Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kelebekkkkkkkkkkkkkkkkk inşallah hamilesindirrrr...senle venüsteni bekliorumm venüsteninde ay sonu belli olcak inşallahhhhhh hayırlısıylaaa hamilesinizdirrr

inşallahhh sendende bi bebiş haberi alırız canımcım

kelebekkkkkkkkkkkkkkkkk inşallah hamilesindirrrr...senle venüsteni bekliorumm venüsteninde ay sonu belli olcak inşallahhhhhh hayırlısıylaaa hamilesinizdirrr

günaydınn canımm nabersinn

canım ben çoook uzun zamandır egzersiz yapıyorum dediğin gibi yani senin yaptığın gibi mum streş ve prezervatif ile çalışıyorum fakat p...s olmuyo olmuyoo olmuyoooooooooo her pozisyonu denedik

Arkadaşlar vajinismusu yenipte yardım etmek isteyenler nerdesiniz ?????????

bu forumda vajinismusla ilgili yazalım kızlar lütfen.... hep hamilelikle ilgili şeyler yazıyorsunuz.... bununla ilgili bi topik açsanız da ordan yazışsanız olmaz mı ?????

merak etme buradaki hamile arkadaşlarımızın hepsi vajinismuslardı ve şimdi hamileler bize asıl onlar lazım onların tecrübeleri lazım sakinleş önce biraz

biz hep burdayız.. ve ayrıca yardımda ediyoruz.. bizden başkada yardım için yazan yok,birkaç kişiyiz şurda yenen kaçıyo biz hamile hamile burda szi bekliyoruz.... bz burdan gidersek size kim yardım edicek.. resmen kovmuşsun ne oluyoruzzz

merak etme buradaki hamile arkadaşlarımızın hepsi vajinismuslardı ve şimdi hamileler bize asıl onlar lazım onların tecrübeleri lazım sakinleş önce biraz

ben onlara kızmıyorum tabi ki de onlar yardımcı oluyordur fakat hamilelikjle ilgili şeyler yazılmasına karşıyım sadece ..... çünkü bir sayfa dolusu hep hamilelik belirtileri ile ilgili şeyler yazılıyor..... lütfen kızlarr bize yardımcı olun... yardımınıza ihtiyacımız var.......

canım sen ne durumdasın

bak bende 2 yıllık evliyim vajinismusum parmak egzersizine daha başlamadım ama inanıyorum herşey geçicek kendi kendime gaz veriyorum buradaki arkadaşalar saolsunlar çooook destek oluyorlar çok rahatlıyorum soruyorum cevaplıyolar geçiçek inşallah bitecek bizde normale dönüceğiz önce kafanda bitir olayı bi rahatla hastalık gibi düşünme unutma herşey senin elinde sakin olll

canım benim kovmadım ne münasebet haddime düşmez ....

canım benim kovmadım ne münasebet haddime düşmez ....

tabiki düşmez... sağol ama yaa.. biz burda yardımcı olalım diye oturuyoruz birileri daha kurtulur diye.. sen onları görmeee gel bizim arada konustuklarımıza takıl... sayende kendimi enayi gibi hissediyorum şuan.. bütün ruh halimi değiştirdin cok teşekkür ederimm.. iyilikten maraz doğar diye bişey var boşuna söylenmemiş yani... amannn yaaaa.. yazmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rahat edin

1. biz bu konuyu daha önce kızlarla konustuk egsersiz yapanlar olmayınca bizde hamilelikten konusuoz sizleri beklerkenn....kıslara sorduk rahatsızsanızz alınmayızzz konnnusmayız dedik...kıslar bi sorun olmıcanııı sölediii....bizde bu yollardna geçtikk bizde iblioruz bazı seyleriiii.....

2.daha yeniii geldin ve bu konuylaa ilgiliii konusup konusmadımızı bilmeden bizi yargılıorsunnnn..tabikii konusmayınn dersenizz biz konusmayızzzz...ama kırıcı olmadan sölesen daha iiii olurduu....

3.bizde sizinn geçinizz yollardan geçtikkkk...bizden iyi kimse anlayamaz sizi....benim yaşadıklarım kadar ağır yaşayan bu vajınusmusu bi kaç kişidir burdaaa.... hamilelik topiğiii varrr bizde bilioruz gitmeyiiii bi gün biri geldiii bana burda takılacana uğraşacana hamilelik bölümüne takıl dediii....ben bilmiormuyummm orda takılıp konusmayııı amaa ya oraya dalarsam burayı ihmal edersem dieee devamlı burdayımmm konusucamıda burda konusuorummm zaten kıslarra sorduk rahatsız olan varsa konusmayalımm asla alınmazyızzz bundan dieeee..kıslarr aksine rahatsız olmadıklarınııı kendilerine umut oldunu sölediii...

eğer sne rahatsız olduysan tabiki olabilirsinn bunu daha güsel bi şekilde söleyebilirdinn....burda yardıma ihtiyacı oluptaa soru soran danışan kimseyi cvpsiz bırakmadıkk bizz....ben kahvaltı yapıodummm yoksaa hemen dönerdimm sana kusura bakma ne diyimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…