Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben kendi basıma egzersiz yapamadım beklki yapacaktım ama es parmagı denedik hemde ruhum bile duymadı :) sonra 4-5 defa denedik dedimki p. s denim parmak niyetine denedik olmadı bası oldu
korktum kactım
yine denedik yne az ldu
sonra yarısı oldu ole gecti biraz
sonra tamamı oldu...

zaten bende başından korkuyorum başı girse hepsi girecekmiş gibi geliyor. başı girince korkumdan kalmaz aslında ondan sonrasi kolay yavaş yavaş milim milim ilerlenir ne olacak diyorum. gidiyom p.. ölçüyom felan..çok büyük deyip tırsıyom... aslında hklısın p.. daha kolay girer yumucak olduğu için ben sert kalemi sokuyom yanii.. biraz önce zaman geçsin evime gideyimde egsersiz yapayım ya...ilerledikçe çok hecanlı oluyo.. insan daha bi şevke geliyoo.. yalnız ben dün bir saat uğraştımya hala içimde bişi varmış gibi hissediyom zaman zaman..

Günaydın kızlar
biz de 2 gündür pns denemesi yapıyoruz dün yarısını alabildim sonra kan gelince panik oldum devam edemedim:18:aslında acı falan da olmuyor,kanayınca acır sanmıştım ama acı hissetmedim,elime bulaşınca anladım.zar mı gitti acaba yine de tamamını alamadığım için emin olamıyorum...

Ben de başlarda baskı hissediyordum saatlerce sürüyordu,zamanla o baskı hissi kayboluyor,ben şimdi mum denemelerine geçtim onda bile baskı yok denecek kadar az,gitmesi için bol bol egzersiz yapmak gerekiyor sanırım.bir de aparatları bolca yağlamanı öneririm öyle çok çabuk gidiyor,jel falan dediler aldım ama hiçbir işime yaramadı bence yağ çok daha etkili ama işlem bittikten sonra hemen temizlemek lazım mantar riskine karşı.

:92::92::92:kuzum bence halayını cekebiliriz sen basarmıssın canım benim. simdi bir muddet boyle yarısı da olur sakın dert etme zamanla hepsi olacak bu gordugun hisden daha fazlası olmuyo inan biraz basınc hissediyosun içinde sadece o kadar. zar gitmis artık ve onu da gectim sen basarmıssın canm benim

öyle mi dersin? dur bu akşam da deneyeyim de sonra çekeriz halayı

öyle mi dersin? dur bu akşam da deneyeyim de sonra çekeriz halayı

tamam canım ama emin ol bende aynısını yasadım. sonra hatta olmadıgı da oldu ama içimden dedimki aman bi defa denedik yarısı oldu yine en azından o kadarı olur hatta esime de soeldim ayy korkuyom ama yaptım dimi seklinde sonra oda evet basardın dedi destekeldi beni ee boyle gitti zman içerisinde ise bi kac denemeden sonra tamamını aldım. sen de eger arada olmazsa moralini bozma ama inancını da bu yone gelişttir ben bi kere yaptım en cok bu kadar bi his olcak zaten de ve tekrard ene canım

ay bende gaza geldim akşam p... denemesi yapacam .. ama ilk ömce elimle iyice genişleteyim demi..başı girsin yeter diyorum..orayı bi alsam varya çok süper olacak... yoksa parmak egzersizi yapmadan mı direk p.. denesem acaba..

O zaman önce mum sonra pns şeklinde denemeye devam ediyorum,sonra eşim soruyor bu çocuğun babası mum mu olacak ben mi diyeBu şekilde de hamile kalma riski var mı acaba canım?çok zevk falan hissedilmiyor ama yine de olur mu ki?senin belirtiler ne durumda 3 günün mü kaldı?

Biz ikisini de denedik,önce egzersiz yapılanda kesinlikle çok daha kolay oluyor,önce mumla genişletiyorum ben,sonra başının girdiğini hissetmiyorsun bile,mum yoksa 2 parmak denemesi yap yarım saat kadar,sonra deneyin.

canım deneme yapmadan once biz egzersize alısık oldugumuzdan daha b alısmak için biraz egzersiz yapın sonra deneyin daha yararlı olacaktır

evet canım sen zaten basarmıssın aslında ama olayı tamamen beynine bitirmen içinde neme yapman gerek bende oyle olmusutm ama kabul edemedigim için bidaha denemiştim ve bir muddet yarısı oldu ama inan bu bile basarı zaten cunku diger yarısını nasıl aldıgını hissetmiyosun orda sinir denen sey yok unku hafif bi basınc oluyo basında ama o noktada ben bunu yapmıstım ne varki parmak gibi vs gibi diye dusun ve rahat ol sonra hoop bi bakmısın p.s içerde git gel ve nefes egzersizleri ile destekle sonra oldu zaten bu iş sen zaten basardın ... ama dedigim gibi baslamadan once egzersiz yapın bence cok yararlı oluyo bide bu egzersizleri esinizle deneyin bence ve gorev gibi degil de sanki onsev.me gibi yapın :78:

kız valla benim belirtiler dvam ediyor gaz oluyo siskinlik oluyo karnım surekli acıkıo basım donuyo sabah kalktıgımda. belim agrıyo arada donemiyom yatakta falan.. goguslerim bomba gibi valla bende bilmiyom bana noluyo

bu sekilde hamile kalma riski var sekerim sonucta yarısını almıssın dusun sadece bası bile girse çine gidiyosa sperpler kalabilirsin hamile.. ve egr ben hamileysem galiba yarısında kaldım hehehehee

