- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.601
bende 10 aylık evliyim ama hala kendimi kasıyorum ve bu ne zaman son bulcak bilmiyorum acaba bendemi vajinismusum
ilişki yaşıyor musun yani anlatırmısın
Yaslandim çok sevindim senin adına,Rabbim isteyen herkese nasip eder umarım,inşallah sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza=)miss şimdi senin doğum hangi aya geliyor hayırlısıyla
yaşlandım nasılsın bebek nasıl gidiyor,ben sana bişe sorucam 10 sene vajiydin demi nası yen din yaa 10 sene sonra hani ben senin egzersiz aşamalarını falan da bilmiyorum anlatabilirmisin bu arada doktora gitmişmiydin falan...
boşladık, denemekten de vazgeçtik ama kafamız hep onunla meşgul. Tedavi için para lazım, sıkıntı verici terapi süreci yeniden mi yaşanacak, ya yine hüsrana uğrarsak o kadar para boşa mı gidecek. Her gece neden diye düşünmekten çıldırdım, adı mutsuzluk bu hastalığın.
Derken burayı çıkardı Allah karşıma. İlk defa umutlandım, cesaretlendim. Dedim ki kocama "ben bu işi kendim başarayım, doktorun istediği parayı sen bana ver. Fikir hoşuna gitti, ödülü düşünmek motive ediyor beni. Dün 2 parmak başardığımı duyunca kocam taksitlendirme teklif etti korkmaya başladı benimki :)
ben iki aylık evliyken var mı bebek diyorlardı.nasıl sinir oluyordum...boğasım geliyo soranları size ne diyesim gelirdi hep...bazen eşimde çok sıkıldığında derdi ama en ağırı böle giderse biz ne evliliği yaşarız ne çocuğumuz olur lafıydı.ondan sonra çok özür diledi takma olur zamanla dedi ama o bi kere çıktı ağızdan.o laftan hemen sonrada egzersize başladım.bazen eşlerin tepki vermeleri gerekiyor demekki...
bayanlar özel olarak ilgilenmek istiyorum yardım anlamında ben doktora gitmeden başardım burdaki arkadaşların ve doktorla yenmiş bir arkadaşımın tavsiyelrriyle bana özel mesaj atın size tavsiyeler ve telkiler yollucam ben başarıcanıza inanıyorum kendiniz yenin inanınki ben yaptım herkes yapar lafı varya doğru
canım parçalamak ne demek öyle birşey yok aslında koruduğunşey o değil iffetin bence en iyisini yaptın biz korumayı abarttık bu hale geldik sen hiç bişe yırtmıcaksın orası zaten delik sadece esnetceksin kan herkestende gelmez
size özel mesaj atmayı denedim ama 100 msj atmanız gerek uyaarısı geldi. lütfen yardı edin . aslında doktorada gidiyorum. aparat çalışmasında şuan baya yol katettim. ama eşimleyken bacaklarımı açamıyorum. neler yapmam gerkir. lütfen yardım edin.
sizi kutluyorum. ben bu forumu neredeyse en başından beri okudum. ve sizlerin başarıları bize umut oluyor ama nedense insan kendini yinede acabalardan alamıyor.
bayanlar özel olarak ilgilenmek istiyorum yardım anlamında ben doktora gitmeden başardım burdaki arkadaşların ve doktorla yenmiş bir arkadaşımın tavsiyelrriyle bana özel mesaj atın size tavsiyeler ve telkiler yollucam ben başarıcanıza inanıyorum kendiniz yenin inanınki ben yaptım herkes yapar lafı varya doğru
eeeee ablaaaa iyi hoş diyorsun da, özel mesaja niyee..burdan direkt paylaşsan ya bildiklerini...hani biz msj atamıyoz henüz o bakımdan
Bende dün çalışma yaptım çlışma sırasında rahatım. artık oraya bir şey girebildiği düşüncesi kafama yerleşti. bu benim için büyük bir aşama tabi. ama benim sorunum eşimle birlikteyken bacaklarımı kapama huyumdan vazgeçemedim. açtığımı zannediyorum yine refleks olarak kapatıyorum. çalışmalar sırasında böyle bir sıkıntı yok. doktor bacaklarını kendine doğru kırıp açarak uyu diyor ama öylede uyuyamam ki. üst pozisyonda olduğum zaman ahatım biraz daha ama bir türlü o yolu bulamıyorum. vajinanın girişini bile yeni öğrendim itiraf etmeliyim. ne yapmalıyım bilmiyorum. bacaklaıımla eşimi çok sıkıştırıyor ve çok kasıyorum bacaklarımı hatta bazen kramp bile giriyor. kas gevşeticiler sizce bu problemi aşmama yardımcı olur mu dersiniz
selam vizon ne kadarlık evlisinnn sorun varsa yardımcı olabilirim.
