- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.021
mrh canım iyiyim...sen nasılsın?giremiyorum sık sık annem geldi de
iyiyim de kasıklarımda anlamadıgım bişi var sızı gibi umarım gecicidir ya da cogalmaz.. ne güzel annenle vakit geciriyosundur işte.. :)
üşütmüşündür belki canım dikkat et...çok sıklaşırsa ara dr.yaa valla annem geldi vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.canım ben çıkım yorgunumyatayım dinleneyim vakit bulursam girerim yarın öpüyorum çokk hayırlı geceler
ben yaklaşık 10 gün önce yenmiştim kayganlaştırıcı jel ile birlikte araya reglim girdi bugün yendikten sonra ilk kez denedik,biraz da korkuyodum açıkçası ya olmazsa diye.inanamadım ruhen öle bi rahatlamışım ki kayganlaştırıcı olmadan rahatça olduuuuu
maşallah dedim ve çoook sev,ndim.gerçekten her yenen arkdaş burda yazıyodu"çok kolay oluyo bumuymuş dedim "diye. tabi insan acı çekerken çok ta anlamı olmuyo ama gerçekten öyle sanırım.allahın izniyle yenemeyen arkadaşlar da kendilerine inandıkları sürece başarıcaklar eminim.yardım isteyen olursa her daim yanında olurum kendi yaptğım aşamaları anlatırım.allah herkesin yardımcısı olsun yuvaları mululukla dolsun inşallah.hepinizi öpüyorum iyi ki varsınız...
Iyi geceler Kardesler,
uzun zaman giremedim bu illet zoru sonunda delirdim evet delirdim... bir ay piskolojik bir klinikte kaldim sonra zaman hizla gecti giremedim :-( Simdi esim gececi ve ben internetteyimArkadaslar ben hala yenemedim bir ay hastahanede yattim tedavi oldum ama yenemedim hala korkuyorum söylermisiniz bu icimdeki illet ne zaman bir son bulacak yada benim hayatim sonlanacak... Bazi sayfalari okudumda kimi arkadaslarim yenmis tebrike derim kimileri ise hamile onlarda saglikla kucaklarina alsinlar insallah... Ben bu gun bir kac aydir ilk defa yanliz kaldim ve netin basina oturdum neler neler yazmak istiyorum ama nasil baslicam bilemiyorum ilk defa yanliz kaldim bana yasaklanmis olan hersey su anda yanimda korkularimda Kardesler ben nasil yenecem bu isi ne olur artik bitirmek istiyorum bu iskenceyi yoksa bu iskence beni bitirecek cok iyi giderken bir anda dusus yasadim simdi ise yeni bir baslangica korkuyorum hazir degilim piskologum biraz tatil yapmami ve tedaviye yeniden baslamami söyledi yazin ama tam bes yil olacak ve ben hala oldugum yerde sekiyorum herkesin ikinci bebekleri oldu benim bir tane bile olmadi esime kadinlik yapamiyorum ben ne ise yararim cok doluyum hersey icimde bir pinar gibi tasiyor hele hastahaneden sonra esim daha da cocuk muamelesi yapiyor bana ben biktim artik bikktim Allahim yardimcim ol bende burdaki kardeslerim gibi yeneyim ve bebisimi kucagima alayimmmm....
yani inanın aklım ermiyor aklımı beynimi yicem p..s boyutunda aparatı alıyorum ama p..si alamıyorum bu nasıl bişedir yaaa aklım ermiiyor bunun açıklaması ne olabilir yani aparatı çıkarır çıkarmaz p..si deniyoruz girmiyorr
günaydın tekrar ben dün gece 2 parmak sonuna kadar aldım 3 boğum oldu sanırım şimdi ne yapıcam bide kayganlaştırıcı ile yenenler tavsiyeniz hangi kayganlaştıcıya olur
haklısın özüm aslında ben hep annem yüzünden vajinismus oldum nişanlıyken 2 gün regl gecikince hemen başımda bitiyor imalar ediyordu sanki hamileymişim gibi aklım olsa o zaman yapardım 4 senelik nişanlılık durumunda annem başımın etini yedi ve şimdi istesemde yapamıyorum ama bakalım regl bitsin denicem walla sabrım kalmadı artık biliyorum şimdi diceksin çaban niye ??İnan bende bilmiyorum özümmmmmmmmmıkınma olayıııı şuu...nasıl normal doğum yapan kadınları ıkındırıolarsa rahim açılıp bebek gelsin die....bizdeee derin derin nefes alıp verip ıkınıoruzzz vajına açılıooo p....sin girişi kolaylaşıoooo.....valla ben su olayııı ilk gece bilseydimm çok kolay olurduuuu...bide p...s denerkennn başka bişi düşün psikolog demişti banaaa bunu seni rahatlatıcak sey neyse o an onu düşünnn doğa düşün deniz düşün giibii....
iyim özüm bende çalışıyorum işteyim egzersiz yapamıyorum burada ama dün vucüdumu keşfettim sayende inceledim denedim hatta ama acayip yanma oldu aklımda almadı ya o küçük delikten nasıl içeri gircek bide burdan çocuk nasıl çıkıyor dedim kendi kendime zorrrr özüm zorrrrr ama yapmam lazım şu jelide daha alamadım bide konuyu eşimle konuşmadım konuşayımmı egzersiz i falan
çok korkuyorum..miyom daha fazla büyürse
bence sıcaktan değil inşaallah bebişten bebişten kelebekcim
yani inanın aklım ermiyor aklımı beynimi yicem p..s boyutunda aparatı alıyorum ama p..si alamıyorum bu nasıl bişedir yaaa aklım ermiiyor bunun açıklaması ne olabilir yani aparatı çıkarır çıkarmaz p..si deniyoruz girmiyorr
Canım geçmiş olsun darısı bize inşallah hangi kayganlaştırıcıyı kullandın ve neler yaptın bana anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?