Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canmı, nerelerdesin sen bakiyim?:)) var mı gelişme?

buralardayım canım bayram iznim başlıcak onla uğraşıyorum desemde inanma normlade herkes şu aralar izinlarle uğraşıyo.dün deneme yaptık olmadı hiç bişekilde olmadı .halbuki iki gün önce 3 defa denedim yarıya kadar aldım.sonra tabi bende bi sinir bi stres ağlicam baktım eşim daha çok sinirlenmiş ilk defa onu öyle gördüm.bağırdı çağırdı kaç ay ol du bi işi başaramamışımda küçücük kızlar ölüyormuş yapmak içinde biimem neler neler.canım çok sıkıldı ama hiç ağlamadım nedense.normalde beni kimse susturamaz.şaşkındım galiba ondan.yaşım 27 insan yaşı ilerledikçe bazı şeyler zor görünüyo gözüne küçücük bi kız olsam 18,19 falan yapabiliridm heralde.insanın hevesinin kursağında kalması böyle bişey heralde.sen naptın ?

aynen öyle iştekiler meşgul evdekiler de uyuyolar galiba gerçi şimdi bende evde olsam kaçırmazdım bu fırsatı
cnm sen şimsi tahriş yüzünden egzersiz yapamıyosun galiba dimi :44:

ayy sorma fairymm ya, sürünerek kalkıyorum artık sabahları, sahura kalkıp tekrar uyu tekrar kalk mahvetti beni Egzersiz yapamıyorum evet canım malesef şu anda ama, tahriş için kremi de parmakla sürmem gerekiyor ya, kremi sürerken parmak egzersizi yapıyormuş gibi yapıyorum. Her fırsatı değerlendiriyorum anlayacağın, yarın da kullanıp ctsi doktora gitmeyi planlıyorum son seans için. Hem tahrişlerime vs baktırıp, hem de artık son seansta idim, bitti artık ne yapmam gerek onu konuşup, akşam da deneme yapmak istiyorum:)) İnşalalh bu defa daha iyi olur sonuç:)) sen de durum nasıl atlattıktan sonra ?

biz ara verdik benim tahriş yüzünden malesef ama geçti sanırım, ctsi günü doktora gidicem son seans için, hem de muayene olmak istiyorum neden bu kadarr çok tahriş oluyorum diye. Bir de belki o da bir fikir verir p..s denemesi için. egzersizlerimi falan çok rahat yapıyorum, hiçbirsorun yok ama p..s denemesinde kasılıyorum. Çok yakın bir arkadaşım var vajinismus terapisti o da, ama erkek diye bir de arkadaşım diye ben ona anlatmaktan çekinmiştim, ki o hipnoterapi de yapıyor. İstanbul' da değil ama kasmalarım devam eder m idiye bugün onu aramayı düşünüyorum ama bilmiyorum. Bir de ona danışayım diye.

canım ben de aynı düşünüyorum geçen hymeni araştırıyım dedim arama motorunda yabancı siteler çıktı türkçeye yarım yamalak çevriliyor aman hep 12-13 yaşında kızlar jinekolağa bir sorular sormuşlar bizler o yaşlarda ne kadar masumduk diye düşündüm ne yapalım evlenene kadar aklımızda sex yok sonra birden adapte olmamız bekleniyor benim eşim de diyor millet 14-15 yaşında doğum yapıyor sen bir canına kıyamıyosun diye başkası olsa çekmez kapının önüne koyardı diye, aman ne bileyim koz verdik ellerine kırıp duruyorlar, hem sen sona geldin biraz daha sabır canım.

sorma sahur olayı beni de mahvetti hele sahurdan sonraki uyku bu kadar mı tatlı olur Allahım yaa
neyse 9 gün tatil iyi gelecek tabi birazı yollarda geçecek ama napalımm
iyi yapıyosun cnm ya ama anlamadım bende neden bu kadar sık tahriş oldun sen ama az kaldı inan ben hala bayramdam önce olcak diyorum içinden senin için iim cnm çok şükür bende olay parmakta bitmişti sanırım yani nu asla yapamam diye düşündüğüm için hele iki parmağı aldıktan sonra acayip rahatladım ve güvenim tavan yaptı

aybicecim sıkma canını sen ya herkeste olmuştur muhakkak ara ara bu tür durumlar ben başta buna da çok kafamı takıyodum kendimi üzüyorum bide eşimi falan diye anlayışlıydı şükür ama ara ara herkes patlayabiliyo bi noktada işte sen takma kafana kendini rahatlatmaya ve olumlu motive etmeye çalışş ok tatlımmm sabırrr çokkk az kaldıı herkes inansın buna

