Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar nasılsınız
aybice okudum ve şoktayımmm çokkkk ama çokkkk sevindim cnm ya yiyip bitirmiştin çünkü kendini
tebrik ediyorum benim bayram gelinleri sayısı tutacak yani inşallahhh
kaç oldu albuneaaa ben kendimi dahil etsem mi hala bilemedim ama

canım ben doktora ilk gittigimde doktor ilk önce vajinal akıntı vs var mı ona baktı, vajinismus tedavisine başlamadan önce bir rahatsızlıgın varsa onu tedav iediyorlar çünkü. Bence sen en kısa sürede bir jinekoloğa gitmelisin.

Tam gelinler

- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011
- Vizon 18.08.2011
- adi_sevda
- yaz_gulu

Yarı gelinler:))
- Albuneaa 18.08.2011
- fairymm
- Aybice

Sırada bekleyenler;
- Aykurt
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy

sen hemen gttn mii, ben hala erteliyor mu doktor olayını daha deneyebilrz, belki de başarrz die

sen hemen gttn mii, ben hala erteliyor mu doktor olayını daha deneyebilrz, belki de başarrz die

canım ben o zamanlar parmak egzersizi dahil hiçbirşey yapamadıgım için balayı dönüşü hemen gitmiştim doktora ama ben doktoru senin için akıntı problemi nedeniyle söyledim. Diğer konu için bence de denemeye devam edin, burdaki egzersizleri yapmaya çalış eminim aşarsın, buradaki arkadaşalrın yardımı bana doktordan daha fazla oldu emin ol. eğer akıntı saydam ve kokusuzsa cok sorun değil bildiğim kadarıyla ama sen koyu diyorusn o ndenle bence birdoktora göstermende fayda var. Tahriş, enfeksiyon vs varsa vajinanda bu ilişki sırasında acıma yanma, kanama yapar cünkü.

tebrikler bence yarısı olduysa devamı da gelir rabbim başka dert vermesin.

amin canım ya, seni de tebri kedemedim ben bir türlü az önce lsiteyi yaparken aklıma geldi. Allah inşallah bir daha bu derdi göstermesin kimseye canım çok ok mutlu ol bundan sonra inşallah. Ya tamamını nası lalıyosunuz kızlar ya, ben aparatla egzersiz yaparken, yere paralel alınca içime 6-7 cm falan alabiliyorum, ama biraz dikey alınca sanki yol daha uzun, o zaman epey içeri gidiyo. ben bu tam alma işini anlayamadım bir türlü?

evet canım ya ama yarım daha ama gerçekten bunalımdaydım buraya giermiyordum dertleşecek kimsemde yoktu doktora gidecektim artık ama gerek kalmadı.sen neler yaptın canım görüşmeyeli sendemi yarım

canım galiba enfeksiyon seninki ablamda çok sık oluyor baktırman gerekmiyor derdini söyle ilaç fitil falan veriyorlar.

teşekkür ederim canım amin kimseye göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…