- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #57.881
ay mukix supersin cok cesaretlendim bak hadi bakalım
HİÇ BİR ŞEY İÇİN ÜZÜLMEYİN...
Küçük şeyler!
11 Eylül İkiz Kulelere saldırı sonrası binadaki firmalardan birinin hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında güvenlik amiri orada hayatta kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış;
O sabah;
- Firma müdürü o gün oğlu ana okuluna başladığı için işe geç kalmış.
- Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek Donut'ları alma sırasıymış.
- Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış.
- Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış.
- Biri otobüsünü kaçırmış.
- Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek vakit almış.
- Birinin arabası çalışmamış.
- Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş.
- Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış, geç kalmış.
- Biri taksi bulamamış.Ama en etkileyicisi; biri o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları ile gelmek istemiş ama , ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bandı almak için !!!
Bu gün hayatta olma sebebi olan bandını almak için...
Şu anda trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona cevap vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden küçük şeyler olduğunda, Allah'ın benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum.Bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, çocuklarınız giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, bütün trafik ışıklarına takıldığınızda, huzursuz olmayın, sinirlenmeyin.
Küçücük terslikler,belki de o an korunduğumuz için yaşanıyordur ve biz umarım küçük
sıkıntılı anlarda bunun olası nedenlerini hatırlarız ...
Çünkü hayatta herşeyin birnedeni vardır!!!
bizim topiğin bebişleri hep kız o kadar çiçeğin içine bi böcük olsun artıkbenim bebişim bugün gösterdi pipisini büyük ihtimal prensimiz geliyormuş
merhaba kızlar bızde salı gunu kalp atıslarını gorduk ve duydukRabbımın mucızecısını gormek mukemmel bır sey gercekten yasanması gereken bı olay
selammm kıslar ben bugünde pek yokummm annemdeimm misafir gelcek hazırık yapıozzz...araada şifremi girmeden okuom burayııı gözüm üstünüzde ona göree
Merhaba kızlar
etrafıma bakıyorum da herkes hamile yada herkesin çocuğu var bebeği kucağında.... bir yandan da düşünüyorum biz vajinismus hastaları bu bebekleri dünyaya getirebilmek hatta rahmimizde oluşabilmesi için ne emekler veriyoruz ne yollardan geçiyoruz..... ne zorluklar atlatıyoruz..... ne acılar yaşıyoruz.... üzülüyoruz ağlıyoruz.... başardığımız zaman da mutlu oluyoruz.... fakat sonraki denemelerde yine bu hastalık karşımıza çıkabiliyo ve yine egzersizler yapıyoruz yine umutsuzluklar yaşıyoruz......... v.s. yani bir çok engebeli yoldan geçiyoruz.... ama vajinismus olmayıp eşiyle rahat bi ilişki yaşayan kadınlar ilk gece ve sonrasında bu işten zevk alanlar.... kolaylıkla çocuk sahibi olanlar..... bu duruma şaşırıyorum evet şaşırıyorum.... neden derseniz.... bu kadar kolay olmamalı canlı bir insanın rahminde oluşması ne bileyim veya dünyaya getirilmesi...... yani biz bu kadar engebeli yoldan geçerek çocuk sahibi olabiliyoruz fakat diğer kadınlar vajinismus olmayanlar istedikleri zaman hamile kalıp istedikleri zaman hamile kalmayabiliyor yani bu kadar kolay mı yaaaaaaaaaaaaaa.............. bu kadar kolay olmamalı................. neden herkes normalken biz istediğim zaman ilişkiye girip istediğimiz zaman çocuk sahibi olamıyoruz
rabbime isyan etmiyorum haşaa..... fakat sadece bir düşünce yani bu kadar kolay olmamalı bu iş.......
Emin ol canım bu kadar kolay bir iş aslında.. bende senin gibi düşünüyordum kolay diyenler oluyordu anlamıyordum inan ki bu kadar kolaysa neden olmuyor düşüncesi vardı bende de ..
ama aslında o kadar kolay bir durumu biz senelerce gözümüzde büyüttüğümüz için bu durumdayız .. ben evlenene kadar hep korktum zor olacağını düşündüm anlatılanlardan çok ekilendim bu hale geldim iki sene bu sorunu yaşadım ama olduğunda aynı şeyi bende söyledim 'bumuydu iki senedir yapamadığım'..
kabul etmemiz gereken bir durum var bizim yaşadığımız bir sorun biz o hemen yapanlar gibi değiliz Rabbim büyük sıkıntılarla imtihanlandırmasın.. düşünki çok şükür bu sorunun çaresi var çaresiz değiliz..
belki hemen yapamadık ama tedavisiyle bu sorunu aşabiliyoruz beynimize kabullendire kabullendire biz bunu yeniyoruz.. sende aşacaksın ve bumuydu diyeceksin canım
ooyy oyyy oyyy böcük müü geliyooo.. kızz ne güzel erkenden belli olmuş öylee.. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah... anacım bizimki 5. ayı bitirdi daha acamadı bacaklarını edepli çocugum benim heheheh
bir oyyy oyy oyyyyy daha... harika bi duygu dimiiii.. Allah hepimize sağlıkla atlatmayı, sağlıklı hucagımıza almayı da göstersin canımcım
gezgin kuşşşş... fazla özletme kendini...
