Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar kızlık zarı bozulmadan hamile olasılığı nedir bilen varmı

canım vajinusmus hastaları ilişkiye giremediği için sürtünerek bu ihtiyaclarını giderebiliyorlar, vajinin birazcık içine bosalarakda hamile kalma olasılığı vardır ve bu sekılde kızlıkda bozulmamıs oluyor, bir arkadasımın başına gelmişti ..

vajinismusla ilgili bir rahatsızlığım kalmadı ilişkiye girebiliyoruz ama kızlık zarım bozulmadı

"Bugün yalnızlık var yine içimde,
Neler vaad ettimse dolduramadım.
Tomurcuk yaralı gönül bahçemde,
Dalları meyveye durduramadım..."

Kızlar moralim bozuk..Bugün bi ümitsizlik var içimde. Daha önce bir parmak iki boğum yapmıştım, bugün bir boğum ancak yapabildim, kasıldı orası, sızladı.. Aslında çok istekliydim egzersiz yapmaya bugün. Hatta belki bu gece bile çözülebilir bu mesele diyordum.. Annemle konuştum sonra, üzücü bir haber aldım(çok önemli değil).Onun mu etkisi oldu bilmiyorum. Yapamadım yani egzersizimi. İçimdeki ümit sanki sallantıda.. Bugün hep ağlamak istiyorum hiçbişey yapmasam sadece ağlasam..

Son düzenleme:
arkadaşlar kızlık zarı bozulmadan hamile olasılığı nedir bilen varmı

zar ilişkiye girdigin halde bozulmayabilir bile.. çünkü zaten kapalı bişi değil.. kimisi delik delik süzgec gibi, kimisi yarım ay gibi, kimiside ordası delik oluyor.. yani zarın yapısına baglı esnekte olabilyo gerginde.. kalabilirsin hamile cünkü zaten tamamen kapalı degil.. :)

güzel ilerlemişsin aslında.. takma kafana olur.. moralin bozukmuş belki kendini tam veremedin ondan olmuştur.. normal ilişkiye girdiginde bile bigün bi günü tutmuyor.. bazen zevk alıyosun bazen almıyosun.. ruh halinle cok ilintili oluyo.. bunun gibi bişey işte.. umutsuzluğa kapılma hemen

bilmiyorum sevcihan.. kendimi bugün o kadar kötü hissediyorum ki.. aceba bu gece p...nis denesem mi diyorum.. daha yeni başladım şimdiden canımı sıkmaya başladı bu egzersiz işi. bi de ben hiçdoktora gitmedim ve gitmek de istemiyorum, ya yapısal bi bozukluk varsa korkusu da var içimde..

sabretmezsen canın daha cok sıkılıcak ama.. bu moral bozukluguyla ve kendinide hazır hissetmeden p..s denesen ne olacak.. üstüne bi moral bozuklugu daha yasayacaksın.. egzersizlerini ihmal etme derim ben.. onlar seni bu dertten kurtaracak.. birde olumsuz düşünceleri kafandan at.. yersiz korkularınında tabiki.. yapısal bi bozukluk nerden cıktı şimdi

olmıcak diye düşünme sakın bir gün mutlaka olcak odaklan sadece bende çok çektim ama gerçekten girerken o tedirginlik dışında acı yok bende doktora gitmedim bugun giderim yarın giderim diye hep erteledim ama öyle bir hırslandımki bir gün baktım olmuş şimdi ilişkiye girebiliyoruz bu kadar zaman hem kendimizi hem eşlerimizi boşuna üzmüşüz.

yani inanın aklım ermiyor aklımı beynimi yicem p..s boyutunda aparatı alıyorum ama p..si alamıyorum bu nasıl bişedir yaaa aklım ermiiyor bunun açıklaması ne olabilir yani aparatı çıkarır çıkarmaz p..si deniyoruz girmiyorr

galiba çok haklısın.. ne egzersiz ne başka bişey hiç bişey yapmayıp yarını bekliyim bari.. dediğin gibi penis denesem olmicak bu kafayla bugün..
keşke uğraşmak zorunda olduğum sadece bu sorun olsaydı.. yerimde başka biri olsa katlanabilir miydi aceba bütün katlandıklarıma.. yazdıklarımı okuyanlar dua edebilir mi bana lütfen.. ben hiç iyi değilim

aslında ben ümidimi hiç yitirmemiştim çok kararlıydım ama bugün hiç bişey düşünmek istemiyorum.. desteğiniz için çok sağolun kızlar

bencede bugün bi kafanı toparlamaya calış..

