- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.641
yaslandımmm hoşgeldinnnn
amdülillahosbulduk. nasilsin canim bebis nasil, sen oruc tutabiliyormusun.
Ne güzel herkes gelmiş, Yaslandım ne yaptın nasıl gidiyor?
sen nasilsin canim neler yapiyorsun hersey yolundami, egzerisisler ne alemde bakim
geçmişi oku oku ancak bitirdim.. thejust hamileymişin tebrik ederim canımAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. adı_sevda yenmişin arkadaşım seni de tebrik ederim. Rabbim mutluluğunu daim etsin.
Ayrıca Albunea sen de p...s ucunu almışın seni de tebrik ederim canım, ucu olduysa gerisi de gelir Allahın izniyle.. Çok güzel haberler bunlar..
Kızlar herkes hakkını helal etsin bana tamam mı.
canım sen ne yaptın gidecek misin doktora neye karar verdin?
gidicem galiba canım.. dünden beri düşüncelerim alt-üst oldu yaa. belki aslı yok ama egzersiz yaparken çok etkiliyo bu durum beni. ama eğer kalınsa zar, hiç ama hiç operasyon geçiresim yok, çünkü dün operasyonun resimlerine baktım netten iğrençti..
amdülilla
iyiyim elhamdüliillah sen nasılsın varmı bulantı felann.....oruç tutmuorum canımmm 3gün tuttum doktorr tutmasın 5. aydan sonra bebeğin gelişimi ve suyu için tavsiye etmioruz demişşş....ben genede tutucaktım ama eşşim bişi olur die izin vermiooo....sonra tutucam Allah nasip edersee....
nasılsın taze anne
gitmen senin için en doğrusu zaten psikolojin bozuktu iyice bozduu istesende kedini toparlayıp egsersz yapamazsınn bi araştırrr tavsiyee edilen doktora git bak bakalım aslı astarı varmı ciddi bişimiii.......neyse üzülmee vardır bundada bi hayırr bakalımm ne dicek diğer jinekolog ama araştır öle gitt....
elektrik kesildi bağlantım koptu. yok bu konuyu önceden çok takmıyodum canım ya. kalın diyince sinirim bozuldu. egzersiz çok zor oluyo artık psikolojikman evet. inşallah verdır bi hayır haklısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?