- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #66.641
ben iyiyim tatlım,kocişi yatırdım buralarda takılıyorum:) sen nasılsın bakalım?
ben yeni üyeyim biraz sayfaları karıştırdım ama o kadar çok ki en iyisi sorumu sorayım dedim bir ay ilişkiye giremedik sonra gözümü kararttım artık ne olacaksa olsun yeter artık dedim zorla da olsa girdik şu an 6 aylık evliyim ama hala canım çok yanıyor eşim mutlu olsun diye bir kere yapıyoruz ama ikincisi asla olmuyor acı ve yanma bir arada en sonunda vazgeçiyorum ne zamana kadar böyle gidecek her seferinde ilk defa yapmış gibi canım yanıyor son iki aydır eşim dışarda çalışıyor ayda yalnızca iki gün gelebiliyor ne yapmalıyım bana da yardım edin lütfen
mavi araba canım parmağın sonuna kadar girene kadar yapman yeterli..
cnm saol biraz önce bu akşamki ikinci egzersizimi yaptım,bi rimele pamuk sardım ve streçledim onunla yaptım ama bu sefer zorladım parmağın bi boğumu kadar sokabildim ,biraz moralim bozuldu iki parmakla rahatça giriyodum ama bu apartla rahat sokamadım ne yapma lazım sence?
canım, ben burada çevrimiçi gözükyrm ama egzersz yapıyrdmm.. evet bu gece kimseckler yok dediğn gibi..
aparatla ilk kez deniyorsan zorlanmış olmn normal.. bende de öyle olmuştu.. iki parmak rahat giriyrdu ama aparata geçince biraz sıkıntı olmştu, alışana kdr birz zorlndı ama sonra raht.. ben şimdi hep apartla yapıyrm..
aytutulması cnm hoşgeldin bu gece kimsecikler yok burada sen bi yardımcı olsan
cnm saol biraz önce bu akşamki ikinci egzersizimi yaptım,bi rimele pamuk sardım ve streçledim onunla yaptım ama bu sefer zorladım parmağın bi boğumu kadar sokabildim ,biraz moralim bozuldu iki parmakla rahatça giriyodum ama bu apartla rahat sokamadım ne yapma lazım sence?
goog morning to you güzelimnasılsın bugün kimsecikler yokk
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?