evet tatlım böcük geliyor eee o kadar çiçeğe bir de böcük olsun.edepsiz dün açıverdi dr.bende şaşırdım söleyince birde devlet hastesindeki dr.lar erken mi görüyor ne dün biriyle konuştum 3 aylıkken sölediler dedi sanırım özeller merak etsinler öbür aya yine gelsinler diye sölemiyo
Merhaba kızlar
etrafıma bakıyorum da herkes hamile yada herkesin çocuğu var bebeği kucağında.... bir yandan da düşünüyorum biz vajinismus hastaları bu bebekleri dünyaya getirebilmek hatta rahmimizde oluşabilmesi için ne emekler veriyoruz ne yollardan geçiyoruz..... ne zorluklar atlatıyoruz..... ne acılar yaşıyoruz.... üzülüyoruz ağlıyoruz.... başardığımız zaman da mutlu oluyoruz.... fakat sonraki denemelerde yine bu hastalık karşımıza çıkabiliyo ve yine egzersizler yapıyoruz yine umutsuzluklar yaşıyoruz......... v.s. yani bir çok engebeli yoldan geçiyoruz.... ama vajinismus olmayıp eşiyle rahat bi ilişki yaşayan kadınlar ilk gece ve sonrasında bu işten zevk alanlar.... kolaylıkla çocuk sahibi olanlar..... bu duruma şaşırıyorum evet şaşırıyorum.... neden derseniz.... bu kadar kolay olmamalı canlı bir insanın rahminde oluşması ne bileyim veya dünyaya getirilmesi...... yani biz bu kadar engebeli yoldan geçerek çocuk sahibi olabiliyoruz fakat diğer kadınlar vajinismus olmayanlar istedikleri zaman hamile kalıp istedikleri zaman hamile kalmayabiliyor yani bu kadar kolay mı yaaaaaaaaaaaaaa.............. bu kadar kolay olmamalı................. neden herkes normalken biz istediğim zaman ilişkiye girip istediğimiz zaman çocuk sahibi olamıyoruz
rabbime isyan etmiyorum haşaa..... fakat sadece bir düşünce yani bu kadar kolay olmamalı bu iş.......
anacım 3 seferdir yüzde 90 kız diyor.. açmıyor kızzz büzülmüşş öylee bakıyoo bizee.. minik kuşummm benimm.. anası gibi utangac mı olcak nesağlıklı olsunda yaaa.. insan merak ediyor işte...
merhaba canım tam olarak 5 aylıkmısın maşallahgöstermedenmi kız dediler cinsiyetine..
edepli olacak demekki senin yavrun maşallah
evet canım 5. ayı bitirdik baklalım.. 16. haftadan beri yüzde 90 kız diyo hayırlısı bakalım.. aman aman yavru kuşum vajili olmasında edepli olsun.. bizimki fazla edepten mi oldu ne heheheh
evet doğru haklısın kendimizi koruyacaz diyerekten fazla koruduk sanırım
olmaz inşallah sen bilinçli bir anne olacaksın izin vermessin yanlış şeyler öğrenmesine
kesinlikle canım hepimiz bilinçli olucaz bu konuda çocukları yetiştirirken... herşeye ayıp ayıp ayıp diye diye böyleyiz çogumuz.. misal annemlerin 3 ciltlik bir cinsellik kitapları vardı.. cocukken hatta ergenlik cagımda falan cok merak ederdim... anneee onda ne yazıyoo derdim cocukken annem kızardı banabırak sen onu sana göre değil.. bende gizli gizli bakmaya calışırdım niye saklıyolar diye..
meraklıydık küçükken bana annem hiç bahsetmedi bu konulardan keşke bahsetseymiş çünkü onun çok kolay olmuş :) ben ne bilim böle olacağını diyor gerçi o açsada ben kapatırdım konuyu ..
ben arkadaş kurbanı oldum malesef yurtta kalıyordum kızlar arası konuşmalar abartılar amannn neler nelerrr :)
inşallah biz izin vermiyelim yanlış şeyler öğrenmelerine çocuklarımızın
anacım 3 seferdir yüzde 90 kız diyor.. açmıyor kızzz büzülmüşş öylee bakıyoo bizee.. minik kuşummm benimm.. anası gibi utangac mı olcak nesağlıklı olsunda yaaa.. insan merak ediyor işte...
kız dediğin edepli olur canım boşver göstermesin daha iyietmez mi ya ben bu zamana kadar hep kız diyordum içime öyle doğuyordu.erkek diyince süpriz oldu rüyamda falan hep kız görüyordum.o yüzden erken gösterdi beni kız sanmayın erkekim ben diye sanırım
benimde rüyama hep kız giriyo da içimize hep erkek dogmuştu o yızden kendimi kız kız diye fazlada kaptırmak istemiyorum :) eşimde bir kere gördü o da kız gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?