- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #68.361
canım yatağı yere koyuyorlar öyle yapıyorlar.
yatakla ne alaka çok saçma geldi bana yatak olayı..
belinay canım sen katılmadınmı yarışmaya bu arada avatarın pek hoşmuş
çok teşekkürler canım ama son bir soru daha miktar olarak ne kadar sürebiliriz?
aytututlmsı canım cok sevindim senin adına darısı diger kızların basına insallah.. yahu sizin yataklarınız alcak mı dizlerinizin uzerinde drabilionuz ben anlamadım bi kac kişi daha demişti ole:78::78:
canım ne güzel anlatmışsın ya ,umarım bigün ben de böyle anlatabilirim başardım diye,çok sevindim cnm valla ne diyeceğimi bilemiyorum,senden çok şey öğrendim biliyosun,senin başarman inanılmaz moral oldu bende,inşallah hepimiz en kısa sürede hallederiz cnm dualarını eksik etme bizden,senin için de umarım bundan sonra herşey yolunda gider,rahat bi nefes almışsındır,darısı başımıza inş.
canım, son zamnlarda pek giremiyrm.. bu gece bir bakayım dedim, senin haberini öğrendm.. o kadar çok sevindim ki....
tebrik ederiim. daha geçen gün dertleşmiştk "olmuyr" diye..
yaa çok güzel bir haber bu.. tekrar tebrikler canımm...............
canım yatak ucunda eşleri de önlerinde diz çökmüş vaziyette şöyle söyleyim poponun altına yastık konulan pozisyonun aynısı yastık yerine yatak işte bilmem belki daha rahat hissediyorlardır bana hiç bir şey saçma gelmiyor deneme yanılma yöntemi bu saatten sonra her yol mübah.
:64
ay ne güzel ya siz bize moral oluyosunuz evet en yakın zamanda biz de aşıcaz inş bi halay da benden
canım tebrikler
canım tebriklerallah başka sıkıntı vermesin darısı bizlerin başına inşallah
Günaydın kızlarr:))
Aytutulmasıi canım çooookkkk mutlu oldum senin adına çok geçmiş olsun güzelim :)
Darısı başımıza inşalalh:))
Canımmm Tebrikk Ederimm.. Çokk sevndmm Seninn Adınaaa..Darısıııı BizLereee İnŞşşş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?