- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.001
arkadaşlar kızlık zarı bozulmadan hamile olasılığı nedir bilen varmı
Kesin vardir ama ne kadar saglikli olur onu bilemem cunku 9 ay boyunca hep tedavi olman lazim vajinal ultrasyon ve saire buna izin vere bilecekmisin ? Bence önce yen bende hep istedim ama allahtanda olmamis o vakit bebegiminde gunahina girerdim...
Cok yanlizim ve ruhum daraliyor...
arkadaşlar kızlık zarı bozulmadan hamile olasılığı nedir bilen varmı
"Bugün yalnızlık var yine içimde,
Neler vaad ettimse dolduramadım.
Tomurcuk yaralı gönül bahçemde,
Dalları meyveye durduramadım..."
Kızlar moralim bozuk..Bugün bi ümitsizlik var içimde. Daha önce bir parmak iki boğum yapmıştım, bugün bir boğum ancak yapabildim, kasıldı orası, sızladı.. Aslında çok istekliydim egzersiz yapmaya bugün. Hatta belki bu gece bile çözülebilir bu mesele diyordum.. Annemle konuştum sonra, üzücü bir haber aldım(çok önemli değil).Onun mu etkisi oldu bilmiyorum. Yapamadım yani egzersizimi. İçimdeki ümit sanki sallantıda.. Bugün hep ağlamak istiyorum hiçbişey yapmasam sadece ağlasam..
sevcihan;19863231[COLOR="#800080" .!.:güzel ilerlemişsin aslında.. takma kafana olur.. moralin bozukmuş belki kendini tam veremedin ondan olmuştur.. normal ilişkiye girdiginde bile bigün bi günü tutmuyor.. bazen zevk alıyosun bazen almıyosun.. ruh halinle cok ilintili oluyo.. bunun gibi bişey işte.. umutsuzluğa kapılma hemen[/COLOR]
bilmiyorum sevcihan.. kendimi bugün o kadar kötü hissediyorum ki.. aceba bu gece p...nis denesem mi diyorum.. daha yeni başladım şimdiden canımı sıkmaya başladı bu egzersiz işi. bi de ben hiçdoktora gitmedim ve gitmek de istemiyorum, ya yapısal bi bozukluk varsa korkusu da var içimde..
bilmiyorum sevcihan.. kendimi bugün o kadar kötü hissediyorum ki.. aceba bu gece p...nis denesem mi diyorum.. daha yeni başladım şimdiden canımı sıkmaya başladı bu egzersiz işi. bi de ben hiçdoktora gitmedim ve gitmek de istemiyorum, ya yapısal bi bozukluk varsa korkusu da var içimde..
sabretmezsen canın daha cok sıkılıcak ama.. bu moral bozukluguyla ve kendinide hazır hissetmeden p..s denesen ne olacak.. üstüne bi moral bozuklugu daha yasayacaksın.. egzersizlerini ihmal etme derim ben.. onlar seni bu dertten kurtaracak.. birde olumsuz düşünceleri kafandan at.. yersiz korkularınında tabiki.. yapısal bi bozukluk nerden cıktı şimdi
olmıcak diye düşünme sakın bir gün mutlaka olcak odaklan sadece bende çok çektim ama gerçekten girerken o tedirginlik dışında acı yok bende doktora gitmedim bugun giderim yarın giderim diye hep erteledim ama öyle bir hırslandımki bir gün baktım olmuş şimdi ilişkiye girebiliyoruz bu kadar zaman hem kendimizi hem eşlerimizi boşuna üzmüşüz.
galiba çok haklısın.. ne egzersiz ne başka bişey hiç bişey yapmayıp yarını bekliyim bari.. dediğin gibi penis denesem olmicak bu kafayla bugün..
keşke uğraşmak zorunda olduğum sadece bu sorun olsaydı.. yerimde başka biri olsa katlanabilir miydi aceba bütün katlandıklarıma.. yazdıklarımı okuyanlar dua edebilir mi bana lütfen.. ben hiç iyi değilim
yani inanın aklım ermiyor aklımı beynimi yicem p..s boyutunda aparatı alıyorum ama p..si alamıyorum bu nasıl bişedir yaaa aklım ermiiyor bunun açıklaması ne olabilir yani aparatı çıkarır çıkarmaz p..si deniyoruz girmiyorr
yani inanın aklım ermiyor aklımı beynimi yicem p..s boyutunda aparatı alıyorum ama p..si alamıyorum bu nasıl bişedir yaaa aklım ermiiyor bunun açıklaması ne olabilir yani aparatı çıkarır çıkarmaz p..si deniyoruz girmiyorr
bencede bugün bi kafanı toparlamaya calış..
ah canım inan hepimizin farklı farklı hikayeleri var.. bende bunun dısında neler neler nelerleee ugrastımmm.. herkes bir şekilde yaşadıklarına katlanmak zorunda, katlanıyorda.. umarım herşey gönlünce olur.. Allah yardımcın olsun
hiç aparatla egzersiz yapmadım, nasıl bişey onuda bilmiyorum ama ikiside aynı boyuttaysa hemen ardından yapıyosanız olması lazım diye düşünüyorum.. acaba eşinden kaynaklı bi durum olabilir mi
Allah razı olsun canım ya ilgilendiğin için.. yazdıkça toparlanıyorum gibi, zaten öyle olsun diye girdim foruma.. malesef katlanmak zorundayız haklısın..
yanibelkide olabilir çünkü 10 dakkada alıyrum o koca şeyi p...sle fazla ugrasmıyoruz sanırsammm ama olcak olcak olcak kurtuluşu yok
nazlı mrb canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?