- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.541
slm kızlarr doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama istanbul anadolu yakasında ii bir jinekolog biliyormusunuz yarın gitmeyi düşünüyorumda aslında çok korkularım var utanıyorum ama hayırlısı bakalım
ne gibi bir problemin var arkadaş? Bizler ilişki yaşayamıyoruz yada zorlanıyoruz böyle bir sorunun mu var?
hayırlı olsun midyecim bebeişin sen devlette mi çalışıyorsun
2senelik evliyim doğum yaptım hala zor ilişki hala geçmeyen acılar ve hiç zevk alamama canım
ne gibi bir problemin var arkadaş? Bizler ilişki yaşayamıyoruz yada zorlanıyoruz böyle bir sorunun mu var?
anadolu yakasının neresindesin
tabi ki iyi olmuş canım nasip kısmet bunlar ben de ilkinde hamile kalsam üzülmem yani hatta istiyorum da yaşımdan dolayı,
ama yinede doktorlara katılıyorum bir travmayı atlatmadan diğerini yaşamayın diyorlar daha yolun başındaki arkadaşlar
acele etmeyebilirler bebek konusunda
sarıgazide oturuyorum
evet canım devletteyım ılkogretımde ogretmenım sen?
evettttttttttttttttt.... çok şükür rabbime Allahıma binlerce kere şükürler olsun yaaa dün öğrendik 4 haftalıkmış herhalde vajiyi yener yenmez hamile kalmışım yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tabiki sizlere de . bu da sizleree moral olsun yenin şu vajiyi ve gelsin bebekler allahın izniyle.. dualarım sizinle sizde eksik etmeyin dualarınızı
yaz_gulu sen vajınusmusluykenmi hamile kalıp doğum yaptın
özelde öğretmenim
günaydın kızlar...........
sonunda oldu bende başardım... yaptım yaptım yaptım.. bi kere değil hemde ..bi çok kez girdi çıktı p.. çok mutluyum ....
herkese çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. iki haftalık çalışmadan sonra başardım....yalnız öyle heyecanlandım ki mutluluktan
ağladım felan sesim çok çıkmış olacak ki yan komşu duvara tıkladı.. çok utandık ya...
darısı sizin başınıza kızlar.. acı olmadı ama biraz yanma oldu. oda çok fazla deenemekten olsa gerek.p.. ununa alışıyım diye sürekli çıkartım
soktum felan çok rahattı...
evet canım öyle oldu:))
sezeryan oldun .....halamı vajınusmuslusunnn pekii.....
evet sezeryan oldu kızım şuan 5 aylık ve evet hala vajinismusum yapamadık bi türlü. egzersiz yapıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?