Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaslandim çok sevindim senin adına,Rabbim isteyen herkese nasip eder umarım,inşallah sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza=)miss şimdi senin doğum hangi aya geliyor hayırlısıyla

Bende dün çalışma yaptım çlışma sırasında rahatım. artık oraya bir şey girebildiği düşüncesi kafama yerleşti. bu benim için büyük bir aşama tabi. ama benim sorunum eşimle birlikteyken bacaklarımı kapama huyumdan vazgeçemedim. açtığımı zannediyorum yine refleks olarak kapatıyorum. çalışmalar sırasında böyle bir sıkıntı yok. doktor bacaklarını kendine doğru kırıp açarak uyu diyor ama öylede uyuyamam ki. üst pozisyonda olduğum zaman ahatım biraz daha ama bir türlü o yolu bulamıyorum. vajinanın girişini bile yeni öğrendim itiraf etmeliyim. ne yapmalıyım bilmiyorum. bacaklaıımla eşimi çok sıkıştırıyor ve çok kasıyorum bacaklarımı hatta bazen kramp bile giriyor. kas gevşeticiler sizce bu problemi aşmama yardımcı olur mu dersiniz

yaşlandım nasılsın bebek nasıl gidiyor,ben sana bişe sorucam 10 sene vajiydin demi nası yen din yaa 10 sene sonra hani ben senin egzersiz aşamalarını falan da bilmiyorum anlatabilirmisin bu arada doktora gitmişmiydin falan...

merhaba canım nasılsın? sen eskilerdensin değilmi benim gibi ne yaptın nasıl gidiyor canım evlilik egzersizler kaç yıllık evliydin canım sen?

cnm benım aynı sorunlar benımde basımdan gectıgı ıcın bılırım...bende artık son noktaya geldıgımı hıssettım bı gun sankı yol ayrımındayım ya eşımle bosanıcagım yanı daha fazla dayanamıcam yada bu sorunu en kısa zamanda halledıcegım...sonra ılk olarak kadın doguma gorundum eve geldıgımde yıne deneme basarısızdı..ve esımlede konustum bız cıddı cıddı 4-5 mılyarıda gözden cıkarabılırmıyız sen razı mısın dedım heralde yanı dedı sen ara randevu al dedı...para bızım ıcın de sorundu yok ıste bankadan kredı alcaz vs...olsun dedı eşim..randevuyu aldım ve alana kadarda sorunumuzu soledım eger basaramazsam böle böle dedım...yok dedı basarı oranı yuzde 94 dedı...
kafamada koydum yaa bı yandan eşıme daha fazla guvendım benı sevdıgıne ınandım tamam bazen öle sacma sapan sözler işittim ama her seferınde özur dıledı şaka yaptım vss...dedı..yınede ınsan takıyor tabı..
randevuyu aldıktan sonra gectım oturdum dusundum...bunu bu gece denesem ve olsa doktorada ıhtıyaç kalmasa dedım...o akşam denedık benım ıstegımle oldu..ve cok şasırdık...ınsallah sızde doktora gıtmeden halledersınız...

cnm o laflar sölenıyor benım eşım mesela cok anlayışlı ama zaman gelıyor öle laflar agzından cıkıyordu kı sonrada özur dıleyıp şaka yaptım felan deyıp gonlumu alırdı...
aynen dedıgın gıbı o laflar bazn cok etkılı oluyor bıde mılletın nerde bebek demesınede uyuz olup daha cok hırslanıyorsun...

bayanlar özel olarak ilgilenmek istiyorum yardım anlamında ben doktora gitmeden başardım burdaki arkadaşların ve doktorla yenmiş bir arkadaşımın tavsiyelrriyle bana özel mesaj atın size tavsiyeler ve telkiler yollucam ben başarıcanıza inanıyorum kendiniz yenin inanınki ben yaptım herkes yapar lafı varya doğru

size özel mesaj atmayı denedim ama 100 msj atmanız gerek uyaarısı geldi. lütfen yardı edin . aslında doktorada gidiyorum. aparat çalışmasında şuan baya yol katettim. ama eşimleyken bacaklarımı açamıyorum. neler yapmam gerkir. lütfen yardım edin.
sizi kutluyorum. ben bu forumu neredeyse en başından beri okudum. ve sizlerin başarıları bize umut oluyor ama nedense insan kendini yinede acabalardan alamıyor.

