- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.561
evet sezeryan oldu kızım şuan 5 aylık ve evet hala vajinismusum yapamadık bi türlü. egzersiz yapıyorum işte.
hımmmmmmmmmmm .......nasıl hamile kaldınnn 1 kerelik ilişkiyle felanmııı...benimde öle bi problemim olurmu acaba doğumdan sonra yaaa gerçi olursada egsersizlerii biliom herşeyi en basından 1 haftada hallederim herhalde gibime gelio....
hayır ya hiç ilişki olmadı bizim ki tombaladan çıktı sanki:)) eşimle denemeler sırasında sürtünme yoluyla boşalmıştı oldu.sen yenmişsin öyle bi durum olmaz.
normal doğumu sen mi istemedin yoksa öyle mi gelişti? olsun canım bebek var en azından onu düşünmek zorunda değilsin
gelirsin üstesinden.
inşallah olmazz.....sende atlatırsın egsersiz yapıptaa atlatan olmadı burda...Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin inşallah....
dr alttan muayene edemiyodu ki kaçıyodum oda normal doğum olmaz dedi bebek çıkarken kaçarsın falan mazallah içerde kalır çocuk diye mi korktu ne:))
ben üsküdar yunus emre hastanesi nihan hanıma gidiorum çok içten bi kadın tavsiye ederimmm.....uzakmı kalıo sanaaaa...ümraniyedeee afiyet hastanesinde fazilet hanımıda çok iyi diolar.......
Egzersizlerde hangi aşamadasın?
Özüüüm üsküdarın neresindesin sen kuzum?z.kamil mi?
eşimin parmağıyla yapıyoruz öyle daha kolayıma geliyo 2 parmağı alıyorum. biraz kasmam var onu hallederseem olur inş.bu gece bi p..s denemesi var:26:
adi_sevda sen de mi yendiiin??artık hızınıza ayak uyduramıyorum maşallahçok tebrikler canım hadi geçmiş olsun:92:
sezeryan oldun .....halamı vajınusmuslusunnn pekii.....
bağlarbaşı sen ( MESAJIM KISAYMISS BİŞİLER YAZAM BARİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Ben 9 sene askerlik şubesi tarafında kaldım canım,sonra kuş uçmaz kervan geçmez bi yere tayinim çıktı:93:çok özledim oraları benim yerime de geeez:97:
Evet canım dün yendim bende oldu yanii sonunda kurtuldum.. çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?