- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #60.201
Nereyee gidiosunn Canımm Terapiyee ??
İsyan etmek istiyorum, hazır terapiye başlamışken ve ilk terapi çok iyi geçmişken, 2-3 gün sonra 2. terapiye gidip belki de bu dertten kurtulabilecekken regl oldum. Adalet mi bu dünya!!:2::84::84:
adalet değil tatlım adet adet... şaka maka herşeyin bir vakti vardır unutma... şimdi kötü haber tellalcısı sanma beni ama adet olmasanda gecikse daha mı iyi... rahatsız eder seni tatlım... hem belki hayırlısı böyle... atıyorum bugün kurtulacağına yarın kurtulsan daha hayırlı olacak takma kafana... aylar sürecek değilya 7gün bilemedin 10gün en fazla... hem vücudun dinlenmiş olur daha rahat olursun gülüm...
öyle olamıyo malesef ben kırgınken hayatta bişi yapamam ki .. içimde hiç istek de yok o yüzden önce barışmamız sorunları çözmemiz lazım sonra da işte bu olayı halletmemiz lazım ama bakalım daha ne kadar sürecek bu böyel bende bilmiyorum bekliyorum ama sabır da tükenmek üzeree...
nasilsiniz neler yapiyorsunuz,
seni cok iyi anliyorum. bizde gecmiste gecinemiyorduk. insan kiriliyorsa ve durmadan ayni seyler yasaniyorsa, durmadan senin cesaretini kiriyorsa, helede bizim gibi ayri dünyalarin yani ne sen onun istedigi gibi, nede o senin istedigin gibi olamiyorsa. bizim gibi: birbirinizin istedigi gibi olunamiyorsa, insan karsisindaki icin birazcik olsun degismeyi red ediyorsa, vajiyi halletmeye hic sira gelmiyor
iyiii değilimm..OLamıcaamm da.. Cİcimm Ayıymışşş pehh..Nerdenn bulaştımm BiLmemm kii : ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?