yaşlandım nasılsın bebek nasıl gidiyor,ben sana bişe sorucam 10 sene vajiydin demi nası yen din yaa 10 sene sonra hani ben senin egzersiz aşamalarını falan da bilmiyorum anlatabilirmisin bu arada doktora gitmişmiydin falan...
günaydın kızlar... dün gece çok azimli çalıştım valla.. tam bir saat uğraştım.. enson orta parmakta kalmıştım.. ama iki parmağı sokamıyordum... yuvarlak fosforlu klemler var orta parmağımdan biraz daha kalın.. ona bi tane peçeti sardım streçledim. onu denedim ilk önce baya soktum yani girdi.. 10-15 dk sokum çıkarttım alıştırdım iyice gayet rahat oldu.. sonra işi ilerleteyim dedim iki peçete daha sardım.. onuda sokmaya başardım...alıştım gayet iyiydi.. gaze geldim iki tane daha sarıyım dedim ... nerdense iki parmak kalınlığından biraz daha fazla oldu... ama onu sokamadım maleseff.....sadece 2,5 cm felan girdi sonra girmedi meret.. nedense.... girişte ilerde bi kemik gibi bişi değiyor elime.. parmağımı sokunda parmağımı yönlendiriyorum oraya değmesin diye kavis apıyorum geçiyorum orayı sonrası kolay zaten. ama kalemi kavis yapamadım.. mum felan sokan arkadaşlar orayı nasıl geçiyorsunuz yahuu... bende tabi azimliyim illa sokacam maya bi uğraştım.. baktım olacak gibi değil canım yanmaya başladı.. dedim bırakayım.. iki parmağımla denedim.. iki parmağımıda aldım.. biraz.. tabi iki parmakla biraz zor oluyo..sonuna kada girmiyo parmaklarım elim ters oluyo felan.. neyse bide dedim üç parmağı deneyim.. üç parmağıda 1 cm felan soktum.. bir hafta süre verdim kocama bi haftada başarıcam dedim..kocamın parmağını alamıyordum.. zor oluyordu heyecan yapıyordum kasıyyordum dün onun işaret parmağınıda aldım....parmak içimdeyken beni gülme tuttu ağlayacaktım nerdeyse.. bak aşkım diyorum senin parmağıda aldım felan güldüğğüm için dayanamadım içimde kıpırdıyoo.. dedim çıkar çıkar.. çok mutlu oldum dün.. ilerledikçe başaracağıma dahaçok inanıyorum.. azim geliyor.. şuan işteyim.. akşam olsada eve gitsem eğzersiz yapsam diye bekliyorum... yalnız o kalemi nasıl sokucam tavsiyeniz varmı.. o kemik değen yeri nasıl geçmem lazım.. sizdede oluyormu kii acaba...
işte ortası delik olan o zar kenarlardan vajinaya tutunmuş bir halde ya hani,işte ilişki esnasında ortadaki delikten 2 kenara doğru yırtılma olur
ve genişlemiş olur o bölge..bazı zarlar esnektir ki onlar yırtılmaz...kanama olmasının bir önemi yok artık bu saatten sonra..
biz kocalarımıza zorla bile sahip olunamayacak kadar iffetli olduğumuzu kanıtladık nitekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?