- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.661
anlıorum canım seniii....kadın bütün umutlarınııı yıktı seninnn, nasıl başlıcan psikolojini alt üst etttiiii.....eğer böle bi durum gerçekten varsa operasyonundaa oll ciddi bi durum varsa ama doktor çok çok iyi araştırman lasım çok seyler gördük burda biri kalın deyip diğeri hiç birşeyin yok dien doktorları çok duyduk burda.... çok çok iyi araştırp sor...eşin ne dio bu durumaaaaaa....
kızlar içinizde fare fobisi olan var mı? bir psikolog p...s korkusuyla f... korkusunun aynı kökten geldiğini söylemişti ayy yazarken bile iğrendim, merak ettim.:44::44:
ay adını duyunca bile fena oluyorum..kelebekten bile korkuyorum ben yaaa:78::78:
adi sevda seni kutluyorum rabbim 1daha yasatmasin. insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur.kesin sende inanamiyorsundur olduguna. bidikcan sen ne zaman yenmisdin hatirlamiyorum, vahh vahh bana vahlar bana ben bu gidisle doguma deli ve bunak cikicam. neyse nerde kalmistik bidikcan seni kutlayip kutlamadigimi hatirlamiyorum. unuttuysam kusuruma bakma canim simdi kutluyorum rabbim 1daha yasatmasin insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.
Cennetin Anahtarı Namaz'ın Videoları: İşte VEYSEL KARANİ İşte PEYGAMBER AŞKI... | Facebook
sonuna kadar izlemnizi tavsiye ederimmmm
demek senle zumreyız ha sevındım canım valla bu ogretmenlerın nedır bu vajıden cektıgıaramızda cok ogretmen var sımdı degılsede daha once gelmıs cok arkadas var
sorunlarımın kaynagı ve baslangıcı evet bu olaydan dolayı oldu.ama ilk baslarda eşimden bu konuda hiçbirsekilde destek görmedim.şimdilerde bunun bi hastalık oldugunun farkında.ama ilk baslarda cok cektim.
Herkese hayırlı iftarlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dertlerimize derman versin, geçmişi okudum bugün hep, herkese dua ediyorum, sıkıntılarınızı aşarsınız inşallah yakın zamanda.
msn.e gel canim sikiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?