Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizleri candan kutluyorum. rabbim 1daha yasatmasin, sükür sizlerde atlattiniz darisi tüm arkadaslarin basina.

maasallah insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur. insallah sizlerde hayirlisiyla en kisa zamanda hamis kalirsiniz.
gördünüz deyilmi sizlerinde kesin, herkes gibi niye daha önca denemedimki dediginizi duyar gibiyim.

ama aklimizi buna inandirmadan basarmamiz imkansizdi, bunun icinde egzersis yapmamiz gerekiyordu. simdi egzersis yapmayan yada umudu olmayan arkadaslara söylüyorum. bunun yolu egzersisden geciyor bunun baska yolu yok, istisna arkadaslar yenmis olabilir ama herkesin kafa yapisi korkulari, esiyle iliskileri farkli, o.yüzden egzersisleri kulak cöpüyle yada parmak mum yada siparis edilebilen dilatörle bunu basabilirsiniz. simdi sira sizde: daha ne kadar bunu cekmek istiyorsunuz, böylemi ömür gecirmek istiyorsunuz. hadi silkilenin kendinize gelin, gün dogmadan neler dogar kimbilir yarinda sira sizden 1.rinde. cesaret azim hirs o.yaptiysa ben niye yapamayim, gazi verin kendine. insallah ben bunu yapicam basaricam. ben bunu cok istiyorum hem yasamak hemde yasatmak istiyorum. diye telkin edin kendinizi

hosbulduk. nasilsin canim bebis nasil, sen oruc tutabiliyormusun.
amdülilla

iyiyim elhamdüliillah sen nasılsın varmı bulantı felann.....oruç tutmuorum canımmm 3gün tuttum doktorr tutmasın 5. aydan sonra bebeğin gelişimi ve suyu için tavsiye etmioruz demişşş....ben genede tutucaktım ama eşşim bişi olur die izin vermiooo....sonra tutucam Allah nasip edersee....

geçmişi oku oku ancak bitirdim.. thejust hamileymişin tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. adı_sevda yenmişin arkadaşım seni de tebrik ederim. Rabbim mutluluğunu daim etsin.
Ayrıca Albunea sen de p...s ucunu almışın seni de tebrik ederim canım, ucu olduysa gerisi de gelir Allahın izniyle.. Çok güzel haberler bunlar..

Son düzenleme:

canım sen ne yaptın gidecek misin doktora neye karar verdin?

canım sen ne yaptın gidecek misin doktora neye karar verdin?

gidicem galiba canım.. dünden beri düşüncelerim alt-üst oldu yaa. belki aslı yok ama egzersiz yaparken çok etkiliyo bu durum beni. ama eğer kalınsa zar, hiç ama hiç operasyon geçiresim yok, çünkü dün operasyonun resimlerine baktım netten iğrençti..

gitmen senin için en doğrusu zaten psikolojin bozuktu iyice bozduu istesende kedini toparlayıp egsersz yapamazsınn bi araştırrr tavsiyee edilen doktora git bak bakalım aslı astarı varmı ciddi bişimiii.......neyse üzülmee vardır bundada bi hayırr bakalımm ne dicek diğer jinekolog ama araştır öle gitt....

thejust hamilemiiiiii benim nie haberim yokkk tbrk ederim Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallahh.....uleyn ne saman hamileee kaldınnn daha yeni yenmiştin

saol hayatim moralim sifir ama genel anlamda iyim. doktorun dedigi önemli, tabi iyi yapiyormus esin oruc tutmana izin vermemekle.

elektrik kesildi bağlantım koptu. yok bu konuyu önceden çok takmıyodum canım ya. kalın diyince sinirim bozuldu. egzersiz çok zor oluyo artık psikolojikman evet. inşallah verdır bi hayır haklısın..

elektrik kesildi bağlantım koptu. yok bu konuyu önceden çok takmıyodum canım ya. kalın diyince sinirim bozuldu. egzersiz çok zor oluyo artık psikolojikman evet. inşallah verdır bi hayır haklısın..

anlıorum canım seniii....kadın bütün umutlarınııı yıktı seninnn, nasıl başlıcan psikolojini alt üst etttiiii.....eğer böle bi durum gerçekten varsa operasyonundaa oll ciddi bi durum varsa ama doktor çok çok iyi araştırman lasım çok seyler gördük burda biri kalın deyip diğeri hiç birşeyin yok dien doktorları çok duyduk burda.... çok çok iyi araştırp sor...eşin ne dio bu durumaaaaaa....

ben cikayim biraz daha oturursam evde, ya böyle olurum:86: ya böyle ya böyle yada böyle olurum benim 1pskolok bulmam lazim icimi bosaltmam lazim, yoksa kuzumun deli 1annesi olucak düsününsene bebegim dogunca hep gülüyormusum 1daha susmamak üzere yada bebegim dogunca agliyormusum hic susmamak üzere. dünden beri yengemdeyim, pazartesiye kadarda gelmeyi düsünmüyorum s......... yüzünü görmemek icin kimbilir belki izne bile gitmeyiz yada o.gider ben gitmem. gündüzleri türkiye saati 2.3 gibi gelirim eve cünkü o.zamana garantilemis olurum s... gitmis olur. bende yaniniza girerim. hadi kalin saglicakla. unutmadan herkesi tebrik edeyimde öyle cikayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…