinlikle bunu yapacagına inanmak ve sabretmek.. acele etmeden umudunu yitirmeden başaragına inanmakla bu iş kesinlikle çözülür.. ben doktorumada söylemiştim bunu rant kapısı haline getirmişler cok ucuk rakamlar istiyolar diye.. o da bana bu durumdan cok insanın muzdarip oldugunu anlatmıştı.. insan sadece o anda kendisini o şekilde sanıyor malesef..
arkadaslar azmedin, isteyin, parmak egzersizinden kaçmayın başarlmayacak bişey değil..
yazını çok beğendim arkadaşım gerçekten çok doğru yazmışsın burdaki şey bence hava atmaktan başka bir şey değil benim bizimde maddi durumumuz yerinde istesem bende giderim ama o kadar parayı niye vereyimki al ben yiyemiyom sen ye ne güzel dünya
özlemcim (16cım) negüzel yazmışsın okurken bende hep şuna dikkat ettim nedense doktora gidip memnun olanlar hep papatya yani yeni üye ister istemez neoluyoruz diyoruz ve çoğumuz sade parada değil bunu bi doktora bile anlatmaktan çekindiğimiz için de gidemiyoruz ben şahsen kadın doğuma bile gidemiyorum ama şuan mum ve parmakla yapmak bile bi güven getiriyo yensem direk bebiş için doktordayım derdim şuan bile odoktora gitme cesaretim var ama 2 3 ay önce doktora gitmek bile benim için ölümdü
ve burcucum daha çok gençsin lütden yapamam diye kendini kısıtlama zorla bende tembelim hala dokunmak ve bakmak zor gelsede inan yaptıkça beynin kabul ediyo ben bakamazken eşim parmakla yapınca görmek inan daha farklı ve inşallah çok yavaşta ilerlesem olacak olacak
canlarım bu akşam okumayı düşünenler Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin başta biz yenelim hepimizin bebişleri olsun huzur ve sağlık bizlerle olsun
buarada istanbullu fıstıklar buluşcaz dediniz hiç bişey bahsetmediniz naptınız anlatın bakalım
kısmet olsa keşke bizde yenip buluşmaya gelebilsek kısmet belki burda yardımcı olan meleklerimizle buluşuruz bigün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?