- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.041
slm kızlar nasılsınız ? sevcihancım üzülme lütfen vardır bi yolu kafana takma şimdiden lütfen... valla cnm gecede midem cok bulanarak uyandım bu rada dr.gittim yumurta çatlamış inşallah tutturmusuzdur:))) haftaya belli olur bakalım...
kelebekkkkkkkkkkkkkkkkk inşallah hamilesindirrrr...senle venüsteni bekliorumm venüsteninde ay sonu belli olcak inşallahhhhhh hayırlısıylaaa hamilesinizdirrr
karnım aç hala kahvaltı yapmadımmmm
dayak var yirmisin anneemmmmm :))
sağol canım darısı burdaki herkesin başına olsun inşallah.ben ilk başta vaselin denemiştim ama o bende mantar yaptı,kimine bebeyağı iyi geliyo kimisine vaselin kayganlaştırıcı.sanırım deneyerek sana iyi geleni bulman yararına olacaktır ben doktor tavsiyesi ile s'xtiva jel aldım fiyatı 40 kusur lira,burdan bi arkadaş femolub önermişti o da 18 lira civarında,daha uygun olarak ultrason jeli getirtilebiliyo eczaneye yada medikal ürün satan yerlerden alabilirsin. Litre olarak 2 kusur lira o da sanırım baya uygun.
Jelleri hallettik gelelim uygulama aşamasına.ben baya kötü günler geçirdim kendimi suçladım sonrasında burayı buldum ve uygulamaya geçtim.ama zaman zaman regl dönemi korku vs.aksayabiliyo.burda iddia ediyorum hiç başramamaış kişi bile azimle en fazla 1 haftada bu işi halleder.ben vajinayı hiç tanımıyodum gerçekten önce nerde ne var bi bakmak lazım
Aynayı alıyoruz bi güzel geçiyoruz karşısına istersen sadece bak istersen dokun korkma hiç bişey yapmıyo ısırmıyo zarar vermiyo:21
evcilik oynuyomuş gibi kendine telkin verebilirsin çok işe yarıyo.küçük bi kızken nasıl oynardık yemek tarifi verirdik bi yandan konuşurduk aynı onun gibi.misal"aynamızı alıyoruzz,oturduk bi açalım bakalım ne varmış burdaa..aa ıkınınca açılıyomuuuşş vs"komik gelebilir ama deneyin inanılmaz gevşetir.cesaret geldi mi biraz,süper biraz jel parmak ucuna açılan deliğe kenarına msaja yapıyomuş gibi hafif hafif başlıyoruz.ilk gün sadece bakmak ta yeter ama rahatsak tam gaz devam öneririm.önceki yazılarda arkadaşlarımızın tavsiye ettiği gibi parmak egzersizlerini uyguluyoruz sırası ile.kendinize hedef koymanız bence süper olur.ben parmaktan sonra mum ile devam ettim,pamuk +streç+prezvtf ile gün be gün kalınlaştırdım.onları alabildikten sonra üst pozisyonda denedim yatak ucunda kolay olabilcek her yerde.allahın izniyle oldu
Psikoloğa gittim ama burdaki gbi kimse bana yardımcı olmadı cesaret vermedi,burda aynı yoldan geçen kişilerin birbirine yardımcı olması inanın insanı çok rahatlatıyo bunu düşünün moral bulun inşallah..eksik kalan bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım yeniyim ama farketmez,benim eksiğimi de başkası tamamlar allahın izniyle
yok annem bende basur var acı yimemem lasımmm
datlı datlı fururum o zamannn bendeeee şekerimm
Arkadaşlar vajinismusu yenipte yardım etmek isteyenler nerdesiniz ?????????
bu forumda vajinismusla ilgili yazalım kızlar lütfen.... hep hamilelikle ilgili şeyler yazıyorsunuz.... bununla ilgili bi topik açsanız da ordan yazışsanız olmaz mı ?????
kızlar hepinizin azmine aşığım bakalım ben neler yapıcam sıkıldım artık şu regl bi bitse düşüsenize herşey bitmiş ve ben hamileymişim
bu forumda vajinismusla ilgili yazalım kızlar lütfen.... hep hamilelikle ilgili şeyler yazıyorsunuz.... bununla ilgili bi topik açsanız da ordan yazışsanız olmaz mı ?????
merak etme buradaki hamile arkadaşlarımızın hepsi vajinismuslardı ve şimdi hamileler bize asıl onlar lazım onların tecrübeleri lazım sakinleş önce biraz
canım sen ne durumdasın
biz hep burdayız.. ve ayrıca yardımda ediyoruz.. bizden başkada yardım için yazan yok,birkaç kişiyiz şurda yenen kaçıyo biz hamile hamile burda szi bekliyoruz.... bz burdan gidersek size kim yardım edicek.. resmen kovmuşsun ne oluyoruzzz
canım benim kovmadım ne münasebet haddime düşmez ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?