- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #60.221
şahsen bende hiçbir gelişme yok yerimde sayıyorummm
mrb arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ben de maalesef vaji yaşıyorum daha doğrusu dün geceye kadarburadan okuduklarımla kendime güven geldi ve dün başardım Allahım hepinizden razı olsun bu çileyi çekenlere de rabbim en kısa zamanda şifasını versin yeter ki pes etmeyin bakın ben 4 yıllık evliyim bir kaç ay önce parmak egzersizlerine başladım orta parmağa kadar gelmiştim ama bir daha yapmadım. ama burayı hep takip edyordum ve sizlerin yazdıklarınızı okuyunca tekrar denemeye karar verdim sadece ikinci denememizde de başardık. sadece kasları geçerken kendinzi rahat bırakın ondan sonrası çok kolay. hepinize çok teşekkürler
merhaba yaslandım canım ben dün akşam eş parmağı denedim 2.kez... ve bu sefer ben hiç yapmadım hep eşime bıraktım... ama iki parmakta zorlanıyorum oradaki kas çok sızlıyor yav((( ama eşim dediki sen ıkınınca kas açılıyor ve va....na içine çekiyor parmağımı dedi... hatta iki parmaktada ıkınıncxa giriyor dedi ama zsızladı... çekmesini rica ettim parmağını ... canım tatlı geldi (( canım sen nasılsın?
kızlar ben geldim kimsecikler yok...azcık geçmişi okudum fdr cim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
venüstenim valla çok sevindim Rabbim diğer kızlarada bir an önce nasip etsin çatır çatır doğuralım hep beraberRabbim hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin.egzersiz yapan arkadaşlarda bir an önce gaza gelsinler hemen kardeşcikler yetiştirsinler bizimkiler
sevcihanım yaaa niye neti kesiyonuz nasıl görüşcezama olmaz ki biz seni bebişi merak ederiz yaaa...
yaşlandım ablam nasılsın inşallah iyisindir?koçişten fırsat buldum bi iki dk girim yazım dedim...
öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın hoşçakalınnn
nasilsiniz hanimlar.hersey yolundami, sevciha nerelerde, o.gelmedigim zaman hep aklim onda kaliyor. ecrinim ben biraz evi üstdden toplayim görüsürüz canim, bak yagmur yagmiyorsa disari cik 1.hava al,emi
nerelerdesin kiz nasilsin iyimisin cok özledim senialismisim burda özümde sonra sana. bebis nasil ne yapiyor, cimcime hamislik nasil gidiyor.
mrb arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ben de maalesef vaji yaşıyorum daha doğrusu dün geceye kadarburadan okuduklarımla kendime güven geldi ve dün başardım Allahım hepinizden razı olsun bu çileyi çekenlere de rabbim en kısa zamanda şifasını versin yeter ki pes etmeyin bakın ben 4 yıllık evliyim bir kaç ay önce parmak egzersizlerine başladım orta parmağa kadar gelmiştim ama bir daha yapmadım. ama burayı hep takip edyordum ve sizlerin yazdıklarınızı okuyunca tekrar denemeye karar verdim sadece ikinci denememizde de başardık. sadece kasları geçerken kendinzi rahat bırakın ondan sonrası çok kolay. hepinize çok teşekkürler
ne GüzeL anLAtmışssınn SAnkii Kendimii okuyoo Gibii oLDum.. Artıkk AnlaşabiLİo Musunuz?? Vajiyii HAlledemedenn Şİmdii de Küsme sorunumuz Çıktıı.. Psikolojimm BozuLduu Yaaa = /
kııss cıkcam birazdan.. niye suskunsunn hiiiiiiiiiiiiiiii
kegel egzersizleriyle başaran varmı aranızda:83:
herkese cevap yaziyordum. nasilsin bebis nasil . 1dahaki dr.terminin nasil. kendine cok iyi bak, ne yap et mutlaka oldugun yere 1netmi ne internet baglat. yoksa ben seni cok merak ederim özleerim zaten bu ayri. 1.de senin hamislik zor gectigigi icin, hep aklim sende kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?