Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyim de kasıklarımda anlamadıgım bişi var sızı gibi umarım gecicidir ya da cogalmaz.. ne güzel annenle vakit geciriyosundur işte.. :)

üşütmüşündür belki canım dikkat et...çok sıklaşırsa ara dr.yaa valla annem geldi vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.canım ben çıkım yorgunum yatayım dinleneyim vakit bulursam girerim yarın öpüyorum çokk hayırlı geceler

umarım üşütmekle ilgildir canım... bende cıkıyorum görüşürüz tatlım iyi geceler

Bu askin yolunda dertler var ise
ben yururum ikimizin yerine eger
tek korktugun ecelin ise
ben ölurum ikimizin yerine
mutluluk doldursun gönul tasini
alem bizde görsun bu sevdasini
bilmesin gözlerin aglamasini ben aglarim ikimizin yerineeee.....
cevir gözlerine bak gözlerime
tut elimi kilitle ellerine

Askimi cok seviyorum cok ama bu korku sanki bizi bitirecek....

Canım geçmiş olsun darısı bize inşallah hangi kayganlaştırıcıyı kullandın ve neler yaptın bana anlatır mısın?

Canım benim bende 1 yıllık evliyim ve hala yapamadım önceleri bende aynı senin düşündüğün şeyleri düşündüm ama artık ümidim var yeneceğim bu illeti hepimiz yeneceğiz parmak egzersizleri çok işe yarıyor ben önce p..s başını zor alıyodum içeri,bacaklarımı kasıyodum,eşimi itiyordum ama parmak egzersizlerinden sonra p....sin yarısının girdiğini söyledi eşim çok mutlu oldum yapacağım ,yapacağız yeneceğiz bu illeti ama öncelikle kendini suçlama sende bu durumda olmak istemezdin bu çiftlerin sorunudur sonra kendine inan egzersizlere başla Yüce Rabbim yardımcımız olacak ve yeneceğiz...

günaydın tekrar ben dün gece 2 parmak sonuna kadar aldım 3 boğum oldu sanırım şimdi ne yapıcam bide kayganlaştırıcı ile yenenler tavsiyeniz hangi kayganlaştıcıya olur

eşimin bana söylediği şey sanırım senin de durumunu açıklıyor. senin kasılmalarına yol açan, sizin o işi yapıyor olmanız. sen psikolojik olarak hazır değilsin. o yüzden de ne kadar egzersiz yaparsan yap, öncelikle kafanda halletmen gerek.

herkese günaydın arkadaşlar ben kararlıyım yenicem bu illeti egzesizde yapmıyorum regl bitsin kayganlaştırıcı jel alıcam ıkınıcam kendimi rahat bırakıcam ya sonunda ölüm yok ya ne yapıyoruz biz alt tarafı 10 sn neyine dayanamıyoruz 2 yıl oldu yaaa kendime kıza kıza bi hal oldumm yapcak bi şey yok denicemmm sonucu n olursa olsun yazıcammm

haklısın özüm aslında ben hep annem yüzünden vajinismus oldum nişanlıyken 2 gün regl gecikince hemen başımda bitiyor imalar ediyordu sanki hamileymişim gibi aklım olsa o zaman yapardım 4 senelik nişanlılık durumunda annem başımın etini yedi ve şimdi istesemde yapamıyorum ama bakalım regl bitsin denicem walla sabrım kalmadı artık biliyorum şimdi diceksin çaban niye ??İnan bende bilmiyorum özümmmmmmmmm

çok korkuyorum.. miyom daha fazla büyürse

bence sıcaktan değil inşaallah bebişten bebişten kelebekcim

slm kızlar nasılsınız ? sevcihancım üzülme lütfen vardır bi yolu kafana takma şimdiden lütfen... valla cnm gecede midem cok bulanarak uyandım bu rada dr.gittim yumurta çatlamış inşallah tutturmusuzdur:))) haftaya belli olur bakalım...

cnm benim öncelikle eşinde tam sertleşme olmuyorsa ozamanda girmez önce ondan emin ol sonra p.. bakma elinle sen tut ve apartmış gibi yap aparatı yaptıgın poz... emin ol işe yarayacak ve aparatla 15 dk.çalış zaten orası esnemiş olacak jel sürmeyi unutma ıkın derin nefes alıp ver.

Canım geçmiş olsun darısı bize inşallah hangi kayganlaştırıcıyı kullandın ve neler yaptın bana anlatır mısın?

sağol canım darısı burdaki herkesin başına olsun inşallah.ben ilk başta vaselin denemiştim ama o bende mantar yaptı,kimine bebeyağı iyi geliyo kimisine vaselin kayganlaştırıcı.sanırım deneyerek sana iyi geleni bulman yararına olacaktır ben doktor tavsiyesi ile S'xtiva jel aldım fiyatı 40 kusur lira,burdan bi arkadaş femolub önermişti o da 18 lira civarında,daha uygun olarak ultrason jeli getirtilebiliyo eczaneye yada medikal ürün satan yerlerden alabilirsin. litre olarak 2 kusur lira o da sanırım baya uygun.
jelleri hallettik gelelim uygulama aşamasına.ben baya kötü günler geçirdim kendimi suçladım sonrasında burayı buldum ve uygulamaya geçtim.ama zaman zaman regl dönemi korku vs.aksayabiliyo.burda iddia ediyorum hiç başramamaış kişi bile azimle en fazla 1 haftada bu işi halleder.ben vajinayı hiç tanımıyodum gerçekten önce nerde ne var bi bakmak lazım
aynayı alıyoruz bi güzel geçiyoruz karşısına istersen sadece bak istersen dokun korkma hiç bişey yapmıyo ısırmıyo zarar vermiyo:21
evcilik oynuyomuş gibi kendine telkin verebilirsin çok işe yarıyo.küçük bi kızken nasıl oynardık yemek tarifi verirdik bi yandan konuşurduk aynı onun gibi.misal"aynamızı alıyoruzz,oturduk bi açalım bakalım ne varmış burdaa..aa ıkınınca açılıyomuuuşş vs"komik gelebilir ama deneyin inanılmaz gevşetir.cesaret geldi mi biraz,süper biraz jel parmak ucuna açılan deliğe kenarına msaja yapıyomuş gibi hafif hafif başlıyoruz.ilk gün sadece bakmak ta yeter ama rahatsak tam gaz devam öneririm.önceki yazılarda arkadaşlarımızın tavsiye ettiği gibi parmak egzersizlerini uyguluyoruz sırası ile.kendinize hedef koymanız bence süper olur.ben parmaktan sonra mum ile devam ettim,pamuk +streç+prezvtf ile gün be gün kalınlaştırdım.onları alabildikten sonra üst pozisyonda denedim yatak ucunda kolay olabilcek her yerde.allahın izniyle oldu
psikoloğa gittim ama burdaki gbi kimse bana yardımcı olmadı cesaret vermedi,burda aynı yoldan geçen kişilerin birbirine yardımcı olması inanın insanı çok rahatlatıyo bunu düşünün moral bulun inşallah..eksik kalan bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım yeniyim ama farketmez,benim eksiğimi de başkası tamamlar allahın izniyle

kızlar p... boyutu mum ile yavaşta olsa gel git yapıyorum p... denedim ama olmadı yaa sanki yetişmiyo gibi vajiye
ittiriyoz ittiriyoz girmiyo içeri bi türlü... ama kocaman mum oluyo... p.... olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…