Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak tatlı kandan bakılan bir tahlil var adı bhcg tatlili kandaki hcg seviyesini ölçüyor hatta canım bu tahlil döllenme meydana geldikten en az 15 günra snuç çıkarıyor sağlamasını yapmak için kanı verdiğin günün ertesi günü tekrar yaptır aynı tahlili o hcg seviyesi 2 katına çıkıyorsa normal gebelik pozitif demektir yok benim acelem diyoran bekle bir hafta sonra idrarda bakılan kar testler var eczanaden al yap ok inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım ya

iyim canim sen nasilsin. hersey yolundami, insallah sende hayirlisiyla hamilesindir rabbim gönlüne göre versin. bende sali gününü bekliyorum kesin sonuc icin persembe ve cuma günü test yaptim, 2.kiside pozitif, ama kendimi fazla kaptirmamaya calisiyorum. ya yoksa? 4.geceydi simdi 2.gece kaldi, bu dört gün bana 4ay gibi gelicek. sabah 4.10 uykum kacti 6.40 kadar uyuyamadim. bebisi düsünmekten, varmi yokmu diye?

canım napıyorsun tatile gittinizmi daha doğrusu geldinmi türkiyeye

neler yapiyorsun, hersey yolundami. daha türkiyeye gitmedik canim.bu ayin 27.8 sinde gidicez, zeynepnem biz seninle daha önce msn.den görüstük demi, kusura bakma balik hafizaliyimda. sen yine 1.yerlere takili kalmissin, niye? seninle 1.ilgilenmem lazim böyle olmicak

evet konuştum arkadaşım en son iki parmak yaptım ramazandan önce ama ramazan girince sanırım maneviyat ağır basıyor yapmadım hiç bişey. canım hamileymişsin hayırlı olsun idrarda iki defe poz. çıkmış onda poz. pozitiftir canım beklemeye gerek yok ay ya bravo tebrik edirim sizi canım ya

rabbim insallah senle beraber herkeside bu vajiden kurtarim sizede nasip eder. hadi neyse bakalim simdilik yirttin, ama hic 1sey bahane olamaz, senin egzersis yapmana.

15beyonce tebrikler yenmişsin

miss.figo belirtilerin benim belirtilerimle aynı ve ben 5 haftalık hamileyim ve de ben de yarısını aldıgım gün hamile kaldım sonrasında yendim ama şükür yaaannii senin de öle olabilir hayırlısı

Yaslandimm bebek ne kadarlıkmış belli mi

ya maşallah valla ne guzel kelebekcim. allah saglıklı dogum versin hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin seninde aynı sekilde yaslandım canım. ne kadarlık oldugunu bende merake diyorum yaslandım ve eger bende hamiş isem 3 u b arada gibi olcaz . kelebekcim gercekten bende yarısında hamile kalıp sonradan tamamını alanlardan olabilirim heheh :))

an itibariyle soru takıldı kafama..
bu kutsal kızlık zarı vajinanın 1.5 cm içinde olduğuna göre,
sözüm ona ince bir zar ve yırtılırken acı vermiyorsa,
biz parmaklarımızla ya da aparatlarımızla onu yırtmışmıyızdır sağlam duruyor mudur?
işe bakın ya 27 sene ona zarar gelmesin diye korudum, şimdi kendi ellerimle parçalayacak pozisyondayım ve eşim bunu seve seve kabul eder...
o kadar da kolay yırtılmıyormuş boşuna kasmışız bunca yıl

doktora gitmedim daha canim. 2.kere test yaptim okumussundur. internetteki hesapliyiciya göre 4, benim yaptigim teste göre 5.haftanin üstünde gözüküyor. sen doktora gittinmi canim.

kizlik zari normal sartlarda yirtilmaz patlamaz, kanamaz,acimaz. bazen zar saglam kalabiliyor,buda zarin yapisindan kaynaklaniyor. bizler yaptigimiz egzersis: parmak mum yada aparatlarla zari yirtmiyoruz, sadece esnetiyoruz.

canım parçalamak ne demek öyle birşey yok aslında koruduğunşey o değil iffetin bence en iyisini yaptın biz korumayı abarttık bu hale geldik sen hiç bişe yırtmıcaksın orası zaten delik sadece esnetceksin kan herkestende gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…