işte ortası delik olan o zar kenarlardan vajinaya tutunmuş bir halde ya hani,işte ilişki esnasında ortadaki delikten 2 kenara doğru yırtılma olur
ve genişlemiş olur o bölge..bazı zarlar esnektir ki onlar yırtılmaz...kanama olmasının bir önemi yok artık bu saatten sonra..
biz kocalarımıza zorla bile sahip olunamayacak kadar iffetli olduğumuzu kanıtladık nitekim

kızlar bn de gecen sene bu forumda bi arkadasın sayesinde basardım evliligimin 17.gününde süre belki kısa gelicek ama inanın olmayınca olmuyor size tavsiyem kendinizi telkin etmeye calışın inanın ki saniyelik süren bir olay kendinizi de kasmadıgınız sürece hiç birsey anlamıyorsunuz. ben yendikten sonrda zorlandım ama dedigim gibi kendi kendinize basarıcagınızı söylerseniz bu işoluyor hatta ben randevu bile almıştım doktordon . anestol krem var uyusturucu lokal olarak cok da uygun bi krem sürüp deneyebilirsiniz. sorusun olanlara cevap verebilirim.

eeeee ablaaaa iyi hoş diyorsun da, özel mesaja niyee..burdan direkt paylaşsan ya bildiklerini...hani biz msj atamıyoz henüz o bakımdan

bebeğim sen üzerine çık ve yavaş yavaş içine almaya çalış öyle daha kolay olur yani kontrol sende olunca korkmadan denersin

selam vizon ne kadarlık evlisinnn sorun varsa yardımcı olabilirim.

selam canım.. 3,5 aylık evliyim..sorun var tabi vajinismusum...bir ay önce parmak egzersizine başlayıp 1 hafta sonra bırakmıştım...
2 gün önce tekrar başladım..şu anda iki parmağımı içime almaya başladım..içindeyken biraz yanma oluyor hemen çekiyorum...3 seansta nu problemi çözenlerin ne aptıklarını çok merak ediyorum...özellikle saygın beye gidenleri...param olsa bende giderdim ama mümkün değil

