- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.521
dün herkes bi deneme yapmış galibaayenen arkadaşları tebrik ediyorum.yarı gelin albuneaa heralde bende yarı gelin oldum ya arkadaşlar yenenlere bi sorum olucak yardım edin (( dün eşimle bi yarım saat parmak egzersizi yaptık sonra eşim deniyelim dedi ben üstteydim elimle yönünü bulmaya çalıştım ondan sonra oturdum hiç his yok elimle p..si arıyorum yok hepsi girmiş biraz gitgelde karnımda baskı ve ağrı oldu vajinada hiç ağrı yok çıkardım eşim diyo ben girdiğini hissetmedim acıdı diyo sanki katlanmış gibiydi diyo bu ne olaki şimdi oldu mu olmad ımı:44::44::44:
almıştım işte pns ucunu..dedim önce uç sonra yarı sonra tam olsun reglden sonraki denemede olmadı işte bende kesin dvmı gelir dedim yine alırım ucunu hatta ilerletiriz dedim ama alamadım ucunu...canım sen sıcak su egzersizinde ne kullandın nası yaptın etkisi olyomu onuda deniyeyim..
evettttttttttttttttt.... çok şükür rabbime Allahıma binlerce kere şükürler olsun yaaa dün öğrendik 4 haftalıkmış herhalde vajiyi yener yenmez hamile kalmışım yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tabiki sizlere de . bu da sizleree moral olsun yenin şu vajiyi ve gelsin bebekler allahın izniyle.. dualarım sizinle sizde eksik etmeyin dualarınızı
dün herkes bi deneme yapmış galibaayenen arkadaşları tebrik ediyorum.yarı gelin albuneaa heralde bende yarı gelin oldum ya arkadaşlar yenenlere bi sorum olucak yardım edin (( dün eşimle bi yarım saat parmak egzersizi yaptık sonra eşim deniyelim dedi ben üstteydim elimle yönünü bulmaya çalıştım ondan sonra oturdum hiç his yok elimle p..si arıyorum yok hepsi girmiş biraz gitgelde karnımda baskı ve ağrı oldu vajinada hiç ağrı yok çıkardım eşim diyo ben girdiğini hissetmedim acıdı diyo sanki katlanmış gibiydi diyo bu ne olaki şimdi oldu mu olmad ımı:44::44::44:
jel sürüp kaynar su buharına oturcm ara ara sonrasında egzersize geçicem öylemi..albune anestol uyuşturuyo gleitgelen müthiş kaygan yapıyo..ben kayganlaştırıcımı kullanayım buhara oturmadan..
tünaydınnnnnn kıslar cumanız mübarek olsun.......Rabbim dualarmızı bu mübarek günlerde geri çevirmesin inşallahh.....
hayırlı günler kızlarrrrr...ve hayırlı cumalar...
Garip bi durum olmuş,katlansa acısından duramaz sanki canım ya o kadar kolay mı öyle katlanması ne biliim:26:bir de sen çok net hissedemiyorsun başından sonrasını eşler daha iyi hissediyorlar.
kuzummmm öğreninceee bize hemen haber ver bebeğin cinsiytini bide doğum tarihi kaççç....ben hiç birşey almadım ablamın kızı 2 yaşındaaa ilk torunduuu herşeyiii aldık onaa en güselinden onların hepsiiiiniii aldımm battaniyelerine kadarr....bi beşik alcam bideee loğusa pijamsı bide hastane çıkısı gibi tulum alcam ama tam hastane çıkısıda değil bildin tulum hastane çıkısını anca bi 1 hafta giyebiliooo boşu boşunaa tam takım almıcam......isim bulamıozzz bizz
sağol canım henüz çok acemiyim:26:bir de uzmanlaşsam çok iyi olacak:78:senin doğum ne zaman canım?ben de marta denk getirecek şekilde yapayım diyorum 4 ay izinle geçer sonra da yaz tatili bebiş büyür gider
bu erkeklerrin hepsi aynı demekki ben buluyom hep bi bahane buluyor bende bıraktım sen bul ben seçeyim dedimRabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canımmm....seninde kız olcekk heeeemerve ismini bende dedim hatta çok dedim beğenmediiii merve varmış sülalede o var bu var su varrr deli etti beniii bende bıraktım artık.......
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canımmm....seninde kız olcekk heeeemerve ismini bende dedim hatta çok dedim beğenmediiii merve varmış sülalede o var bu var su varrr deli etti beniii bende bıraktım artık.......
doğru diyolarda bizim ki napalım oldu işte ama iyiki de olmuş:))
hayırlı olsun midyecim bebeişin sen devlette mi çalışıyorsunbu erkeklerrin hepsi aynı demekki ben buluyom hep bi bahane buluyor bende bıraktım sen bul ben seçeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?