- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.421
yarın tam 1 ay olcak canım, ya ben hiç korkuyodum ama biliomusun, neden böle olduğunu anlamdım, aslında çok müdahele etmeden kendini eşinin ellerine bıraksan olcak , hani biraz dişini sıkcaksın dio hep başaranlar, yani ilk gece başaranlar :) ben de ilk gece yaparım diordum ama olmadı , bide ramazan da grdi araya, haa bide benm akıntım var koyu sarı bi akıntı,kokulu nedendir acaba? o da zorlaştırıo olabilr mi acaba?
canım ben doktora ilk gittigimde doktor ilk önce vajinal akıntı vs var mı ona baktı, vajinismus tedavisine başlamadan önce bir rahatsızlıgın varsa onu tedav iediyorlar çünkü. Bence sen en kısa sürede bir jinekoloğa gitmelisin.
sen hemen gttn mii, ben hala erteliyor mu doktor olayını daha deneyebilrz, belki de başarrz die
tebrikler bence yarısı olduysa devamı da gelir rabbim başka dert vermesin.
slm kızlar nasılsınız
aybice okudum ve şoktayımmmçokkkk ama çokkkk sevindim cnm ya yiyip bitirmiştin çünkü kendini
tebrik ediyorum benim bayram gelinleri sayısı tutacak yani inşallahhh
kaç oldu albuneaaa ben kendimi dahil etsem mi hala bilemedim ama
tebrikler bence yarısı olduysa devamı da gelir rabbim başka dert vermesin.
kızlar, ilk p..s denemenizden sonra vajina girişinde kanamanız sonraki günlerde oldu mu?
kızlar, ilk p..s denemenizden sonra vajina girişinde kanamanız sonraki günlerde oldu mu?
amin canım ya, seni de tebri kedemedim ben bir türlü az önce lsiteyi yaparken aklıma geldi. Allah inşallah bir daha bu derdi göstermesin kimseye canım çok ok mutlu ol bundan sonra inşallah. Ya tamamını nası lalıyosunuz kızlar ya, ben aparatla egzersiz yaparken, yere paralel alınca içime 6-7 cm falan alabiliyorum, ama biraz dikey alınca sanki yol daha uzun, o zaman epey içeri gidiyo. ben bu tam alma işini anlayamadım bir türlü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?