Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gece kuşu bu kızlar gece, yine kimsecikler yok tek başımayım ya korkuyorummm:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım ben özelden msj atamam 100 msj olmadı.burdan yazsam bi problem olmaz inş.mantar enfeksiyonu dedi ve tariş olmuş demişti.2 krem yazmıştı.mantar için zalaın vermıştı.ama sen bi doktora görün belkı farklı bişedir.ama genelde henüz ilişki yaşamayanlarda mantar enf.oluo dıe biliorum.ama sen ihmal etme doktora git h

merhaba canım.bende normalde iki parmak kalınlığında aparatla çalışıyordum ama gaza geldim hiç denemediğim bir şeyi yaptım tek parmağıma prez. geçirdim jel sürdüm çok kolay girdi hiç canım acımadı. iki parmak deneyeyim dedim aynı gün biraz zorlandım sanki orada iki üç santim boyutunda dar bir alan var ve sonrası geniş bir yer gibi gir çık pek yapamadım. sahura uyandığımda yumurtalıklarımda rahmimde ağrı vardı. öğlene kadar bu ağrı devam etti. doktora sormuştum neden bu ağrı diye. rahim duvarı kasıldığından doğal demişti. her yeni boyut yeni denemede acır gibi olur sonra alışırsın demişti. ama parmakla denediğime hala inanamıyorum. bu siteye gireli bir hafta oldu. buradaki arkadaşlardan aldığım cesaretle yaptım. inşallah p.. ilede başarırız :)

merhaba canım ben prez. e jel sürüp denedim dün ilk defa kolay oldu. tavsiye ederim.

bakalım tekrar deniycem bu akşam sanki kapalı gibiyidi,almak istemiyodu anlamadım gitti valla,ama tabi devam etmek lazım bu arada ultrason jelinin zararı yok değil mi vajinaya?

internet araştırmam sonucunda doktorların su bazlı kayganlaştırıcı tavsiye ettiklerini gördüm. kapalı gibi göründüğünde ıkınarak aynaya bak göreceksin bir delik belirecek.

internet araştırmam sonucunda doktorların su bazlı kayganlaştırıcı tavsiye ettiklerini gördüm. kapalı gibi göründüğünde ıkınarak aynaya bak göreceksin bir delik belirecek.

mrb bende bugün ilk kez ultarson jeli ile egzersiz yapmıştım ve yanmam oldu epey. acaba jelden mi oldu diye düşündüm şimdi.gerçi üzerinde alerjık değildir dio ama tereddüt ettim.ne kullanacğımı şaşırdım valla:26:

cnm ultrason jelinin bi zararıı yok bol bol kullanabilirsinn burdaki arkadaşların çoğu kullandıı..yanma zamanla geçerr

canım ultrason jelini doktor hamile arkadaşlara bile rahatlıkla kullanabilirsiniz demiş hiç bi zararı yok yani rahat olabilirsin... yanma bende de olmuştu geçer zamanla.üşütmekten de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…