Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

akay bence başka bi doktora görünmelisin eğer o da kızlık zarın kalın falan derse ozaman düşünürsün,zaten hani vajinismus olanların yüzde 1 i fiziksel sebeplerle kaynaklanabiliyomruş,ama bence bişey çıkmayacak bak görüceksin..

yaslandımmm sıkma canını boşverrr...bende eşimle bu aralar çok tartışıorummm ....vallaa benimkii hamileyim diee hiçte değişmedi aynııııı odun aynı odun......uyuz edio beniii tabi çok şükür vajınusmuslu oldumuz durumlardaki gibi değil amaa.....bu aralar yiyoz birbirimizi.....

eşim de araştırma hastanesine gidelim diyo canım.. kafana takma diyo. ama nerden anlasın tam olarak.. operasyon derlerse diye korkuyorum yaa hiç olmak istemiyorum, orasından ameliyat olmak bi tuhaf geliyo insana. ama gerçekten kalınsa operasyon lazım diyo doktorlar hep sitelerde. kötü sonuçlar doğurabilir bu şekilde cinsel ilişki diyo bildiğimiz hikayeler varya onlar işte bu kalın kızlık zarı durumunda oluyomuş

adi sevda seni kutluyorum rabbim 1daha yasatmasin. insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur. kesin sende inanamiyorsundur olduguna. bidikcan sen ne zaman yenmisdin hatirlamiyorum, vahh vahh bana vahlar bana ben bu gidisle doguma deli ve bunak cikicam. neyse nerde kalmistik bidikcan seni kutlayip kutlamadigimi hatirlamiyorum. unuttuysam kusuruma bakma canim simdi kutluyorum rabbim 1daha yasatmasin insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.

Canım üzülme bak biz burdayız yakında geçer sinirin eşini de Allah bildiği gibi yapsın sana en güzel anlarını zehir ettiği için.

yaslandım sağol bebeğim allah razı olsun valla bu site ve sizler olmasaydınız ben aslaaaa yapamazdımmm ama vajiliğin sonrasında hemen regl oldum 1-2 ay geçsin azcık taze gelinliğimi yaşıyım hemen bebğiş istiyorum ya çokmu erken olur acaba kıslar

demek senle zumreyız ha sevındım canım valla bu ogretmenlerın nedır bu vajıden cektıgıaramızda cok ogretmen var sımdı degılsede daha once gelmıs cok arkadas var

Herkese hayırlı iftarlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dertlerimize derman versin, geçmişi okudum bugün hep, herkese dua ediyorum, sıkıntılarınızı aşarsınız inşallah yakın zamanda.

demek senle zumreyız ha sevındım canım valla bu ogretmenlerın nedır bu vajıden cektıgıaramızda cok ogretmen var sımdı degılsede daha once gelmıs cok arkadas var

evet canım ben de sevindim öğrenince.. şimdi de çok öğretmen var burda. bunun sebebi neyse artık tam olarak anlamış değilim sen kurtuldun Allahın izniyle..inşallah en yakın zamanda kurtuluruz bu sıkıntıdan biz de. bu arada ben de ilköğretimdeyim canım

sorunlarımın kaynagı ve baslangıcı evet bu olaydan dolayı oldu.ama ilk baslarda eşimden bu konuda hiçbirsekilde destek görmedim.şimdilerde bunun bi hastalık oldugunun farkında.ama ilk baslarda cok cektim.

Merhaba arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyorum. 15 aylık evliyim. bu konuyla ilgili doktora gittim. bende canım acıyacak korkusu çok var ve kendimi çok kasıyorum. doktorun dediği senin diğer kadınlardan hiçbir farkın yok. doğaya karşı gelemezsin. vajinanın içini pileli etek gibi düşün. file gibi düşün diyor. düşünebiliyormusun iki elinin büyüklüğünde bebek omuzu çıkıyor oradan.ramazan dolayısıyla tedaviye ara verdim. penis şeklinde bir cihaz verdi doktor. önce incesiyle başladım. sonra daha kalınına geçti. onu içeri alabildim ama daha eşimle başaramadım. eskisi gibi bacaklarım titremiyor. doktor bebe yağını bol sür dedi. ayrıca fito krem sürüyorum. umarım hepimiz hallederiz bu problemimizi.

merhaba arkadaşlar çoktandır girmiyordum foruma .size müjdeli bir haberim var kızlar hamileyimmmmmm :))))))))))))) bugün öğrendim. çok mutluyum çok çok. Allah burdaki tüm arkadaşlara nasip etsin. bu arada eşimden sonra ilk sizlere söylüyorum,daha ailemin bile haberi yok :)) başta venüs,yaslandım ve midye olmak üzere herkese taktiklerden ötürü teşekkürler.... bu arada midyecim sana özelden cevap yazamadım 10 dk engeline takıldım. şok olucaksın şimdi okuyunca:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…