Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşinin p.. içinde küçüldüyse ondan olabilir..bizdede olmuştu çünkü..yada şimdi orası kayganya alt tarafa kaymıştın içine girmemiştir. bizdede denemelerde böyle olmuştu çünkü.. ben girdi diyom eşim girmedi giyordu.. arkaya kaymış oluyo meğer... bizde böyle olmuştu bi kaç kez..
eşinin üzerine otururken ters otur yani yüzün eşinin ayaklarına baksın oşekilde yön daha rahat oluyo. sen elinle tut sokunca zaten direk popo yönüne gidiyo..

ben bikere yaptım sıcak suya oturdum bekledim emla sürdüm bekledim ama olmadı yapamadım. emlayı sürünce çok yanma oldu bide zaten orası tahriş olmuş.. emlada iyice yaktı beni.. yapamamıştım öyle...

jel sürüp kaynar su buharına oturcm ara ara sonrasında egzersize geçicem öylemi..albune anestol uyuşturuyo gleitgelen müthiş kaygan yapıyo..ben kayganlaştırıcımı kullanayım buhara oturmadan..

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğiniHerkes vajiyi yener yenmez hamile kalıyor,umarım ben istisna olurum

Garip bi durum olmuş,katlansa acısından duramaz sanki canım ya o kadar kolay mı öyle katlanması ne biliim:26:bir de sen çok net hissedemiyorsun başından sonrasını eşler daha iyi hissediyorlar.

jel sürüp kaynar su buharına oturcm ara ara sonrasında egzersize geçicem öylemi..albune anestol uyuşturuyo gleitgelen müthiş kaygan yapıyo..ben kayganlaştırıcımı kullanayım buhara oturmadan..

CAnım ben de bilmiyorum henüz yapmadım ama ben şu şekilde yapamyı planlıyorum : önce 15-20 dakika su buharında oturacağım, sonra biraz emla krem süreceğim, 10-15 dakika bekleyip femolub jel sürüp egzersiz yapacağım biraz, vjinanın alıştığına kanaat getirdikten sonra da hemen deneyeceğim:)

akaycımmm ben 4 jinekolaga teklif ettim bu durumuuu operasyon geçirmek istiorum dedim hiç biri kabul etmedi hatta bi tanesiii yaparımmm ben, hem parana yazık hem kendinee operasyon olsa dahii fark eden bişi olmaz hem neden her kadın gibi sende eşine bunu yaşatmıyasın senin ne eksikliğin var bide eşin açısından düşün demiştiiii.....ben ogünden sonra bu fikirdende vazgeçtim bi bu kaldı bide içki içip denemem kalmıştım herşeyi denemiştim şükür ikisinide yapmadımm.....şimdi bu kadın senin psikolojiniii iyice bozduuu bana kimse teklif etmedi böle bu duruumu sorun görmemiişlerdiir belkii... sen egsersizlere devam ett zaten zar kalın olsada sen egsersizleee zarar veremessin aksineee fayda olurrr...sen egsersize devam ett gene bi değil bi kaç doktora görün para tuzağına düşmeee bu hastalığı kullanan çok doktor varr....canını sıkmaaa sakınn..... egsersizinee devam et sen...bi arkadaş tanıodum burda zarı kalın oldu halde egsersiz yapıoduu istemiodu operasyon...sende cannı sıkmaa...egsersizlere devam ett.....hakkında hayırlıısı.....inşallah...

Garip bi durum olmuş,katlansa acısından duramaz sanki canım ya o kadar kolay mı öyle katlanması ne biliim:26:bir de sen çok net hissedemiyorsun başından sonrasını eşler daha iyi hissediyorlar.

bencede garip bi durum ne bilim bende anlamadım ama ben üstteyken gitgel yaparken canım acıdı biraz mormal mi?

sağol canım henüz çok acemiyim:26:bir de uzmanlaşsam çok iyi olacak:78:senin doğum ne zaman canım?ben de marta denk getirecek şekilde yapayım diyorum 4 ay izinle geçer sonra da yaz tatili bebiş büyür gider

dun dr gıttık canım galıba kızım olacak bızde sasırdık valla her gıdısımızde ayrı bı tahmın bakalım farketmez hayırlı ve saglıklı olsunda esım cok sevındı o zaten kız cocuklarını cok sever bakalım esım dıyor cocugu kokos yapacan dıyorRabbım bu guzel duyguyu herkese yasatsın ısım ben zaten hamıle kalmadan dusunmustum kız merve erkek mehmet demıstık galıba mervemız gelıyordogum tarıhımızde 8 subat bakalım. scarlet canım tarıhı planlamak guzel keske tutabılse ama bazen tutmayabılıyor bende galıba 2. donem ıcın ucretsız ızın alcam oyle gorunuyor uzun sure rapor almak ıstemıyorum cunku haksızlık cocuklarada devlete...

Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canımmm....seninde kız olcekk heeee merve ismini bende dedim hatta çok dedim beğenmediiii merve varmış sülalede o var bu var su varrr deli etti beniii bende bıraktım artık.......

bu erkeklerrin hepsi aynı demekki ben buluyom hep bi bahane buluyor bende bıraktım sen bul ben seçeyim dedim

merveyı esım cok ıstedı benımde hosuma gıttı zaten merve dıye konusuyoruz dunden berı bebısınde daha dogmadan kulagı alısacak galıba bı ara mehmet dıye sevıyorduk ılk erkek dendıgınde cocugunda psıkolojısı bozulacak

doğru diyolarda bizim ki napalım oldu işte ama iyiki de olmuş:))

tabi ki iyi olmuş canım nasip kısmet bunlar ben de ilkinde hamile kalsam üzülmem yani hatta istiyorum da yaşımdan dolayı,
ama yinede doktorlara katılıyorum bir travmayı atlatmadan diğerini yaşamayın diyorlar daha yolun başındaki arkadaşlar
acele etmeyebilirler bebek konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…