- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.461
nasıl yendi pekı doktorlamı egsersizlemi ? Temennin içinde çok teşekkürler umarım başarırım bende..
Gece kuşu bu kızlar gece, yine kimsecikler yok tek başımayım ya korkuyorummm:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hakkatten yaa nerde bu kızçelerr:26::26:
bende gecmisi ariyordum venüs baskanim icin, onun en son hazirladigi listeyi git git git git 1türlü bitmedi gec,is neyseki sonunda buldum. sen nasilsin canimhersey yolundami sen neler yapiyorsun
kızlar egzersızımı yapıp geldım penıs boyutuna yakın aparatla yapıyordum bu gece 1 kat daha pecete sarıp denedım ama gıtgıde kalınlastıgındanmıdır nedır bu gece acı oldu anlamadım öncekı denemelerdede acı oluyordu ama 1 dk sonra gecıyordu alısıyordum bu gece gecmedı suan bıraz gecmeye basladı neden acım oldu acaba 1 kat daha sarıp denıcektım ama bıraktım acı olunca tahrısmı oldu acaba?? bide ılk egzersıze baslarken kalın aparatımı sokamıyorum kendıme muma strec sarıp baska bır aparat yaptım önce onu sokuyorum gıt gel yapıyorum esnıyor daha sonra kalın aparatımı sokabılıyorum sızdede oylemı oluyor yardım edın kafam karıstı puff
kızlar slm,bir saat önce egzersizimi yaptım ama biraz moralim bozuldu serçe parmağı ve işaret parmağını halletmiştim ,bu akşam da ilk defa ultrason jeli ve eldivenle orta parmağa geçtim ilk boğumu falan sokabildim ancak tam istediğim gibi rahat olmadı,canım sıkıldı biraz sonra gittim banyo yaptım birazdan tekrar denemeyi düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz eldivenle pek iyi olmadı hissedemedim sanki yalnız parmakla daha iyi oluyo ne dersiniz,parmağıma jel sürüp öyle mi deneyeyim?
bakalım tekrar deniycem bu akşam sanki kapalı gibiyidi,almak istemiyodu anlamadım gitti valla,ama tabi devam etmek lazım bu arada ultrason jelinin zararı yok değil mi vajinaya?
napıyosunuzzz bakimm kızlarrrrrrrrr
iyiyiz canım siz napıyonuuuznasıl gidiyo işler
internet araştırmam sonucunda doktorların su bazlı kayganlaştırıcı tavsiye ettiklerini gördüm. kapalı gibi göründüğünde ıkınarak aynaya bak göreceksin bir delik belirecek.
mrb bende bugün ilk kez ultarson jeli ile egzersiz yapmıştım ve yanmam oldu epey. acaba jelden mi oldu diye düşündüm şimdi.gerçi üzerinde alerjık değildir dio ama tereddüt ettim.ne kullanacğımı şaşırdım valla:26:
cnm ultrason jelinin bi zararıı yok bol bol kullanabilirsinn burdaki arkadaşların çoğu kullandıı..yanma zamanla geçerr
iyim bendee cnm kocişi yatırdım geldimm..güzel gidiyo işlerrr
mrb bende bugün ilk kez ultarson jeli ile egzersiz yapmıştım ve yanmam oldu epey. acaba jelden mi oldu diye düşündüm şimdi.gerçi üzerinde alerjık değildir dio ama tereddüt ettim.ne kullanacğımı şaşırdım valla:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?