ah canım inan hepimizin farklı farklı hikayeleri var.. bende bunun dısında neler neler nelerleee ugrastımmm.. herkes bir şekilde yaşadıklarına katlanmak zorunda, katlanıyorda.. umarım herşey gönlünce olur.. Allah yardımcın olsun

canım yazını okur okumaz şöyle düşündüm: aparatın kontrolü sende ama p..sin kontrolü eşinde oluyor sanırım.. p..ste kontrol sende olsa bile o öyle aparat gibi kolayca eline alıp bu aşamada her pozisyonda yapacağın bağımsız bişey değil ondan mı aceba..

hiç aparatla egzersiz yapmadım, nasıl bişey onuda bilmiyorum ama ikiside aynı boyuttaysa hemen ardından yapıyosanız olması lazım diye düşünüyorum.. acaba eşinden kaynaklı bi durum olabilir mi

Allah razı olsun canım ya ilgilendiğin için.. yazdıkça toparlanıyorum gibi, zaten öyle olsun diye girdim foruma.. malesef katlanmak zorundayız haklısın..

hiç aparatla egzersiz yapmadım, nasıl bişey onuda bilmiyorum ama ikiside aynı boyuttaysa hemen ardından yapıyosanız olması lazım diye düşünüyorum.. acaba eşinden kaynaklı bi durum olabilir mi

yanibelkide olabilir çünkü 10 dakkada alıyrum o koca şeyi p...sle fazla ugrasmıyoruz sanırsammm ama olcak olcak olcak kurtuluşu yok

Allah razı olsun canım ya ilgilendiğin için.. yazdıkça toparlanıyorum gibi, zaten öyle olsun diye girdim foruma.. malesef katlanmak zorundayız haklısın..

ne demek canım.. hepimiz bunun için burdayız.. hepimiz cektik ceken arakdaslarımızda kurtulacaklar, çünkü çözümü olmayan bişey degil.. yeterki kafanı bu işi cözecegine odakla gerisi cok güzel gelicek

yanibelkide olabilir çünkü 10 dakkada alıyrum o koca şeyi p...sle fazla ugrasmıyoruz sanırsammm ama olcak olcak olcak kurtuluşu yok

ara verince 1-2 dk bile p...s eski haline dönebilyo.. bizde yaşıyoduk böle şeyler.. yeterli sertlige ulaşmayınca zaten olmıuyo.. o yuzden sormuştum.. tabiki olacakkk azcık daha sabır

ben kacar kızlarrr ayaklarımı uzatmam lazımm.. ppfff eşimde daha gelmediii ağlamakk istiyoruuummm.. görüşmek üzeree

Son düzenleme:
selam arkadaslar napıyorsunuz bkalım ben 3 gundur fırsat bulamadıgım ıcın hıc egzersız yapamadım yaa akayy sen naptın ılerleme kaydedebıldınmı bıraz beyonce cnm yazını okudum moralın bozuk sanırım esınle denemelerın yuzunden sen penıs boyunda aparatı aldın zoru basardın esınle olan penıs denemelerınınde zamanla olacagını dusunuyorum canını sıkma uzun suredır penısın vajıye gırmesı bıze ımkansız geldıgınden penıs boyutunda aparatı alsanda penısı alamaman normal tamamen beyınsel yanı uzulme canım ben bır arpa boyu yol katedemedım belkı devamlı yapabılsem sımdıye kadar yenebılırdım bıle....

uzun bi sınav arasından sonra bi bakayım dedim maşallah yeni gelen arkadaşlar olmuş çok geçmiş sayfaları okuyamadım ama herkeste süper bi azim var çok sevindim. benimde bu cuma sınavlar bitiyor kızlar ondan sonra çalışmalara devam edeceğim desteğinizle. yeni gelen arkadaşlarada Allah yardım etsin inşallah hepimiz başaracağız. ben en son 2 parmak 2 boğum yaptım zar zor ama 1 aydır eşimden ayrıydım sınavlar nedeniyle bu cuma sınavları atlatayım dönüşüm muhteşem olacak inşallaaaahhhh. hepinizi kocaman öpüyorum kızlar dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…