Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır ya hiç ilişki olmadı bizim ki tombaladan çıktı sanki:)) eşimle denemeler sırasında sürtünme yoluyla boşalmıştı oldu.sen yenmişsin öyle bi durum olmaz.

hayır ya hiç ilişki olmadı bizim ki tombaladan çıktı sanki:)) eşimle denemeler sırasında sürtünme yoluyla boşalmıştı oldu.sen yenmişsin öyle bi durum olmaz.

inşallah olmazz.....sende atlatırsın egsersiz yapıptaa atlatan olmadı burda...Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin inşallah....

normal doğumu sen mi istemedin yoksa öyle mi gelişti? olsun canım bebek var en azından onu düşünmek zorunda değilsin
gelirsin üstesinden.

dr alttan muayene edemiyodu ki kaçıyodum oda normal doğum olmaz dedi bebek çıkarken kaçarsın falan mazallah içerde kalır çocuk diye mi korktu ne:))

Son düzenleme:
slmm kızlar ben geldımmmmm ya benımde regl ım bıttı fakat ıkı gundur bas agrısı cekıorum eşımle bı araya gelsekte bebıs yapsak

bende delı delı konusuyorum ısteeee heheh:))vajıyı yendım de ne oldu hala bebıs yokkk...

Arkadaşlar merhaba,
ben de aynı dertten muzdaribim.henüz jinekologların dışında bir doktora gitmedim. Hep kendi kendime aşabilceğiimi düşündüm. Ama olmuyor maalesef. Artık bir tedaviye başlamam gerek. Fakat başarısız veya uzun süren tedaviler görüp de büsbütün umudumu kaybetmekten de korkuyorum. Lütfen bu sorunu yaşamış ve çözmüş arkadaşlar bana doktor tavsiyesinde bulunabilir mi! Acilen bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…