- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.581
ben bunu bilmiyodum acıkcası yeni oğreniyorum bunuda .. vajiyi yendim ama nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım adım adım oğreniyorum sonucta.. eskiden kimse yanımızda konusmazdı kızsınız bilmemne korkmayın derlerdi ama bende merak etmezsdim yada kulak kapatırdım..simdi oğreniyom bende napim :44: ben regl bitiminden bi kac gun beklemem gerektigini dusunuyordum ? :44: dgital test diyede bişi varmıs o 3 gun kala bile soluyomus aslında onu soylemek istedin belkide? bu konuda terube sahibi olanlara soruyu yoneltmek isiyorum:44:
kızlar benim acayip egsersiz yapasım var nedense... dakkaları sayıyom resmen eve gitsemde hemen egzersize başlasam..
canım napıyorsun tatile gittinizmi daha doğrusu geldinmi türkiyeye
neler yapiyorsun, hersey yolundami. daha türkiyeye gitmedik canim.bu ayin 27.8 sinde gidicez, zeynepnem biz seninle daha önce msn.den görüstük demi, kusura bakma balik hafizaliyimda. sen yine 1.yerlere takili kalmissin, niye? seninle 1.ilgilenmem lazim böyle olmicak
evet konuştum arkadaşım en son iki parmak yaptım ramazandan önce ama ramazan girince sanırım maneviyat ağır basıyor yapmadım hiç bişey. canım hamileymişsin hayırlı olsun idrarda iki defe poz. çıkmış onda poz. pozitiftir canım beklemeye gerek yok ay ya bravo tebrik edirim sizi canım ya
rabbim sanada nasip etsin sende düsünüyormusun bebis? bu arada konustugumuz seyi yapmaya cesaret edemedim daha. düsününce bile bana tuhaf geliyor, kendimi öyle düsünemiyorum.
günaydın kızlarr
15beyonce tebrikler yenmişsin
miss.figo belirtilerin benim belirtilerimle aynı ve ben 5 haftalık hamileyim ve de ben de yarısını aldıgım gün hamile kaldım sonrasında yendim ama şükür yaaannii senin de öle olabilir hayırlısı
Yaslandimm bebek ne kadarlıkmış belli mi
15beyonce tebrikler yenmişsin
miss.figo belirtilerin benim belirtilerimle aynı ve ben 5 haftalık hamileyim ve de ben de yarısını aldıgım gün hamile kaldım sonrasında yendim ama şükür yaaannii senin de öle olabilir hayırlısı
Yaslandimm bebek ne kadarlıkmış belli mi
an itibariyle soru takıldı kafama..
bu kutsal kızlık zarı vajinanın 1.5 cm içinde olduğuna göre,
sözüm ona ince bir zar ve yırtılırken acı vermiyorsa,
biz parmaklarımızla ya da aparatlarımızla onu yırtmışmıyızdır sağlam duruyor mudur?
işe bakın ya 27 sene ona zarar gelmesin diye korudum, şimdi kendi ellerimle parçalayacak pozisyondayım ve eşim bunu seve seve kabul eder...
o kadar da kolay yırtılmıyormuş boşuna kasmışız bunca yıl
an itibariyle soru takıldı kafama..
bu kutsal kızlık zarı vajinanın 1.5 cm içinde olduğuna göre,
sözüm ona ince bir zar ve yırtılırken acı vermiyorsa,
biz parmaklarımızla ya da aparatlarımızla onu yırtmışmıyızdır sağlam duruyor mudur?
işe bakın ya 27 sene ona zarar gelmesin diye korudum, şimdi kendi ellerimle parçalayacak pozisyondayım ve eşim bunu seve seve kabul eder...
o kadar da kolay yırtılmıyormuş boşuna kasmışız bunca yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?