- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.661
günaydın canmı, nerelerdesin sen bakiyim?:)) var mı gelişme?
aynen öyle iştekiler meşgul evdekiler de uyuyolar galiba gerçi şimdi bende evde olsam kaçırmazdım bu fırsatı
cnm sen şimsi tahriş yüzünden egzersiz yapamıyosun galiba dimi :44:
buralardayım canım bayram iznim başlıcak onla uğraşıyorum desemde inanma normlade herkes şu aralar izinlarle uğraşıyo.dün deneme yaptık olmadı hiç bişekilde olmadı .halbuki iki gün önce 3 defa denedim yarıya kadar aldım.sonra tabi bende bi sinir bi stres ağlicam baktım eşim daha çok sinirlenmiş ilk defa onu öyle gördüm.bağırdı çağırdı kaç ay ol du bi işi başaramamışımda küçücük kızlar ölüyormuş yapmak içinde biimem neler neler.canım çok sıkıldı ama hiç ağlamadım nedense.normalde beni kimse susturamaz.şaşkındım galiba ondan.yaşım 27 insan yaşı ilerledikçe bazı şeyler zor görünüyo gözüne küçücük bi kız olsam 18,19 falan yapabiliridm heralde.insanın hevesinin kursağında kalması böyle bişey heralde.sen naptın ?
buralardayım canım bayram iznim başlıcak onla uğraşıyorum desemde inanma normlade herkes şu aralar izinlarle uğraşıyo.dün deneme yaptık olmadı hiç bişekilde olmadı .halbuki iki gün önce 3 defa denedim yarıya kadar aldım.sonra tabi bende bi sinir bi stres ağlicam baktım eşim daha çok sinirlenmiş ilk defa onu öyle gördüm.bağırdı çağırdı kaç ay ol du bi işi başaramamışımda küçücük kızlar ölüyormuş yapmak içinde biimem neler neler.canım çok sıkıldı ama hiç ağlamadım nedense.normalde beni kimse susturamaz.şaşkındım galiba ondan.yaşım 27 insan yaşı ilerledikçe bazı şeyler zor görünüyo gözüne küçücük bi kız olsam 18,19 falan yapabiliridm heralde.insanın hevesinin kursağında kalması böyle bişey heralde.sen naptın ?
ayy sorma fairymm ya, sürünerek kalkıyorum artık sabahları, sahura kalkıp tekrar uyu tekrar kalk mahvetti beniEgzersiz yapamıyorum evet canım malesef şu anda ama, tahriş için kremi de parmakla sürmem gerekiyor ya, kremi sürerken parmak egzersizi yapıyormuş gibi yapıyorum. Her fırsatı değerlendiriyorum anlayacağın, yarın da kullanıp ctsi doktora gitmeyi planlıyorum son seans için. Hem tahrişlerime vs baktırıp, hem de artık son seansta idim, bitti artık ne yapmam gerek onu konuşup, akşam da deneme yapmak istiyorum:)) İnşalalh bu defa daha iyi olur sonuç:)) sen de durum nasıl atlattıktan sonra ?
sorma sahur olayı beni de mahvetti hele sahurdan sonraki uyku bu kadar mı tatlı olur Allahım yaa
neyse 9 gün tatil iyi gelecek tabi birazı yollarda geçecek ama napalımm
iyi yapıyosun cnm ya ama anlamadım bende neden bu kadar sık tahriş oldun sen ama az kaldı inan ben hala bayramdam önce olcak diyorum içinden senin içiniim cnm çok şükür bende olay parmakta bitmişti sanırım yani nu asla yapamam diye düşündüğüm için hele iki parmağı aldıktan sonra acayip rahatladım ve güvenim tavan yaptı
hamişler tahmini doğum tarihlerinizi, cinsiyeti belli olanlar cinsiyetlerini ve koymayı düşündükleri isimleri bana özel msj atarlarsa sevinirim çünkü burada hem konu dağılmasın hemde gözden kaçmasınnnnmsndekiler direk yazsın adının baş harfi özüm mesela
canım benımkı buyuk ıhtımal kız olacak gercı bacım bı erkek dıyolar bı kız dıyorlar ısım belırgınlessın soylerım
niye bu kadar sessiz burası yawwww bu gün nerde bu millet
oooo hosgeldın bebısım, benım hamıslık ıyı cok sukur teyzesı 17. haftamızdayız gobus cıktı 2 haftadır once yoktu bende sasırdım bırden cıktı, senın gobus ne alemde
benimde belli olmaya başladı bu ara herkes genişledin diyohiç bişeyim olmuyor yarın 2li test için dr gideceğim yeni bi dr gidecem inşallah iyidirde ona devam ederim 9. haftadan bu yana lekelenmem var hala bitmedi az ama ben hep tedirginim bu durumdan gideceğim dr doçent baya iyi bi yerde dr 4 boyutlu baktıracağım belki o neden devam ettiğini anlar 3. kutu progestana başladım çantamda acil durum için iğne ile dolaşıyom allah büyük bebeğimi korur inşallah.....
yine kimsecikler yok burda herkes erkenden tatil moduna girdi galiba
benimde belli olmaya başladı bu ara herkes genişledin diyohiç bişeyim olmuyor yarın 2li test için dr gideceğim yeni bi dr gidecem inşallah iyidirde ona devam ederim 9. haftadan bu yana lekelenmem var hala bitmedi az ama ben hep tedirginim bu durumdan gideceğim dr doçent baya iyi bi yerde dr 4 boyutlu baktıracağım belki o neden devam ettiğini anlar 3. kutu progestana başladım çantamda acil durum için iğne ile dolaşıyom allah büyük bebeğimi korur inşallah.....
naparsın annesı bebısler ıcın herseyı yapıyoruz esım dıyor benım senelerdır yapamadıklarımı mınıcık bebıs bı gunde hayatını degıstırdı dıyor(sıgara, erken kalkma kahvaltı ve dıger ogunler beslenme tarzı vs). progestan bende kullandım 13. hafta bıraktım canım Allah yardımcımız olsun ınsallah saglıcakla kucagımıza alırız bebısılerıbızım 2li test cok sukur ıyı cıkmıstı bakalım eylulde 4 boyutlu yaptırcaz bakalım kıme benzıyor ben cıkıyorum canım oglen yemegı vaktı hadı optum senı tatlı anne kendıne cok dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?