- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.501
s.a. kızlar nasılsınız nasıl gidiyor egzersizler.. dua etmeyi unutmayın birbirimize
s.a. kızlar nasılsınız nasıl gidiyor egzersizler.. dua etmeyi unutmayın birbirimize
as. cnm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
burdamısın canım sağolasın hoşbuldummmm... nasılsın nasıl gidiyor taze gelinlik.. gittin mi annenlerin elini öpmeye
burdayım cnm :)iyi gidiyo çok şükürrr cnmm..daha gitmedimmmsen nasılsınnnn
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım.. iyi sayılırım ben de, iyi diyelim iyi olalım..neyse ben çıkiim artık sahur yapiim:)sonra görüşürüz canımm:79:
mavi araba canım cevap yolladım :)
akayyycım nasılsın? egzersizler nasıl ?
bana cevap verebilecek kimse yokmu kızlar lütfen yardım edin:)
kızlar merhaba bugün deneme yaptık ve yani tam da anlamadık ama diğerlerinden farklı oldu biraz girdi gibi yanma hissettim ama ondan sonra gitmedi sonra biraz kan geldi çok az,sanırım gitti zar ama sadece yanma hissettim bişe değil yani,devamını getiremedik napmamız lazım derin nefes alıp ıkındım o sırada olmadı,sizce şimdi neyapmalıyım şimdiden teşekkürler...
mavi araba canım cevap yolladım :)
akayyycım nasılsın? egzersizler nasıl ?
iyiyim canım egzersizler iyi sayılır, nehirsakarya egzersizini yazcaktı da ona bakmaya geldim, msn'den konuşmaya daldık gece, egzersiz geç saate kaldı..
sen nasılsın, yarı gelinim demişin az önce okudum bilmiyodum kaçırmışım orayı:), çok güzel bi haber bu.. devamı da gelir inşallah.. çok sevindim
inşallah canımsen hangi aşamadasın?
olsun canım egzersizleri aksatmayalım da yapalım yine de di mi geç olsun güç olmasın
iyiyim canım ben de regl oldum dün kasıkların ağrıyodu bugün başımşimdi geçti de moralim yerinde şükür :) yarı gelinim diyorum artık öle sayılırım heralde p..si yarısına kadar almıştım çünkü öyleyimdir heralde di mi inşallah devamı gelir canım benim hepimizin bu illeti yenmesine azıcık kaldı inşallah....
ben doktorun verdiği iki parmak boyutundaki aparatı takabiliyordum. iki gün önce arkadaşların kolay yaptığını duyunca parmakla denedim. tek parmak kolay oldu ama iki parmak biraz zorladı. yarım gün kasıklarım ağrıdı. dün gece denemedim. hayırlısı inşallah :)
o kadar olunca devamı gelir canımm.. reglinden sonra da tamamını alırsın inşallah yakınsın sona Allahın izniyle..yendin sayılır zaten yarısını alınca.. bu arada ben bugün egzersiz yapmadım. aksatmam ama sadece bugün öyle gerekti. nehirsakaryanınkine dedim geç saate kaldı diye tatlım..
Herkes birbirine dua etsin unutmayınnn.. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?