Denemek iin fırsat yaratmak zorundayım bayram tatilinde poff ya!! Bu aşkam kaynanamın elitisine iftara, yarın akşam görümceme, cumartes iakşamı kaynanama, pazar akşamı arkadaşa, pazartes iakşamı da bizde iftar var. (Arkadaş hariç planın geri kalanı kayınvalidem tarafından yapıldı bu arada) hangi arada deneyecez oruç oruç onu da bilmiyorum yani :95:

canım, benim kocam en başta bunun sadece bir kasma sorunu olduğunu düşünüyordu, kendini rahat bıeaksan oalcak, vs diyip duruyordu, doktora gidicem deyince garip garip yüzüme baktı, gelmedi bile benle doktora. Sonra nasıl olduysa bunun bir nev irahatsızlık, hastalık olduğunu idrak etmiş çok şükür ki. O ana dek her fırsatta deniyordu olmayınca bana belli etmese de kızıp bırakıyordu. çok şükür ki bizim eşlerimiz anlayışlı, onun da ters bi ranına denk gelmiştir bence züerine alınma. Birşey farkettim, 2. p..s denememden sonra, parmak alırken bile biraz zorlanmıştım. Sonuçta giriş bölümü de fizyolojik olarak değişime uğruyor, hiç spor yapmayan birinin, ilk günden sonra her tarafının agrıması kiltlenmesi gibi, ama sonra vücut alışınca hiçbirşey olmuyor.Egzersizlerde bile yaşıyoruz bunu bir iler ibir geri mehter takımı gibi demem o ki dün yapamaman normal. 2 gün gesin bu arada biraz egzersiz yap, bak gör 3. gün daha rahat olur

canım benımkı buyuk ıhtımal kız olacak gercı bacım bı erkek dıyolar bı kız dıyorlar ısım belırgınlessın soylerım

oooo hosgeldın bebısım, benım hamıslık ıyı cok sukur teyzesı 17. haftamızdayız gobus cıktı 2 haftadır once yoktu bende sasırdım bırden cıktı, senın gobus ne alemde

benimde belli olmaya başladı bu ara herkes genişledin diyo hiç bişeyim olmuyor yarın 2li test için dr gideceğim yeni bi dr gidecem inşallah iyidirde ona devam ederim 9. haftadan bu yana lekelenmem var hala bitmedi az ama ben hep tedirginim bu durumdan gideceğim dr doçent baya iyi bi yerde dr 4 boyutlu baktıracağım belki o neden devam ettiğini anlar 3. kutu progestana başladım çantamda acil durum için iğne ile dolaşıyom allah büyük bebeğimi korur inşallah.....

naparsın annesı bebısler ıcın herseyı yapıyoruz esım dıyor benım senelerdır yapamadıklarımı mınıcık bebıs bı gunde hayatını degıstırdı dıyor(sıgara, erken kalkma kahvaltı ve dıger ogunler beslenme tarzı vs). progestan bende kullandım 13. hafta bıraktım canım Allah yardımcımız olsun ınsallah saglıcakla kucagımıza alırız bebısılerıbızım 2li test cok sukur ıyı cıkmıstı bakalım eylulde 4 boyutlu yaptırcaz bakalım kıme benzıyorben cıkıyorum canım oglen yemegı vaktı hadı optum senı tatlı anne kendıne cok dıkkat et

Kızlar naber nasılsınız uzun süredir girmiyordum. Mübarek ramazanda yenen oldu mu. Ben acaba tam anlamıyla yendim mi hala bilemiyorum ramazandan sonra anlayacağım sanırım. Günler bebişle uğraşarak geçiyor. Allah hamilelere sağlıcakla bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin. Hala yenememiş olanlara da acil şifalar versin. Albunea hala tahrişinin geçmemiş olmasına çok üzüldüm.

iğne ne için canım? fazla hareket etmesen yatsan zor geçiyor galiba hamilelik allah yardımcın olsun için, ferah tut.

hamişlerin hepsi burda nasılsınız kızlar nasıl geçiyor hamilelik genelde yener yenmez hamile kalmış sanki forumdaki pek çok kişi bende bundan tırsıyorum biraz ama :26:

azcık uzandım uyuyakalmışım patron beni işten atmassa iyidir bu gidişle allahtan işler yokta kimse bişey demiyor aynen yawrum bende fosur fosur sigara içiyodum öğrendiğim gün bıraktım şükür....yarınki dr bakalım ne diyecek lekelenme için çok merak ediyom sende kendine iii bak annecik :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…