- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.621
insallah güzelim:)) korkacak bişey yokmus meğer azıcık yanıyo ama dayanılır bi yanma. zamanla o da gecer sanırım ve daha iyi olur.. ya bu kızlar neden cevap yazmıyoo? gecmişi okumakla mesguller heralde:)
sadece o kadarcık bi yanma oluyor zaten pe...girincede yada hiç olmayabiliyor tamamen senin kasmana bağlı birşey
iyi geceler kızlar, nasılsınız bakalıım?
ben yeni üyeyim biraz sayfaları karıştırdım ama o kadar çok ki en iyisi sorumu sorayım dedim bir ay ilişkiye giremedik sonra gözümü kararttım artık ne olacaksa olsun yeter artık dedim zorla da olsa girdik şu an 6 aylık evliyim ama hala canım çok yanıyor eşim mutlu olsun diye bir kere yapıyoruz ama ikincisi asla olmuyor acı ve yanma bir arada en sonunda vazgeçiyorum ne zamana kadar böyle gidecek her seferinde ilk defa yapmış gibi canım yanıyor son iki aydır eşim dışarda çalışıyor ayda yalnızca iki gün gelebiliyor ne yapmalıyım bana da yardım edin lütfen
kızlaaarrr size bir soruu!! dilatör set kullanan var mı???? tavsiye ederseniz eğer almayı düşünüyorum! ne dersiniz?
valla kuzucum ne desekki sana biz daha sokamadık bile:)) bi kadın doğumcuya git önce bence,belki vajina darlığı falan vardır. en iyi yorumu o yapacaktır. google a yaz bakalım ağrılı cinsel ilişki diye,sebepleri orda yazıyordur mutlaka.
bana doktor verdi kullanıyorum ama ben parmağa geçmeyi düşünüyorum hatta iki gün önce denemelere başladım.
dilatör aparatları daha kalın olduğu için ben onlardan almayı düşündüm,parmak ince sonucta. napsamki.
iki parmak. hatta düşündüm iki parmak ince gelince üzerine peçete sarıp prez. üzerine giydirmeyi.
ama nerdesiniz kızlar neden kimse yokkkk
hadi uyanında halayımı çekelimmm artıkkkk
sesimi duyan var mıııııı
evet 2 parmak denemesine ben de haftaya geçicem. dene bakalım peceteyle sarıp insallah rahat olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?