Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah güzelim:)) korkacak bişey yokmus meğer azıcık yanıyo ama dayanılır bi yanma. zamanla o da gecer sanırım ve daha iyi olur.. ya bu kızlar neden cevap yazmıyoo? gecmişi okumakla mesguller heralde:)

sadece o kadarcık bi yanma oluyor zaten pe...girincede yada hiç olmayabiliyor tamamen senin kasmana bağlı birşey

Ayy gerçekten okurken çokkötü hissettim kendimi yerinize koydum bir an:26:geçer inşallah yaa aynı dogum kontrol haplarının verdiği gibi etkilemiş sizi kıskançlık krizleri bende öyleydim bu hapları kullanırken ama vajinismus farklı tabi...inş..tez vakitte kurtulursunuz bu illetten sizdende duyarız güzel anılarınızı

Ayy gerçekten okurken çokkötü hissettim kendimi yerinize koydum bir an:26:geçer inşallah yaa aynı dogum kontrol haplarının verdiği gibi etkilemiş sizi kıskançlık krizleri bende öyleydim bu hapları kullanırken ama vajinismus farklı tabi...inş..tez vakitte kurtulursunuz bu illetten sizdende duyarız güzel anılarınızı

sadece o kadarcık bi yanma oluyor zaten pe...girincede yada hiç olmayabiliyor tamamen senin kasmana bağlı birşey

evet ben bacaklarımı kasınca yanıyor serbest bırakınca hissetmiyorum bile! demekki böyle olacak :) acaba aparatla falan da denesem mi diyorum. ben mumu strecleyip sokmaya calıstım ama acıdığı yerde bıraktım. esim yaparsa belkim o da girer. yarın eşim nöbetci,ertesi gün 2 parmak denicem,eğer basarabilirsem sonraki hafta muma pecete sarıp denicem bakalım:))

iyi geceler kızlar yatmadan paylaşayım istedim; p... deneyen arkadaşlar yeni bir pozisyon denedim eşim yatak ucunda ben ayakta önünde oturur gibi sırtım ona dönük böyle daha rahat, öbür türlü bacaklarımızı büktüğümüz için daha çok ağrıyordu hani bizim üstte olduğumuz pozisyon var ya onu kastediyorum bir de böyle deneyin bakalım, mahremiyet sınırlarını aştıysam şimdiden özür dilerim, hepinize iyi geceler.

ben yeni üyeyim biraz sayfaları karıştırdım ama o kadar çok ki en iyisi sorumu sorayım dedim bir ay ilişkiye giremedik sonra gözümü kararttım artık ne olacaksa olsun yeter artık dedim zorla da olsa girdik şu an 6 aylık evliyim ama hala canım çok yanıyor eşim mutlu olsun diye bir kere yapıyoruz ama ikincisi asla olmuyor acı ve yanma bir arada en sonunda vazgeçiyorum ne zamana kadar böyle gidecek her seferinde ilk defa yapmış gibi canım yanıyor son iki aydır eşim dışarda çalışıyor ayda yalnızca iki gün gelebiliyor ne yapmalıyım bana da yardım edin lütfen

valla kuzucum ne desekki sana biz daha sokamadık bile:)) bi kadın doğumcuya git önce bence,belki vajina darlığı falan vardır. en iyi yorumu o yapacaktır. google a yaz bakalım ağrılı cinsel ilişki diye,sebepleri orda yazıyordur mutlaka.

Rabbim tez vakitte hepimizi bu hayırlı günler hürmetine bu dertlerimizden kurtarsın inşallah hepiniz için dua edicem cevapladığın için çok teşekkür ederim

ama nerdesiniz kızlar neden kimse yokkkk
hadi uyanında halayımı çekelimmm artıkkkk
sesimi duyan var mıııııı

cnm nasıl sevindim bilemezsin,tebrik ederim ben de iki parmak aşamasındayım birazdan gene yapcam egzersizimi ,ama egzersiz yapmadan önce mutlaka topiğe giriyorum cesaretlenip yapıyorum başaranları duyunca bu akşam da senin başardığını gördüm darısı hepimizin başına dualarını bizden eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…