Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba bugün deneme yaptık ve yani tam da anlamadık ama diğerlerinden farklı oldu biraz girdi gibi yanma hissettim ama ondan sonra gitmedi sonra biraz kan geldi çok az,sanırım gitti zar ama sadece yanma hissettim bişe değil yani,devamını getiremedik napmamız lazım derin nefes alıp ıkındım o sırada olmadı,sizce şimdi neyapmalıyım şimdiden teşekkürler...

canım ben p..s denemesi yapmıştım ama daha yarı gelin sayılrım :) ucunu alabildin mi yarısına kadar mı aldın ne kadarı oldu?

derin nefesi burnundan alıp ağzından veriyorsun sonra ıkınıyorsun ıkınırken de eşin p..si itiyor. bu şekilde deneyebilirsin..
egzersiz yapmış mıydın hangi aşamadaydın bilmiyorum ama zarın gitmiş olabilir bu da sen de başarmışsın demek oluyor sanırım tebrikler devamı gelir inşallah

mavi araba canım cevap yolladım :)

akayyycım nasılsın? egzersizler nasıl ?

iyiyim canım egzersizler iyi sayılır, nehirsakarya egzersizini yazcaktı da ona bakmaya geldim, msn'den konuşmaya daldık gece, egzersiz geç saate kaldı..

sen nasılsın, yarı gelinim demişin az önce okudum bilmiyodum kaçırmışım orayı:), çok güzel bi haber bu.. devamı da gelir inşallah.. çok sevindim

olsun canım egzersizleri aksatmayalım da yapalım yine de di mi geç olsun güç olmasın

iyiyim canım ben de regl oldum dün kasıkların ağrıyodu bugün başım şimdi geçti de moralim yerinde şükür :) yarı gelinim diyorum artık öle sayılırım heralde p..si yarısına kadar almıştım çünkü öyleyimdir heralde di mi inşallah devamı gelir canım benim hepimizin bu illeti yenmesine azıcık kaldı inşallah....

inşallah canım sen hangi aşamadasın?

ben doktorun verdiği iki parmak boyutundaki aparatı takabiliyordum. iki gün önce arkadaşların kolay yaptığını duyunca parmakla denedim. tek parmak kolay oldu ama iki parmak biraz zorladı. yarım gün kasıklarım ağrıdı. dün gece denemedim. hayırlısı inşallah :)

arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. geçtiğimiz aylarda bir arkadaşım saçını boyamıştı. o günlerde hamile kalmış. endişe ediyor acaba bebeğe zararı dokunmuşmudur diye. ama önce saçını boyamış. bir iki gün içincde hamile kalmış sizce sonrasında hamile kalması sakınca yaratmışmıdır.

o kadar olunca devamı gelir canımm.. reglinden sonra da tamamını alırsın inşallah yakınsın sona Allahın izniyle.. yendin sayılır zaten yarısını alınca.. bu arada ben bugün egzersiz yapmadım. aksatmam ama sadece bugün öyle gerekti. nehirsakaryanınkine dedim geç saate kaldı diye tatlım..

Herkes birbirine dua etsin unutmayınnn.. Allaha emanet olun.

canım ben de 2 parmak boyutuna geçince zorlanmıştım ama hiç bişicik yokmuş. ama tabi esnedikçe alışıyorsun.. zamanla onu da yaparsın ama aksatmamaya çalış egzersizlerini..kendini kastığını farkedince orda bekle ve dediğim gibi derin nefes burnundan al ağzından ver

sağol canım inşallah tam olarak yenerim ve herkes yener.. birbirimize dua edelim siz de Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…