Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlarr doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama istanbul anadolu yakasında ii bir jinekolog biliyormusunuz yarın gitmeyi düşünüyorumda aslında çok korkularım var utanıyorum ama hayırlısı bakalım

slm kızlarr doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama istanbul anadolu yakasında ii bir jinekolog biliyormusunuz yarın gitmeyi düşünüyorumda aslında çok korkularım var utanıyorum ama hayırlısı bakalım

ne gibi bir problemin var arkadaş? Bizler ilişki yaşayamıyoruz yada zorlanıyoruz böyle bir sorunun mu var?

öyle tabi ama tek neşemiz bu bebek oldu belki daha çok yıpratacaktık birbirimizi ama o bunu önledi tesellimiz oldu iyiki var yerim onu ben:)))

vay anasınııı yaaaa bekarlık sultanlıkmışşşşşş kıymetinmi bilememişimm....çamaşır yok ütü yok yemek yok sorumluluk yokkkk ohhhhhh ne güselmişşşşşşşşş ahh kıymetini bilemedim boşansammııı

canm tebrk ederim Allah analı babalı büyütsün sağsalim kucağına al işallahhişallah bizde kurtuluruz, biter bu işkence de bebişlerimize kavuşuruz

canm çok tebrik ederim sende başardın wallaçok mutlu oluorum böle başaranları, hamile kalanları okuyunca hepimize dua ediorum işallah bizde başaracaz kızlarrr

evet sezeryan oldu kızım şuan 5 aylık ve evet hala vajinismusum yapamadık bi türlü. egzersiz yapıyorum işte.

hımmmmmmmmmmm .......nasıl hamile kaldınnn 1 kerelik ilişkiyle felanmııı...benimde öle bi problemim olurmu acaba doğumdan sonra yaaa gerçi olursada egsersizlerii biliom herşeyi en basından 1 haftada hallederim herhalde gibime gelio....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…