- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.621
kızlar içinizde fare fobisi olan var mı? bir psikolog p...s korkusuyla f... korkusunun aynı kökten geldiğini söylemişti ayy yazarken bile iğrendim, merak ettim.:44::44:
evet bencee hepsi egzersizden geçiyor sadece tembellik yapmamak gerek ben tembelliğimden dolayı 3 senemi yedim halada öyleyim ama başaracam kendi kendime söz verdimAllahın izniyleee
kızlar içinizde fare fobisi olan var mı? bir psikolog p...s korkusuyla f... korkusunun aynı kökten geldiğini söylemişti ayy yazarken bile iğrendim, merak ettim.:44::44:
cnm bende önceleri senin gibi gözümde çok büyüttüm..doktora falan gitmeyi düşündüm ama bu siteye girdikten sonra yenen arkadaşalrdan umutlandım ve vajiyi beynimde bitirdim.gerçekten öle doktorlara gidilecek bi durum yok..düşünsene yıllardan beri süregelen bişe ve her kadın yapıor ..bizlerin onlardan farkı yanlış bilgilendirilme sadece...sonuçları kötüye gitmeden bence egzersizleri yap aksatma ..umarım en kısa zamanda başarırısın cnm
canm aynen walla bende tembellikten 2senemi yedim ama artık tembellik yok bende kendime söz verdim başarmam lazım :84::84::84:
evet bencee hepsi egzersizden geçiyor sadece tembellik yapmamak gerek ben tembelliğimden dolayı 3 senemi yedim halada öyleyim ama başaracam kendi kendime söz verdimAllahın izniyleee
ohaaaa leynnnn ne alakaabi yaşıma daha girdimmm bu psikologlardaaa iyice şaşırdııı vajınusmus konusundaaa varmı kıslar böle bi korkusu olan sanmıorummm vajınusmusu yaşayanların yüzde 99 u canı tatlı olanlarrrrr geçmiştee hiç bir sıkıntı duyum almamışlarsa korkularının sebebii sadece canının tatlı olmasııııınii başka bi nedeni yok........bana eşimmm al bıçağı kolumuuu kess ahhh dersem namerdimmm kes ya bi yerimi kes senden gelsinnn yeterkii....ama bi anlık acı için bize bu sıkıntıyı yaşatmaa .....benim için ufacık bi acıya bileee katlanamıorsunn sen al kes benim kolumu derdiii......kii hiç can acıcak bişide değilmiş sadece kendimizi kasmaktannmışşşş......
eeee program bittttiii ne anlattıkiii kadın benmiii geç açtımmm Allah Allahhh....
canım gittim aynı senin dediğini dedi her kadın yapıyor sen de yaparsın dedi tamam sihirli değnek beklemiyordum ama
yol göstersin değil mi? yok ya bizde doktorlar kendilerini geliştirmiyor. az kaldı yenecem canım sağol desteğin için
eeee program bittttiii ne anlattıkiii kadın benmiii geç açtımmm Allah Allahhh....
inşallah başaracağız,ben hep erteliyorum nedense bazen şu an olduğu gibi çok hırslanıyorum sonra olmayınca yine içime bi tembellik geliyo sonra tekrar hırslanıyorum hep böle oldu
yok bişey anlatmadı nerden bilsin ki kendi çekmeyenler onlara kolay geliyor ama bize başlarda imkansız gibi geliyordu neyse kegel sağolsun, ondan önce de biri vardı bütün selülitleri 9 günde yok ediyormuş aman hepsi para tuzağı sinirimi bozdular...
hayır canm geç açmadın okadar anlattı işte başlardada selüliti anlattı okdar ne bekliodunki zaten özümcüm, selülit üzerinde bile daha çok durdu walla ,işte tek dediği bi doktordan yardım almanız okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?