Son düzenleme:

Gerçekten mi? valla biz görev gibi yapıyoruz henüz eşimin b.şaldığını sanmıyorum ama yine de önlem alalım o zaman:44: bel ağrısı,göğüs şişmesi,çok yemen regl belirtilerine de benziyor ama baş dönmesi biraz değişik tabiinşallah gönlüne göre olur sonuç:97:bekliyoruz güzel haberlerini:97:

inşallah hamilesindir ya! bir de nerden biliyosunuzki ilk denemede kaldığınızı yani ilki başardıktan sonra bayağa bir süre canımız acıormuda yapamıyoruz

inşallah hamilesindir ya! bir de nerden biliyosunuzki ilk denemede kaldığınızı yani ilki başardıktan sonra bayağa bir süre canımız acıormuda yapamıyoruz

canım oyle acı inan hiç bir devre ve asamasında olmuyo oyle bişi dusunme hiç.. ben soyle hesapladım ve kendi kendime dedim ki eger hamile isem internetten ne kadarlık oldugunu son adet tarihine gore hesaplıo sistem benimkini 4 haftalık falan cıkardı varsa ay guluyom bak ve dedimki eger oyle ise bu sure benim vajiyi yendigim zamana tekabul ediyo :))

Son düzenleme:
ya ben bişey itiraf edeyim size ben hakikaten düşünemiyorum kendimi o işi yapabileceğime acayip bir duygu düşünce bir kere yapsamda zorla sonra yine ben o gitgellere dayanamam sıkılırım sanıyorum üffffffffffff ne bileyim psikoljim altüst bu hastalık beraberinde isteksizlik, depresyon ,sinir hatta Allah korusnda şizofreniye kadar gider kesinlikle. gün geçtikçe beim için imkansız ve de gereksiz gelmeye başladı. istemiyorum ya cinsellik yaşamak istemiyorum bayan olduğumu sadece güzel şöyle vamp kıyafetler giyersem hatırlıyorum ama yine belimden altımı düşünmek bile istemiyorum ya.kişilik bozukluğu oluştu iyice ya valla ALLAHIN GÜCÜNE GİTMESİN ŞU MÜBAREK GÜNLERDE erkek olmak vardı onların işi hep kolay

yani ne oluyor canım.gidip test yapsana canım adeteine kaçgün kaldı senin bazılarında bir hafta kalasıya kadar çıkabiliyor.

zeynepciğim inan bana ben de aynı seyleri dusundum zman zman.ama dedimki ben gucluyum ve esimin bu anlayısıyla daha da guclenecegim. denemeyi hiç bırakmadım ama olmadı defalarca agladım kotu dusuncelerim oldu psikolojim bozuldu evli kimseyi gormek istemedim hatat bize esimin bir arkadası geldi cocukları vardı ben onlara uyuz oldum ustelik sebepde yoktu itici geldiler cocuklarıyla ilgilenmiolar diyede olabilir yenie evliyim sonucta cocuk evi kaldırdı resmen neyse demem o ki bu dusunceleri hepimiz dusunuyoruz ama ne mutlu bize bunun bir caresi var bu boyle cozumu olan bir derdimiz degil.. gayet saglıklısın sekerim sadece korkun var. ve anlamsız diye dusundugun için zaten belkide vajinismus oldun. ama inan bana kendine bi plan ciz. eger bu sekilde almak istemiyorum diyorsan kesimlikle egzersizlerini hiç aksatma . inan bunlar cozum olacak. onca insan egzersiz ile yendi ve mutlu. dusun evliliğini esini gelecegini... sadece egzersiz ve azimine baglı hepsi. pes etmek yok asla hadi bakalım sil bu dusunceleri. herkes yapıosa var bi hikmeti de. simdi gereksiz diceksin ama zmanla guzel oldugunu duzuneceksin. hele hele sunu dusun.. insan sevmedigi biri ile zorla evlendirilio? nası yapıoalr bizler cok sanslıyız canım . hadi uzme kendini nolur bak bunları dusun...

yani ne oluyor canım.gidip test yapsana canım adeteine kaçgün kaldı senin bazılarında bir hafta kalasıya kadar çıkabiliyor.

ben bunu bilmiyodum acıkcası yeni oğreniyorum bunuda .. vajiyi yendim ama nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım adım adım oğreniyorum sonucta.. eskiden kimse yanımızda konusmazdı kızsınız bilmemne korkmayın derlerdi ama bende merak etmezsdim yada kulak kapatırdım.. simdi oğreniyom bende napim :44: ben regl bitiminden bi kac gun beklemem gerektigini dusunuyordum ? :44: dgital test diyede bişi varmıs o 3 gun kala bile soluyomus aslında onu soylemek istedin belkide? bu konuda terube sahibi olanlara soruyu yoneltmek isiyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…