Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu iş yaptıkça alışılacak zevk alınacak bir iş..sen tam alısırsın o gider ayda 2 defa gelirse düşünsene..doğum yaptıktan sonra bile 2 senede aynı moda geliyo ve adet olurken tekrar kasıklarında sancı hissediyosun çünkü kızlıktaki daralma olmuş..rahim öylebirşeyki sürekli kendini yenilemekle meşgul..eğer sıklıkla yapar ve kaygan olmasına dikkat ederseniz hiçbir sorun kalmaz..acı bile!aksine belkide en kısa sürede isteğin olmaya başlar..jel kullanmanızı tavsiye ederim..eşin kullanabilir daha rahat olur..

kızlar slm egzersizden geliyorum iki parmağı jelleyip denedim önce dik girdim iki parmak üstüste küs şeklinde sonra popo yönüne doğru ilerledim daireler çizdim içerisinde ıkınarak sonra iki parmağımı yanyana getirdim hiç acıma falan yok ama sonuna kadar geliyorum orda kemik gibi bişey var sanki sonrası yok orayı da daireler çizerek genişletmeye çalıştım ama daha nereye kadar gidilecek anlamadım bana bi yardımcı olsanız?

mavi araba canım parmağın sonuna kadar girene kadar yapman yeterli..

cnm saol biraz önce bu akşamki ikinci egzersizimi yaptım,bi rimele pamuk sardım ve streçledim onunla yaptım ama bu sefer zorladım parmağın bi boğumu kadar sokabildim ,biraz moralim bozuldu iki parmakla rahatça giriyodum ama bu apartla rahat sokamadım ne yapma lazım sence?

yağmur slm canım sen yenmiştin bana bi yardımcı olabilir misin

cnm saol biraz önce bu akşamki ikinci egzersizimi yaptım,bi rimele pamuk sardım ve streçledim onunla yaptım ama bu sefer zorladım parmağın bi boğumu kadar sokabildim ,biraz moralim bozuldu iki parmakla rahatça giriyodum ama bu apartla rahat sokamadım ne yapma lazım sence?

aytutulması cnm hoşgeldin bu gece kimsecikler yok burada sen bi yardımcı olsan

canım, ben burada çevrimiçi gözükyrm ama egzersz yapıyrdmm.. evet bu gece kimseckler yok dediğn gibi..
aparatla ilk kez deniyorsan zorlanmış olmn normal.. bende de öyle olmuştu.. iki parmak rahat giriyrdu ama aparata geçince biraz sıkıntı olmştu, alışana kdr birz zorlndı ama sonra raht.. ben şimdi hep apartla yapıyrm..

bir de apartın çok sert olmamsı lazm...ben de önce peçete sarıyrdmm, yine de sert geliyrdu.. pamuk sarmaya başladım ve öyle devm ediyrm.. daha rahat..

canım benim yazını yeni gördüm. ben iki parmak deneyememiş aparat hazırlamıştım. ilk aparatımı kaleme pamuk sararak yapmıştım üzerine jelatin üzerine eldivenin baş parmağını geçirdim iki parmak kalınlığında olmuştu ve çok rahat aldım. senin aparatın biraz sert olur gibi geldi bana ister benimki gibi aparat hazırla istersen aparatına devam et ama zamanla alırsın üzülme.pamukla daha yumuşak oluyor.ben de peçeteli aparatımı zorlanarak aldım ilkinde. hepimizde oldu ilk aparatla bi yabancılık çekti vaji ama alışırsın sonra. yavaş yavaş sabırlı olman lazım.yarın denersin olur inşallah...

teşekkür ediyorum pamukelma ve maviaraba ve diğerleri çok saolun darısı azimle çalışan tüm arkadaşların başına inşallah umutluyum kızlar sizden ona göre tam gaz devamm

aynen öyle iştekiler meşgul evdekiler de uyuyolar galiba gerçi şimdi bende evde olsam kaçırmazdım bu fırsatı
cnm sen şimsi tahriş yüzünden egzersiz yapamıyosun galiba dimi :44:

selam kızlar.öncelikle vajinismusla ilgili bildiklerimi anlatayım sizlere.kuzenim vajinismustu.3 senelik evliydi.kimselere söylememişler.saklamışlar.psikologa gitmişler 1 sene sorun çözülmemiş.birleşme olmamış.netten araştırma yapmış nazillide bir doktor hipnoterapiyle muayeme ediyormuş.egzersizler veriyormuş,aparatlar falan.kuzenim randevu alıp gitmiş.eee tabi ücretide çok 4.500 tl.gitmişler sorun çözülmüş.bu olayı yeni anlattı şaşırdım .ne zor bir durum .birleşme olmasaymış anlatmayacakmış kimseye. şimdi mutlu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…