Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bencee hepsi egzersizden geçiyor sadece tembellik yapmamak gerek ben tembelliğimden dolayı 3 senemi yedim halada öyleyim ama başaracam kendi kendime söz verdimAllahın izniyleee

canm aynen walla bende tembellikten 2senemi yedim ama artık tembellik yok bende kendime söz verdim başarmam lazım :84::84::84:

kızlar içinizde fare fobisi olan var mı? bir psikolog p...s korkusuyla f... korkusunun aynı kökten geldiğini söylemişti ayy yazarken bile iğrendim, merak ettim.:44::44:

ohaaaa leynnnn ne alakaa bi yaşıma daha girdimmm bu psikologlardaaa iyice şaşırdııı vajınusmus konusundaaa varmı kıslar böle bi korkusu olan sanmıorummm vajınusmusu yaşayanların yüzde 99 u canı tatlı olanlarrrrr geçmiştee hiç bir sıkıntı duyum almamışlarsa korkularının sebebii sadece canının tatlı olmasııııınii başka bi nedeni yok........bana eşimmm al bıçağı kolumuuu kess ahhh dersem namerdimmm kes ya bi yerimi kes senden gelsinnn yeterkii....ama bi anlık acı için bize bu sıkıntıyı yaşatmaa .....benim için ufacık bi acıya bileee katlanamıorsunn sen al kes benim kolumu derdiii......kii hiç can acıcak bişide değilmiş sadece kendimizi kasmaktannmışşşş......

canım gittim aynı senin dediğini dedi her kadın yapıyor sen de yaparsın dedi tamam sihirli değnek beklemiyordum ama
yol göstersin değil mi? yok ya bizde doktorlar kendilerini geliştirmiyor. az kaldı yenecem canım sağol desteğin için

canm aynen walla bende tembellikten 2senemi yedim ama artık tembellik yok bende kendime söz verdim başarmam lazım :84::84::84:

inşallah başaracağız,ben hep erteliyorum nedense bazen şu an olduğu gibi çok hırslanıyorum sonra olmayınca yine içime bi tembellik geliyo sonra tekrar hırslanıyorum hep böle oldu

evet bencee hepsi egzersizden geçiyor sadece tembellik yapmamak gerek ben tembelliğimden dolayı 3 senemi yedim halada öyleyim ama başaracam kendi kendime söz verdimAllahın izniyleee

aynen canm bende bu tembelliğim yüzünden 2senemi yedim bende artık kendime söz verdim halletmem lazım bu işi:84::84::84::84:

benim eşimde bana öle demişti...bi anlık bi acı hissedeceksin ona bile katlanmıosun..ayy çok dokunmuştu bu lafı bana ....neyseki atlattık Allah tüm bu sıkıntıları yaşayanı en kısa zamanda kurtarsın

eeee program bittttiii ne anlattıkiii kadın benmiii geç açtımmm Allah Allahhh....

yok bişey anlatmadı nerden bilsin ki kendi çekmeyenler onlara kolay geliyor ama bize başlarda imkansız gibi geliyordu neyse kegel sağolsun, ondan önce de biri vardı bütün selülitleri 9 günde yok ediyormuş aman hepsi para tuzağı sinirimi bozdular...

evet cnm yol göstermesi gerekio gerçekten..sonuçta biraz psikolojik destek gerekli

rabbim herkese yardım etsin yaşamayan anlamıyor bende 2 sene çektim hep dediler acımıcak diye diye ama işte biz bir defa korknuşuz acıcak deiye yapamıyorduk gerçekten acı yok ben inanamadım yaptığıma hoş hala inanamıyorumda

inşallah başaracağız,ben hep erteliyorum nedense bazen şu an olduğu gibi çok hırslanıyorum sonra olmayınca yine içime bi tembellik geliyo sonra tekrar hırslanıyorum hep böle oldu

bendede aynı şey oluo çok hırslanıorum sonra yapamayınca hoooop 1kaç haftamı dersin bi kaç aymı dersin ertelee ertelemekten başka bişe yapmadım zaten ama artık yeter walla çok sıkıldım bitsin istiorum artık bitecek de işallahhhhhhh

şaka gibi yaaa bende geç açtım sanıorummm anlatmıştır kadın diom.....eee sunucu onca telefon gelio vajınusmusla ilgili dedi kadını konusturmadııı hiç... Allahım yaaaa neyseee.....zaten ne anlatacaktıkiiii aynı şeyleriiii.....

ben hiç aparat kullanmadım.sadece ilk başta acaba delik mi yoksa kapalı bir duvar mı diye parmak girdiremediğim için kulak çubuğunu medikal eldivenin içine katıp denemiştim ve delik olduğunu gördükten sonra hiç aparat kullanmadım...işaret parmağımla başladım.zile basar gibi basıp basıp çektim.çünkü girmiyordu...dakikalarca zile basma tekniğiyle çalışıyordum...sonra kayganlaştırıcı jel aldım bir gün parmağıma sürdüm ve hoop içerdeyim...sonra hep parmakla çalıştım.iki parmak aldım...
üç parmak denedim olmuyordu bende penis denemesine geçtim o da yavaş yavaş zile basma tekniğiyle...yani hepsini toplasanız 10 gün etmiyor bile...
çalıştığınız şey her neyse parmak aparat ya da penis..hepsini içinize almaya odaklanmayın..girebildiği kadar..takıldığınız yerde durun nefes alın devam edin...
bir gün olacak unutmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…