Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Takip etmeyeceğimi mi sandınız!?? Yanıldınız, nihahaha , tepenizdeyim valla

Bugün itibari ile okuyabildiğim kadarıyla son duum şu şekilde, geri kalanını da bekliyorum, please:))

- Albuneaa - Bugün itibari ile regl molası
- Aybice - ??
- Buseumut - Tek parmak
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - ??
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- Firstnur87 - ??
- pamukelma -??
- akayy - ??
- minelcetin - ??
- benvehedeflerim - ??
- nursena06 - ??
- menevis - 2 parmak 2 boğum

Evvet hanımlar raporları bekliyoruz

Canımm Benn Hala teKli parmaklardayımm..2 parmakk alamadımm 2 gndürde egzersiz yapmıyormm..2 gün önce eşmLee deneme yaptıkk oLmadıı moralm bozuLduu... oLee iştee bu akşam başLıcam inş EgzersizLerimee...

- Albuneaa - Bugün itibari ile regl molası
- Aybice - ??
- Buseumut - Tek parmak
- Ficklebird - ??
- 357saco - ??
- Sy16 - ??
- pati22 - p..s boyuna yakın aparat egzersizinde
- naz8 - 2 parmak 2 boğum
- Firstnur87 - tek parmak
- pamukelma -??
- akayy - ??
- minelcetin - ??
- benvehedeflerim - ??
- nursena06 - ??
- menevis - 2 parmak 2 boğum

Evvet hanımlar raporları bekliyoruz [/QUOTE]

canım ben de rapor veriyim 2 gündür deneme falan yapmadım sadece egzersiz yaptım biraz önce yine egzersiz yaptım bu gece de kısmet olursa yine deneme yapıcam bakalım.

yatakla ne alaka çok saçma geldi bana yatak olayı..

canım yatak ucunda eşleri de önlerinde diz çökmüş vaziyette şöyle söyleyim poponun altına yastık konulan pozisyonun aynısı yastık yerine yatak işte bilmem belki daha rahat hissediyorlardır bana hiç bir şey saçma gelmiyor deneme yanılma yöntemi bu saatten sonra her yol mübah.

yaaa kızlarr ben şanssız kadersiz deilimde neyim ben yaaaaaaa offffffffffbugün görümcem gelicek yarın eltimler gelicek 1hafta burdalar regl imde bugün bitmişti devam edicektim egzersizlerime çok kötüyüm bennnaraya 10gün tatil sonra reglm şimdide bu herşey üstüste gelio sonra işte tembel oluorum yaa kızlar benm suçum ne şimdi siz söleyin ben 30una kadar duvağımı açamıcam galiba

çok teşekkürler canım ama son bir soru daha miktar olarak ne kadar sürebiliriz?

canım fındık kadar sürdüm ben

aytututlmsı canım cok sevindim senin adına darısı diger kızların basına insallah.. yahu sizin yataklarınız alcak mı dizlerinizin uzerinde drabilionuz ben anlamadım bi kac kişi daha demişti ole :78::78:

canım sağol :) yatağı yere koyduğumuzu yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı bu fikir de benden çıktı yani yatağı yere koyma fikri

canım ben de seninle aynı şeyi düşünüyordum ben de başardım yazabilecek miyim diye.. ama sonlara gelince inanıyorsun artık kendine..canım ben arkadaşlardan sen benden başkası da senden öğrenecek..bu böyle olmasaydı ben hala deliğim nerde bilmeden yaşıyor olcaktım çok şükür canım rahatladım tabi. inş darısı size en yakın zamanda olsun.. dualarım hep sizinle kızlar

sağol canım benim evet yaa daha bi kaç gün önce olmuyor girmiyor diyordum. ama dediğim gibi insan mutlu olunca egzersiz de daha kolay ilerliyor.. darısı başına tatlım

cnm gelsnler gece yap egzersizlerni kıs..senle ben fırsat olunca tembel olyorz ..çalışkanlgmız tutuncada hep bi engel çıkıyo :)) egzersizlerni gece yap onlar gidene kadar onlar gittikten sonrada penis denemesine geç Ok.

Valla bana da biraz garip gelmişti bu yöntem,yapıcaz diye maymun ediyoruz adamları iyice
Aytutulması tebrikler canımdarısı diğer kızlara da olsun inşallah isteyenlerin de dilekleri tez zamanda kabul olsun

:64

ay ne güzel ya siz bize moral oluyosunuz evet en yakın zamanda biz de aşıcaz inş bi halay da benden

canım tebrikler

canım tebrikler allah başka sıkıntı vermesin darısı bizlerin başına inşallah

Günaydın kızlarr:))

Aytutulmasıi canım çooookkkk mutlu oldum senin adına çok geçmiş olsun güzelim :)

Darısı başımıza inşalalh:))

Canımmm Tebrikk Ederimm.. Çokk sevndmm Seninn Adınaaa.. Darısıııı BizLereee İnŞşşş.....

şekerler çook teşekkür ediyorum.. darısı başınıza dualarım sizinle umarım siz de en yakın zamanda kurtulun bu illetten.. azimle ve egzersizle kızlar unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…