evt ben 10sene vajiydim ama: biz esimle cok zit insanlardik, anlasma sorunumuz vardi ne o benim istedigim gibi nede ben onun istedigi oluyorduk. hep inat, ayri dünyanin insani olmak. eskiden 1.de ben cok cabuk sinirlenen herseye alinan büyüten,kendini frenleyemeyen, cok aksi gecinilmesi cok zor biriydim. birbirimizin suyuna gitmedigimiz icinde hep birbirimizden uzaklastik, birbirimize yaklasip ortada bulusmamiz gereken yerde, biz her zaman birbirimize arkamizi dönüp hadi baybay,diyip yürüdük. bunda benim olgun olmamamin etkisi cok oldu. ben cok gec olgunlastim, benim anlayissiz olmam esimi cok yipratti, ve bu ters tepki yapti. eskiden hic konusamiyorduk, hep onun yada benim istedigim gibi olmuyorsun diye birbirimize cephe aldik. yani evliligimizin 1yarisi hep birbirimizle didiserek gecti, kendi sorunlarimizdan vajle ilgilenmeye sira gelmiyordu cünkü biz gecinemiyorduk: insanin kendini 1toplamasi lazim birbirine isinmasi gerekki p.... denemesi yapsin yada tedavi olsun. esim 2004.den sonra isyeri acti: bu is ve is cevresi, is yerinin oldugu muhit, onu cok degistirdi kötü anlamda. önce isci diye 1.de vajinin verdigi pskolojiyle kendimi hep kusurlu hissediyordum,o.kadarki kendi kendime diyordumki: sen kusurlusun 1sey demeye istemeye hakkin yok, o nezaman isterse o.zaman götürür seni doktora. ama zamanla düsüncelerim degisti iyi anlamda. olgunlasiyorsun her sene 1.yas daha atliyorsun, senden sonrakilerin evlenip, hemen hamile kaliyor onlara gibda etmek, her tanidigin bebigini görmeye gidiyorsun. zamanla artik bende kadin anne olmak istedigimi farkettim, ama esim hic 1.zaman üstüne düseni yapmadi, ne doktora götürdü, nede bana manevi destek olmadi. her zaman sen yapamazsinki böyle gelmis böyle gidersin, arada baskalarini gösterip senin canini acitmak. beni doktora götürmeyisi, benimle dalga girgir varsa yoksa isi beni evliligimizi önemsemeyisi,kazandigi paralarla mal mülk yapip bize harcamamasi bana acayip koyuyordu, pskolojimi alt üst ediyordu. bana kendimi degersiz hissetiriyordu. bunu icin artik ondan sogumaya ters olmaya basladim, esimde, benden isyeri icin manevi destek bekliyordu,hep bundan dert yakindi, benim ona 1es olarak yardimci olup yaninda olmamam ona acayip koyuyordu. ben kendimce bana deger verip bizi önemseyip beni1.doktora götüsmedigi acin, hic 1.zaman yaninda olmadim. sonrada hep vesvese seni sevmiyor sevse beraber olmak ister, sana baglanmak istemiyor daha böyle 1sürü düsünce evhamlar. hep ona sirtimi döndüm, bazi seyleride ögrenince ilgimi alakami kestim. o.hic 1zaman benden tam anlamiyöla vazgecmedi ama bu vaji icinde ne ileri nede geri adim atti, benden hep yalniz atlatip basarmami bekledi.hep bekledim 1gün beni türkiyede 1doktora götürecegi günü bekledim,cünkü kac kere ümit verdi. ama artik benimde ümitlerim bitmisti. artik bende kendi kendime beni istemeyen deger vermeyen bana sahip olmak istemeyen 1adami ben hic istemem niye istiyeyimki o.bana sahip olmak istemiyorsa ben ona hic sahip olmak istemiyom,diyip durdum. ama hic 1zaman dogru dürüst karsilikli konusmadik, ben pskolaa gittim ama bulduklarim vajide uzman deyildi. artik en son kendime dedimki, bunu kendin icin yenmelisin. ben yillarca parmak egzersisi yaptim sorunsuzca yaptim. bu kadar vakit kaybetmemizin nedeni: birbirimizle gecinemedigimiz icin, ve benim dogru bu konuda uzman 1doktor pskolok bulamadigim icin.esimle ayri oldugumuz dönemde,1tavsiyeyle 1doktorda tedaviye basladim. hem kadin doktoru ayni zamanda pskolok, yillardir aradigim seyi bu doktorda buldum. benim sorunum parmakla yada aparat(dilatörle yapmak, deyil) 1baskasina izin vermek kendimi brakabilme, benim ilk randevumda doktoruma ilk söyledigim sey tamam ben egzersislerimi yapicam ama ben arada sizin bana bu aparatlari yapmanizi istiyorum. cünkü buna alismam lazim bu duyguya bu hisse beynimin aklimin.da bunu görmesi anlamasi kabullenmesi gerek. tedavimin ilerleyen döneminde esimle ayriydik birlestik, sonra ben onu terkettim, bosanma davasi acicaktim, esim avukatdan mektubu alinca solugu yanimda, aldi 1sans ver dedi evliligi yikmak cok kolay dedi ve ben ayrilmakdan vazgectim. zaten benim bu siteye girdigim zaman esimle birlesmek üzereydik. ben hazirdim aslinda sadece zamana ihtiyacim vardi.

arkadaşım, bana da aynısı oluyor ya.. ben de merak ediyrm aparatı nasıl yönlendirip ilerletebiliyorlar? parmağımla rahatça yolunu buluyrm ama aparatla olmuyor ? Bir yol - yöntem söyleyin bizee............

zorla olur canım emin ol ki bu durum kocalarımızın insafiyetinden kaynaklanıyor
yanii tecavüze uğrayan bir kadın bizden daha çok sıkmaz mı kendini ama sonuçta o olay gerçekleşir yani bu durum kocalarımızın bize nazik davranmasından kaynaklanıyor yoksa oraya girmez diye bişe yok ..... yırtılma her şartta olmaz ilk ilişkisini yaşayan kadın doğal olarak sıkılır heyecanlanır korkar ve yeteri kadar ıslanmayınca olcak iş budur tabiki yırtılma yani doğal şartlarda esner ıslanınca nasıl ki erkekler p..s ereksiyon halinde gezmiyolarsa kadınların da va....naları açık durmuyor ilişki yaşıcanı anladığı zaman genişliyor ve ıslanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…