- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.561
zaten bende başından korkuyorum başı girse hepsi girecekmiş gibi geliyor. başı girince korkumdan kalmaz aslında ondan sonrasi kolay yavaş yavaş milim milim ilerlenir ne olacak diyorum. gidiyom p.. ölçüyom felan..çok büyük deyip tırsıyom... aslında hklısın p.. daha kolay girer yumucak olduğu için ben sert kalemi sokuyom yanii.. biraz önce zaman geçsin evime gideyimde egsersiz yapayım ya...ilerledikçe çok hecanlı oluyo.. insan daha bi şevke geliyoo.. yalnız ben dün bir saat uğraştımya hala içimde bişi varmış gibi hissediyom zaman zaman..
Günaydın kızlar
biz de 2 gündür pns denemesi yapıyoruz dün yarısını alabildim sonra kan gelince panik oldum devam edemedim:18:aslında acı falan da olmuyor,kanayınca acır sanmıştım ama acı hissetmedim,elime bulaşınca anladım.zar mı gitti acaba yine de tamamını alamadığım için emin olamıyorum...
:92::92::92: kuzum bence halayını cekebiliriz sen basarmıssın canım benim. simdi bir muddet boyle yarısı da olur sakın dert etme zamanla hepsi olacak bu gordugun hisden daha fazlası olmuyo inan biraz basınc hissediyosun içinde sadece o kadar. zar gitmis artık ve onu da gectim sen basarmıssın canm benim
öyle mi dersin?dur bu akşam da deneyeyim de sonra çekeriz halayı
tamam canım ama emin ol bende aynısını yasadım. sonra hatta olmadıgı da oldu ama içimden dedimki aman bi defa denedik yarısı oldu yine en azından o kadarı olur hatta esime de soeldim ayy korkuyom ama yaptım dimiseklinde sonra oda evet basardın dedi destekeldi beni ee boyle gitti zman içerisinde ise bi kac denemeden sonra tamamını aldım. sen de eger arada olmazsa moralini bozma ama inancını da bu yone gelişttir ben bi kere yaptım en cok bu kadar bi his olcak zaten de ve tekrard ene canım
ay bende gaza geldim akşam p... denemesi yapacam .. ama ilk ömce elimle iyice genişleteyim demi..başı girsin yeter diyorum..orayı bi alsam varya çok süper olacak... yoksa parmak egzersizi yapmadan mı direk p.. denesem acaba..
ay bende gaza geldim akşam p... denemesi yapacam .. ama ilk ömce elimle iyice genişleteyim demi..başı girsin yeter diyorum..orayı bi alsam varya çok süper olacak... yoksa parmak egzersizi yapmadan mı direk p.. denesem acaba..
O zaman önce mum sonra pns şeklinde denemeye devam ediyorum,sonra eşim soruyor bu çocuğun babası mum mu olacak ben mi diyeBu şekilde de hamile kalma riski var mı acaba canım?çok zevk falan hissedilmiyor ama yine de olur mu ki?senin belirtiler ne durumda 3 günün mü kaldı?
evet canım sen zaten basarmıssın aslında ama olayı tamamen beynine bitirmen içinde neme yapman gerek bende oyle olmusutm ama kabul edemedigim için bidaha denemiştim ve bir muddet yarısı oldu ama inan bu bile basarı zaten cunku diger yarısını nasıl aldıgını hissetmiyosun orda sinir denen sey yok unku hafif bi basınc oluyo basında ama o noktada ben bunu yapmıstım ne varki parmak gibi vs gibi diye dusun ve rahat ol sonra hoop bi bakmısın p.s içerde git gel ve nefes egzersizleri ile destekle sonra oldu zaten bu iş sen zaten basardın ... ama dedigim gibi baslamadan once egzersiz yapın bence cok yararlı oluyo bide bu egzersizleri esinizle deneyin bence ve gorev gibi degil de sanki onsev.me gibi yapın :78:
kız valla benim belirtiler dvam ediyor gaz oluyo siskinlik oluyo karnım surekli acıkıo basım donuyo sabah kalktıgımda. belim agrıyo arada donemiyom yatakta falan.. goguslerim bomba gibivalla bende bilmiyom bana noluyo
bu sekilde hamile kalma riski var sekerim sonucta yarısını almıssın dusun sadece bası bile girse çine gidiyosa sperpler kalabilirsin hamile.. ve egr ben hamileysem galiba yarısında kaldım hehehehee
canım ben içini inceleyemedim hiç malesef ama esim inceledi.diyorum benim jinekologum gibisin orda ne var yapısı nasıl ? soruyorum adama biyolojik yapısınıo da solemişti yumurta gibi bişi var diye ama oranın dokusu oyleymiş hatta bi yerde okumustum agız iç damak yapısına cok benzermiş oranın yapısı.. sertmiş iç kısmı ..olye bizim sandıgımız gibi yumusak bez gibi değilmis bu arada ben iyice kaptırdım kendimi internetten hesap yaptım son adetine gore dogum yapcagım tarihi hesapladım 4-5 Nisanda doguruyorum:87::87: ayyy fena kaptırdım valla eger belirtiler dogru ise ve hamile isem bu tarihte dogurabilirim veeeeeeeeee sıkı durun eger belirtiler yine dogru ise ben vajiyi yendigim ilk gun hamile kalmısım :87::87:4 haftalıkmıs ya kızlar cok kaptırdım kendimi ama olmazsada sonucta ilk denemeydi ne yapalım allah hayırlısını versin esime bunun yarısını anlattım, belkide onu bile soylemedim ama o kadarıyla bile heyecanlı ki ben istemiyordum erken diye , ama o istiyodu cok simdi tersi oldum, bende bu dusunceye alıstım ister oldum heyecanlıyımmmmmmmmm :86::86:
inşallah hamilesindir ya! bir de nerden biliyosunuzki ilk denemede kaldığınızı yani ilki başardıktan sonra bayağa bir süre canımız acıormuda yapamıyoruz
canım oyle acı inan hiç bir devre ve asamasında olmuyo oyle bişi dusunme hiç.. ben soyle hesapladım ve kendi kendime dedim ki eger hamile isem internetten ne kadarlık oldugunu son adet tarihine gore hesaplıo sistem benimkini 4 haftalık falan cıkardı varsaay guluyom bak ve dedimki eger oyle ise bu sure benim vajiyi yendigim zamana tekabul ediyo :))
ya ben bişey itiraf edeyim size ben hakikaten düşünemiyorum kendimi o işi yapabileceğime acayip bir duygu düşünce bir kere yapsamda zorla sonra yine ben o gitgellere dayanamam sıkılırım sanıyorum üffffffffffff ne bileyim psikoljim altüst bu hastalık beraberinde isteksizlik, depresyon ,sinir hatta Allah korusnda şizofreniye kadar gider kesinlikle. gün geçtikçe beim için imkansız ve de gereksiz gelmeye başladı. istemiyorum ya cinsellik yaşamak istemiyorum bayan olduğumu sadece güzel şöyle vamp kıyafetler giyersem hatırlıyorum ama yine belimden altımı düşünmek bile istemiyorum ya.kişilik bozukluğu oluştu iyice ya valla ALLAHIN GÜCÜNE GİTMESİN ŞU MÜBAREK GÜNLERDE erkek olmak vardı onların işi hep kolay
yani ne oluyor canım.gidip test yapsana canım adeteine kaçgün kaldı senin bazılarında bir hafta kalasıya kadar çıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?